Mini beamer kopen in 2022? De beste mini projector in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Een mini beamer is een kleine beamer die je overal handig mee naar toe neemt. Deze mini projectors hebben een compact formaat waardoor je deze eenvoudig in een tas meeneemt. Hierdoor kan je overal iets presenteren of gewoon genieten van films en televisie. Daarnaast is het ook handig wanneer je vaak onderweg bent voor het werk, je neemt deze mini projektor dan gewoon mee om overal te presenteren. Wanneer je deze mini beamer wilt gebruiken voor films en tv ga dan na of de desbetreffende mini projector beschikt over de juiste uitgangen en een HD resolutie. Voor een uitgebreidere handleiding kan je onder aan deze pagina verder lezen.

Een aantal jaren geleden waren de beamers net zo groot als computers. Vandaag de dag kan je met de mini beamer beelden projecteren vanaf een apparaat dat niet heel veel groter is dan een telefoon. Met deze mini projectors creëer je van een kleine donkere kamer een kleine thuisbioscoop. Ook is het zo dat je met deze mini beamers beelden van maar liefst 100 inch kan projecteren en dat op een afstand van 3 meter.

Verder is het met sommige mini beamers dat je ondanks de kleine accu toch een hele speelfilm zou Kunnen bekijken. Hiervoor heb je alleen een verduisteren ruimte nodig waardoor de mini projektor  niet op z’n helderst hoeft te projecteren. Hierdoor houdt de accu het beter vol want op de maximale helderheid wordt de batterij als het ware opgeslurpt. Ben jij nou van plan om een mini beamer aan te schaffen? Wij raden je aan om dit stuk dan goed door te lezen. Wij hebben hieronder namelijk een top 5 gemaakt van de beste mini projectors die er op dit moment zijn.

1. Nebula Capsule Pro

De Nebula Capsule Pro is een echte mini beamer die je overal eenvoudig mee naar toe neemt. Deze mini projector kan zowel zakelijk al privé gebruikt worden. Gebruik je deze beamer zakelijk dat is het handig dat je deze overal mee naar toe neemt voor een presentatie. Mocht je deze toch privé willen gebruiken dan creëer je van een kleine kamer in je huis een mini thuisbioscoop.

Met het compacte design en de ingebouwde accu neem je deze kleien beamer overal mee naar toe. De maximale accuduur is ongeveer 4 uur waarmee je heel wat films draadloos kan kijken. Ook is het mogelijk om de mini projector te verbinden met wifi waarmee je films vanaf YouTube of Netflix streamt.

Met de interne opslag sla je deze beelden ook op tot een maximale opslag van 16GB. Ook stream je beelden gemakkelijk vanaf je smartphone via wifi, AirPlay of Miracast. Hierdoor hoef je geen kabels meer te gebruiken om iets te presenteren op de mini projector.

Voor- en nadelen Capsule Pro

Bij de Nebula Capsule Pro mini projector worden altijd een aantal standaard items meegeleverd. Je ontvangt natuurlijk de handleiding die je helpt met het instellen van de mini beamer.

Daarnaast ontvang je de stroomkabel die de mini beamer voorziet van stroom en een extra USB kabel. Verder wordt er ook nog een draagtas voor deze mini beamer standaard meegeleverd. Als laats ontvang je ook nog een afstandsbediening om de beamer op een afstand te bedienen.

 Wanneer je beschikt over een versie of hoger dan 7.1 voor Android dan kan jij films van YouTUbe en Netflix streamen
 Kijk naar opgeslagen beelden dankzij interne opslag van maar liefst 16GB
Overal mee naar toe dankzij de accuduur van 4 uur
 In een kleine stille ruimte is de beamer alleen van dichtbij hoorbaar
 Door de lichtopbrengst van 150 ANSI Lumen is het noodzakelijk dat je de beelden in een verduisterde kamer projecteert

2. LG PF50KS

De LG PF50KS is een LG mini beamer die je overal mee naar toe neemt. Dankzij de accuduur van 2,5 uur kan je overal waar je wilt presentaties geven of gewoon lekker genieten van films.

Neem de LG mini beamer eenvoudig mee in een tas en presenteer zelfs in ruimtes waar ze geen stopcontact hebben. Verder kan je deze mini projektor ook verbinden met wifi waardoor je toegang krijgt tot handige smart functies.

Je kan hierdoor namelijk apps zoals YouTube en Netflix gebruiken waarmee je altijd leuke films en series kan kijken. Kijk je liever content vanaf een USB stick dan wordt dat ook mogelijk gemaakt door de ingebouwde mediaspeler. Verder geniet je van heldere en gedetailleerde beelden dankzij de Full HD resolutie.

Voor- en nadelen PF50KS

Ook bij de LG PF50KS LG mini beamer worden altijd een aantal spullen standaard meegeleverd in de doos. Je ontvangt namelijk de handleiding voor deze kleine beamer voor het helpen bij het installeren van de beamer.

Daarnaast wordt er ook nog een afstandsbediening standaard meegeleverd in de doos. Verder ontvang je nog een stroomkabel en daarbij horende stroom adapter. Deze zorgen er samen voor dat je de mini beamer voorziet van stroom en tevens ook oplaadt.

 Netflix en YouTube dankzij de handige smart functie van de mini beamer
 Content bekijken vanaf USB stick dankzij de geïntegreerde mediaspeler
 Je neemt deze mini projector overal mee naar toe dankzij de accu
Door de lage lichtopbrengst van 600 ANSI Lumen wordt het lastig om te projecteren in een verlichte kamer

3. Optoma ML750e

Met de Optoma ML750e mini led beamer neem jij jou presentatiescherm overal mee naar toe. Doordat deze mini led projector maar 380 gram weegt hoef je hier ook niet strek voor te zijn. Daarnaast worden de led lampen in deze beamer snel opgewarmd en zijn ze ook nog eens een stuk zuiniger waardoor ze tot wel 20.000 uren mee gaan.

Dankzij de geïntegreerde mediaspeler speel jij content zoals office documenten, foto’s maar ook video’s vanaf een USB stick of SD kaart eenvoudig af op deze mini led beamer.

Wil je liever films van YouTube of Netflix streamen dan sluit jij jou smartphone of tablet gemakkelijk via de MHL aansluiting aan waardoor je het beeld van je smartphone projecteert via de mini beamer.

Voor- en nadelen ML750e

Bij deze Optoma ML750e mini led projector worden ook altijd een aantal spullen standaard meegeleverd in de doos. Zo ontvang je om mee te beginnen de snelstartgids en de handleiding waardoor jij snel aan de slag kan gaan met deze mini led projector. Daarnaast wordt er een draagtas meegeleverd waarmee je de mini projector overal mee naar toe neemt.

Verder ontvang je nog een afstandsbediening waardoor je niet hoeft op te staan om tussen content van de USB of smartphone te wisselen. Bovendien worden de batterijen van de afstandsbediening ook standaard meegeleverd. Als laatst ontvang je nog de stroom- en de universele I/O kabel.

 De led lampen van deze mini led beamer hebben een levensduur van ongeveer 20.000 uur
 Projecteer beelden vanaf een SD kaart of USB stick dankzij de ingebouwde mediaspeler
 Neem deze mini beamer overal mee naar toe dankzij het lage gewicht
⨯ Deze mini led beamer projecteert beelden niet duidelijk in een verlichte kamer dankzij de lage lichtopbrengst

4. Epson EF-100W

Met de Epson EF-100W neem jij jou projecties overal mee naar toe. Dankzij het compacte design en het lage gewicht van maar 2,7 kilo hoef jij je geen zorgen meer te maken of je het wel mee kan nemen. Ondanks het compacte design creëert deze mini projector wel een beeld van maar liefst 150 inch. Dankzij de 3LCD projectie technologie geniet je van scherpe en gedetailleerde beelden met natuurgetrouwe kleuren.

Daarnaast heeft de laser van deze mini projector een levensduur van minimaal 10 jaar. Hierdoor ga je nog heel wat kijkplezier tegemoet. Via de HDMI ingang koppel je eenvoudig een laptop of iets dergelijks waarmee je films en series kan streamen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een Chromecast te verbinden met de mini beamer. Hierdoor wordt het mogelijk om beelden draadloos vanaf je smartphone of tablet naar de mini projector te streamen.

Voor- en nadelen EF-100W

Bij de Epson EF-100W worden ook een aantal spullen standaard meegeleverd in de doos. Je ontvangt namelijk als eerst de handleiding en de snelstartgids die je op we zullen helpen met het instellen van de mini beamer.

Verder ontvang je natuurlijk ook de stroomkabel dier de mini projector zal voorzien van stroom. Als laatst wordt de afstandsbediening van deze beamer ook standaard meegeleverd in de doos. Ook ontvang je de batterijen van de afstandsbediening.

 Met 3LCD lasertechniek worden beelden helder en kleurrijk weergeven
 Koppel de mini led projector aan een bluetooth speaker voor beter geluid
 Neem deze mini beamer overal mee naar toe dankzij het lage gewicht
⨯ Het is niet mogelijk om met een VGA kabel een computer aan te sluiten op de mini beamer

5. Philips Picopix Go

De Philips Picopix Go is Philips mini beamer die je ook overal mee naar toe neemt om bijvoorbeeld presentaties te geven. Deze mini beamer weegt namelijk maar 140 gram en heeft een strak en compact design. Ook is deze Philips mini beamer geschikt om beelden vanaf je smartphone of tablet te projecteren.

Je kan namelijk via IOS en Android apparaten verbinding maken met de mini projector waardoor je beelden via screen mirroring overbrengt naar de mini beamer.

Heb jij al jou presentaties en video’s op je laptop staan, dan is dat geen probleem. Je sluit je laptop namelijk eenvoudig aan via een HDMI kabel waardoor je al je bestanden van je laptop projecteert op het scherm.

Voor- en nadelen Picopix Go

Naast de Philips Picopix Go Philips mini beamer ontvang je ook nog een aantal standaard meegeleverde items. Je ontvangt allereerst een handleiding voor de mini beamer die je zal helpen met het installeren ervan.

Daarnaast wordt er ook altijd een draagtas meegeleverd die het fijner maakt om de mini beamer mee op pad te nemen. De stroomadapter voor deze Philips mini beamer wordt ook altijd standaard meegeleverd in de doos.

 Stuur beelden vanaf IOS of Miracast naar de beamer door middel van wifi
 Neem de mini projector overal mee naar toe dankzij de ingebouwde accu
 Ook neem je deze mini beamer overal mee naar toe dankzij het lage gewicht en de meegeleverde draagtas
⨯ Lastig om beelden in verlichte kamer te projecteren door de lage lichtopbrengst
⨯ Geen computer via VGA kabel aan te sluiten op deze Philips mini beamer

Laatst geüpdatet