DAB+ antenne kopen in 2022? De beste DAB+ antenne in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Op zoek naar een hoogwaardige DAB+ antenne voor in je auto? Geen probleem, er zijn er vandaag de dag een hele hoop. Helaas worden er ook veel modellen verkocht die niet goed functioneren. Je kunt kiezen voor een DAB+ antenne die je aan de binnenkant van het raam plaatst. Er zijn er ook die je aan de buitenkant kunt plaatsen. Bij sommige modellen worden deze mooi weggewerkt in een haaienvin vorm. Je zult dit wellicht herkennen van het automerk BMW.

Wil je geen verkeerde keuze maken en zeker zijn van de beste DAB+ antenne? Wij hebben al wat onderzoek voor je gedaan en een handige top 5 samengesteld. Zo weet je zeker dat je een hoogwaardige DAB+ antenne koopt.

1. Procartech Smart

De Shark Smart Antenne DAB+ laat je genieten van duizenden radiozenders wereldwijd. Deze radiozenders worden ruisvrij afgespeeld, waardoor je geniet van een optimale geluidskwaliteit. Met deze DAB+ antenne ontvang je overal de beste radiozenders, zodat je nooit zonder muziek komt te zitten.

De DAB+ antenne installeren is kinderspel. Zo sluit je hem aan op de antenne ingang van je radio en monteer je de antenne eenvoudig op de autoruit. Dit doe je heel eenvoudig met de meegeleverde sticker. Vervolgens geniet je onderweg van de beste nummers van dit moment in een hoge geluidskwaliteit.

Voor- en nadelen Smart Antenne DAB+

Er worden naast de Shark Smart Antenne DAB+ standaard een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je de kabels die je nodig hebt om het apparaat aan te sluiten op je autoradio. Verder wordt er nog een handleiding meegeleverd die je helpt bij het installeren van de DAB+ antenne.

Luister naar duizenden radiozenders wereldwijd
Geniet van een ruisloos signaal
Eenvoudig te monteren op de autoruit
Niet geschikt voor ieder radio type

2. Procartech Shark DAB+ antenne

Met de Calearo Shark 2 Antenne DAB+ voorzie je de huidige autoradio van meerdere mogelijkheden. Je ontvangt namelijk meer dan duizend verschillende radiozenders over de hele wereld. Deze zenders ontvang je overal, zelfs op afgelegen plekken. Ook geniet je van een ruisloos signaal, waardoor je optimaal kunt genieten van hoogwaardige geluidskwaliteit.

De Calearo Shark 2 Antenne DAB+ heeft daarnaast een speciaal design. De DAB+ antenne lijkt namelijk niet eens op een antenne. Dit komt omdat ze de vorm hebben aangepast naar een haaienvin.

Plaats de haaienvin op het dak van je auto en geniet vervolgens van de beste nummers op de radio. Door het speciale design zie je vanaf de buitenkant niet dat het een DAB+ antenne is.

Voor- en nadelen Shark 2 Antenne DAB+

Ook bij de Calearo Shark 2 Antenne DAB+ worden er een aantal items standaard meegeleverd. Zo ontvang je de kabel die je nodig hebt om de antenne aan te sluiten op de radio. Daarnaast wordt de handleiding ook meegeleverd. Hierin wordt namelijk uitgelegd hoe je het apparaat installeert en monteert.

Ontvangt DAB-, DAB+-, FM- en AM radio
Luister naar een ruisvrij signaal voor beter geluid
Ontvang meer dan duizend radiozenders
Werkt niet met ieder type autoradio

3. Pioneer DAB+ antenne

Ontvang overal waar je bent een digitaal radiosignaal met de Pioneer DAB+-antenne. Dit model ontvangt namelijk duizenden radiozenders over de hele wereld, zodat je altijd naar je favoriete zenders kunt luisteren. Bovendien worden alle signalen geruisloos ontvangen, waardoor je kunt genieten van hoge geluidskwaliteit.

De Pioneer DAB+ antenne installeren doe je als volgt: sluit het apparaat aan op de antenne ingang van je huidige radiosysteem. Daarna plak je de antenne eenvoudig op je autoruit met de meegeleverde sticker. Vervolgens geniet je van je favoriete radiozenders wanneer je aan het rijden bent.

Voor- en nadelen Pioneer DAB+ antenne

Je ontvangt niet alleen de Pioneer DAB+ antenne, maar er wordt ook standaard een installatiehandleiding meegeleverd.

Luister naar een storingsvrij radiosignaal
Gemakkelijk te monteren op de autoruit
Ontvang altijd en overal het DAB+ signaal
Alleen te gebruiken met autoradio’s van Pioneer

4. TCP DAB+ Antenne

Met de DAB/FM 16V Antenne ontvang je niet alleen FM radio, maar ook DAB radio. Deze digitale radio ontvangt namelijk veel meer zenders dan een normale AM/FM radio. Hierdoor heb je meer keuze uit verschillende radiozenders die wereldwijd worden uitgezonden. In tegenstelling tot een echte DAB+ antenne ontvang je net wat minder zenders en zal het signaal niet overal even sterk zijn.

De DAB/FM 16V Antenne installeer je heel eenvoudig. Dit doe je namelijk door de kabels aan te sluiten op de antenne ingang van je autoradio. Je monteert de antenne boven op je auto en vervangt hiermee gelijk de oude antenne. Hierdoor zal je radio voortaan ook digitale radio ontvangen, zodat je onderweg nooit meer zonder muziek komt te zitten.

Voor- en nadelen

Je ontvangt naast de DAB/FM 16V Antenne ook nog een aantal accessoires die het apparaat compleet maken. Zo wordt er altijd een installatiehandleiding meegeleverd. Verder ontvang je de benodigde kabels die dienen voor het aansluiten van de DAB/FM 16V Antenne.

Ontvang voortaan digitale radiozenders
Eenvoudig aan te sluiten op je autoradio
Upgrade je huidige radio van AM naar DAB
Beschikt niet over een bluetooth verbinding

5. Thomson ANT1438

De Thomson ANT1438 DAB/DAB+ is één van de beste DAB+ antennes die er op dit moment verkrijgbaar is. De DAB/DAB+ techniek zorgt er namelijk niet alleen voor dat je digitale radio ontvangt, maar zorgt ook voor een sterker signaal. Met DAB+ ontvang je duizenden radiozenders van over de hele wereld die dankzij het sterke signaal geruisloos worden afgespeeld.

De Thomson ANT1438 DAB/DAB+ radio kamerantenne, de naam zegt het eigenlijk al, is geschikt voor je radiosysteem in huis. Je sluit de DAB+ antenne eenvoudig aan op de antenne aansluiting van je huidige radiosysteem.

Dit doe je met de meegeleverde aansluitkabel van 1,5 meter die voorzien is van een F-stekker. In de kabel zit ook een aan/uit knop gemonteerd.

Voor- en nadelen ANT1438 DAB/DAB+ radio kamerantenne

Er worden standaard een aantal accessoires meegeleverd bij de Thomson ANT1438 DAB/DAB+. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de installatie. Verder worden de kabels meegeleverd die je nodig hebt om het apparaat volledig aan te sluiten op de radio.

Geschikt voor ieder type radio
Geniet van een geruisloos signaal
Luister naar duizenden radiozenders
Beschikt niet over een bluetooth functie

Laatst geüpdatet