Sonos soundbar kopen in 2022? De beste Sonos soundbar in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

De Sonos soundbar is een populaire oplossing voor het verbeteren van het geluid van je tv, al dan niet de populairste. Een soundbar heeft een breed geluidsveld waardoor iedereen van het verbeterde tv geluid kan genieten. Een van de bekendste soundbar merken is Sonos. Het merk levert altijd kwalitatief goede soundbars. Sonos heeft een breed assortiment aan soundbars. Om je te helpen bij het maken van de keuze tussen de Sonos soundbars hebben we hier een top 5 voor je samengesteld.

1. Sonos Playbar

Deze Sonos soundbar geeft een vol en helder tv geluid. In deze soundbar zitten 9 speaker die hierbij helpen. Wanneer je de Playbar van Sonos voor je tv plaatst en daarna verbind met een optische kabel, luister je naar een gedetailleerde weergaven van het geluid van onder andere je favoriete series, films en games. Heb je al andere Sonos speakers in huis? Dan kan je deze Playbar daar via de wifi mee koppelen.

Alle Sonos speakers zijn samen of apart te bedienen met de Sonos app. De app kan je downloaden op je smartphone of tablet. Door de verschillende speakers in het huis te verdelen, kan je in heel het huis makkelijk naar dezelfde muziek luisteren. Als je opzoek bent naar een surround geluid dan kan je aan de Playbar ook de 2 PLAY van Sonos toe voegen aan de Playbar.

Op deze manier creëer je je 5.1 home cinema opstelling. Het lijkt dan alsof je midden in de film zit, door de geluidseffecten die uit elke hoek van de kamer voortgebracht worden. Wanneer je al over een Sonos speaker met ingebouwde Google assistent beschikt zoals de Sonos Beam of Sonos one, dan kan je ook de Playbar hiermee besturen.

Voor- en nadelen Sonos Playbar

Om je op weg te helpen met de Playbar zit er een snelstartgids in de verpakking. De kabels die je nodig hebt om de Playbar te installeren, de AC kabel, ethernet kabel en optische kabel worden ook meegeleverd met het Sonos apparaat.

 Je geniet door de topklasse beoordeling op geluid zeker van een hoge geluidskwaliteit
 Stream muziek door het hele huis wanneer je de soundbar toevoegt aan het Sonos multiroom systeem
Je kan je telefoon niet verbinden met de soundbar door het ontbreken van de bluetooth functie

2. Sonos Beam

Met dit product van Sonos kan je zelf kiezen welke geluidsweergave je wil horen bij jouw films, muzieknummers of series. De Beam beschikt over meerdere modus, de standaard mode maar ook de nachtmodus en spraakversterking modus.

Het geluid wat de bass creëert wordt in de nachtmodus automatisch verminderd. Wil je beter naar de stemmen in bijvoorbeeld je film luisteren? Dan versterkt de spraakversterking voor je de stemmen.

Met deze functie kan je nog beter een praatprogramma, of serie volgen. Met de Sonos Beam maak je gebruik van de luxe van een spraakassistent door de Google Assistent. Met commando’s kan je vragen naar het weer, nieuws of het afspelen van het volgende nummer.

Je kunt je muziek streamen via Google Chromecast, Spotify connect, AirPlay 2 of Sonos net als je de Beam met de wifi verbind.

Daarbij is het verbinding maken met je tablet of smartphone is dan mogelijk. Een multiroom of home cinema opstelling kan worden gecreëerd door de Beam met andere Sonos speakers te verbinden. Alles is samen makkelijk te bedienen via je tablet of smartphone met de Sonos app.

Voor- en nadelen Sonos Beam 

Met deze Sonos Beam worden altijd een handleiding, stroobkabel en HDMI ARC kabel meegeleverd.

 Je geniet door de topklasse beoordeling op geluid zeker van een hoge geluidskwaliteit
 Stream muziek door het hele huis wanneer je de soundbar toevoegt aan het Sonos multiroom systeem
 Je kan de Beam met spraakopdrachten besturen door de ingebouwde Google Assistent
Diepe bastonen die voor een kamervullend geluid zorgen zijn niet aanwezig door het ontbreken van een subwoofer

3. Sonos Playbar 5.1 + One (x2) + Sub

Met deze Sonos 5.1 breng je je games, films en series tot leven. Deze set bevat niet alleen de Sonos Playbar soundbar en 2 Sonos One Gen2 speakers, maar ook een Sonos sub. Vanuit de Sonos app bestuur je makkelijk de Playbar. De Playbar brengt een helder geluid en een krachtig volume voort, door de 9 speakers die die bevat.

De diepe bastonen worden weergeven door de Sonos sub. De sub maakt je muziek en tv beleving nog realistischer. De geluidseffecten worden met deze sub nog krachtiger. De 2 Sonos One speakers kan je erg goed gebruiken om een surround opstelling te vormen.

De speakers verbind je allemaal makkelijk met elkaar via de wifi. Op deze manier kan je een multiroom geluidsopstelling gebruiken.

Voor- en nadelen Sonos Playbar 5.1 + One (x2) +Sub

Deze 3 Sonos appraten krijgen allen eigen extra’s meegeleverd. Bij de Sub zal je een snelstartgids, AC kabel en ethernet kabel in de verpakking vinden. De Playbar komt ook met een snelstartgids, AC kabel en ethernet kabel.

Bij de Playbar zal daarnaast ook nog een optische kabel meegeleverd worden. Daarbij wordt ook de Sonos One wordt bij je thuisgebracht met een stroomkabel en een snelstartgids.

 Wanneer je deze bundel aanschaft ben je goedkoper uit dan wanneer je de producten los koopt
 Stream muziek door het hele huis wanneer je de soundbar toevoegt aan het Sonos multiroom systeem via de wifi
Met de bluetooth functie is het mogelijk om via je smartphone of laptop muziek af te spelen op de speaker

4. Sonos Beam 5.1 + One (x2) + sub

Met deze Sonos 5.1 Beam set verbeter je het geluid, zowel van favoriete film als van je favoriete serie. Naast de Sonos Beam beschik je met deze set ook over 2 Sonos One speakers en de Sonos sub. De Beam kan je erg gemakkelijk besturen door middel van spraakopdrachten, of via de Sonos app. Deze soundbar van Sonos beschikt over meerder modi waarbij je het geluid aanpast.

Zo kan je met gebruik van de spraakversterkings modus nog beter naar je favoriete praat programma kijken, en geniet je in de nachtmodus nog steeds van je film zonder dat je mensen wakker maakt. De subwoofer uit het pakket zorgt voor een nog betere beleving van het geluid door geluidseffecten nog krachtiger naar voren te brengen.

Met de 2 Sonos one speakers zorg je voor een echte surround opstelling van de set. Je verbind alle speakers samen doormiddel van de WiFi, op deze manier kan je genieten van een multiroom geluidsopstelling.

Voor- en nadelen Sonos Beam 5.1 + One (x2) + sub

De set bestaat uit 3 verschillende producten, bij al deze producten krijg je andere dingen meegeleverd. Bij de subwoofer worden altijd de snelstartgids, AC kabel en ethernet kabel meegeleverd.

Bij de Sonos One speakers zal je een snelstartgids en een stroomkabel in de verpakking vinden. Tot slot krijg je bij de Sonos Beam altijd een handleiding, stroomkabel, HDMI arc kabel en een optisch verlengstuk voor de HDMI kabel

 Bij het aanschaffen van de set ben je goedkoper uit dan wanneer je alle producten apart koopt
 Wanneer je de speaker met elkaar verbind via de WiFi speel je door heel het huis muziek af
 De sub zorgt voor een diepe bass bij je Sonos set
De speakers kunnen niet voorzien worden van muziek via een bluetooth functie
De sub kan alleen aangesloten worden op al actieve Sonos speakers

5. Sonos Playbar 3.1 + Sub

Wil je genieten van een krachtig home cinema geluid in huis ? Dan kan je zeker de aanschaf van de Sonos Playbar 3.1 + sub overwegen. De subwoofer en de soundbar zijn onderdeel van het Sonos multiroom systeem.

Je kan met deze set genieten van al je favoriete films, games, concerten en muziek in een natuurgetrouw geluid, door de 9 ingebouwde speakers in de Playbar.

De sub zorgt ervoor dat je niet alleen alles goed hoort maar ook echt voelt. De subwoofer heeft een plat model, hierdoor kan je hem makkelijk kwijt, zelfs onder de bank.

Voor- en nadelen Sonos Playbar 3.1 + Sub

Bij de subwoofer van Sonos vind je altijd een snelstartgids, AC kabel en ethernet kabel in de verpakking. Ook bij de Sonos Playbar krijg je de snelstartgids, ac kabel, ethernet kabel en optische kabel meegeleverd.

 Playbar levert een hifi geluid voor tv met de 9 ingebouwde speakers
 Sub zorgt voor krachtige en diepe bass bij al je films, series en muziek
 Verbind de speakers en geniet van de multiroom beleving
De AirPlay en Bluetooth opties ontbreken bij deze speakers

Laatst geüpdatet