Internet en TV vergelijken zonder gedoe & besparen binnen 3 minuten?

Alle aanbieders van Nederland bekijken en 100% onafhankelijk tv en internet of alle andere pakketten langs elkaar houden.

Gemakkelijk alle aanbieders vergelijken

Alles op 1 centrale website bij elkaar

Lees onafhankelijke reviews over alle aanbieders

Het ideale startpunt voor Internet, TV & Bellen

Internet en TV vergelijken

Als je denkt aan een vergelijker voor internet en tv aanbieders wat zou je dan graag willen? Makkelijk, je wil dat je een eerlijk en duidelijk overzicht krijgt van alle abonnementen die er voor jou beschikbaar zijn. Geen zorgen, we laten je alle belangrijke informatie meteen zien. Dit bespaart je tijd en uiteindelijk geld. Het kan ook zijn dat je een glasvezel aanbieder zoekt of je alleen wil internet vergelijken, of wil je echt voordeel pakken met alle diensten in een groot alles in 1 pakket.

Je hoeft niets meer zelf te doen

We zorgen dat je tijd en geld bespaart met onze vergelijker maar mocht je gaan overstappen zorgen we dat jou nieuwe aanbieder alles voor je regelt. Met overstappen kun je makkelijk honderden euro’s besparen. Dezelfde kwaliteit maar voor een lagere prijs? Tja, bij ons is het mogelijk, de keuze is reuze.

Hoe groter je pakket, hoe beter

We streven ernaar om zoveel mogelijk internet en TV aanbieders te vergelijken. Hoe meer aanbieders des te groter is de kans dat je de beste vindt. We maken geen onderscheid tussen onze klanten, iedereen bij ons is gelijk.

Vul snel je postcode in en zie je welke abonnementen en aanbieders er beschikbaar zijn voor jou. Misschien ben je wel een echte beller en kijk je helemaal geen televisie. Kijk dan even voor een vergelijking op de internet en bellen pagina. 

internet en tv

Aanbieders

Pakketten

Snelste internet (MB/s)

€ Laagste prijs

Top 3 beste Internet & TV aanbieders

 

✔ Groot netwerk
✔ Vertrouwd
✔ Marktleider
✔ Enorm veel keuze
✔ 4K TV 

Onze waardering

✔ Vaak actieprijzen
✔ Geen eenmalige kosten
✔ Complete pakketten
✔ Goed partnernetwerk
✘ Weinig keuze
✘ Relatief veel storing

Onze waardering

✔ Sterk klantenplatform
✔ Veel keuze
✔ Voordelige acties
✔ Weinig storingen
✘ Matige klantenservice
✘ Weinig zenders

Onze waardering

TV en internet vergelijken & besparen

Geen zorgen je bepaalt echt welke aanbieder de best voor jou is. we laten ons ook niet omkopen om een aanbieder jou aan te raden. Onze vergelijker analyseert continu de prijzen en voorwaarden van alle aanbieders. Zo weet je zeker dat je goedkoop tv en internet kunt afsluiten in Nederland.

De uitkomst hiervan bepaalt wie bovenaan staat, hierbij vinden we populariteit en reviews ook erg belangrijk.Deze zijn uiteraard allemaal inzichtelijk. Mocht je nog steeds twijfelen aan onze onafhankelijkheid: test ons dan eens. Kies maar eens wat andere criteria en kijk of de aanbieders veranderen.

Waarom zou je voor ons kiezen?

De onafhankelijke vergelijker dat zijn wij, we willen er graag voor zorgen dat net als veel andere ook honderden euro’s kunt besparen. We vinden het belangrijk dat je bij het kiezen van een internet tv pakket ruime keuze krijgt. Wij hebben alle aanbieders van Nederland in ons aanbod, zo weet je zeker dat je het goedkoopste tv en internet pakket gaat vinden.

Goedkope internet en tv aanbieding

Uiteraard laten we je ook meteen alle aanbiedingen en aanbiedingsprijzen zien, hierdoor weet je zeker dat de prijzen actueel zijn. Door de onderlinge concurrentie zijn er regelmatig nieuwe acties met hoge kortingen voor nieuwe klanten. Begin direct met goedkoop internet en tv vergelijken om jouw korting te verzilveren.

vergelijk tv internet
tv internet pakket

Top 3 goedkoopste internet en tv

 

✔ Gratis WiFi-versterker
✔ Betrouwbaar netwerk
✔ Gratis installateur
✔ Voordelige acties
✘ Matige klantenservice
✘ Niet bereikbaar via de mail
✘ Matige overstapservice

Onze waardering

✔ Sterk klantenplatform
✔ Flexibel samenstellen
✔ Goede installatieservice
✔ Gratis Fox Sports 1
✘ Eenmalige kosten
✘ Matige klantenservice

Onze waardering

✔ Betrouwbaar KPN netwerk
✔ Goede installatieservice
✔ WiFi-modem in bruikleen
✔ Gratis overstapservice
✘ Matige service
✘ Slechte communicatie
✘ Veel overstap problemen

Onze waardering

Waarom internet en tv abonnement vergelijken?

Als je al een langere tijd bij dezelfde aanbieder zit met een tv en internet abonnement, is de kans groot dat je niet meer de beste prijs krijgt voor je abonnement. Dat is natuurlijk raar want je hoort als loyale klant beloond te worden, als je contract bijna afloopt raden we je aan om alle internet en tv aanbiedingen in de gaten te houden in de vergelijker.

Ik wil overstappen, hoe doe ik dat?

De juiste partij gevonden? We wijzen je direct door naar de pagina van de aanbieder. Daar kun je uiteraard ook nog om extra advies vragen indien gewenst.

Je hebt bij wet altijd 14 dagen bedenktijd, dus als het wat voor reden niet bevalt kun je dit kosteloos annuleren. Mocht alles naar wens zijn, dan kun je na die 14 dagen genieten van je nieuwe aanbieder.

TV en internet aanbieders niet overal beschikbaar

Niet alle diensten van de aanbieders zijn beschikbaar op jouw adres. Controleer daarom altijd met huisnummer en postcode of het op jouw adres mogelijk is.

Internetsnelheid is bijvoorbeeld een factor dat bepaalt wordt door de plek waar je woont. Hetzelfde geld ook voor de hoeveelheid zenders en aansluitende pakketten. Prijs is natuurlijk ook een belangrijke factor. We hebben de goedkoopste alvast boven aan gezet voor je.

Top 3 snelste Internet & TV aanbieders

 

✔ 1000 MB/s
✔ Glasvezel
✔ Geen eenmalige kosten
✔ Snelste internet van NL
✘ Lange wachttijd helpdesk
✘ Lastig aanmelden
✘ Borg voor apparaten

Onze waardering

✔ 750 MB/s
✔ Glasvezel en DSL
✔ Voordelige actie
✔ Gratis overstapservice
✘ Eenmalige kosten
✘ Matige klantenservice

Onze waardering

✔ 500 MB/s
✔ Voordelige actieprijzen
✔ Zeer betrouwbaar
✔ Goed partnernetwerk
✘ Matige router
✘ Matig klantenplatform

Onze waardering

Welke internetsnelheid moet ik kiezen?

Wanneer kun je spreken over snel internet? Iedereen heeft andere verwachtingen als we het hebben over snel internet.

Het is dus raadzaam om voor jezelf na te gaan hoeveel apparaten op het internet worden aangesloten en wat ze gemiddeld verbruiken. Het verbruik is namelijk ook een factor die bepalend is voor de prijs.

De waarheid achter je internetsnelheid.

Als je zelf een keer hebt gemeten wat je internetsnelheid is, ben je vast tot de conclusie gekomen dat deze een stuk lager is dan wordt aangegeven door de provider. Dit komt het vaakst voor bij ADSL-verbindingen.

Waarom is de snelheid lager dan wordt aangegeven?

Dit komt door dat de afstand tot de wijkcentrale belangrijk is voor je internetsnelheid. Hoe verder weg je woont hoe trager je internet is. De snelheid die wordt aangegeven door de aanbieder is alleen haalbaar als je naast de wijkcentrale woont.

Daarom hebben Nederlanders het geluk dat we een dichtbevolkt land zijn en de afstand tot de wijkcentrale dus vaak klein is. Daarom zie je ook vaak dat hoge snelheden niet beschikbaar zijn in buitengebieden. De providers zijn er druk mee bezig dit wel te realiseren.

Je internetsnelheid kan schommelen

Internet providers kunnen je geen garantie geven over de behaalde internet snelheid. Je ziet de internetsnelheid ook worden aangegeven tot 24 Mb/s bijvoorbeeld.

Dit doen ze omdat die snelheid behaalt kan worden als alle omstandigheden optimaal zijn. Dit noemen ze ook wel de ‘best effort’. Het wilt dus niet zeggen als de behaalde snelheid tegenvalt je het contract kan ontbinden.

Voordelen TV en internet abonnement

Één van de vele voordelen van een TV en internet pakket is feit dat dit pakket u maandelijks enorm veel kosten bespaart. Hierboven op biedt een combinatie tussen TV en internet u de mogelijkheid om digitale TV te kunnen ontvangen. 

Het kabel tijdperk is voorbij

Digitale TV is het helemaal. Vroeger keek men massaal analoge televisie door middel van een kabel, dit is (gelukkig) helemaal over.

De kwaliteit van het beeld is enorm verbetert en de televisie is op veel gebieden veelzijdiger geworden, denk hierbij aan de digitale TV gids, Netflix of Youtube. Bijna alles is voortaan mogelijk met digitale televisie.

Internet en tv pakket vergelijken

Veel aanbieders bieden de mogelijkheid om Internet & TV diensten in een pakketvorm af te sluiten. Om daadwerkelijk te besparen is het belangrijk om alle pakketvormen naast elkaar te leggen.

Providers hanteren vaak kortingen bij Internet & TV pakketten, vergelijk bij ons  uw perfecte pakket en zie voordelige aanbiedingen niet meer over het hoofd.

Voordelen van internet en digitale tv

Een combinatie van internet en digitale tv is vaak goedkoper dan een los pakket

Je krijgt 1 rekening en hebt 1 aanspreekpunt voor beide diensten, ideaal als er problemen zijn

Je hebt alle voordelen van digitale tv, zoals beter beeld en geluid en interactieve tv. Denk bij dat laatste aan on demand, Uitzending Gemist en terugspoelen van programma’s

Zelf zenderpakketten bestellen en aanpassen terwijl je abonnement loopt

Wat zijn de mogelijkheden voor uw televisie?

Iedereen op de markt biedt een standaard pakket zenders aan, dit zijn er ongeveer 60. Het zijn de belangrijkste zenders in Nederland en buitenland.

KPN Digitenne blijft als enigste achter met een smaller zenderpakket, tevens biedt het als enigste provider geen HD kwaliteit voor de TV.

Uitbreiding zenders mogelijk?

De standaard zenderpakketten zijn in veel gevallen, tegen een meerprijs, makkelijk uit te breiden. Dit heeft vooral betrekking op zenders zoals Fox Sports.

Hierboven op bieden providers ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld films te huren en gebruik te maken van de functie programma gemist.

Postcodecheck internet + tv

Door gebruik te maken van onze handige postcodecheck weet je direct de voordeligste optie.

Door het invoeren van je postcode zie je in een oogopslag welke provider het beste bij jou past. Besparen hoef dus niet moeilijk te zijn.

De mbit download snelheid die in de vergelijker staat vermeld is de maximale snelheid die behaald kan worden met het betreffende tv en internet abonnement.

In werkelijkheid zal de snelheid afhangen van een aantal factoren zoals de bekabeling, de afstand tot het centrale aansluitpunt en het tijdstip dat je internet.

Mogelijkheden per provider

Alle mogelijkheden die providers bieden hangen af van de aanbieder zelf en de bepaalde tv-techniek die wordt gehanteerd.

Denk hierom goed na over uw wensen bij het kijken naar de TV, welke functies wil ik kunnen gebruiken? Zorg dat u goed op de hoogte bent van wat de providers aan extra functies aanbieden. In de vergelijker kun je direct zien wat de grootste verschillen zijn tussen de providers.

TV en internet vergelijken

TV pakket: Wil je gebruik maken van on demand tv en gebruik maken van live pauzeren of uitzending gemist?

Snelheid: Welke minimale internetsnelheid wil je gebruiken, en is het beschikbaar op je postcode? Kies je voor glasvezel of ander internet?

Prijs: Welke maximale maandelijkse abonnementskosten wil je betalen voor tv en internet? Selecteer deze en wij vinden hierbij de beste aanbiedingen voor jouw situatie

Contractduur: Wil je een contract van 12 of 24 maanden? Vind je het niet erg om langer vast te zitten aan een tv en internet pakket dan kun je weer een grotere besparing maken.

Levertijd: Wil je snel een nieuw internet en tv pakket binnen hebben of heb je nog even de tijd?

Monteur: Ben je zelf handig of wil je liever alles laten installeren door een erkende monteur?

Wat zeggen anderen over ons?

Ben door internetvergelijken op de hoogte gekomen van de voordelen van een internet en tv pakket. Na de vergelijking in de vergelijker ben ik uitgekomen bij NLE internet. Ik ben er €180 op vooruit gegaan.

Theo

Ik was op zoek naar de goedkoopste deal voor mijn internet en televisie. Ik ben uitgekomen op een tv en internet pakket van Telfort. Ideaal op mijn locatie en snel gevonden middels de vergelijker van internetvergelijken

Hanneke

Ik was opzoek naar stabiel internet voor mijn werk op thuislocatie. Na het bezoeken van internetvergelijken heb ik ook meteen mijn tv pakket overgesloten. Ik was het goedkoopst uit met een internet en televisie pakket.

Frits

NLE Televisie en internet pakket groeit in populariteit

Sinds oktober 2016 is er nieuwe aanbieder bij gekomen voor internet en televisie pakketten, waarbij zij het doel hebben om de markt op zijn kop te zetten. Hiermee zijn ze hard op weg, door een ruim zenderaanbod, hoge internetsnelheden en dat allemaal voor een mooie...

Doorgiftevergoeding FOX sports wordt verhoogd

Op dit moment wordt televisie kijken steeds duurder, dit komt omdat aanbieders zoals Ziggo en KPN meer doorgifte vergoedingen moeten gaan betalen aan televisiezenders. Zo zijn op dit moment de doorgifte vergoedingen van bijvoorbeeld de zenders NPO, Discovery Inc. en...

Bespaar op Internet & TV met deze tips

Begin met besparen op je Internet & TV abonnement Is het wel eens voorgekomen dat jij voor je internet en tv meer dan honderd euro per maand hebt betaald? Dit is maandelijks erg veel geld, wist jij dat je toch wel wat kan besparen op de kosten voor internet en tv in...

Internet en TV in je studentenhuis, wat is het goedkoopst?

We kunnen het niet meer wegdenken, internet en tv in elk huishouden. Vroeger was het niet anders, alle informatie die er was werd gehaald uit de boeken en het overgrote deel communiceerde via de vaste lijn of nog per briefpost. Handige apps als Skype op Whatsapp...

Prijzen van internet en tv zijn weer gestegen

Iedereen is het liefst zo min mogelijk geld kwijt aan zijn internet en tv abonnement. Mensen die veel geld kwijt zijn beginnen dan ook snel met besparen. Deze grote groep mensen kan op zoek naar nieuwe oplossingen om (meer) te besparen op de maandelijkse internet en...

Veilig & 100% onafhankelijk

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je volledig veilig aan de slag kunt. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gedeeld met de aanbieder als je overstapt naar een nieuwe aanbieder.

Alle gegevens worden versleuteld verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Alle aanbiedingen in onze internetvergelijker komen volledig onafhankelijk tot stand, wij hebben geen afspraken met bepaalde leveranciers.