Welke internet abonnementen van Ziggo zijn er allemaal?

aug 23, 2018 | Internet |

aug 23, 2018 | Internet |

Ziggo een van de bekende aanbieders

Ziggo is al jaren een bekende speler in de internetwereld. Een goede en stabiele internetverbinding worden namelijk steeds belangrijker. Bij Ziggo kun je er op rekenen dat er een goede en betrouwbare internetverbinding wordt gerealiseerd, met name ook door de snelle glasvezelverbinding. Er zijn veel tevreden klanten in Nederland. De bekende site Tweakers riep Ziggo laatst nog uit als beste internetprovider.

Internet + Ziggo GO

Als je bij Ziggo een internetabonnement afsluit krijg je gratis toegang tot de Ziggo GO app. Je kunt daarmee online via internet televisie kijken met Ziggo. Deze functie is erg handig want je kunt op werkelijk elk apparaat televisie kijken wanneer het jou uitkomt. Daarbij kun je programma’s terugspoelen en betaal je eigenlijk alleen voor het internet terwijl je de TV er zo goed als gratis bij krijgt met Ziggo Go.

Hoe zit het met de internetsnelheid van Ziggo

Ziggo heeft 3 verschillende pakketten met alleen internet. Je krijgt bij de bestelling direct een gratis WiFi modem. Bij de pakketten gaat het eigenlijk maar om een ding, de snelheid van het internet. Het meest gekozen pakket van Ziggo is het Compleet internet pakket. Dit pakket is ruim voldoende voor een normaal gezin. Je hebt bij Ziggo de optie voor een startpakket, complete pakket en het MAX pakket. Kies juist en geniet van goedkoop internet.

  • Start (40 Mbit/s download)
  • Complete (200 Mbit/s download)
  • Max (400 Mbit/s download)

Welk internetabonnement van Ziggo is het goedkoopste?

Als je alleen internet van 200 MB/s wil aanschaffen dan ben je bij Telfort iets goedkoper uit. Het fijne van Ziggo is dat je echter Online TV gratis bijgeleverd krijgt. Je krijgt dus veel meer waar voor je geld. Daarbij is het complete pakket behoorlijk scherp geprijsd.  Om te zien wat de goedkoopste internet abonnementen zijn op basis van de actuele maandprijzen kun je gebruik maken van onze internet vergelijk.

Goedkoop Ziggo Alles-in-1 pakket

Ziggo heeft regelmatig acties waarbij klanten geen activatiekosten hoeven te betalen. Daarbij zie je ook vaak acties waarbij klanten de eerste 3 maanden korting ontvangen als nieuwe klant, ook wanneer nieuwe klanten de overstap van internetabonnement maken profiteren ze van leuke voordelen bij hun nieuwe aanbieder.

Het komt ook vaak voor dat er extra’s in de alles in 1 pakketten zitten zoals het Formule 1 pakket of het Fox Sports pakket. Het Start pakket van Ziggo is het goedkoopste maar dit pakket heeft niet de extra’s die de twee andere pakketten wel hebben.

Het internet Complete en MAX pakket bieden veel extra’s voor een klein maandelijks verschil, als je graag de optie om live tv te pauzeren, om programma’s te kunnen opnemen en vanaf het begin te kunnen afspelen wil hebben dan raden we je aan om het complete pakket te kiezen.

internetabonnement ziggo
internet ziggo

Handige & leuke Video’s

Hoe kunt u het beste internet vergelijken?

Ben je op zoek naar een goedkoper internet abonnement, of overweeg je een alles in 1 pakket? Behalve dat we bij internetvergelijken.org de goedkoopste abonnement voor je zoeken, zorgen we er ook voor dat we het abonnement voor je vinden die het beste bij u past. Als...

Wat moet je doen als het internet uitvalt op de werkplaats

Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om taken op het kantoor af te krijgen, zonder dat daar internet bij komt kijken. Surfen op het internet, Mailen, Bestanden downloaden of uploaden en video’s streamen zijn dingen die je bijna allemaal op het kantoor nodig hebt....

Internet abonnementen zijn in prijs gedaald!

Weer een mooie meevaller, de prijs van abonnementen voor internet en telefonie zijn weer goedkoper geworden. Uit onderzoek van het Centraal Bureau van Statistiek is gebleken dat in maart 2018 de prijzen van abonnementen op telefonie en internet met maar liefst 6.7%...