Wil jij graag eenvoudig Internet & Bellen Vergelijken

Alle aanbieders en onafhankelijke informatie op één centraal punt.

Gemakkelijk alle aanbieders vergelijken

Alles op 1 centrale website bij elkaar

Lees onafhankelijke reviews over alle aanbieders

Het ideale startpunt voor Internet, TV & Bellen

Internet en bellen nodig?

Je bent op zoek naar een internet en bellen abonnement voor uw postcode of woonplaats? Dan maken we het je even extra gemakkelijk. Je kunt in de vergelijker heel eenvoudig je postcode invullen en je vindt binnen een paar seconden de beste internet en bellen abonnementen voor uw woonplaats.

Waarom internet & bellen vergelijken

We raden iedereen aan een vergelijking te maken tussen internet en bellen abonnementen. Het vergelijken is gemakkelijk, onafhankelijk en snel geregeld, door een vergelijking te maken weet u helemaal zeker dat u nooit teveel betaald voor het beste internet en bellen pakket.

Waarom een internet en bellen pakket?

Het grootste voordeel dat je hebt bij het afsluiten van een internet en bellen pakket is dat je door de combinatie van 2 onderdelen geld kan besparen omdat alle diensten ineen keer worden ondergebracht bij dezelfde provider.

Aanbieders

Pakketten

Snelste internet (MB/s)

€ Laagste prijs

Top 3 beste Internet & Bellen aanbieders

We begrijpen dat het voor u als consument lastig is om tussen alle aanbieders van internet & bellen pakketten een weloverwogen keuze te maken. Hieronder hebben wij de drie beste internet & bellen aanbieders op een rijtje gezet. Ga voor een goede en betrouwbare kwaliteit! 

✔ 500 MB/s
✔ Voordelige actieprijzen
✔ Zeer betrouwbaar
✔ Goed partnernetwerk
✘ Matige router
✘ Matig klantenplatform

Onze waardering

✔ Vaak actieprijzen
✔ Zeer complete pakketten
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Beperkte pakketkeuze
✘ Te vaak storingen

Onze waardering

✔ Grote pakketkeuze
✔ Geen eenmalige kosten
✔ Glasvezel internet
✘ Relatief duur
✘ Niet overal beschikbaar

Onze waardering

Welke internet en bellen aanbieders?

Je kunt in de vergelijker kijken naar diverse goedkope providers. Er zijn een aantal aanbieders die een enkelvoudig contract aanbieden voor internet en bellen.

De prijs van het internetabonnement in combinatie met telefonie is in veel gevallen goedkoper als veel alles in 1 pakketten. Dat is zeker het geval als je een nieuwe klant bent, je ontvangt dan vaak mooie aanbiedingen als je instapt. Dit is hetzelfde geval bij de keus voor een internet & televisie abonnement.

Denk na over internetgebruik in je huis

Welk internet en bellen pakket past nu het beste bij je wensen. Ben je vooral opzoek naar het goedkoopste pakket, of zoek je een kwalitatief beter aanbod dan dat je nu hebt?

Het is daarom goed om voor het bellen en internet vergelijken even stil te staan bij de wensen die u hebt. Daarna moet je nog even de postcode invullen in de vergelijker om te kijken of je wensen ingevuld kunnen worden op je postcode. 

Woont u samen met meerdere mensen? Een lagere internetsnelheid kan dan zorgen voor irritatie omdat u de bandbreedte deelt met anderen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon het allersnelste internet wil hebben.

Iedereen heeft andere wensen, denk vooraf goed na over je voorkeuren zodat je geen teleurstelling ervaart als het pakket is aangesloten na al die tijd wachten.

Top 3 goedkoopste Internet & Bellen aanbieders

Ben jij op zoek naar de goedkoopste internet & bellen aanbieder dan hoef je niet meer verder te zoeken. We hebben de goedkoopste aanbieders van internet & bellen pakketten onder elkaar gezet. Goede kwaliteit verbindingen voor een scherp prijsje, wie wil dat nu niet?

✔ Gratis WiFi-versterker
✔ Betrouwbaar netwerk
✔ Gratis installateur
✔ Voordelige acties
✘ Matige klantenservice
✘ Niet bereikbaar via de mail
✘ Matige overstapservice

Onze waardering

✔ Sterk klantenplatform
✔ Flexibel samenstellen
✔ Goede installatieservice
✔ Gratis Fox Sports 1
✘ Eenmalige kosten
✘ Matige klantenservice

Onze waardering

✔ Betrouwbaar KPN netwerk
✔ Goede installatieservice
✔ WiFi-modem in bruikleen
✔ Gratis overstapservice
✘ Matige service
✘ Slechte communicatie
✘ Veel overstap problemen

Onze waardering

Goedkoop internet & bellen?

Er zijn diverse aanbieders voor bellen en internet pakketten. Een aantal van de aanbieders zullen je bekend voorkomen, denk bijvoorbeeld aan KPN, TELE2, T-Mobile, Telfort, NLE en XS4All.

Daarnaast hebben we ook nog andere aanbieders meegenomen in de vergelijker. Je hoeft alleen uw postcode in te vullen en je hebt direct inzicht in wat er leverbaar is op je adres.

Bellen en internetpakket kosten

De kosten van het bellen en internet abonnement varieren. Je wensen bepalen voor een groot deel de maandelijkse kosten.

Een aantal vragen die je jezelf kunt stellen is, bel je via een analoge aansluiting of maak je nog gebruik van ISDN? Gebruik je veel belminuten of bel je veel naar het buitenland?

Bij het kiezen van de internetbundel denk je aan de downloadsnelheid, de maandelijkse opzegtermijn en het type internet dat je wil gaan gebruiken. Glasvezel is natuurlijk de beste optie, maar is dit wel beschikbaar op jou woonplaats?

Top 3 snelste Internet & Bellen aanbieders

Naast het bellen wil je natuurlijk ook een goede en vooral snelle internetverbinding, maar welke aanbieders hebben dan een pijlsnelle internetverbinding? Hieronder hebben we voor u een top 3 snelste internetverbindingen van Nederland op een rijtje gezet.

✔ 1000 MB/s
✔ Glasvezel
✔ Geen eenmalige kosten
✔ Snelste internet van NL
✘ Lange wachttijd helpdesk
✘ Lastig aanmelden
✘ Borg voor apparaten

Onze waardering

✔ 750 MB/s
✔ Glasvezel en DSL
✔ Voordelige actie
✔ Gratis overstapservice
✘ Eenmalige kosten
✘ Matige klantenservice

Onze waardering

✔ 500 MB/s
✔ Voordelige actieprijzen
✔ Zeer betrouwbaar
✔ Goed partnernetwerk
✘ Matige router
✘ Matig klantenplatform

Onze waardering

Internet & Bellen abonnement afsluiten?

Wanneer je de keuze maakt voor internet en telefonie is het doorgaans heel goed mogelijk om gebruik te maken van de aanvullende mogelijkheden.

Maand of jaarcontract?

Je vraagt jezelf waarschijnlijk af wat dit betekent, je kunt bijvoorbeeld een maandcontract afsluiten in plaats van een jaarcontract waardoor je een heel flexibel contract ontvangt.

Het nadeel is dat je iets minder korting krijgt op de kosten, maar je kunt de diensten wel eenvoudig uitproberen het contract eenvoudig elke maand opzeggen.

De onbeperkt bundel

Je ziet het de laatste tijd veel gebeuren, de onbeperkt bellen bundels worden steeds vaker gezien als onderdeel van een bellen en internet pakket.

Je kunt goedkoop telefoneren met je vaste telefoon zonder dat je per minuut betaald.

Dit komt deels door de opkomst van online telefonie, de kwaliteit van internetbellen is dermate goed dat de vaste telefoonlijn steeds meer aan populariteit inlevert.

Internet en telefonie vergelijken checklist

Je bent er klaar voor, als het goed is weet je alles over internet en bellen. Je kunt aan de slag met de vergelijker door uw postcode in te vullen.

Daarnaast kunt u de keuze vereenvoudigen door de filters te gebruiken om uw wensen kenbaar te maken. Dit zorgt er voor dat de vergelijker steeds specifieker wordt zodat je het beste pakket vindt.

Je kunt de volgende onderdelen in de vergelijker aanpassen:

• De internetsnelheid die je wil ontvangen
• De totale duur van het contract
• De levertijd, erg belangrijk als je heel veel haast hebt
• De maximale eenmalige kosten die je wil betalen bij het afsluiten van het abonnement
• Of je eventueel korting krijgen als je ook een mobiel abonnement afsluit of heeft bij dezelfde provider
• De opties die je belangrijk vindt voor vaste telefonie
• Een specifieke aanbieder. Twijfel je bijvoorbeeld alleen tussen KPN en T-Mobile? Dan kun je deze 2 providers langs elkaar vergelijken

Wat zeggen anderen over ons?

Ben door internetvergelijken op de hoogte gekomen van de voordelen van een internet en bellen pakket. Na de vergelijking in de vergelijker ben ik uitgekomen bij NLE internet en bellen. Ik ben er €180 op vooruit gegaan.

Theo

Ik was op zoek naar de goedkoopste deal voor mijn internet en bellen. Ik ben uitgekomen op een internet en bellen pakket van Telfort. Ideaal op mijn locatie en snel gevonden middels de vergelijker van internetvergelijken

Hanneke

Ik was opzoek naar stabiel belnetwerk voor mijn werk op thuislocatie. Na het bezoeken van internetvergelijken heb ik ook meteen mijn bel pakket overgesloten. Ik was het goedkoopst uit met een internet en bellen pakket.

Frits