Wil jij graag eenvoudig Internet & TV Vergelijken

Alle aanbieders en onafhankelijke informatie op één centraal punt.

Gemakkelijk alle aanbieders vergelijken

Alles op 1 centrale website bij elkaar

Lees onafhankelijke reviews over alle aanbieders

Het ideale startpunt voor Internet, TV & Bellen

Internet en TV vergelijken

Als je denkt aan een vergelijker voor internet en tv aanbieders wat zou je dan graag willen? Makkelijk, je wil dat je een eerlijk en duidelijk overzicht krijgt van alle abonnementen die er voor jou beschikbaar zijn. Geen zorgen, we laten je alle belangrijke informatie meteen zien. Dit bespaart je tijd en uiteindelijk geld. Het is echter ook slim om ook in de internet vergelijker te kijken, zo ben je op de hoogte van het totale aanbod.

Het wordt geregeld van A-Z

We zorgen dat je tijd en geld bespaart met onze vergelijker maar mocht je gaan overstappen zorgen we dat jou nieuwe aanbieder alles voor je regelt. Met overstappen kun je makkelijk honderden euro’s besparen. Dezelfde kwaliteit maar voor een lagere prijs? Tja, bij ons is het mogelijk, de keuze is reuze.

Hoe meer hoe beter toch?

We streven ernaar om zoveel mogelijk internet en TV aanbieders te vergelijken. Hoe meer aanbieders des te groter is de kans dat je de beste vindt. We maken geen onderscheid tussen onze klanten, iedereen bij ons is gelijk.

Vul snel je postcode in en zie je welke abonnementen en aanbieders er beschikbaar zijn voor jou. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze vergelijker, dit zodat het proces nog makkelijk wordt voor je. Ook kan je in de vergelijker kijken naar pakketten voor internet & bellen.

Aanbieders

Pakketten

Snelste internet (MB/s)

€ Laagste prijs

Top 3 beste Internet & TV aanbieders

 

✔ Groot netwerk
✔ Vertrouwd
✔ Marktleider
✔ Enorm veel keuze
✔ 4K TV 

Onze waardering

✔ Vaak actieprijzen
✔ Geen eenmalige kosten
✔ Complete pakketten
✔ Goed partnernetwerk
✘ Weinig keuze
✘ Relatief veel storing

Onze waardering

✔ Sterk klantenplatform
✔ Veel keuze
✔ Voordelige acties
✔ Weinig storingen
✘ Matige klantenservice
✘ Weinig zenders

Onze waardering

Internet en TV aanbieders vergelijken

Geen zorgen je bepaalt echt welke aanbieder de best voor jou is. we laten ons ook niet omkopen om een aanbieder jou aan te raden.Onze vergelijker analyseert continu de prijzen en voorwaarden van alle aanbieders.

De uitkomst hiervan bepaalt wie bovenaan staat, hierbij vinden we populariteit en reviews ook erg belangrijk.

Deze zijn uiteraard allemaal inzichtelijk. Mocht je nog steeds twijfelen aan onze onafhankelijkheid: test ons dan eens.

Kies maar eens wat andere criteria en kijk of de aanbieders veranderen.

Waarom zou je voor ons kiezen?

De onafhankelijke vergelijker dat zijn wij, we willen er graag voor zorgen dat net als veel andere ook honderden euro’s kunt besparen.

We vinden het belangrijk dat je bij het kiezen van een energieleverancier een ruime keuze krijgt.

Goedkope internet en tv aanbiedingen

Uiteraard laten we je ook meteen alle aanbiedingen en aanbiedingsprijzen zien, hierdoor weet je zeker dat de prijzen actueel zijn.

Top 3 goedkoopste Internet & TV aanbieders

 

✔ Gratis WiFi-versterker
✔ Betrouwbaar netwerk
✔ Gratis installateur
✔ Voordelige acties
✘ Matige klantenservice
✘ Niet bereikbaar via de mail
✘ Matige overstapservice

Onze waardering

✔ Sterk klantenplatform
✔ Flexibel samenstellen
✔ Goede installatieservice
✔ Gratis Fox Sports 1
✘ Eenmalige kosten
✘ Matige klantenservice

Onze waardering

✔ Betrouwbaar KPN netwerk
✔ Goede installatieservice
✔ WiFi-modem in bruikleen
✔ Gratis overstapservice
✘ Matige service
✘ Slechte communicatie
✘ Veel overstap problemen

Onze waardering

Waarom vergelijken?

Als je al een langere tijde bij dezelfde aanbieder zit voor intern en tv, is de kans groot dat je niet mer de best prijs krijgt voor je abonnement.

Heb je al de beste prijs, of kan het ergens toch nog beter? We zoeken het graag uit voor je.

Ik wil overstappen, hoe doe ik dat?

De juiste partij gevonden? We wijzen je direct door naar de pagina van de aanbieder.

Daar kun je uiteraard ook nog om extra advies vragen indien gewenst. Je hebt bij wet altijd 14 dagen bedenktijd, dus als het wat voor reden niet bevalt kun je dit kosteloos annuleren.

Mocht alles naar wens zijn, dan kun je na die 14 dagen genieten van je nieuwe aanbieder.

TV en internet aanbieders

Niet alle diensten van de aanbieders zijn beschikbaar op jouw adres. Controleer daarom altijd met huisnummer en postcode of het op jouw adres mogelijk is.

Internetsnelheid is bijvoorbeeld een factor dat bepaalt wordt door de plek waar je woont.

Hetzelfde geld ook voor de hoeveelheid zenders en aansluitende pakketten. Prijs is natuurlijk ook een belangrijke factor. We hebben de goedkoopste alvast boven aan gezet voor je.

Top 3 snelste Internet & TV aanbieders

 

✔ 1000 MB/s
✔ Glasvezel
✔ Geen eenmalige kosten
✔ Snelste internet van NL
✘ Lange wachttijd helpdesk
✘ Lastig aanmelden
✘ Borg voor apparaten

Onze waardering

✔ 750 MB/s
✔ Glasvezel en DSL
✔ Voordelige actie
✔ Gratis overstapservice
✘ Eenmalige kosten
✘ Matige klantenservice

Onze waardering

✔ 500 MB/s
✔ Voordelige actieprijzen
✔ Zeer betrouwbaar
✔ Goed partnernetwerk
✘ Matige router
✘ Matig klantenplatform

Onze waardering

Welke internetsnelheid moet ik kiezen?

Wanneer kun je spreken over snel internet? Iedereen heeft andere verwachtingen als we het hebben over snel internet.

Het is dus raadzaam om voor jezelf na te gaan hoeveel apparaten op het internet worden aangesloten en wat ze gemiddeld verbruiken. Het verbruik is namelijk ook een factor die bepalend is voor de prijs.

De waarheid achter je internetsnelheid.

Als je zelf een keer hebt gemeten wat je internetsnelheid is, ben je vast tot de conclusie gekomen dat deze een stuk lager is dan wordt aangegeven door de provider. Dit komt het vaakst voor bij ADSL-verbindingen.

Waarom is de snelheid lager dan wordt aangegeven?

Dit komt door dat de afstand tot de wijkcentrale belangrijk is voor je internetsnelheid. Hoe verder weg je woont hoe trager je internet is. De snelheid die wordt aangegeven door de aanbieder is alleen haalbaar als je naast de wijkcentrale woont.

Daarom hebben Nederlanders het geluk dat we een dichtbevolkt land zijn en de afstand tot de wijkcentrale dus vaak klein is. Daarom zie je ook vaak dat hoge snelheden niet beschikbaar zijn in buitengebieden. De providers zijn er druk mee bezig dit wel te realiseren.

Je internetsnelheid kan schommelen

Internet providers kunnen je geen garantie geven over de behaalde internet snelheid. Je ziet de internetsnelheid ook worden aangegeven tot 24 Mb/s bijvoorbeeld.

Dit doen ze omdat die snelheid behaalt kan worden als alle omstandigheden optimaal zijn. Dit noemen ze ook wel de ‘best effort’. Het wilt dus niet zeggen als de behaalde snelheid tegenvalt je het contract kan ontbinden. Toch benieuwd naar een alles in 1 pakket? Kijk dan eens op de pagina van alles in 1.

Voordelen Internet & TV 

Één van de vele voordelen van een Internet & TV pakket is feit dat dit pakket u maandelijks enorm veel kosten bespaart. Hierboven op biedt een combinatie tussen internet en TV u de mogelijkheid om digitale TV te kunnen ontvangen. 

Het kabel tijdperk is voorbij

Digitale TV is het helemaal. Vroeger keek men massaal analoge televisie door middel van een kabel, dit is (gelukkig) helemaal over.

De kwaliteit van het beeld is enorm verbetert en de televisie is op veel gebieden veelzijdiger geworden, denk hierbij aan de digitale TV gids, Netflix of Youtube. Bijna alles is voortaan mogelijk met digitale televisie.

Pak uw voordeel

Veel aanbieders bieden de mogelijkheid om Internet & TV diensten in een pakketvorm af te sluiten. Om daadwerkelijk te besparen is het belangrijk om alle pakketvormen naast elkaar te leggen.

Providers hanteren vaak kortingen bij Internet & TV pakketten, vergelijk bij ons  uw perfecte pakket en zie voordelige aanbiedingen niet meer over het hoofd.

Wat zijn de mogelijkheden voor uw televisie?

Iedereen op de markt biedt een standaard pakket zenders aan, dit zijn er ongeveer 60. Het zijn de belangrijkste zenders in Nederland en buitenland.

KPN Digitenne blijft als enigste achter met een smaller zenderpakket, tevens biedt het als enigste provider geen HD kwaliteit voor de TV.

Is uitbreiding mogelijk?

De standaard zenderpakketten zijn in veel gevallen, tegen een meerprijs, makkelijk uit te breiden. Dit heeft vooral betrekking op zenders zoals Fox Sports.

Hierboven op bieden providers ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld films te huren en gebruik te maken van de functie programma gemist.

Andere aanbieder, andere mogelijkheden

Alle mogelijkheden die providers bieden hangen af van de aanbieder zelf en de bepaalde tv-techniek die wordt gehanteerd.

Denk hierom goed na over uw wensen bij het kijken naar de TV, welke functies wil ik kunnen gebruiken? Zorg dat u goed op de hoogte bent van wat de providers aan extra functies aanbieden.

Wat zeggen anderen over ons?

Ben door internetvergelijken op de hoogte gekomen van de voordelen van een internet en tv pakket. Na de vergelijking in de vergelijker ben ik uitgekomen bij NLE internet. Ik ben er €180 op vooruit gegaan.

Theo

Ik was op zoek naar de goedkoopste deal voor mijn internet en televisie. Ik ben uitgekomen op een internet en tv pakket van Telfort. Ideaal op mijn locatie en snel gevonden middels de vergelijker van internetvergelijken

Hanneke

Ik was opzoek naar stabiel internet voor mijn werk op thuislocatie. Na het bezoeken van internetvergelijken heb ik ook meteen mijn tv pakket overgesloten. Ik was het goedkoopst uit met een internet en televisie pakket.

Frits

Doorgiftevergoeding FOX sports wordt verhoogd

Op dit moment wordt televisie kijken steeds duurder, dit komt omdat aanbieders zoals Ziggo en KPN meer doorgifte vergoedingen moeten gaan betalen aan televisiezenders. Zo zijn op dit moment de doorgifte vergoedingen van bijvoorbeeld de zenders NPO, Discovery Inc. en...

Bespaar op Internet & TV met deze tips

Begin met besparen op je Internet & TV abonnement Is het wel eens voorgekomen dat jij voor je internet en tv meer dan honderd euro per maand hebt betaald? Dit is maandelijks erg veel geld, wist jij dat je toch wel wat kan besparen op de kosten voor internet en tv in...

Internet en TV in je studentenhuis, wat is het goedkoopst?

We kunnen het niet meer wegdenken, internet en tv in elk huishouden. Vroeger was het niet anders, alle informatie die er was werd gehaald uit de boeken en het overgrote deel communiceerde via de vaste lijn of nog per briefpost. Handige apps als Skype op Whatsapp...

Prijzen van internet en tv zijn weer gestegen

Iedereen is het liefst zo min mogelijk geld kwijt aan zijn internet en tv abonnement. Mensen die veel geld kwijt zijn beginnen dan ook snel met besparen. Deze grote groep mensen kan op zoek naar nieuwe oplossingen om (meer) te besparen op de maandelijkse internet en...

Tijd voor een nieuw internet en tv abonnement

Het is weer bijna zo ver, het aflopen van de vele internet en tv abonnementen in Nederland. Dit betekent dat het ook weer tijd wordt voor het vergelijken van alle aanbieders, u wilt natuurlijk niet teveel betalen. Dit klinkt logisch maar nog een steeds een groot deel...

Frequente vragen over internet en TV

Veel vragen over Internet & TV abonnementen Over het algemeen zijn er nogal wat vragen over internet en tv. Wij hebben voor u wat vragen opgesteld om u zo goed mogelijk te kunnen laten kiezen uit de vele internet en tv abonnementen van verschillende aanbieders. Lees...