Panasonic TV kopen in 2022? De beste Panasonic TV in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze handige Panasonic televisie review en kijk welk model het beste bij je past.

Je zult er vast wel eens van gehoord hebben, de Panasonic televisie. Je ziet bijna elke dag wel een reclame voorbij komen met een aanbieding of presentatie van een nieuw model. Gek is dat niet want de kwaliteit van een Panasonic televisie is onmiskenbaar.

Alle modellen beschikken over een vlijmscherpe resolutie, hoge verversingssnelheid en je hebt enorm veel keuze in grootte, merk en toevoegingen om je beeldervaring onvergetelijk te maken. Toch kan het daardoor lastig zijn om het beste model te vinden, door het grote aanbod zie je soms het bos niet meer. Gelukkig hebben wij een handige top 5 voor je samengesteld zodat je gemakkelijk de beste Panasonic televisie kunt vinden.

1. Panasonic TX-49FXW784

Als je op zoek bent naar een Panasonic TV met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding dan is de TX-49FXW784 een geweldige optie. Je kunt genieten van een scherp en kleurrijk beeld dat de beschikking heeft over een 4K scherm en een beeldverversing van maar liefst 100 Hertz. Daardoor komt elke snelle actie in je favoriete film of sportwedstrijd vloeiend in beeld.

Daarnaast heb je de beschikking over de krachtige Studio Colour HCX3 Processor die er voor zorgt dat je elk subtiel kleurverschil kunt zien op je scherm.

Het is ook makkelijk om gebruik te maken van een aantal smart functies van de TX-49FXW784, het enige wat je hoeft te doen is een verbinding maken met WiFi. Je kunt daarna gebruik maken van een overzichtelijk menu en schakelen tussen internet, apps en live televisie. Meer weten? Bekijk dan de handleiding.

Voor- en nadelen TX-49FXW784

Bij deze Panasonic televisie krijg je een gratis afstandsbediening, voet en stroomkabel meegeleverd. Door het overzichtelijke menu schakel je snel tussen websites en handige apps als YouTube en Netflix.

 Door de 100 Hertz beeldverversing heb je mega vloeiende beelden
 Firefox OS zorgt er voor dat je live tv, apps en internet samenbrengt
 Brede kijkhoek die er voor zorgt dat je ook schuin voor de tv kunt zitten
 Geen draaibare voet beschikbaar die kijkpositie veranderd

2. Panasonic TX-65FZW954

Als je over een van de beste en (duurste) Panasonic televisies wil beschikken is de TX-65FZW954 een prima optie. Dit model van Panasonic zorgt er voor dat je een ware thuisbioscoop in huis haalt. Je hebt de beschikking over een geweldig OLED scherm, daardoor is zwart echt zwart en heb je een prachtig contrast tussen zwart- en kleurtinten. Meer weten? Bekijk dan direct de handleiding.

Je hebt ook nog een krachtige Studio Colour HCX3 Processor en je kunt met HDR ondersteuning de meest scherpe beeldkwaliteit met een breed kleurbereik behalen. Het is ook bij deze Panasonic TV mogelijk om een aantal slimme functies te gebruiken.

Je kunt gebruik maken van een overzichtelijk menu en schakelen tussen internet, apps en live televisie. Bij deze Panasonic televisie krijg je een gratis afstandsbediening, voet en stroomkabel meegeleverd.

Voor- en nadelen 65FZW954

Door het overzichtelijke menu schakel je snel tussen websites en handige apps als YouTube en Netflix. Onderaan deze Panasonic televisie kun je een geïntegreerde soundbar vinden. Door dit geluidssysteem wordt er nog een betere ervaring bereikt. Je hebt een heldere weergave van effecten en dialogen en actiescenes klinken extra meeslepend.

 Hoge contrastratio en prachtige kleuren op OLED scherm
 Met UHD premium heb je een hogere helderheid en breder kleurbereik
 Door de 100 Hz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend getoond
 Deze Panasonic heeft geen draaibare voet waarmee je hem op je kijkpositie richt.

3. Panasonic TX-55FZ800E

Ben jij op zoek naar een model waarbij je iedere detail van een film kunt zien? Dan is de Panasonic TX-55FZ800E goed geschikt voor jou, je kunt namelijk genieten van een prachtige OLED beeld. Op dit scherm met Ultra HD ondersteuning kun je iedere subtiele kleurtint of grijstint zien, dat komt door de krachtige Studio Colour HCX3 Processor.

Het maakt niet uit of je nu een actiefilm kijk of dat Max Verstappen voorbij geraced komt, elke snelle beweging komt vloeiend in beeld met deze Panasonic TV.

Je hebt namelijk de beschikking over een 100 Hertz verversing, Het is ook makkelijk om gebruik te maken van een aantal slimme functies van de TX-49FXW784, het enige wat je hoeft te doen is een verbinding maken met WiFi en daarna kun je gebruik maken van een overzichtelijk menu en schakelen tussen internet, apps en live televisie. Meer weten? Bekijk dan direct de handleiding.

Voor- en nadelen 49FXW784

Met de meegeleverde afstandbediening kun je je televisie gemakkelijk aansturen, en je kunt de voet die ook meegeleverd wordt gebruiken om de gewenste kijkrichting te bereiken, Ook krijg je een gratis stroomkabel meegeleverd.

 OLED scherm geeft een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren 
 UHD premium levert een hogere helderheid en breder kleurbereik
 Met 100 Hz beeldverversing om snelle beelden vloeiend te weergegeven.
 Geen ingebouwde soundbar aanwezig bij deze Panasonic TV

4. Panasonic TX-55FZW804

Ben jij op zoek naar een model waarbij je iedere detail van een film kunt zien? Dan is de Panasonic TX-55FZW804 goed geschikt voor jou, je kunt namelijk genieten van een prachtige OLED beeld. Op dit scherm kun je iedere subtiele kleurtint of grijstint zien, dat komt door de krachtige Studio Colour HCX3 Processor.

Het maakt niet uit of je nu een actiefilm kijk of dat je favoriete verdediger een sliding inzet, elke snelle beweging komt vloeiend in beeld met deze Panasonic TV. Op zoek naar een nieuwere televisie? Bekijk dan de 8K televisie top 5.

Je hebt namelijk de beschikking over een 100 Hertz verversing, Het is ook makkelijk om gebruik te maken van een aantal slimme functies van de TX-55FZW804, het enige wat je hoeft te doen is een verbinding maken met WiFi en daarna kun je gebruik maken van een overzichtelijk menu en schakelen tussen internet, apps en live televisie. Meer weten? Lees dan alvast de handleiding.

Voor- en nadelen TX-55FZW804

Met de meegeleverde afstandbediening kun je je televisie gemakkelijk aansturen, en je kunt de voet die ook meegeleverd wordt gebruiken om de gewenste kijkrichting te bereiken, Ook krijg je een gratis stroomkabel meegeleverd.

 OLED geeft beelden een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren 
 UHD premium levert een hogere helderheid en breder kleurbereik
 Met 100 Hz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergeven.
 Geen ingebouwde soundbar aanwezig bij deze Panasonic TV

5. Panasonic TX-55FXW784

De Panasonic TX-55FXW784 is een van de betere Panasonic TV’s van dit moment. De omlijsting van dit toestel ziet er luxe uit. Maar dat is natuurlijk niet het enige natuurlijk, het prachtige HDR scherm heeft de beschikking over de Studio Colour HCX3 processor.

Het prettige van dit scherm is dat je kunt beschikken over 100 Hertz waardoor je elk beeld vloeiend ziet voorbijkomen. Ook is het makkelijk om je Panasonic TV te koppelen met het internet.

Daardoor krijg je direct toegang tot een aantal slimme functies. Je kunt daarna via een overzichtelijk menu schakelen tussen live tv, websites, en apps. Meer weten? Lees dan alvast de handleiding.

Voor- en nadelen 55FXW784

Met de meegeleverde afstandbediening kun je je televisie gemakkelijk aansturen, en je kunt de voet die ook meegeleverd wordt gebruiken om de gewenste kijkrichting te bereiken, Ook krijg je een gratis stroomkabel meegeleverd.

 Door de 100 Hertz beeldverversing heb je mega vloeiende beelden
 Firefox OS zorgt er voor dat je live tv, apps en internet samenbrengt
 Brede kijkhoek die er voor zorgt dat je ook schuin voor de tv kunt zitten
 Geen draaibare voet beschikbaar die kijkpositie veranderd

Wat is een Panasonic TV?

Panasonic is natuurlijk uitgegroeid tot een grote speler in de elektronicawereld. In de televisiemarkt is de Japanse aanbieder erg populair in Nederland. Op dit moment heeft Panasonic modellen beschikbaar met een beelddiagonaal die varieert van 24 inch tot 77 inch. Dat betekent dat je scherm minimaal 61 centimeter breed is, en maximaal 196 centimeter.

Panasonic verkoopt schermen in lcd-led, en oled-televisies. De keuze voor OLED was voor Panasonic een logische keuze omdat het zwartniveau uniek is en kleuren zeer scherp worden weergegeven. Bij de Panasonic led televisies gebeurt dit via local dimming.

Op dit moment maakt Panasonic veel gebruik van Black Light Motion Rate, dat is een techniek die er voor zorgt dat beelden vloeiender worden getoond. Doorgaans zie je dat dit een belangrijk onderdeel is van Panasonic televisies, bijna alle schermen beschikken over een beeldverversing van 100 Hertz.

De typenummers van Panasonic televisies kunnen aangeven met wat voor soort je te maken hebt. De typenummers beginnen doorgaans met TX, daarna de schermgrootte in inches en daarna 2 of 3 letters die iets vertellen over het soort televisie. Daarna volgen nog 2 cijfers die iets over de serie aanduiden.

S modellen van Panasonic

Als je kiest voor een S model van Panasonic wordt er aangegeven dat je de beschikking hebt over een Full HD televisie, doorgaans zijn er ook nog wat 32 inch modellen beschikbaar die een HD ready scherm hebben. Doorgaans zijn de S modellen van Panasonic 32 tot 49 inch groot.

X modellen

De X modellen zijn Panasonic 4K televisies. Al deze televisies hebben de beschikking over slimme functies. Deze modellen zijn doorgaans te vinden van 40 tot 75 inch.

Z modellen

Als we naar de Z modellen van Panasonic kijken kunnen we zien dat het om de topmodellen gaat. Al deze schermen hebben OLED technologie aan boord en zijn voorzien van allerlei technische snufjes. Doorgaans kun je deze modellen vinden in 55, 65 of 77 inch.

Is er vaak een Panasonic TV aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Panasonic tv aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een Panasonic tv aanbieding te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbieding Panasonic televisies te vinden.

Bekijk de TOP 5 Panasonic Televisie voor aanbiedingen

Bekijk onze top 5 en kijk of er een aanbieding Panasonic tv beschikbaar is. Je kunt bij ons direct alle prijzen van populaire Panasonic televisies vergelijken, we hebben de grote retailers zoals BOL.com, Coolblue en Mediamarkt langs elkaar gehouden. Al deze retailers hebben ook regelmatig Panasonic televisie aanbiedingen beschikbaar, het is alleen soms lastig om deze te vinden en er is niet overal een overzicht beschikbaar.

Gemakkelijk Panasonic TV aanbieding vinden

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Panasonic televisies geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbieding Panasonic televisie beschikbaar is zetten we die direct in onze Panasonic tv review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Kun je geen interessante aanbieding vinden in onze TOP 5 van beste Panasonic televisies? Om het je gemakkelijk te maken hebben we alle verschillende aanbiedingen samengebracht. Klik op een link om direct naar de aanbiedingen pagina van een retailer te gaan zodat je direct inzicht hebt in de huidige acties.

Welke groottes Panasonic televisies zijn er?

Er zijn tegenwoordig enorm veel Panasonic televisies beschikbaar in Nederland. Het prettige is dat je kunt kiezen uit een breed scala groottes. Dat is aan de ene kant fijn omdat je zo kunt kiezen tussen een goedkope Panasonic tv of een wat duurder model met een groot scherm.

Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben we alle verschillende groottes onder elkaar gezet. We hebben per scherm een kijkafstand beschreven en een advies gegeven over de ruimte waar je de televisie kunt gebruiken.

65 inch Panasonic Televisie

Wil je beschikken over de grootste Panasonic televisie? Dan moet je al snel gaan kijken in de klassen Panasonic TV 65 inch. Dit zijn de grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor 65 inch weet je zeker elke film of voetbalwedstrijd maximaal intens beleefd kan worden.

Als je een 65 inch Panasonic televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 65 inch Panasonic tv geadviseerd om een kijkafstand van 3,25 meter te hanteren.

Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 147,5 centimeter. Een 65 inch Panasonic televisie komt het beste tot zijn recht in een middelgrote tot grote woonkamer.

55 inch Panasonic Televisie

Wil jij beschikken over een grote Panasonic tv zonder het gevoel te hebben dat je een halve bioscoop in huis hebt gehaald? Dan is de Panasonic TV 55 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de een na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn.

Door te kiezen voor een 55 inch Panasonic tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Als je een 55 inch Panasonic televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 55 inch Panasonic tv geadviseerd om een kijkafstand van 2,75 meter te hanteren.

Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 125 centimeter. Een 55 inch Panasonic HD televisie komt het beste tot zijn recht in een middelgrote tot grote woonkamer.

49inch Panasonic Televisie

Wil jij beschikken over een middelgrote Panasonic tv die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de Panasonic TV 49 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de twee na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 49 inch Panasonic tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Als je een 49 inch Panasonic HD televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 55 inch Panasonic tv geadviseerd om een kijkafstand van 2,5 meter te hanteren. Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 110 centimeter. Een 49 inch Panasonic televisie komt het beste tot zijn recht in een middelgrote kamer of slaapkamer.

43 inch Panasonic Televisie

Wil jij beschikken over een middelgrote Panasonic tv die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de Panasonic 43 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de twee na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 43 inch Panasonic tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Als je een 43 inch Panasonic HD televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 43 inch Panasonic tv geadviseerd om een kijkafstand van 2,25 meter te hanteren.

Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 97,5 centimeter. Een 43 inch Panasonic televisie komt het beste tot zijn recht in een kleine tot middelgrote kamer.

40 inch Panasonic televisie

Wil jij beschikken over een kleine Panasonic tv die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de Panasonic TV 40 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de twee na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 40 inch Panasonic tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Als je een 40 inch Panasonic Ultra HD televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 40 inch Panasonic tv geadviseerd om een kijkafstand van 2 meter te hanteren.

Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 92,5 centimeter. Een 40 inch Panasonic televisie komt het beste tot zijn recht in een kleine tot middelgrote kamer.

Goedkope Panasonic televisie

Ben jij op zoek naar een goedkope Panasonic tv? Dan raden we je aan om altijd te kijken naar een scherm tussen de 40 inch en 43 inch. Deze modellen zijn over het algemeen de meest goedkope Panasonic televisies, toch raden we je aan om deze pagina goed in de gaten te houden omdat we regelmatig mooie aanbiedingen hebben voor grote displays. Met wat geluk heb je voor dezelfde prijs een 49 inch scherm te pakken.

Nieuwe Panasonic TV kopen en overstappen van internet en televisie provider?

We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van een geschikte Panasonic TV, door onze top 5 Panasonic TV review te bekijken heb je in iedere geval een goed beeld gekregen van de mogelijkheden.

We raden je aan om deze pagina regelmatig in de gaten te houden als je nog geen geschikt model hebt gevonden. We updaten de top 5 regelmatig met nieuwe modellen en Panasonic TV aanbieding(en).

Veel mensen vergeten dat ze een abonnement hebben

Zo weet je zeker dat je de beste Panasonic TV kunt vinden en dat je binnen een handomdraai een goedkope Panasonic TV hebt gevonden. Maar wist je dat er nog een manier is om flink te besparen?

Als je een nieuwe Panasonic televisie hebt aangeschaft kun je wellicht eens een oog werpen op je huidige internet en televisie pakket. Doorgaans vergeten veel mensen dat ze al lange tijd bij dezelfde internet en tv providers zitten, terwijl je makkelijk geld kunt besparen door jaarlijks over te stappen.

Gemakkelijk besparen op je Panasonic televisie met een nieuw pakket

Een Panasonic TV kopen is natuurlijk geweldig, je kunt waarschijnlijk niet wachten tot je nieuwste aanwinst in je woning staat. Misschien is het ook wel tijd voor een verhuizing van internet en televisie provider, daardoor kun je namelijk tot 200 euro per jaar besparen. Binnen 3 minuten heb je een onafhankelijk vergelijking gemaakt van alle aanbieders.

Vul je postcode in en vergelijk je huidige aanbieder met de actuele prijzen, wie weet sla je wel twee vliegen in een klap. Een van de beste Panasonic televisies tegen de beste prijs, en een gloednieuw internet en televisiepakket met betere voorwaarden, wat wil je nog meer?

Meest gestelde vragen over Panasonic televisies

Goedkoopste Panasonic TV vinden

Ben jij op zoek naar de goedkoopste Panasonic tv? Dan ben je hier aan het juiste adres want er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel modellen beschikbaar in iedere prijklasse. Een smart tv kopen goedkoop regelen is dus goed mogelijk als je goed onderzoek doet naar de mogelijkheden.

Wil jij goedkoop Panasonic tv kopen? Bekijk dan onze top 10 om de beste smart tv’s langs elkaar te houden bij alle grote retailers in Nederland. Een goedkope Panasonic tv vinden wordt daardoor een makkie, begin direct en vindt je perfecte model in 3 minuten.

Wat is de beste Panasonic TV?

De beste Panasonic TV is voor iedereen anders. De dingen die jij belangrijk vindt zijn voor een ander misschien veel minder belangrijk. Kijk goed naar alle mogelijkheden en kijk welke Panasonic tv het beste bij je past. Zodra je een paar modellen hebt gevonden die je wel wat lijken kun je deze met elkaar vergelijken.

Doorgaans helpt het om de Panasonic tv beste koop te bekijken, dit zijn modellen die een goed reputatie hebben bij grote onafhankelijke testpartijen zoals de Consumentenbond. Wil je alvast kijken weke Panasonic tv beste koop interessant kan zijn voor jou? Bekijk dan direct onze top 5 en begin met Panasonic tv vergelijken.

Laatst geüpdatet