LG soundbar kopen in 2022? De beste LG soundbar in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Als u een liefhebber bent van muziek of graag films kijkt, dan wilt u natuurlijk dat het geluid goed is zodat u er optimaal van kunt genieten. Zo zitten er op de soundbar LG speciale technieken, die het gebruik ervan voor de gebruiker een stuk makkelijker maken. Zo kunt u via een LG soundplate draadloos muziek afspelen door middel van bluetooth vanaf uw telefoon.

Daarnaast heeft u bij sommige LG soundbars de mogelijkheid om het te koppelen aan het LG Music Flow multiroom systeem om draadloos muziek te kunnen streamen. In het komende artikel zullen we onze top 5 bespreken, zodat u tot de beste keuze voor u kunt komen.

1. LG SK8 Review

Als u graag naar muziek luistert, dan is het natuurlijk van belang dat de kwaliteit goed is. Met een LG soundbar, en dan specifiek de LG SK8 kunt u dit voor elkaar krijgen.

Deze LG soundbar beschikt over een uitstekende kwaliteit, waardoor u bij elke film en muziek een helder geluid krijgt die een extra dimensie toevoegt aan het geluid.

Doordat de soundbar compitabel is met Dolby Atmos, worden er geluidseffecten via het plafond naar de plaats waar u zit gestuurd. Op deze manier klinkt het geluid extra ruimtelijk, en kunt u echt genieten van het geluid. Daarnaast kunt u dit model aansluiten op het LG multiroom systeem waardoor u muziek door het hele huis kunt streamen.

Voor- en nadelen LG SK8

U kunt heel eenvoudig muziek streamen via de LG soundbar. De reden hierachter is dat de LG SK8 beschikt over ingebouwde Google Chromecast, zodat u via het internet of elke streamingsdienst eenvoudig muziek kunt afspelen op de LG soundbar.

Door de ingebouwde Chromecast kunt eenvoudig muziek afspelen via het internet of de streamingsdiensten.
De LG soundbar is door de optic kabel eenvoudig te installeren.
U kunt de soundbar LG toevoegen aan het multiroom systeem zodat u in het hele huis kunt genieten van de muziek.
U dient zelf een HDMI kabel aan te schaffen, zodat u de soundbar kunt aansluiten op uw televisie.

2. LG SH2 Review

Als u graag een film kijkt of thuis naar muziek luistert, dan is het natuurlijk voor u van belang dat u hier goed geluid bij heeft. Op deze manier kunt u er optimaal van genieten. De LG SH2 soundbar zorgt ervoor dat thuis van goed en helder geluid wordt voorzien.

Het geluid van de LG SH2 is heel scherp en helder, zodat u er zeker van bent dat u bij elke film of nummer dat u afspeelt de juiste kwaliteit krijgt. De LG soundbar beschikt over 100 watt aan geluid, in combinatie met de subwoofer. Samen kunnen ze genoeg geluid produceren om een slaapkamer of een kleine tot middelgrote woonkamer te vullen met geluid.

Voor- en nadelen LG SH2

Daarnaast beschikt de soundbar over adaptive sound control, zodat het geluid wordt aangepast naar waar u aan het kijken bent. Bent u bijvoorbeeld nieuws aan het kijken, dan zorgt de LG soundbar SH2 ervoor dat uw geluid daar op wordt aangepast.

U zult dan het geluid van de nieuwslezer beter horen. Behalve dit beschikt de LG soundbar ook nog over bluetooth, zodat u vanaf uw telefoon muziek kunt afspelen op de soundbar LG.

Beschikt over genoeg vermogen om uw woonkamer of slaapkamer te vullen met geluid.
Door de diepe bass, vult het heel makkelijk uw kamer.
Door de bluetooth verbinding kunt u ook vanaf uw telefoon muziek afspelen.
U dient zelf een optische kabel er bij aan te schaffen zodat u de soundbar kunt aansluiten op de televisie.

Laatst geüpdatet