Over ons, kom alles te weten over internetvergelijken.org

[toc]

Iedereen verdient een goede deal!

Met ons team hebben wij ervaren dat er steeds meer Nederlanders met een torenhoge breedbandrekening zitten, dit is vanaf NU voorbij! Wij vinden dat jouw zuurverdiende geld niet naar de telefonie, televisie of internet rekening moet gaan, maar naar leukere dingen zoals vakantie en dagjes weg met de familie! Maak gratis gebruik van onze diensten en bespaar jezelf honderden euro’s op de rekening.

De werkwijze van internetvergelijken.org

Het team van internetvergelijken.org vindt dat iedere consument op het gebied van breedband een geweldige deal moet krijgen. Daarnaast willen wij dit graag voor jou realiseren. Met onze vergelijker maken wij het mogelijk voor jou om de beste deal te verkrijgen.

Je krijgt de mogelijkheid om alle  aanbieders in Nederland te vergelijken door middel van onze vergelijker. Met een paar klikken heb je een persoonlijk aanbod afgestemd op jouw huisadres en persoonlijke voorkeuren. Wij wensen je alvast veel plezier met een besparing van honderden euro’s op jouw vaste lasten!

Maak gebruik van onze gratis & onafhankelijke vergelijker

Op internetvergelijken.org krijg je de mogelijkheid om alle breedband aanbieders met elkaar te vergelijken. In onze vergelijker worden actuele aanbiedingen en kortingen weergegeven, zo kun je ook nog eens profiteren van honderden euro’s bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Het mooiste moet nog komen, vergelijken is namelijk volledig onafhankelijk en gratis. Dit betekent dat we niet aangesloten zijn bij een specifieke breedband aanbieder. Gegarandeerd een eerlijke vergelijking dus!

Het verdienmodel van internetvergelijken.org?

Internetvergelijken.org heeft een eenvoudig verdienmodel. Transparantie hierover is bij ons dan ook een kernwaarde, voor elk afgesloten abonnement die voortkomt uit de vergelijker krijgen wij een vergoeding. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij onafhankelijk abonnementen kan vergelijken en bespaart op de maandelijkse premie, en dat wij de huur ook nog kunnen betalen.

Een echte win-win wat ons betreft, mocht je nog vragen hebben over ons verdienmodel of het onafhankelijk vergelijken? Geen enkel probleem, laat je vraag achter in de comment box aan de onderkant van de pagina of neem contact op met een medewerker.

We zijn een vergelijkingssite die voldoet aan de eisen!

Vergelijkingssites, je ziet ze waarschijnlijk om de haverklap wanneer je aan het rondsurfen bent op het internet. Het is dan natuurlijk wel handig om te weten welke vergelijkingssite aan de wensen en eisen voldoet. Daarom heeft ConsuWijzer, een overheidsorganisatie met advies voor de consument, een aantal eisen opgesteld waar een vergelijkingssite aan moet voldoen!

Wij kunnen je verzekeren bij internetvergelijken.org dat we aan de eisen voldoen van ConsuWijzer:

 • Internetvergelijken.org maakt gebruik van een vergelijker, die vergelijkt aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen.
 • gebruik van een vergelijker met een overzichtelijk en volledig kostenoverzicht, zo kun je niet overvallen worden door onverwachte kosten!
 • gebruik van een vergelijker die alle breedband aanbieders in Nederland met elkaar vergelijkt, zo ben je verzekerd van de goedkoopste en beste deal.
 • Transparant zijn over alle voorwaarden, deze moet bekeken kunnen worden door de consument, zo weet je altijd waar je aan toe bent.
 • Transparantie over ons verdienmodel naar de consument, dit is bij ons team immers een kernwaarde.

  Ons team

  Wij kunnen u met trots mededelen dat er bij internetvergelijken.org een geweldig team klaarstaat voor al jouw wensen en vragen. Als je aan ons team denkt, dan kun je denken aan mannen en vrouwen, die na werktijd nog eventjes snel de laptop openen om de laatste updates toe te voegen aan de website.

  Het team van internetvergelijken.org garandeert je dus dat je altijd wordt voorzien van de nieuwste aanbiedingen en kortingen van alle aanbieders in Nederland. Het doel van ons team is dan ook om jou aan een zo geschikt en goedkoop mogelijk abonnement te helpen!

  Heb je vragen aan ons team of over het team? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

  Jouw mening is belangrijk!

  Internetvergelijken.org is een vergelijkingsite, die altijd streeft naar innovatie, kwaliteit en service. Daarom is jouw mening van groot belang voor ons! Het team stelt het zeer op prijs wanneer je jouw suggesties of meningen aan ons laat horen. Denk hierbij aan service verbeteringen of website verbeteringen, die het voor jou nog makkelijker maken om een goedkope en geschikte deal te vinden.

  Laat uw mening of suggestie achter in de comment sectie of stuur ons een mailtje. Het team zorgt ervoor dat je binnen 24 uur een reactie terug hebt op jouw vraag of suggestie. Ons team bedankt vooraf alvast voor de mogelijke verbeteringen die ontstaan uit jouw suggesties of mening!

  7 + 8 =