Wasmachine met WiFi in 2022? De beste WiFi wasmachine in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Op zoek naar een goede wasmachine met WiFi? Dan is het goed dat je hier eerst een kijkje gaat nemen. Je hebt tegenwoordig namelijk veel WiFi wasmachines waar uit gekozen kan worden. Ga je bijvoorbeeld voor een Samsung wasmachine met WiFi of toch liever voor een AEG wasmachine met WiFi?

Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij een top 5 beste wasmachine met WiFi opgesteld. We hebben in de top 5 reviews staan met voor- en nadelen. Lees deze goed door om de beste keus voor jouw situatie te maken!

1. Samsung WW1DN642RPA AddWash

De Samsung WW1DN642RPA AddWash is een Samsung wasmachine met wifi die je op afstand in de gaten kunt houden. Daarnaast krijg je met de Smart Control app hulp van een virtuele was assistent die altijd het geschikte programma kiest voor jouw was. Hierdoor blijft de kleding namelijk langer mooi.

Met een vulgewicht van maar liefst 10 kilogram is dit model geschikt voor een huishouden van 5 of meer personen. Heb je de Samsung wasmachine wifi aangezet voordat je vertrokken bent? Dan kun je op de app bekijken hoelang het nog duurt voordat deze klaar is.

Bovendien is de Samsung WW1DN642RPA AddWash voorzien van het AddWash deurtje. Hierdoor kun je vergeten wasgoed nog toevoegen terwijl het programma al loopt. Handig wanneer je nog een spijkerbroek of een shirt op de trap ziet liggen.

Ook beschikt deze wifi wasmachine over de EcoBubble techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van schuimbellen. Deze bellen maken het mogelijk om op een lage temperatuur schoon te wassen. Moet je snel weg voor bijvoorbeeld een afspraak? Draai dan snel nog even een wasje met het Super Speed programma.

Voor- en nadelen WW1DN642RPA AddWash

Natuurlijk worden er bij de Samsung WW1DN642RPA AddWash altijd een aantal items meegeleverd. Denk hierbij aan een handleiding die je uitleg geeft over de installatie en de bediening van het apparaat.

Daarnaast ontvang je natuurlijk ook een aan- en afvoerslang. De aanvoerslang is 1 meter lang en de afvoerslang maar liefst 1,5 meter lang. Zo heb je gelijk alles in huis om het apparaat aan te sluiten.

Geschikt voor een huishouden van 5 of meer personen
Relatief stil model met slechts 73 decibel tijdens het centrifugeren
Zeer zuinig apparaat met energielabel A+++-40%
Deze uitvoering is niet op afstand te bedienen

2. Bosch WAWH2643NL i-DOS

De Bosch WAWH2643NL i-DOS is een prachtige wifi wasmachine die automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel doseert. Dit komt door het i-DOS systeem die ervoor zorgt dat je kleren langer mooi blijven.

Wanneer je dit model op een afstand wilt bedienen is het noodzakelijk om een smartphone of tablet te koppelen via je wifi-netwerk. Je kunt dan namelijk zelf een programma kiezen en krijgt gelijk te zien hoelang het nog duurt voordat de was schoon is.

Daarnaast heeft deze Bosch WAWH2643NL i-DOS een vulgewicht van maar liefst 9 kilogram waardoor dit model geschikt is voor een huishouden van 5 personen. Er zijn ook verschillende programma’s voor onder andere katoen, beddengoed en wol. Deze zorgen ervoor dat de kleren en de dekens langer mooi blijven.

Verder is er nog een speciaal AllergiePlus programma voor wanneer je last hebt van allergieën. De wasmachine met wifi voegt dan een extra spoelbeurt toe en wast langer op een hoge temperatuur. Hierdoor worden allergenen zoals pollen en huisstofmijt verwijdert uit de kleding zodat je minder jeuk hebt tijdens het gebruiken van kleding.

Voor- en nadelen WAWH2643NL i-DOS

Er worden naast de Bosch WAWH2643NL i-DOS altijd een aantal spullen meegeleverd waaronder een handleiding. In deze handleiding wordt namelijk precies vertelt hoe je het apparaat moet installeren. Daarnaast ontvang je een aan- en afvoerslang van 1,5 meter zodat je deze wifi machine direct aan kunt sluiten.

Dankzij het vulgewicht van 9 kilo was je meer in één keer
Met energieklasse A+++-30% een zeer zuinig model
Wasmiddel wordt automatisch gedoseerd door het i-DOS systeem
Niet voorzien van een stoomfunctie

3. Samsung WW80K6604QW AddWash

De Samsung WW80K6604QW AddWash is ideaal voor personen die wel eens iets vergeten mee te wassen. Zo kun je dankzij het Addwash systeem zonder enige moeite was toevoegen terwijl het programma al draait. Er zit namelijk een extra deurtje in de deur van deze wifi wasmachine.

Deze kun je tijdens het programma openen en is groot genoeg voor een trui of spijkerbroek die je bent vergeten om mee te wassen. Ook heel handig wanneer je nog wat handwas hebt. Je kunt deze namelijk aan het einde van het programma toevoegen zodat deze tijdens het spoelen nog wordt meegenomen.

Daarnaast is de Samsung WW80K6604QW AddWash voorzien van maar liefst 14 verschillende wasprogramma’s. Zo is er voor elke soort materiaal wel een geschikt programma. Hierdoor blijft je kleding namelijk langer mooi en voorkom je de kans op slijtage of krimping.

Dit komt ook mede door de speciale wandstructuur van de trommel waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn voor slijtage. Door een smartphone of tablet te koppelen via wifi krijg je de mogelijkheid om het apparaat op afstand te bedienen. Ook zie je op de Smart Control app gelijk hoelang het nog duurt voordat de was schoon is.

Voor- en nadelen WW80K6604QW AddWash

Niet alleen ontvang je de Samsung WW80K6604QW AddWash maar er worden ook nog een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je een aan- en afvoerslang van beide 1,5 meter.

Verder wordt er alleen nog een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de installatie en de bediening van deze wasmachine met wifi.

Geschikt voor een huishouden van 5 personen
De koolborstelloze motor zorgt voor minder geluid en trillingen
Voeg snel nog wat extra was toe dankzij de AddWash functie
Niet voorzien van QuickDrive voor een snelle wasbeurt

4. AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose

De AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose is een AEG wasmachine met wifi die voorzien is van vele handige functionaliteiten. Zo gebruik je namelijk nooit meer teveel wasmiddel dankzij de automatische wasmiddeldosering.

Deze functie voegt namelijk precies genoeg wasmiddel toe doordat deze kijkt naar de hoeveelheid was en de vuilgraad ervan. Hierdoor voorkom je namelijk slijtage en vervaging waardoor je kleren langer mooi blijven. Natuurlijk kun je zelf wel gewoon afwisselen met verschillende soorten wasmiddel via de lade.

Voor een optimale bediening van de AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose kun je gebruik maken van de AEG Care app. Je ontvangt dan namelijk wasadvies die zich afstelt op basis van wat je precies wilt wassen. Vervolgens worden de juiste instellingen via de app naar deze AEG wasmachine met wifi gestuurd.

Naast de 24 verschillende wasprogramma’s krijg je met de app toegang tot nog een aantal extra programma’s zodat je altijd de juiste behandeling geeft aan je wasgoed. Dankzij de ProSteam functie ben je ook nog eens minder tijd kwijt aan het strijken doordat de kreukels na een wasbeurt verminderd worden.

Voor- en nadelen L7FENQ96 ProSteam AutoDose

Ook bij de AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose worden er spullen zoals een af- en aanvoerslang meegeleverd. Deze slangen hebben beide een lengte van 1,5 meter waardoor je deze wifi wasmachine gemakkelijk aansluit. Zeker niet te vergeten is de handleiding die je uitleg geeft over de installatie en de bediening van de AEG wasmachine met wifi.

De ProSteam functie verminderd kreukels in de was
Ontvang wasadvies voor de beste behandeling van je wasgoed
Nooit teveel wasmiddel met de automatische wasmiddeldosering
Niet voorzien van de SoftWater technologie

5. LG F4WV708P1 TurboWash

De LG F4WV708P1 TurboWash is een LG wasmachine wifi wat wil zeggen dat je deze op afstand kunt bedienen. Dit doe je namelijk heel gemakkelijk via de LG ThinQ app, wat handig is wanneer je even niet thuis bent of gewoon geen zin hebt om naar de wasmachine te lopen. Daarnaast beschikt dit model ook over een koolborstelloze Direct Drive motor waardoor het apparaat zuiniger is en minder lawaai maakt.

Zo kun je de LG F4WV708P1 TurboWash ook in de nacht laten draaien doordat deze een geluid van maar slechts 71 decibel produceert. Heb je een hekel aan strijken? Dan is het fijn dat dit model beschikt over een stoomfunctie waardoor de kleren minder gekreukt uit de trommel komen.

Ook is de LG F4WV708P1 TurboWash voorzien van maar liefst 14 verschillende wasprogramma’s zodat je al je kleren en beddengoed de juiste behandeling kunt geven. Je kleren blijven dan namelijk langer mooi en je voorkomt slijtage en krimping.

Dankzij het vulgewicht van 8 kilogram is het apparaat geschikt voor een huishouden van 4 of 5 personen. Verder is dit model ook nog eens heel zuinig met energieklasse A+++-40%. Dat wil dus zeggen dat deze uitvoering 40% zuiniger is dan een model met energielabel A+++.

Voor- en nadelen F4WV708P1 TurboWash

Je ontvangt altijd een aantal items naast de LG F4WV708P1 TurboWash. Zo ontvang je een handleiding die je helpt bij het installeren en het bedienen van het apparaat.

Voor de montage en het aansluiten worden er een af- en aanvoerslang meegeleverd. Daarbij heeft de afvoerslang een lengte van 1,05 meter en de aanvoerslang een lengte van 1,45 meter. Je hebt dan gelijk alle benodigdheden in huis om de installatie soepel te laten verlopen.

De stoomfunctie zorgt voor minder kreukels in de kleren
Verkort de wastijd met het TurboWash programma
Er wordt een geluid van slechts 71 decibel geproduceerd
Onderhoud blijft nodig want de wasmiddellade is niet zelfreinigend

Laatst geüpdatet