xs4all Review - alle pakketten op een rijtje

Weten of XS4ALL de beste aanbieder is?
Lees reviewXS4ALL vergelijken
XS4all vergelijken
 • Klantenservice 70%
 • Prijs 30%
 • Aanbod 60%
 • Dekking/Keuzemogelijkheden 50%

Contactgegevens XS4ALL

Postbus 1848 

1000 BV Amsterdam

XS4ALL Producten in de vergelijker

XS4ALL Review

XS4ALL – kom snel alles te weten van A-Z

XS4ALL, is de winnaar van beste provider van Nederland, en dat al een paar jaar achter elkaar. Ze willen geen prijsvechter zijn, maar gewoon de beste kwaliteit leveren, en kwaliteit heeft een prijskaartje. Daar in zij ze dan ook succesvol, en dat is af te lezen in de vele positivie gebruiker reviews.

Het XS4ALL internet pakket

Wil je kunnen kiezen wat je internetsnelheid is? Dat kan. Je kunt kiezen van 40 MB per seconde tot 500 MB per seconde. Je hebt voor de 500 MB per seconde wel glasvezel nodig. Check van te voren of dit mogelijk is op jouw adres.

Als je kiest voor Internet van XS4ALL dan kun je kiezen uit 3 basis pakketten.

 • 40 Mbit/s download en 4 Mbit/s upload
 • 80 Mbit/s download en 8 Mbit/s upload
 • 160 Mbit/s download en 16 Mbit/s upload

De snelheden hierboven krijg je via jouw telefoonlijn. Het eerste pakket van 40 MB per seconde is qua snelheid hetzelfde als andere aanbieders en is prima voor een standaard gezin met standaard internet gebruik.

Meer dan 4 personen thuis?

Woon je met meer dan 4 personen thuis? Dan raden we je 80 MB per seconde aan. Maak je veel gebruik van apparaten die op het internet zitten aangesloten? Dan is 80 MB per seconde ook aan te raden.

We raden 160 MB per seconde aan als je veel streamt, met deze snelheid hoef je nooit meer bang te zijn dat je internet te kort komt. Andere providers gaan niet tot 160 MB per seconde , zo gaat KPN slechts tot 100 MB per seconde. Let wel op dat de snelheid afhankelijk is van de afstand tot de verdeel centrale.

Al benieuwd naar de exacte prijzen op jouw postcode? Vergelijk hier

Lekker veel streamen bij XS4ALL

Wil je op 4 schermen tegelijk Netflix kijken, 4 mobiele telefoons YouTube kijken en dan ook nog Spotify luister op de netwerk speaker?

Dan is Glasvezel van XS4ALL de keuze voor jou, met maar liefst 500 MB per seconde kun je zo veel internetten als je maar wilt. Ook de afstand naar de verdeelcentrale is niet meer van belang bij glasvezel. Je krijgt wat ze beloven.

Kiezen voor glasvezel, slimme keuze?

Dus je gaat voor glasvezel? Goede keuze, we nemen aan dat je ook even hebt gecheckt of dit mogelijk is op jouw adres? Nog niet iedereen kan glasvezel kiezen namelijk. Kun je voor glasvezel kiezen? Dan kun je kiezen uit snelheden van 40 MB per seconde tot 500 MB per seconde.

Veel gratis bij XS4ALL

XS4ALL onderscheid zich ook in de goede service die ze leveren, zo krijg je bij je abonnement heel veel extra. Wat krijg je dan allemaal? Gratis installatie door een monteur, ze controleren of je WIFI optimaal werkt en je krijgt gratis een extra ontvanger.

Kwaliteit heeft een prijs

Voor kwaliteit betaal je nu eenmaal, dat weten we allemaal. Je ziet dan ook dat de prijs over het algemeen een stukje duurder is dan bij andere aanbieders. Hiervoor krijg je dan wel een internetprovider met het laagste storings perccentage van Nederland. Uiteraard bied XS4ALL je ook TV en interactieve TV. Ook hierbij geven ze je veel leuke extra’s. Wil je weten wat je allemaal krijgt? We hebben hieronder een overzicht gemaakt.

 • 2 TV-decoders
 • 70 zenders waarvan 33 in HD
 • 100 radiozenders
 • Opnemen
 • Terugkijken tot 7 dagen
 • LTV pauzeren
 • TV-kijken op je draagbare apparaat
 • On Demand
 • Netflix vanuit de decoder

Nu heb je gelezen dat ze veel extra geven, je betaalt meer maar je krijgt ook echt meer. Zo is de opneem en terugkijk functie bij XS4ALL gratis. Bij veel andere providers betaal je hier extra voor. Ook de 2e decoder krijg je gratis bij XS4ALL. Ook hier betaal je extra voor bij ander providers.

Conclusie over het internetpakket

Kun je best wat extra missen en wil je gewoon het beste van het beste? Dan zit je bij XS4ALL goed. het TV aanbod is meer dan voldoende en je betaalt alleen maar extra als je meer pakketren erbij neemt. 

Let wel op, je krijgt geen extra zenders. Je krijgt dat bij andere providers vaak wel. XS4ALL biedt je wel de meeste zenders. Wil je dus alles kunnen zien? Dan zit je er goed.

XS4All Pakketten

XS4ALL heeft een brede keuze aan pakketten, je kunt kiezen uit:

 • Internet
 • Internet en TV
 • Internet en Bellen
 • Alles-in-1

De pakketten kun je dan weer onder verdelen in 4 variaties. Hieronder vind je de verschillende pakketten met de verschillende variataties.

XS4All Internet (pakket):

Kijk je nooit TV? Dan is het internet pakket mogelijk de beste keuze voor je. Voor dit pakket moet je rekening houden met € 40,- tot € 64,- per maand.

Lekker compact beginnen?

Kies je voor het € 40,- pakket dan krijg je het Compact-pakket. Dit pakket geeft je 40 MB per seconde aan download snelheid.

Ben je ook smart?

Aah de slimme keuze, of zoals ze het daar noemen: Smart pakket. Met dit pakket krijg je 80 MB per seconde download snelheid.

Net wat meer met plus of toch meteen pro?

Naast de eerder genoemde keuzes kun je ook nog kiezen voor het Plus pakket of het Pro pakket. Bij het Plus pakket krijg je 160 MB per seconde en bij Pro maar liefst 500 MB per seconde. Let wel op dat de pakketten alleen mogelijk zijn als je voor glasvezel kiest.

Het internet is wellicht iets voor jou

Over het internet van XS4ALL valt weinig slechts aan op te merken. De snelheid is goed en je krijgt een prima modem-router van XS4ALL namelijk de FRITZ!Box. Ook krijg je veel extra’s bij XS4ALL. Gewoon een goede keuze dus.

XS4ALL Internet en TV, wat vinden we ervan?

Als je naar het internet en TV-pakket van XS4ALL kijkt valt ons op dat de internetsnelheid hetzelfde is als bij alleen de internetpakketten. Dan zijn we erg benieuwd wat we dan extra krijgen aan TV.

Kosten van dit pakket

De prijzen verschillen van € 57,50,- tot € 82,- per maand en daarmee zien we meteen ook een flink verschil met de concurrenten die vaak beginnen met een pakket die €9,- goedkoper is. Wel krijg je bij XS4ALL ook zichtbaar meer. Wat je allemaal extra krijgt kun je terug lezen in de eerdere tekst.

Waaruit kun je kiezen bij XS4ALL?

De snelheden en daarbij de benamingen voor de verschillende pakketten zijn hetzelfde als bij de internetpakketten. Hieronder nogmaals de snelheden bij de verschillende pakketten

 • Compact: 40 Mbit/s (dowload) en 4 Mbit/s (upload)
 • Smart: 80 Mbit/s (dowload) en 8 Mbit/s (upload)
 • Plus: 160 Mbit/s (dowload) en 16 Mbit/s (upload)
 • Pro (glasvezel): 500 Mbit/s (dowload) en 500 Mbit/s (upload)

Wat krijg ik dan allemaal extra bij XS4ALL?

Nou bereid je maar voor, we maken even onderscheid tussen Internet en Tv. Je krijgt een gratis FRITZ!box en een monteur die dit komt installeren. Uiteraard betaal je hier niks extra voor. Controleren ze meteen of je wifi overal sterk genoeg is. Is dit niet het geval dan kun je gratis een WIFI-versterker krijgen Krijg je een beveiliging pakket dat je op een pc of laptop kunt installeren.

Wat krijg ik extra qua TV dan?

Nou zo krijg je 2 interactieve Tv-ontvangers met 70 zenders waarvan 33 in HD en 100 radio zenders. Je kunt gratis opnemen en terugkijken tot 7 dagen. Kun je ieder programma live pauzeren en TV kijken op iedere draagbaar apparaat. En als kerst op de taart krijg je on Demand en Netflix in het menu.

Conclusie over het internet & TV pakket

Ze zijn niet de goedkoopste, maar je krijgt er veel voor terug! Heb je het niet zo breed? Dan zou ik niet zo snel kiezen voor deze aanbieder. Wil je gewoon het beste hebben zonder gedoe? Dan raden we je deze aanbieder aan.

Al benieuwd naar de exacte prijzen op jouw postcode? Vergelijk hier

XS4ALL Alles-in-1

Wil je gewoon alles kunnen doen? Dan kies je voor Alles-in-1. Dit pakket is zeer uitgebreid met veel leuke extra’s. De kosten van dit pakket verschilt van € 62,50 tot € 86,- per maand. Je Ziet dan ook bij het Alles-in-1 pakket qua prijs weer een flink verschil met andere aanbieders. Zo starten sommigen met een vergelijkbaar aanbod qua tv en internet al van af € 50,-. Maar zoals al vaker genoemd weet je dat je bij XS4ALL niet het goedkoopste krijgt maar wel het beste.

Wat krijg je allemaal bij Alles-in-1?

De pakketten zijn weer onder te verdelen in compact, smart, plus of Pro. De snelheden komen overeen met alleen het internet pakket en qua TV is het aanbod hetzelfde als bij internet en TV. Het enige verschil zit hem dan ook dat je kunt bellen. Voor het gemak som ik nogmaals voor je op.

 • Smart: 80 Mbit/s (dowload) en 8 Mbit/s (upload)
 • Plus: 160 Mbit/s (dowload) en 16 Mbit/s (upload)
 • Pro (glasvezel): 500 Mbit/s (dowload) en 500 Mbit/s (upload)

Wat krijg ik als ook bellen neem?

Je betaalt 11 cent per minuut en betaalt per seconde. Je kunt voicemail berichten krijgen op je mail. Ze schakelen kosteloos door naar je mobiel als je wilt. Je kunt gratis bellen naar andere XS4ALL klanten en je behoudt je nummer. Wel heb je nu en dan storing met een bepaald type Modem. Dit artikel vonden we in de consumentenbond.

Conclusie over het Alles-in-1 pakket

Wil je alles kunnen met je pakket? Dan kies je voor alles-in-1 van XS4ALL. Je krijgt veel leuke extra’s en kunt genieten van de beste kwaliteit. Ook is de klantenservice een van de beste.

Vergelijk alle aanbieders

Gemakkelijk en snel inschrijven
Gemakkelijk en snel inschrijven
Gemakkelijk en snel inschrijven

Handige links

Blog artikel 1

Blog artikel 2

Blog artikel 3

Blog artikel 4

Blog artikel 5

Top 5 aanbieders

Blog artikel 2

Blog artikel 3

Blog artikel 4

Blog artikel 5