Goedkope TV kopen in 2022? Bekijk alle verschillende modellen in onze TOP 5 goedkope televisies en bekijk alle acties van dit moment

1. Philips 43PFS5803

Als je op zoek bent naar een goedkope televisie is de Philips 43PFS5803 een geweldige optie. Je kunt gebruik maken van smart tv functies zodat je gewoon kunt internetten, live tv kijken en apps kunt gebruiken. Het is met de Philips App Gallery mogelijk om een breed spectrum aan apps en games te downloaden.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een externe harde schijf of USB stick te koppelen, daardoor is het niet nodig om een computer of Blu-Ray speler te koppelen.

De geïntegreerde mediaspeler geeft de Philips televisie opgeslagen video’s probleemloos weer. Dat is vooral handig als je weinig ruimte hebt voor grote apparaten. Of als je deze apparaten niet wil aanschaffen. Deze goedkope TV beschikt over een LED scherm en is Full HD. De verversingssnelheid van het scherm ligt op 50 Hertz.

Voor- en nadelen 43PFS5803

Je krijgt bij deze goedkope televisie een gratis afstandsbediening meegeleverd, met deze afstandsbediening kun je makkelijk door het menu bladeren en kun je al je entertainment aansturen door spraakopdrachten. Je krijgt standaard een set batterijen, een voet en snelstartgids. De 43PFS5803 kost 318 euro en is een van de beste goedkope tv’s

Slimme functies met toegang tot apps, games en internet
Gemakkelijk goedkope televisie koppelen met internet
Geïntegreerde mediaspeler
✓  Je films, series en foto’s direct vanaf usb bekijken
De goedkope tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem op je kijkpositie richt.

2. Samsung UE40NU7120

Een goedkope tv kopen van een bekend merk is tegenwoordig helemaal niet lastig meer. Zo is de UE40NU7120 een van de goedkope televisies van Samsung. Je hebt met dit model gewoon toegang tot allerlei slimme functies zoals internet, live tv en applicaties.

Daarnaast kun je beschikken over een overzichtelijk menu waar je aangesloten apparaten, videodiensten en websites samenkomen. Op zoek naar een nieuwer model van Samsung? Bekijk dan de QLED serie eens.

Je beschikt over een hoogwaardig beeld wat je niet snel zou verwachten bij een goedkope tv. Het beeld van de UE40NU7120 bestaat namelijk uit een 4K scherm waardoor je altijd kunt genieten van scherpe en heldere beelden. Elke film en sportwedstrijd wordt zo weer een prettige ervaring omdat je geen enkel detail mist.

Voor- en nadelen UE40NU7120

Je krijgt bij deze goedkope televisie 1 gratis afstandsbediening meegeleverd, met deze afstandsbediening kun je makkelijk door het menu bladeren en kun je al je entertainment aansturen door spraakopdrachten. Je krijgt standaard een set batterijen, een voet, snelstartgids, RCA kabel, Component kabel en voedingskabel meegeleverd

Kleinste details in beeld, geweldige kwaliteit voor een goedkope televisie
Samsung Smart Hub zorgt er voor dat je apps, internet en live tv gebruikt
Gemakkelijk je goedkope tv verbinden met WiFi
Deze goedkope tv’s van Samsung beschikken niet over koptelefoon aansluitingen

3. LG 49UK6400

Een televisie goedkoop aanschaffen lijkt soms een hele opgave, veel mensen denken direct dat een goedkope tv niet voldoet aan een aantal kwaliteiten maar dat is helemaal niet waar. Dat bewijst de LG 49UK6400, er gaat een wereld van entertainment voor je open tegen een super scherpe prijs.

Zo kun je genieten van slimme functies en live tv, websites en apps gebruiken. Daarnaast kun je alle aangesloten apparaten direct zien in een menu waar alle aangesloten bronnen samenkomen.

Daardoor kun je makkelijk schakelen tussen televisieprogramma’s en apps zoals Netflix en Youtube. Dat doe je overigens op een 4K scherm waardoor je kunt genieten van gedetailleerde en scherpe beelden.

De LG 49UK6400 beschikt over een ingebouwde upscaler en zorgt er voor dat beelden van lagere kwaliteit scherp worden weergegeven. Op zoek naar de nieuwste modellen? Bekijk dan de beste 8K televisies.

Voor- en nadelen 49UK6400

Je beeldscherm heeft de beschikking over een goede verversing van 50 hertz en is verkrijgbaar in verschillende groottes. Bij dit model krijg je een voet, afstandsbediening, batterijen en een stroomkabel meegeleverd. Op het gebied van prijs-kwaliteit is de 49UK6400 een echte topper in het assortiment van goedkope televisies.

Kleine details zijn perfect te zien door de 4K resolutie
WebOS besturingssysteem zorgt dat tv, internet en apps worden samengebracht
Gebruik slimme functies voor apps, games en online entertainment
Deze goedkope tv heeft geen draaibare voet

4. LG 55UK6300

Goedkope tv’s aan het bekijken? Dan ben je waarschijnlijk al eens uitgekomen bij de 55UK6300, je kunt beschikken over allerlei slimme functies door het WebOS 3.5 besturingssysteem te gebruiken.

Daardoor krijg je toegang tot websites, video’s en games. Ook heb je de beschikking over 3 verschillende HDMI ingangen, zo kun je je decoder, spelcomputer en soundbar makkelijk aansluiten.

Het beeldscherm van de 55UK6300 is ook een prima optie, zeker voor de prijs die je betaalt, je hebt de beschikking over een krachtig 4K scherm met UHD ondersteuning. Je beeldscherm heeft de beschikking over een goede verversing van 50 hertz en is verkrijgbaar in verschillende groottes.

Voor- en nadelen 55UK6300

Bij dit model krijg je een voet, afstandsbediening, batterijen en een stroomkabel meegeleverd. Op het gebied van prijs-kwaliteit is de 55UK6300 een echte topper in het assortiment van goedkope televisies

Kleine details zijn perfect te zien door de 4K resolutie
Tv, internet en apps overzichtelijk samengebracht
Gebruik slimme functies voor apps, games en online entertainment
Deze goedkope TV heeft geen hoofdtelefoon aansluiting

5. LG 55SK8500

De 55SK8500P laat elk detail van je sportwedstrijd of film zien. Je hebt de beschikking over een geweldige 4K scherm en dat voor een zeer scherpe prijs.

Deze goedkope tv heeft de beschikking over 100 Hertz en je kunt de goedkope tv makkelijk koppelen met internet om toegang te krijgen tot alle slimme functies. Met deze functies kun je gemakkelijk internetten, apps gebruiken of Netflix gebruiken.

In een overzichtelijk menu kun je gemakkelijk alle apps en live tv aansturen, door de meegeleverde Smart Remote kun je makkelijk door al je entertainment heenbladeren. Je kunt hier zwaaibewegingen of simpele spraakopdrachten voor gebruiken. Liever wat groters? Bekijk dan direct de beste grote televisies.

Voor- en nadelen 55SK8500P 

Je beeldscherm heeft de beschikking over een goede verversing van 100 hertz en is verkrijgbaar in verschillende groottes. Bij dit model krijg je een voet, afstandsbediening, batterijen en een stroomkabel meegeleverd. Op het gebied van prijs-kwaliteit is de 55SK8500P een echte topper in het assortiment van goedkope televisies.

100 Hertz beeldverversing geeft snelle beelden geweldig weer
Full array local dimming zijn de zwarte delen van het beeld echt zwart
HDR ondersteuning en prachtige realistische, kleurrijke beelden
Deze goedkope tv heeft geen draaibare voet

Meest gestelde vragen over goedkope televisie kopen

Kun je soms beter wachten tot de prijs daalt?

Je ziet vaak dat televisies altijd goedkoper worden na een jaar. Op het moment van introduceren zijn de meeste modellen natuurlijk een stuk duurder. Een goedkope televisie is vaak al een jaar of langer in de winkel verkrijgbaar en een stuk goedkoper geworden door de tijd heen.

Doorgaans zie je dat een goedkope televisie ongeveer 20% tot 40% goedkoper is na 1 jaar. Vooral de modellen in de middenklasse gaan vaak snel omlaag in prijs. Soms kan het dus slim zijn om even te wachten met je aankoop. Op die manier kan een dure televisie in een keer tot de goedkope televisies behoren.

Is grootte van het scherm bepalend bij goedkope tv?

Doorgaans worden televisies duurder naarmate ze groter worden en meer functies beschikbaar hebben. Doorgaans zijn de goedkoopste tv’s klein en beschikken ze over simpele functies.

Qua aansluitingen is er weinig verschil te zien. Doorgaans heb je de beschikking tussen 2 tot 4 aansluitingen. Bijna alle modellen hebben een digitale geluidsuitgang beschikbaar. Zolang je niet meer dan 2 apparaten wil aansluiten ga je geen beperkingen tegenkomen in de keuze voor een goedkope televisie.

Waar op letten bij een goedkope 32 inch tv?

Wil jij een goedkope 32 inch televisie kopen die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de 32 inch televisie vergelijken misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn tegenwoordig de kleinste varianten die beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 32 inch televisie weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Het is bij de grootte kiezen voor je goedkope televisie belangrijk dat hij qua formaat en resolutie is afgestemd op de kijkafstand. Een 32 inch (81 cm) tv komt het beste uit met een kijkafstand van 1,5 meter. Met een breedte van ongeveer 81,28 cm is deze tv perfect voor in een kleine woonkamer of slaapkamer.

Nog een andere belangrijke factor is de beeldresolutie. Hoe lager de resolutie, hoe groter de pixels. Op dat moment geldt hoe dichter je bij de tv, hoe hoger de resolutie.

Waar op letten bij een goedkope 37 inch tv?

Wil jij een goedkope 37 inch televisie kopen die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de goedkope 37 inch televisie vergelijken misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn tegenwoordig de kleinste varianten die beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 37 inch televisie goedkoop weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Het is bij de grootte kiezen voor je goedkope televisie belangrijk dat hij qua formaat en resolutie is afgestemd op de kijkafstand. Een 37 inch (94 cm) tv komt het beste uit met een kijkafstand van 1,8 meter.

Met een breedte van ongeveer 94, 28 cm is deze tv perfect voor in een kleine woonkamer of slaapkamer. Nog een andere belangrijke factor is de beeldresolutie. Hoe lager de resolutie, hoe groter de pixels. Op dat moment geldt hoe dichter je bij de tv, hoe hoger de resolutie.

Waar op letten bij een goedkope 40 inch tv?

Wil jij een goedkope 40 inch televisie kopen die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de 40 inch televisie goedkoop vergelijken misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn tegenwoordig de middelgrote varianten die beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 40 inch televisie weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Het is bij de grootte kiezen voor je goedkope televisie belangrijk dat hij qua formaat en resolutie is afgestemd op de kijkafstand. Een 40 inch (102 cm) tv komt het beste uit met een kijkafstand van 2 meter.

Met een breedte van ongeveer 102,28 cm is deze tv perfect voor in een kleine woonkamer of soms in de slaapkamer. Nog een andere belangrijke factor is de beeldresolutie. Hoe lager de resolutie, hoe groter de pixels. Op dat moment geldt hoe dichter je bij de tv, hoe hoger de resolutie.

Waar op letten bij een goedkope 43 inch tv?

Wil jij een goedkope 43 inch televisie kopen die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de 43 inch tv goedkoop vergelijken misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn tegenwoordig de middelgrote varianten die beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 43 inch televisie weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

Het is bij de grootte kiezen voor je goedkope tv belangrijk dat hij qua formaat en resolutie is afgestemd op de kijkafstand. Een 43 inch (109 cm) tv komt het beste uit met een kijkafstand van 2 meter.

Met een breedte van ongeveer 109,28 cm is deze tv perfect voor in een kleine woonkamer of soms in de slaapkamer. Nog een andere belangrijke factor is de beeldresolutie. Hoe lager de resolutie, hoe groter de pixels. Op dat moment geldt hoe dichter je bij de tv, hoe hoger de resolutie.

Is het verschil tussen duur en goedkoop groot?

Dat hoeft niet zo te zijn, fabrikanten introduceren jaarlijks natuurlijk allerlei technische snufjes toe zoals meer pixels, een snellere processor of nieuwe software. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je nieuwe televisie 10 x beter is als een goedkope tv. Het komt soms zelfs voor dat een goedkopere televisie beter presteert dan een duurder model.

Doorgaans merk je wel dat de grote modellen vaak beter in de markt liggen, deze zijn wat prijsvaster in vergelijking met het middensegment. Bekijk de handige top 5 goedkope televisies om de beste goedkope tv’s van dit moment direct te bekijken.

  Zijn oudere tv's altijd goedkoper?

  Ja, elk jaar lanceren fabrikanten namelijke nieuwe soorten televisies, zeker in April, Mei en Juni merk je vaak dat er nieuwe modellen op de markt komen. Daardoor moeten oudere modellen vaak de winkel uit. Daardoor kun je vaak goedkope tv’s vinden in deze periodes.

  Doorgaans kun je gemakkelijk aan het typenummer zie hoe oud een televisie is. Als je een goedkope televisie zoekt is het dan ook aan te raden om te zoeken naar modellen die 1 tot 2 jaar oud zijn. Bijna alle leveranciers geven informatie over het jaar van introductie in de naam.

  Een voorbeeld is Sony die een speciale letter voor het introductiejaar: de F staat dan voor 2018, de E voor 2017 en de D voor 2016. De KDL-43WE750 komt dus uit het jaar 2017 en de KDL-43WF660 komt uit 2018.

   Waar op letten bij een goedkope 50 inch tv?

   Wil jij een goedkope 50 inch televisie kopen die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de 50 inch televisie goedkoop vergelijken misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn tegenwoordig de grote varianten die beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een goedkope 50 inch televisie weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

   Het is bij de grootte kiezen voor je goedkope tv belangrijk dat hij qua formaat en resolutie is afgestemd op de kijkafstand. Een 50 inch (127 cm) tv komt het beste uit met een kijkafstand van 2,5 meter.

   Met een breedte van ongeveer 127,28 cm is deze tv perfect voor in een woonkamer of een middelgrote tot grote ruimte. Nog een andere belangrijke factor is de beeldresolutie. Hoe lager de resolutie, hoe groter de pixels. Op dat moment geldt hoe dichter je bij de tv, hoe hoger de resolutie.

   Waar op letten bij een goedkope 55 inch tv?

   Wil jij een goedkoop 55 inch televisie kopen die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de 55 inch televisie goedkoop vergelijken misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn tegenwoordig de grote varianten die beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 55 inch televisie weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

   Het is bij de grootte kiezen voor je goedkoop televisie belangrijk dat hij qua formaat en resolutie is afgestemd op de kijkafstand. Een 55 inch (140 cm) tv komt het beste uit met een kijkafstand van 2,8 meter.

   Met een breedte van ongeveer 140,28 cm is deze tv perfect voor in een woonkamer of een middelgrote tot grote ruimte. Nog een andere belangrijke factor is de beeldresolutie. Hoe lager de resolutie, hoe groter de pixels. Op dat moment geldt hoe dichter je bij de tv, hoe hoger de resolutie.

   Waar op letten bij een goedkope 60 inch tv?

   Wil jij een goedkope 60 inch televisie kopen die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de 60 inch tv goedkoop vergelijken misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn tegenwoordig de grote varianten die beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 60 inch goedkoop weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

   Het is bij de grootte kiezen voor je goedkoopste televisie belangrijk dat hij qua formaat en resolutie is afgestemd op de kijkafstand. Een 60 inch (152 cm) tv komt het beste uit met een kijkafstand van 3,3 meter.

   Met een breedte van ongeveer 152,28 cm is deze tv perfect voor in een woonkamer of een middelgrote tot grote ruimte. Nog een andere belangrijke factor is de beeldresolutie. Hoe lager de resolutie, hoe groter de pixels. Op dat moment geldt hoe dichter je bij de tv, hoe hoger de resolutie.

   Waar op letten bij een goedkope 65 inch tv?

   Wil jij een goedkope 65 inch televisie kopen die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de goedkope 65 inch televisie vergelijken misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn tegenwoordig de grote varianten die beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een goedkope 65 inch televisie weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

   Het is bij de grootte kiezen voor je goedkoopste televisie belangrijk dat hij qua formaat en resolutie is afgestemd op de kijkafstand. Een 65 inch (165 cm) tv komt het beste uit met een kijkafstand van 4 meter.

   Met een breedte van ongeveer 165,28 cm is deze tv perfect voor in een woonkamer of een middelgrote tot grote ruimte. Nog een andere belangrijke factor is de beeldresolutie. Hoe lager de resolutie, hoe groter de pixels. Op dat moment geldt hoe dichter je bij de tv, hoe hoger de resolutie.

   Laatst geüpdatet