Fiber Review - de beste aanbieder voor u?

Lees hier alle informatie over Fiber
Lees reviewFiber vergelijken
fiber klantbeoordeling
  • Klantenservice 80%
  • Prijs 60%
  • Aanbod 70%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70%

Contactgegevens Fiber

Postbus 71387 

1008 BJ Amsterdam

020 – 7605040

Fiber Producten in de vergelijker

Fiber Review

Fiber review, is het de beste aanbieder?

Fiber is inmiddels een bekende speler geworden in de Nederlandse alles in 1 wereld. Over de kwaliteit valt te twisten.

Er zijn veel tevreden klanten, maar we moeten eerlijk zijn dat er ook erg veel negatieve ervaringen van klanten te vinden zijn. We hebben met een objectieve mening gekeken naar de dienstverlening die wij ervaren hebben.

Snelle service

De levertijd van Fiber was aardig en niet afwijkend van andere aanbieders. Een abonnement is binnen 4 weken in huis. Dat kan zeker sneller, maar gemiddeld genomen is de levertijd prima.
De prijskwaliteitsverhouding van Fiber is prima.

Je krijgt een snelle internetverinding voor een lage prijs. Als je adres binnen een gebied valt waar de dekking van Fiber goed is heb je al helemaal profijt van de verbinding. De maximale snelheid van glasvezel is in sommige gebieden namelijk veel hoger.

Veel keuze uit extra opties

Fiber internet heeft veel extra opties bij pakketten. Enerzijds is dit natuurlijk fijn maar Fiber heeft er voor gekozen om al deze opties tegen extra betaling aan te bieden. De pakketten zijn daardoor wat sober, een extra optie in de standaardpakketten was mooi geweest.

Klein maar krachtig zendpakket

Het zenderpakket van Fiber is simpel te noemen. Er zijn 35 zenders beschikbaar en je ontvangt de zender Fox Sports 1 gratis bij je pakket. Er is geen kidspakket aanwezig en buitenlandse zenders uit Duitsland, Turkije of Hindi zijn niet beschikbaar.

De installatie van het Fiber doe het zelfpakket ging behoorlijk makkelijk. De uitleg was prima en we waren eigenlijk binnen een minuutje of 10 klaar. Mocht het niet lukken dan kun je altijd een gratis monteur langs laten komen.

Wat is er mogelijk bij Fiber?

Fiber levert hoge snelheden, er wordt standaard 100mb/s geleverd. Dit is zo bij de glasvezel lijn maar ook bij de DSL lijn. Het is belangrijk om in het achterhoofd te houden dat de dekking niet overal geweldig is. Dus niet op ieder adres worden hoge snelheden behaald. Let hier altijd op tijdens het vergelijken!

Fiber levert een glasvezelgarantie. Als jouw adres beschikt over een glasvezelaansluiting dan wordt deze kosteloos aangesloten. Je hebt de keuze hierover uiteraard zelf, want je betaald met een glasvezelverbinding een hogere maandprijs.

Welke opties zijn er naast het standaardpakket nodig

Bij fiber zijn er een aantal pakketten mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld alles in 1, internet, internet en tv of internet en vast bellen. Binnen deze categorieen heb je nog 3 verschillende soorten abonnementen. Zo kun je internetbeveiliging toevoegen, extra zenders kiezen of themapakketten toevoegen.

Vergeet niet dat het basis tv-pakket al enkele opties bevat zoals: Fox Sports 1 Eredivisie, Televisie kijken op verschillende apparaten en Video on Demand. Het belpakket van Fiber is niets nieuws en niet onderscheidend van haar concurrenten. Alleen als je echt vaak belt en onbeperkt wil bellen is het interessant om een pakket te upgraden omdat je dan kosten kunt besparen.

Vergelijk alle aanbieders

Gemakkelijk en snel inschrijven
Gemakkelijk en snel inschrijven
Gemakkelijk en snel inschrijven

Handige links

Blog artikel 1

Blog artikel 2

Blog artikel 3

Blog artikel 4

Blog artikel 5

Top 5 aanbieders

Blog artikel 2

Blog artikel 3

Blog artikel 4

Blog artikel 5