Internet en bellen vergelijken?

Bellen en internet vergelijken is tegenwoordig enorm populair, vul je postcode in en kijk of jij ook gemakkelijk 180 euro per jaar besparen

Onafhankelijk aanbieders reviewen of internet en bellen vergelijken

Alle informatie op 1 centrale website bij elkaar

Lees onafhankelijk reviews over alle aanbieders

Alles wat met bellen en internet te maken heeft op 1 centrale plek

Internet en bellen

Je bent op zoek naar een internet en bellen abonnement voor uw postcode of woonplaats? Dan maken we het je even extra gemakkelijk. Je kunt in de vergelijker heel eenvoudig je postcode invullen en je vindt binnen een paar seconden de goedkoopste bellen en internet abonnementen voor uw woonplaats.

 • Het grootste voordeel dat je hebt bij het afsluiten van een bellen en internet pakket is dat je door de combinatie van 2 onderdelen geld kan besparen omdat alle diensten in een keer worden ondergebracht bij dezelfde provider.
 • We raden iedereen aan een vergelijking te maken tussen bellen en internet abonnementen. Het vergelijken is gemakkelijk, onafhankelijk en snel geregeld, door een vergelijking te maken weet je helemaal zeker dat u nooit teveel betaald voor het beste internet en bellen pakket.

Goedkoop bellen en internet

Je kunt in de vergelijker kijken naar diverse goedkope internet + bellen providers. Er zijn een aantal aanbieders die een enkelvoudig contract aanbieden voor internet en bellen. De prijs van het internetabonnement in combinatie met telefonie is in veel gevallen goedkoper als uitgebreidere pakketten. Dat is zeker het geval als je een nieuwe klant bent, je ontvangt dan vaak mooie aanbiedingen als je instapt.

 

bellen en internetten
telefonie bellen
overstappen bellen en internetten pakket
vergelijk bellen en internetpakket
goedkoopste 3 in 1 pakketten
bellen internet abonnementen
goedkoopste
goedkoop

Goedkoop internet en telefonie?

Ben jij op zoek naar de goedkoopste internet & bellen aanbieder dan hoef je niet meer verder te zoeken. We hebben de goedkoopste aanbieders van internet & bellen pakketten onder elkaar gezet.

 1. Goede kwaliteit verbindingen voor een scherp prijsje, wie wil dat nu niet?
  Er zijn diverse aanbieders voor bellen en internet pakketten.
 2. Een aantal van de aanbieders zullen je bekend voorkomen, denk bijvoorbeeld aan KPN, TELE2, T-Mobile, NLE en XS4All.
 3. Daarnaast hebben we ook nog andere aanbieders meegenomen in de vergelijker. Je hoeft alleen uw postcode in te vullen en je hebt direct inzicht in wat er leverbaar is op je adres.

Bellen en internet pakket kosten

 • De kosten van het bellen en internet abonnement variëren. Je wensen bepalen voor een groot deel de maandelijkse kosten.
 • Een aantal vragen die je jezelf kunt stellen is, bel je via een analoge aansluiting of maak je nog gebruik van ISDN? Gebruik je veel belminuten of bel je veel naar het buitenland?
 • Bij het kiezen van de internetbundel denk je aan de downloadsnelheid, de maandelijkse opzegtermijn en het type internet dat je wil gaan gebruiken. Glasvezel is natuurlijk de beste optie, maar is dit wel beschikbaar op jou woonplaats?

 

Internet en telefonie checklist

Je bent er klaar voor, als het goed is weet je alles over de verschillende bellen en internet pakketten je allemaal kunt krijgen. Je kunt aan de slag met de vergelijker door uw postcode in te vullen.

 • Daarnaast kunt u de keuze vereenvoudigen door de filters te gebruiken om uw wensen kenbaar te maken.
 • Dit zorgt er voor dat de vergelijker steeds specifieker wordt zodat je het beste pakket vindt. Er zijn wel een aantal dingen waar je nog rekening mee moet houden.

Hoe veel minuten ga je bellen?

Hoeveel minuten bel je per maand en met welke snelheid wil je gaan downloaden als je over internet beschikt.

 • Daarbij kun je ook nog kijken of je je contract maandelijks opzegbaar wil hebben of dat je het voor een langere periode wil vastleggen.
 • Als je kiest voor telefonie en internet is het doorgaans goed mogelijk om gebruik te maken van een aantal aanvullende mogelijkheden.
 • Je kunt vaak maandcontracten afsluiten in plaats van een jaarcontract.
 • De korting die je dan krijgt is wel iets minder, maar je hebt dan wel de mogelijkheid om alleen internet en telefonie uit te proberen bij een provider.

Zijn er regelmatig aanbiedingen?

Jazeker, er zijn heel het jaar door bellen en internet aanbiedingen beschikbaar omdat er een behoorlijke concurrentiestrijd gaande is tussen telecom aanbieders.

 • Weet je dat je abonnement bijna afgelopen is en ben je van plan om een andere aanbieder te kiezen? Dan raden we je aan om direct gebruik te maken van alle interessante internet + bellen aanbiedingen.

Gemakkelijk bellen en internet vergelijken

In onze prijsvergelijker wordt er 24 uur per dag gekeken naar de meest recente internet bellen abonnement aanbiedingen zodat je altijd kunt beschikken over de meest actuele pakketten.

 • Alle aanbieders van telecom producten worden meegenomen in de prijsvergelijker.
 • Daardoor krijg je een compleet beeld van de hele markt te zien en kun je de filter gebruiken om je eigen voorkeuren in te stellen voor een bellen en internet aanbieding.
 • Denk daarbij aan het aantal zenders, de internetsnelheid en de maandelijkse prijs die je wil betalen.

 

Meest gestelde vragen over internet en bellen vergelijken

Ben jij op zoek naar extra informatie over internet en telefonie abonnement? Dat kunnen we ons voorstellen, gelukkig hebben we een overzicht van de meest gestelde vragen.

Welke onderdelen kun je allemaal aanpassen in de vergelijker?

Je kunt de volgende onderdelen in de vergelijker aanpassen:
• De internetsnelheid die je wil ontvangen
• De totale duur van het contract
• De levertijd, erg belangrijk als je heel veel haast hebt
• De maximale eenmalige kosten die je wil betalen bij het afsluiten van het abonnement
• Of je eventueel korting krijgen als je ook een mobiel abonnement afsluit of heeft bij dezelfde provider
• De opties die je belangrijk vindt voor vaste telefonie
• Een specifieke aanbieder. Twijfel je bijvoorbeeld alleen tussen KPN en T-Mobile? Dan kun je deze 2 providers langs elkaar vergelijken

Waar moet je op letten bij een telefonie en internet abonnement

Wanneer je de keuze maakt voor internet en telefonie is het doorgaans heel goed mogelijk om gebruik te maken van de aanvullende mogelijkheden. Je vraagt jezelf waarschijnlijk af wat dit betekent, je kunt bijvoorbeeld een maandcontract afsluiten in plaats van een jaarcontract waardoor je een heel flexibel contract ontvangt. Het nadeel is dat je iets minder korting krijgt op de kosten, maar je kunt de diensten wel eenvoudig uitproberen het contract eenvoudig elke maand opzeggen.

Hoe werkt internet en telefonie?

Het is mogelijk om gebruik te maken van internet en telefonie via een internetverbinding. In de volksmond wordt deze technologie ook wel VoIP of IP-telefonie genoemd. Maar hoe werkt dat precies in je internet en telefoniepakket? Je stem wordt in compacte datapakketten over internet doorgezonden via een aantal netwerken of lijnen. Internet en bellen is mogelijk over drie verschillende type lijnen. Namelijk:

 • DSL / ADSL /VDSL
 • Kabel internet
 • Glasvezel

Doorgaans zijn er dus genoeg mogelijkheden. Als je een pakket met internet en bellen afsluit krijg je een modem of telefoonaansluiting meegeleverd, die noemen we ook we de VoIP gateway. Je moet daar soms eenmalige kosten voor betalen. 

De onbeperkt bundel 

Je ziet het de laatste tijd veel gebeuren, de onbeperkt bellen bundels worden steeds vaker gezien als onderdeel van een bellen en internet pakket.
Je kunt goedkoop telefoneren met je vaste telefoon zonder dat je per minuut betaald. Dit komt deels door de opkomst van online telefonie, de kwaliteit van internetbellen is dermate goed dat de vaste telefoonlijn steeds meer aan populariteit inlevert.

 • Onbeperkt bellen wordt steeds vaker aangeboden als onderdeel van het bellen en internet thuis pakket. Met onbeperkt bellen kan je goedkoop telefoneren met je vaste telefoontoestel zonder dat je per minuut hoeft af te betalen. Tegenwoordig is de kwaliteit van het geluid bij het voeren van gesprekken via een internetaansluiting even goed als via de vaste telefoonlijn en soms zelfs beter.

 

Hoe kun je het goedkoopste gebruik maken van bellen en internet

Bellen en internet in een pakket combineren heeft natuurlijk zijn voordelen. Het allergrootste voordeel is natuurlijk dat de internetaansluiting gecombineerd kan worden met vaste telefonie. Dit kan je veel geld besparen omdat je goedkoop internet en bellen thuis kan afsluiten bij een provider. 

Soms korting of welkomstcadeau

Je heb veel goedkoop bellen en internet providers beschikbaar met een enkelvoudig contract waarin beide diensten vallen. In veel gevallen is het zo dat de prijs van internetabonnement met bellen het goedkoopste is. Zeker als je de aanbieding internet en bellen in de gaten houdt. Nieuwe klanten krijgen vaak fikse kortingen of een leuk welkomstcadeau.