Beste internet & tv provider, wie wint de strijd?

apr 15, 2019 | Internet & TV

apr 15, 2019 | Internet & TV

De beste internet en tv provider, wie is dat op het moment? We kunnen als consument tegenwoordig uit tal van verschillende goede internet en televisie providers kiezen. Helaas zorgt dit vaak ook voor flink wat verwarring, want wie is nou de beste tv en internet aanbieder? Om jou te helpen met de vraag wat is de beste provider voor internet en tv hebben we hieronder wat meer informatie hierover gegeven.

Het is vanzelfsprekend dat we allemaal zo min mogelijk willen betalen en een zo voordelig en gunstig mogelijk internet en tv pakket kunnen afsluiten. Daarbuiten is natuurlijk kwaliteit een van de dingen waar ook zeker naar gekeken moet worden, want traag internet en haperende televisie zitten we natuurlijk niet op te wachten.

[toc]

beste internet en tv
AanbiederPrijs per maandPrijs per jaarInternetsnelheidZendersActie's Eenmalige kosten
KPN €39,00,-
€580,50,- 50 Mb/s (ADSL) 65 (40 HD) 3 maanden voor €39,- per maand €35,-Vergelijken
XS4ALL €44,-
€673,50,- 100 Mb/s (Glasvezel) 60 (42 HD)Eerste 6 maanden voor €57,25,- per maand €0,-Vergelijken
Delta €30,-
€524,- 100 Mb/s (Kabel) 60 (32 HD)4 maanden voor €30,- per maand €0,-Vergelijken
Telfort €42,50,-
€622,50,- 200 Mb/s (Glasvezel) 40 (38 HD)3 maanden met €12,50,- korting €30,-Vergelijken
Caiway €51,00,-
€564,- 150 Mb/s (Glasvezel) 72 (34 HD)3 maanden voor €35,- per maand €0,-Vergelijken
Ziggo €49,50,-
€678,- 250 Mb/s (Kabel) 77 (36 HD)6 maanden voor €49,50,- per maand €0,-Vergelijken
Youfone €33,-
€486,- 50 Mb/s (Glasvezel) 40 6 maanden voor €33,- per maand €15,-Vergelijken
T-Mobile €32,-
€444,- 20 Mb/s (DSL) 60 (40 HD)6 maanden voor €32,- per maand €0,-Vergelijken

Over het algemeen betaal je voor een internet en televisie met wat meer kwaliteit ook wat meer geldt. Maar we hebben het hier over de beste tv en internet provider en deze levert altijd snel internet met daarbij kwaliteit en stabiele verbindingen voor televisie. Dit betekent dus dat vaak de prijs/kwaliteit verhouding bepaalt wie daadwerkelijk de enige echte beste tv en internet aanbieder.

Houdt er wel rekening mee dat de ene beste provider niet de beste is voor een ander, zo kan het wel eens voorkomen dat sommige mensen veel thuis werken en dus veel gebruik moeten maken van het internet, dan is stabiel en internet van kwaliteit zeker belangrijk. Daarnaast kan het ook zijn dat mensen niet veel gebruik maken van het internet en televisie en daarom weer een andere provider het best vinden. Al met al is dus de beste provider internet en tv voor iedereen anders.

Beste provider internet en tv kiezen, hoe doe ik dat?

We hebben het je al eerder in dit artikel verteld dat voor iedereen een andere provider de beste is, maar hoe kom je er dan achter welke provider voor jou het beste is? Om dat wat makkelijker te maken hebben we een aantal stappen onder elkaar gezet waarmee jij de beste internet en tv provider voor jouw situatie kunt vinden. We raden aan om deze stappen te nemen voordat je gaat gebruik maken van de postcodecheck in onze vergelijker.

  1. Bekijk eerst hoeveel zenders je wilt ontvangen en hoeveel HD-zenders je graag zou willen hebben.
  2. Welk soort internet wil je graag thuis ontvangen? Zo kun je kiezen uit een ADSL, kabel of glasvezel verbinding.
  3. Welke extra’s wil je graag ontvangen, je kunt dit aanklikken door gebruik van de filters in de vergelijker.
  4. Vervolgens krijg je een overzicht van de beste internet en tv pakketten voor jouw persoonlijke situatie.

Als je deze stappen hebt doorlopen kun je optimaal gebruik maken van de postcodecheck in de internet vergelijker. Je krijgt direct het beste aanbod gepersonaliseerd voor jouw woonsituatie.

Beste tv en internet abonnement

Niet alleen de beste internet en tv provider is belangrijk, maar net zo goed het beste internet en tv pakket is van groot belang. Maar waar moet je nou op letten om te bepalen welk internet en tv pakket het beste is? Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de service die wordt geleverd of de kwaliteit. Eigenlijk komt het weer neer op de prijs/kwaliteitsverhouding, dit betekent dus dat niet altijd de goedkoopste internet en tv ook de beste is. Het kan zomaar zijn dat een wat duurder internet en tv pakket beter is als een goedkopere, puur door extra service en meer mogelijkheden.

Verder kun je nog bepalen welk pakket het best is door te gaan kijken naar ervaringen en reviews van andere klanten. Zie je bijvoorbeeld dat er erg veel slechte reviews zijn over kwaliteit en internetsnelheid bij een willekeurige aanbieder, dan is het vaak niet verstandig om hierbij een abonnement af te sluiten. Echter moet je niet alleen afgaan op slechte recensies, want het internet staat er namelijk vol mee. Bekijk dus objectief en neem desnoods contact op met de klantenservice van een provider om meer informatie te vergaren.

Beste tv en internet aanbieder XS4ALL

Over het algemeen komt aanbieder XS4ALL als beste uit de test als het gaat om het beste internet en tv abonnement. XS4ALL is gelukkig ook niet de duurste aanbieder in vergelijking met andere aanbieders. Maar niet alleen de prijs is belangrijk ook kwaliteit is een belangrijke factor en XS4ALL levert deze. 

Bij een XS4ALL internet en tv abonnement krijg je op het moment 58 zenders en 20 MB internetsnelheid. Het soort internet wat je krijgt is een ADSL verbinding met een levertijd van dit alles van 14 dagen. Ben je op het moment benieuwd naar de beste internet en televisie providers? Dan raden we je aan om snel de postcodecheck te gaan doen om hierachter te komen. Wil je graag meer lezen over de gemiddelde kosten internet en tv? Klik dan op de link om er meer over te lezen.

Handige & leuke Video’s

Ontdek een wereld aan content met een tv box

Als je op zoek bent naar manieren om meer entertainment in huis te halen, is een tv box een uitstekende keuze. Met deze handige gadget kun je een wereld aan content ontdekken, van films en tv-series tot muziek en games. Een tv box biedt een scala aan...

Hoe snel is jouw internet?

Hoe snel is jouw internet?

Met alles dat tegenwoordig via internet gaat is het wel zo makkelijk om snel internet te hebben. Er is niks zo vervelend als het moment dat je een video wilt laden maar je internet werkt niet mee. Is jouw internet laatste tijd steeds langzamer dan kun je een...

Het beste internet voor het streamen van spellen

Het beste internet voor het streamen van spellen

Online gamen is immens populair in Nederland. Het geeft dan ook de mogelijkheid om interessante spellen te spelen vanuit huis, al dan niet met vrienden en is bekend bij jong en oud. Voor het overgrote deel van deze spellen heb je wel een stabiele en snelle...