nle Review - de beste aanbieder voor u?

Alle informatie van NLE leest u hier
Lees reviewNLE vergelijken
NLE klantbeoordeling
  • Klantvriendelijkheid 80%
  • Prijs 70%
  • Aanbod 80%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70%

Contactgegevens NlE

Aert van Nesstraat 45

3012 CA Rotterdam

088-7307307 

NLE Producten in de vergelijker

NLE Review

NLEx Review – Lees hier alles over NLE X

NLE X biedt je de optie om te kiezen voor een koperaansluiting of een glasvezelaansluiting. Dit is afhankelijk van je aansluiting van jouw adres. Helaas kun je niet zelf kiezen welke aansluiting er aanwezig is op jouw adres, hier hebben de aanbieders ook geen invloed op.

Wat is een koperaansluiting?

De koperaansluiting is een van de meest voorkomende aansluitingen in Nederland. Wanneer je gebruik maakt van een koperaansluiting, dan gaat dit via het vertrouwde traditionele telefoonnetwerk.

Wanneer je voor een koperaansluiting kiest, is de internetsnelheid afhankelijk van hoever je adres zich bevindt van de wijkcentrale. Dus wanneer je bijvoorbeeld een 100 Mb/s koperaansluiting afneemt, dan kan het zo zijn dat je niet de volledige 100 Mb/s haalt, vanwege de afstand tot de wijkcentrale.

Wat is een glasvezelaansluiting?

Wat is glasvezel? Glasvezel is een flinterdunne vezel die gemaakt is van een speciaal soort glas. Door werking van laserlicht, worden alle digitale gegevens veilig en snel via de glasvezel naar elkaar toe gestuurd.

Dit zorgt er dus bijvoorbeeld voor dat downloaden en uploaden altijd op dezelfde snelheid gebeurt. Het voordeel met een glasvezelaansluiting is dat als je 100 Mb/s afneemt, dat je die 100 Mb/s daadwerkelijk zou halen. Ook wanneer iedereen in het gezin gebruikt maakt van het netwerk. Handig!

Gebruik van KPN

NLE X biedt zijn Alles-in-1 aan via het netwerk van KPN. Dit is van toepassing op een koperaansluiting en een glasvezelaansluiting. Dit zorgt ervoor dat er in heel Nederland een stabiele verbinding mogelijk is.

Het V10-modem

NLE X levert bij het afsluiten van een abonnement een V10-modem, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot een snelle Wi-Fi verbinding.

Met deze modem wordt er gezorgd dat er altijd een sterke Wi-Fi verbinding mogelijk is. Dit gebeurt doordat de modem ervoor zorgt dat je op een andere frequentie kunt zitten met je apparaat. Je kunt de keuze maken tussen 2,4 GHz of 5 GHz, dit is afhankelijk van wat je apparaat zoals een mobiele telefoon toelaat.

De Wi-Fi versterker

Supersnelinternet is natuurlijk fijn, maar er kan pas echt optimaal gebruik gemaakt van worden wanneer je overal in huis een goed signaal hebt. NLE X geeft daarom een gratis Wi-Fi versterker bij het afsluiten van een abonnement.

Interactieve televisie van KPN

Wanneer je een televisie abonnement afsluit bij NLE X krijg je veel verschillende functies, ook als je geen eigenaar bent van die dure Smart televisie. Zo kun je bijvoorbeeld gewoon met je afstandsbediening de apps beheren zoals: Nu.nl, YouTube, Buienradar, enz.)

TV Basispakket van NLE X

Wanneer je de keus maakt voor het basispakket van NLE X, dan krijg je de beschikking over meer dan 100 televisiezenders met haarscherpe kwaliteit, daarnaast krijg je nog meer radiozenders bij dit pakket.

Van de 100 televisiezenders kun je er meer dan 32 in HD-kwaliteit bekijken. Ook krijg je gratis de functie om programma’s terug te kijken.

Welke zenders kan ik dan in HD bekijken?

Je kunt dus meer dan 32 zenders in HD-kwaliteit bekijken. Hieronder een paar van de grootste televisiezenders die je in HD kunt bekijken:

  • NPO 1 HD – RTL 4 HD – RTL 7 HD
  • NPO 2 HD – RTL 5 HD – Net 5 HD
  • NPO 3 HD – SBS6 HD – Veronica HD

Kan ik dan ook nog kiezen voor extra zenders?

Wanneer je kiest voor een basispakket kun je natuurlijk ook uitbreidden met extra zenderpakketten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit zenders, zoals Film1, Videoland en Ziggo Sport Totaal!

Ook kun je kiezen voor TV Plus van KPN, daarmee kun je programma’s tot 7 dagen terugkijken en krijg je 38 extra televisiezenders tot je beschikking in hoge kwaliteit.

Deze pakketten kun je maandelijks aan- en uitzetten. Dit kan via de handige Alles-in-1-app, geen vaste contracten dus.

TV Plus

Voor 10 euro per maand, krijg je elke maand 50 nieuwe films en series tot je beschikking. Daarnaast krijg je 400 uur aan populaire televisiezenders en 38 extra zenders.

Bellen met NLE X

Bellen is supervoordelig met NLE X. Het basispakket genaamd ‘Bellen Standaard’ geeft je de mogelijkheid om voordelig te bellen naar alle Nederlandse en buitenlandse nummers, zowel met je mobiele of vaste telefoon.

Je kunt meer uitbreidingen toepassen via de Alles-in-1-app. Je krijgt de keus uit 3 verschillende bundels: ‘Bellen Onbeperkt Mobiel’, ‘Bellen Onbeperkt Buitenland’ en ‘Bellen Onbeperkt Vast’. De kosten voor al deze pakketten zijn 5 euro per maand.

NLE X biedt nog meer

Er is nog meer keus dan dit alles. Zo kun je gratis kiezen voor een nieuw nummer of gratis eigen nummerbehoud. Daarnaast kun je kiezen of je wel of niet een voicemail wilt gebruiken en natuurlijk de keus of dat je wilt dat je nummer in het telefoonboek moet komen te staan.

Om nog even duidelijk te maken! Je kunt deze belbundels maandelijks aan- en uitzetten, je zit dus nergens aan vast.

Vergelijk alle aanbieders

Gemakkelijk en snel inschrijven
Gemakkelijk en snel inschrijven
Gemakkelijk en snel inschrijven

Handige links

Blog artikel 1

Blog artikel 2

Blog artikel 3

Blog artikel 4

Blog artikel 5

Top 5 aanbieders

Blog artikel 2

Blog artikel 3

Blog artikel 4

Blog artikel 5