Sony soundbar kopen in 2022? De beste Sony soundbar in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Als u thuis het geluid van uw televisie wilt verbeteren dan kunt u ervoor kiezen om een Sony soundbar te kopen. Hiermee creëert u een extra beleving aan de film, waardoor u er echt in mee kan leven. De soundbar plaatst u onder de televisie en is de oplossing voor muziek en films.

Om het gemakkelijk te maken hebben we hieronder voor u een handige top 5 met reviews opgesteld. Daarbij kun je bijvoorbeeld direct de voor- en nadelen zien. Op deze manier hoeft u niet meer heel het internet over om de beste Sony soundbar te vinden. Lees snel de reviews en bekijk welke soorten soundbars van Sony aan uw wensen voldoen. 

1. Sony HT-ST5000

Als u thuis graag een film of serie kijkt, dan is het aanschaffen van een Sony soundbar de ideale oplossing. Een aanrader voor u is de Sony HT-ST5000. Het is een 7.1 kanaals soundbar, die de beschikking heeft over Dolby Atmos technologie. Hiermee wordt een deel van het geluid naar uw plafond gestuurd, waarna het wordt weerkaatst naar uw luisterpositie.

Hiermee creëert u een ruimtelijk geluidsbeeld, waarbij het lijkt alsof het geluid van meerdere kanten komt. Daarnaast heeft de Sony HT-ST5000 een totaalvermogen van 800 watt en levert de krachtige subwoofer een bas af die heel de kamer vult.

Wilt u liever muziek luisteren, dan kan dit uiteraard ook met de Sony soundbar. Hierbij kunt u op verschillende manieren muziek afspelen. U kunt bijvoorbeeld via wifi of bluetooth muziek afspelen vanaf uw smartphone. Wilt u liever gebruik maken van online streamingsdiensten zoals Spotify of Deezer, dan kunt u hiervan gebruik maken via de Chromecast.

Voor en nadelen Sony HT-ST5000

Door de Dolby Atmos technologie, zorgt de soundbar ervoor dat het geluid ruimtelijk wordt verspreid.
Sluit de soundbar Sony aan op het Google Home multiroom systeem en speel muziek af door het hele huis.
Door het grote vermogen van de Sony soundbar en de krachtige subwoofer komt er een krachtig en helder geluid uit.
U kunt de soundbar niet via bluetooth met uw televisie verbinden.

2. Sony HT-RT3 Review

Als u thuis een film wilt kijken, waarbij het geluid van een goede kwaliteit is dan is de aanschaf van een Sony soundbar een goede keuze. Met de Sony HT-RT3 kunt u ervoor zorgen dat het geluid van hoge kwaliteit is.

Met de Sony HT-RT3 kunt u films kijken, zoals u deze nog nooit hebt gezien. De Sony soundbar, de subwoofer en de 2 achter speakers creëren samen een surround geluid voor een brede verspreiding. Op deze manier heeft u het gevoel dat u midden in de film zit. Daarnaast beschikt de soundbar over een vermogen van 600 watt, waardoor het geluid wat eruit komt zeer krachtig en helder klinkt.

Behalve goed naar films kijken, kunt u met deze soundbar Sony ook ideaal naar muziek luisteren. Zo kunt u uw smartphone of tablet met bluetooth met de box verbinden. Met NFC heeft u de mogelijkheid om met 1 aanraking verbinding te maken met de box. Daarnaast kunt u via de ingebouwde usb poort ook nog eens uw telefoon opladen.

Voor en nadelen Sony HT-RT3

Dankzij de achterspeakers creëert u een surround geluid.
De Sony soundbar beschikt over allebei een optische en HDMI aansluiting om uw tv op aan te sluiten.
U kunt een kamervullend geluid creëren door de diepe bas van de subwoofer.
U dient zelf een HDMI kabel aan te schaffen, als u hiermee de televisie aan wilt sluiten op de soundbar.

3. Sony HT-ZF9 Review

Als u thuis het geluid van uw televisie wilt verbeteren, dan is het aanschaffen van een Sony soundbar een uitstekend idee. Een echte aanrader is de Sony HT-ZF9. U kunt deze met een HDMI kabel aansluiten op uw televisie en met het vermogen van 400 watt komt er een scherp en helder geluid uit.

Doordat de soundbar Sony beschikt over Dolby Atmos technologie, zal deze het geluid via het plafond naar uw luisterpositie weer kaatsen. Op deze manier kunt u, samen met het vermogen, ervoor zorgen dat de hele kamer gevuld wordt met geluid. Zo hoort u het geluid niet alleen maar van de televisie af komen, maar vanuit heel uw omgeving.

Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om de Sony soundbar aan te sluiten op uw wifi, waarmee u de Sony SA-Z9R kunt verbinden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om te genieten van een volledig surround geluid. Wilt u graag muziek luisteren via de Sony soundbar, dan kunt u uw smartphone of tablet door middel van een usb kabel of bluetooth verbinden met de box. Daarna kunt u via het apparaat muziek afspelen op de soundbar.

Voor en nadelen Sony HT-ZF9

Door de hoge beoordeling bent u ervan gegarandeerd dat het geluid van hoge kwaliteit is.
U kunt de Sony soundbar toevoegen aan het Sony multiroom systeem, zodat u muziek door het hele huis kunt streamen.
Door de ingebouwde Dolby Atmos technologie weerkaats hij het surround geluid via het plafond, voor de ideale luisterervaring.
U kunt de Sony soundbar niet met bluetooth met uw televisie verbinden.

4. Sony HT-SF150 Review

Als u thuis niet tevreden met het huidige geluid van uw televisie, dan kunt u ervoor kiezen om een Sony soundbar aan te schaffen. Een echte aanrader voor u is dan de Sony HT-SF150. Hiermee heeft u de mogelijkheid om een surround sound te creëren bij uw televisie.

De Sony soundbar heeft een vermogen van 120 watt, waardoor hij ideaal geschikt is om op uw televisie aan te sluiten. Met het vermogen waarover hij beschikt komt er genoeg volume uit om een gemiddelde huiskamer te vullen met scherp en kwalitatief geluid.

Luistert u liever naar muziek, dan heeft u met de Sony soundbar ook de mogelijkheid toe. U kunt heel eenvoudig uw Sony soundbar verbinden met bijvoorbeeld uw laptop of telefoon door middel van een USB kabel of bluetooth. Hierna kunt u eenvoudig muziek afspelen van uw apparaat op uw soundbar Sony.

Voor en nadelen Sony HT-SF150

U kunt de Sony soundbar met zowel een optische kabel als een HDMI kabel aansluiten op uw televisie.
Heeft u hem aangesloten met een HDMI kabel, dan kunt u hem bedienen met de afstandbediening van de televisie.
Doordat hij laag is ontworpen, past hij perfect onder elke televisie.
U dient zelf een HDMI kabel aan te schaffen, zodat u de Sony soundbar met de televisie aan kunt sluiten.

5. Sony HT-XF9000 Review

Als u thuis het geluid van uw televisie wilt verbeteren, dan is het aanschaffen van een Sony soundbar een uitstekend idee. Een soundbar Sony die wij aanraden is de Sony HT-XF9000. U kunt deze eenvoudig aansluiten op uw televisie, waarna u kunt genieten van een betere luisterervaring.

De Sony soundbar beschikt over 5 verschillende geluidsmodussen, die u handmatig in kunt stellen. Op deze manier stelt u het geluid precies af op wat u aan het kijken bent. Doordat hij beschikt over Dolby Atmos technologie en een vermogen van 300 watt krijgt u precies de luisterervaring naar waar u op zoek bent. Daarnaast voegt de draadloze subwoofer hier ook nog eens lage bastonen aan toe.

Als u klaar bent met het kijken van uw film of serie, dan kunt u met de Sony soundbar ook nog eens heel eenvoudig muziek afspelen. Omdat hij beschikt over bluetooth en een USB ingang, kunt uw geluid afspelen via uw smartphone of tablet.

Voor en nadelen Sony HT-XF9000

Doordat de Sony soundbar beschikt over ingebouwde Dolby Atmos technologie, wordt het surround geluid via het plafond weerkaatst naar uw luisterpositie.
Als u de soundbar verbind met uw tv door middel van een HDMI kabel kunt u de soundbar bedienen met de afstandsbediening van uw televisie.
Door de diepe bastonen van de subwoofer, wordt de hele kamer gevuld met geluid.
U kunt de Sony soundbar niet via uw wifi netwerk koppelen aan uw smartphone of speakers.

Laatst geüpdatet