Philips TV kopen in 2022? De beste Philips TV in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze handige Philips televisie review en kijk welk model het beste bij je past.

Je zult er vast wel eens van gehoord hebben, de Philips televisie. Je ziet bijna elke dag wel een reclame voorbij komen met een aanbieding of presentatie van een nieuw model. Gek is dat niet want de kwaliteit van een Philips televisie is onmiskenbaar.

Alle modellen beschikken over een vlijmscherpe resolutie, hoge verversingssnelheid en je hebt enorm veel keuze in grootte, merk en toevoegingen om je beeldervaring onvergetelijk te maken. Toch kan het daardoor lastig zijn om het beste model te vinden, door het grote aanbod zie je soms het bos niet meer. Gelukkig hebben wij een handige top 5 voor je samengesteld zodat je gemakkelijk de beste Philips televisie kunt vinden.

1. Philips 50PUS7304

De Philips The One (50PUS7304) is een van de betere Philips televisies van dit moment. Je kunt beschikken over een geweldig mooi design. Maar dat is niet het enige, het beeldscherm van de 50PUS7304 beschikt over UHD, Dolby Vision en HDR10+ beelden. Om het af te maken beschik je over een P5 beeldprocessor die haarscherpe beeldkwaliteit en levensechte kleuren vloeiend afspelen.

Daarnaast kun je gebruik maken van allerlei slimme functies. Zo kun je verbinding maken met het internet en gebruik maken van apps zoals Youtube, Netflix of maak je gebruik van spraakassistenten zoals Google Assistent of Amazon Alexa. Zoals je waarschijnlijk al verwacht is het mogelijk om alle functies met spraak aan te sturen. Alvast een kijkje nemen? Bekijk de handleiding.

Voor- en nadelen 50PUS7304

Je krijgt bij deze Philips televisie een gratis afstandsbediening meegeleverd, met deze afstandsbediening kun je makkelijk door het menu bladeren en kun je al je entertainment aansturen door spraakopdrachten. Je krijgt standaard een set batterijen, een voet, snelstartgids, Mini aansluiting L/R kabel, Mini aansluiting YPbPr-kabel en voedingskabel meegeleverd.

Kleurrijke en levendige beelden in HDR door het 10 bit paneel
Android TV maakt internetten, live tv kijken en apps gebruiken mogelijk.
Prachtige Ambilight verlicht de wand achter je TV in de kleuren van het beeld
Beeldverversing ligt door de 50Hz vrij laag, snelle beelden niet altijd vloeiend

2. Philips 55OLED903

De Philips 55OLED903 is een van de beste Philips 4K televisies van dit moment. Je hebt de beschikking over een model met hoogwaardige beeld- en geluidsprestaties, daarnaast is het design slank vormgegeven en kan dit OLED scherm alle pixels individueel oplichten.

Daardoor zijn zwarte beelden echt zwart, er ontstaat daardoor een prachtig contrast. Aan boord heb je ook nog de beschikking over HDR ondersteuning met de P5 perfect picture engine.

Een echte toevoeging zijn de ingebouwde Bowers & Wilkins speakers, daardoor beschik je over realistisch en krachtig geluid, zelfs met een laag volume is de bass en het heldere geluid goed hoorbaar. Uiteraard beschik je ook bij deze Philips tv over Ambilight, daardoor wordt de muur achter de Philips TV in de kleuren van het beeld verlicht. Al even een kijkje nemen? Bekijk dan de handleiding.

Voor- en nadelen Philips 55OLED903

Je krijgt bij deze Philips televisie een gratis afstandsbediening meegeleverd, met deze afstandsbediening kun je makkelijk door het menu bladeren en kun je al je entertainment aansturen door spraakopdrachten. Je krijgt standaard een set batterijen, een voet, snelstartgids, Mini aansluiting L/R kabel, Mini aansluiting YPbPr-kabel en voedingskabel meegeleverd.

Hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren met dit Philips OLED scherm
Hogere helderheid en breder kleurbereik dan standaard 4K Philips televisies
Ingebouwde soundbar levert prachtig helder en krachtig geluid
Deze Philips televisie heeft geen draaibare voet

3. Philips 50PUS6203

De Philips 50PUS6203 is een waar entertainment festival, je kunt met een druk op de knop toegang krijgen tot alle online entertainment die je kunt bedenken.

Uiteraard heeft deze Philips TV de beschikking over SMART functies en kun je gebruik maken van het Saphi besturingssyteem. In het menu van dit systeem kun je gemakkelijk schakelen tussen apps zoals Youtube en Netflix en kun je makkelijk internetten.

Daarnaast heeft deze Philips televisie 3 verschillende HDMI ingangen, het is mogelijk om 3 verschillende bronnen aan te sluiten op deze ingangen. Je kunt dan denken aan je spelcomputer, Blu Ray speler en digitale decoder.

Het beste moet echter nog komen, je beschikt namelijk over een 4K beeldscherm op elke bron die je afspeelt. Je geniet dus ten alle tijde van hoge en scherpe beeldkwaliteit tegen een schappelijke prijs. Al even een kijkje nemen? Bekijk dan de handleiding.

Voor- en nadelen Philips 50PUS6203

Je krijgt bij deze Philips televisie een gratis afstandsbediening meegeleverd, met deze afstandsbediening kun je makkelijk door het menu bladeren en kun je al je entertainment aansturen door spraakopdrachten. Je krijgt standaard een set batterijen, een voet, snelstartgids, Mini aansluiting L/R kabel, Mini aansluiting YPbPr-kabel en voedingskabel meegeleverd.

Deze 4K Philips televisie brengt alle details duidelijk zichtbaar in beeld
Je hebt toegang tot slimme functies zoals apps, games en ander entertainment
3 verschillende apparaten aansluiten met HDMI ingangen van de televisie
Geen draaibare voet mogelijk bij deze Philips TV

4. Philips 55OLED803

De Philips 55OLED803 is een van de betere modellen van het afgelopen jaar. Je hebt de beschikking over een geweldig Ultra HD beeld dat pixel bevat die individueel oplichten.

Daardoor krijg je beelden die echt zwart zijn, in samenwerking met de P5 Perfect Picture Engine creëert de tv een sterk contrast, daardoor zijn subtiele kleur- en zwarttinten mega realistisch. Zoals je gewend bent van Philips heb je ook nu de beschikking over de Ambilight techniek. Al even een kijkje nemen? Bekijk dan de handleiding.

Door deze techniek wordt de muur achter je Philips TV verlicht in de kleuren van het beeld. Dat ziet er bijzonder uit en het zorgt er voor dat je ogen prettiger naar het scherm kunnen kijken.

Als er niks op televisie is kun je met deze Philips televisie gemakkelijk gebruik maken van internet, apps zoals Netflix & Youtube en kun je makkelijk schakelen tussen apps en live TV. Alvast een kijkje nemen? Bekijk de handleiding. Op zoek naar de nieuwste modellen? Bekijk dan de 8K Televisies.

Voor- en nadelen 55OLED803

Je krijgt bij deze Philips televisie 2 gratis afstandsbedieningen meegeleverd, met deze afstandsbediening kun je makkelijk door het menu bladeren en kun je al je entertainment aansturen door spraakopdrachten. Je krijgt standaard een set batterijen, een voet, snelstartgids, Mini aansluiting L/R kabel, Mini aansluiting YPbPr-kabel en voedingskabel meegeleverd

Kleurrijke en levendige beelden door krachtige Philips OLED scherm
Philips UHD premium levert hogere helderheid en breder kleurbereik.
Prachtige Ambilight verlicht de wand achter je TV in de kleuren van het beeld
Geen draaibare voet beschikbaar

5. Philips 65PUS7803

Wil jij een groot scherm en geen enkel detail missen? Dan is de Philips 65PUS7803 bij uitstek een geschikte Philips TV voor jou. Je kunt namelijk genieten van hoogwaardige 4K HDR beelden waardoor beeld scherp worden weergeven met een breed kleurbereik. Daarnaast heb je natuurlijk ook toegang tot games, websites of handige apps zoals Netflix en Youtube. Al even een kijkje nemen? Bekijk dan de handleiding.

Zoals je gewend bent van Philips heb je ook nu de beschikking over de Ambilight techniek. Door deze techniek wordt de muur achter je Philips TV verlicht in de kleuren van het beeld. Dat ziet er bijzonder uit en het zorgt er voor dat je ogen prettiger naar het scherm kunnen kijken. Op zoek naar een ander topmodel? Bekijk dan de QLED tv’s top 5.

Voor- en nadelen 65PUS7803

Je krijgt bij deze Philips televisie 1 gratis afstandsbediening meegeleverd, met deze afstandsbediening kun je makkelijk door het menu bladeren en kun je al je entertainment aansturen door spraakopdrachten. Je krijgt standaard een set batterijen, een voet, snelstartgids, RCA kabel, Component kabel en voedingskabel meegeleverd

Prachtige beelden bekijk die kleurrijk en realistisch zijn dankzij 10 bit paneel
Android TV besturingssysteem brengt live TV, internet en apps samen
Ambilight zorgt voor een unieke dimensie en kijkervaring
Geen draaibare voet waarmee je kijkpositie aanpast

Wat is een Philips TV?

Iedereen kent het merk Philips natuurlijk in Nederland. Deze enorme elektronicagigant speelt in veel markten mee met uitstekende producten. Ook in de televisiemarkt is Philips erg actief en spelen ze al jaren mee met nieuwe innovatieve televisies.

Doorgaans verkoopt Philips televisies met een beelddiagonaal die varieert van 22 inch tot 75 inch. Dat betekent dat je formaat minimaal 56 centimeter breed is en maximaal 191 centimeter breed. Philips heeft lcd-led, maar ook oled televisies in het assortiment. Philips heeft gekozen om voor OLED omdat deze techniek diepere zwarttinten realiseert en voor betere kleuren en een scherp contrast zorgt.

Een echt herkenbaar kenmerk aan een Philips televisie is natuurlijk de Ambilight functie. Als je gekozen hebt voor een Philips Ambilight heb je namelijk de beschikking over licht aan de zijkanten van je beeld. Dat zorgt er voor dat er licht achter de televisie uitkomt. Die lichten komen overeen met het beeld dat op de televisie zichtbaar is. Daardoor kun je prettiger televisie kijken en heb je een extra dimensie toegevoegd aan je woonkamer.

Op dit moment zijn er talloze Philips televisies beschikbaar, zo kun je met goedkope instapmodellen beginnen tot dure topmodellen waar letterlijk alles op en aan zit. De volgende typenummers worden in Nederland gebruikt.

4000-serie

Als je een Philips televisie aanschaft in de 4000 serie heb je het over simpele en kline televisies. Deze hebben van een maat tot 32 inch, een HD ready scherm en hebben geen smart functies ingebouwd.

5000-serie

De 5000 serie zijn Philips televisies die beschikken over Full HD en een beeldmaat hebben tot 50 inch. Sommige 32 inch schermen van deze serie zijn nog HD ready. Als je boven de 5800 serie gaat heb je ook de beschikking over slimme functies.

6000-serie

De 6000 series van Philips heeft Saphi als besturingssyteem en beschikt dus over slimme functies. Doorgaans heb je de beschikking over een Ultra HD beeldresolutie en kunnen sommige modellen beschikken over Philips Ambilight. Doorgaans beginnen de beeldmaten vanaf 43 inch.

7000-serie

De 7000 serie van Philis bevat Android TV, alle schermen zijn Ultra HD en zijn uitgerust met Ambilight. Doorgaans kun je in deze serie schermen vinden van 43 inch tot 75 inch en zijn de televisies uitgerust met een groot aantal functies.

8000-serie

De 8000 serie van Philips bestaat uit tv’s met een beeldmaat van 49 inch tot 75 inch. Al deze beeldschermen hebben een Ultra HD beeldresolutie en kunnen beschikken over een driezijdig Ambilight systeem. Daarnaast heb je de beschikking over Android TV.

OLED-serie

De Philips OLED serie is het paradepaardje van Philips. Al deze beeldschermen beschikken over Ultra HD, Ambilight en Android TV. Je kunt deze schermen verkrijgen in 55 inch en 65 inch. In deze serie heb je een 800 en een 900 serie, het grote verschil is dat er bij de 900 serie meer aandacht aan het geluid wordt besteed.

Is er vaak een Philips TV aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Philips tv aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een Philips tv aanbieding te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbieding Philips televisies te vinden.

Bekijk de TOP 5 Philips Televisie voor aanbiedingen

Bekijk onze top 5 en kijk of er een aanbieding Philips tv beschikbaar is. Je kunt bij ons direct alle prijzen van populaire Philips televisies vergelijken, we hebben de grote retailers zoals BOL.com, Coolblue en Mediamarkt langs elkaar gehouden.

Al deze retailers hebben ook regelmatig Philips televisie aanbiedingen beschikbaar, het is alleen soms lastig om deze te vinden en er is niet overal een overzicht beschikbaar.

Gemakkelijk Philips TV aanbieding vinden

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Philips televisies geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbieding Philips televisie beschikbaar is zetten we die direct in onze Philips tv review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Kun je geen interessante aanbieding vinden in onze TOP 5 van beste Philips televisies? Om het je gemakkelijk te maken hebben we alle verschillende aanbiedingen samengebracht. Klik op een link om direct naar de aanbiedingen pagina van een retailer te gaan zodat je direct inzicht hebt in de huidige acties.

Welke groottes Philips televisies zijn er?

Er zijn tegenwoordig enorm veel Philips televisies beschikbaar in Nederland. Het prettige is dat je kunt kiezen uit een breed scala groottes. Dat is aan de ene kant fijn omdat je zo kunt kiezen tussen een goedkope Philips tv of een wat duurder model met een groot scherm.

Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben we alle verschillende groottes onder elkaar gezet. We hebben per scherm een kijkafstand beschreven en een advies gegeven over de ruimte waar je de televisie kunt gebruiken.

65 inch Philips Televisie

Wil je beschikken over de grootste Philips televisie? Dan moet je al snel gaan kijken in de klassen Philips TV 65 inch. Dit zijn de grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor 65 inch weet je zeker elke film of voetbalwedstrijd maximaal intens beleefd kan worden.

Als je een 65 inch Philips televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 65 inch Philips tv geadviseerd om een kijkafstand van 3,25 meter te hanteren. Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 147,5 centimeter. Een 65 inch Philips televisie komt het beste tot zijn recht in een middelgrote tot grote woonkamer.

55 inch Philips Televisie

Wil jij beschikken over een grote Philips tv zonder het gevoel te hebben dat je een halve bioscoop in huis hebt gehaald? Dan is de Philips TV 55 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de een na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 55 inch Philips tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Als je een 55 inch Philips televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 55 inch Philips tv geadviseerd om een kijkafstand van 2,75 meter te hanteren. Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 125 centimeter. Een 55 inch Philips HD televisie komt het beste tot zijn recht in een middelgrote tot grote woonkamer.

49inch Philips Televisie

Wil jij beschikken over een middelgrote Philips tv die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de Philips TV 49 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de twee na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 49 inch Philips tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Als je een 49 inch Philips HD televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 55 inch Philips tv geadviseerd om een kijkafstand van 2,5 meter te hanteren. Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 110 centimeter. Een 49 inch Philips televisie komt het beste tot zijn recht in een middelgrote kamer of slaapkamer.

43 inch Philips Televisie

Wil jij beschikken over een middelgrote Philips tv die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de Philips 43 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de twee na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 43 inch Philips tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Als je een 43 inch Philips HD televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 43 inch Philips tv geadviseerd om een kijkafstand van 2,25 meter te hanteren. Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 97,5 centimeter. Een 43 inch Philips televisie komt het beste tot zijn recht in een kleine tot middelgrote kamer.

40 inch Philips televisie

Wil jij beschikken over een kleine Philips tv die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de Philips TV 40 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de twee na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 40 inch Philips tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Als je een 40 inch Philips Ultra HD televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 40 inch Philips tv geadviseerd om een kijkafstand van 2 meter te hanteren. Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 92,5 centimeter. Een 40 inch Philips televisie komt het beste tot zijn recht in een kleine tot middelgrote kamer.

Goedkope Philips televisie

Ben jij op zoek naar een goedkope Philips tv? Dan raden we je aan om altijd te kijken naar een scherm tussen de 40 inch en 43 inch. Deze modellen zijn over het algemeen de meest goedkope Philips televisies, toch raden we je aan om deze pagina goed in de gaten te houden omdat we regelmatig mooie aanbiedingen hebben voor grote displays. Met wat geluk heb je voor dezelfde prijs een 49 inch scherm te pakken.

Nieuwe Philips TV kopen en overstappen van internet en televisie provider?

We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van een geschikte Philips TV, door onze top 5 Philips TV review te bekijken heb je in iedere geval een goed beeld gekregen van de mogelijkheden. We raden je aan om deze pagina regelmatig in de gaten te houden als je nog geen geschikt model hebt gevonden. We updaten de top 5 regelmatig met nieuwe modellen en Philips TV aanbieding(en).

Veel mensen vergeten dat ze een abonnement hebben

Zo weet je zeker dat je de beste Philips TV kunt vinden en dat je binnen een handomdraai een goedkope Philips TV hebt gevonden. Maar wist je dat er nog een manier is om flink te besparen? Als je een nieuwe Philips televisie hebt aangeschaft kun je wellicht eens een oog werpen op je huidige internet en tv pakketten. Doorgaans vergeten veel mensen dat ze al lange tijd bij dezelfde internet en tv providers zitten, terwijl je makkelijk geld kunt besparen door jaarlijks over te stappen.

Gemakkelijk besparen op je Philips televisie met een nieuw pakket

Een Philips TV kopen is natuurlijk geweldig, je kunt waarschijnlijk niet wachten tot je nieuwste aanwinst in je woning staat. Misschien is het ook wel tijd voor een verhuizing van internet en televisie provider, daardoor kun je namelijk tot 200 euro per jaar besparen. Binnen 3 minuten heb je een onafhankelijk vergelijking gemaakt van alle aanbieders.

Vul je postcode in en vergelijk je huidige aanbieder met de actuele prijzen, wie weet sla je wel twee vliegen in een klap. Een van de beste Philips televisies tegen de beste prijs, en een gloednieuw internet en televisiepakket met betere voorwaarden, wat wil je nog meer?

Meest gestelde vragen over Philips televisies

Goedkoopste Philips TV vinden

Ben jij op zoek naar de goedkoopste Philips tv? Dan ben je hier aan het juiste adres want er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel modellen beschikbaar in iedere prijsklasse. Een Philips tv kopen goedkoop regelen is dus goed mogelijk als je goed onderzoek doet naar de mogelijkheden.

Wil jij goedkoop Philips tv kopen? Bekijk dan onze top 10 om de beste Philips tv’s langs elkaar te houden bij alle grote retailers in Nederland. Een goedkope Philips tv vinden wordt daardoor een makkie, begin direct en vindt je perfecte model in 3 minuten.

Wat is de beste Philips TV?

De beste Philips TV is voor iedereen anders. De dingen die jij belangrijk vindt zijn voor een ander misschien veel minder belangrijk. Kijk goed naar alle mogelijkheden en kijk welke Philips tv het beste bij je past. Zodra je een paar modellen hebt gevonden die je wel wat lijken kun je deze met elkaar vergelijken.

Doorgaans helpt het om de Philips tv beste koop te bekijken, dit zijn modellen die een goed reputatie hebben bij grote onafhankelijke testpartijen zoals de Consumentenbond. Wil je alvast kijken weke Philips tv beste koop interessant kan zijn voor jou? Bekijk dan direct onze top 5 en begin met Philips tv vergelijken.

Laatst geüpdatet