Alles in 1 pakket vergelijken zonder gedoe & besparen binnen 3 minuten?

Alle aanbieders van Nederland bekijken en 100% onafhankelijk alles in 1 pakket vergelijken.

Snel alle aanbieders alles in een pakket vergelijken

Alles op 1 centrale website bij elkaar

Lees onafhankelijke reviews over alle aanbieders

Het ideale startpunt voor Internet, TV & Bellen

Alles in 1 vergelijken zonder gedoe?

Een alles in 1 pakket is een driedelig pakket waarbij je TV, internet en bellen tegelijkertijd afsluit bij een provider. Dit is in vrijwel alle gevallen voordeliger en het is bovendien makkelijk om alles onder een paraplu te hebben. Je kunt in onze vergelijker je postcode invullen om te zien welke pakketten er bij jou in de buurt beschikbaar zijn, dit verschilt namelijk per woonplaats.

Waarom ga je alles in een vergelijken?

Wij vinden dat iedereen zijn alles in een pakket zou moeten vergelijken. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Dus heb je bijvoorbeeld last van een provider die slechte service levert, heb je langzaam internet, of heb je het gevoel dat je maandelijks teveel kwijt bent aan je huidige alles in 1 pakket?

Beste of goedkoopste alles in een pakket?

De beste, meest populaire en goedkoopste aanbieders van alles in een pakketten zijn op deze pagina inzichtelijk gemaakt. Je kunt alle providers met elkaar vergelijken, eenvoudig overstappen en ook nog eens gedetailleerde reviews van alle providers lezen.

Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Klik op de onderstaande button en je kunt direct de beste aanbieders langs elkaar houden. Ben je op zoek naar glasvezel? Of klik verder als je alleen wil internet vergelijken.

vergelijk alles in 1

Aanbieders

Pakketten

Snelste internet (MB/s)

€ Laagste prijs

Top 3 beste alles in 1 pakket

Er zijn ontzettend veel aanbieders van alles in een pakketten op de markt, het is voor u als klant dan ook wel eens lastig om te kiezen. Bent u op zoek naar kwaliteit en betrouwbaarheid? Dan is het slim om te kiezen voor de 3 beste alles in 1 provider(s) van dit jaar. Je kunt er zeker van zijn dat de beste providers je de beste kijkervaring willen voorschotelen met hun interactieve televisie.

✔ Bijna altijd actieprijzen
✔ Enorm veel keuze
✔ Geen eenmalige kosten
✔ Betrouwbare diensten
✘ Geleverde router is matig
✘ WiFi is niet altijd stabiel

Onze waardering

✔ Vaak actieprijzen
✔ Zeer complete pakketten
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Beperkte pakketkeuze
✘ Te vaak storingen

Onze waardering

✔ Grote pakketkeuze
✔ Geen eenmalige kosten
✔ Glasvezel internet
✘ Relatief duur
✘ Niet overal beschikbaar

Onze waardering

Alles in 1 aanbieding vinden?

Je kunt bij ons alle aanbieders van alles in een pakketten vinden.  We vergelijken de providers bovendien onafhankelijk, we selecteren de beste alles in een pakketten op een aantal criteria. Je vraagt je natuurlijk af, welke criteria zijn dat dan? Nou dat zullen we je meteen vertellen: prijs, snelheid, prijs, klantenservice en storingen. Daarbij kun je bij ons de meest exclusieve alles in een aanbieding aan de haak slaan, alle providers willen je daarmee dolgraag als nieuwe klant verwelkomen.

Alle pakketten bekijken in een review

Daarbij kijken we natuurlijk ook naar de totale inhoud van het pakket. Als je alles in een pakketten wil vergelijken kun je van tevoren ook nog een diepgaande review over de aanbieder lezen. Zo weet je precies met wie je zaken doet en krijg je een goed beeld van de algehele dienstverlening van een provider.

Vergelijking personaliseren

Na het invullen van de benodigde gegevens kunt u eenvoudig filteren naar uw voorkeur. Je ziet direct of er ADSL, kabel of glasvezel beschikbaar is in uw omgeving. Daarbij kun je allerlei filters gebruiken om je eigen specifieke wensen mee te nemen in de vergelijking.

Daarbij kunt u ook direct zien welke televisie en bellen opties in het pakket inbegrepen zitten. Je stapt daarna eenvoudig over en wacht tot de monteur langskomt.

Geen monteur nodig? Ga zelf aan de slag

Niet nodig? Dan kunt u ook zelf aan de slag met het doe-het-zelf pakket dat je toegezonden krijgt. Nummerbehoud is ook geen enkel probleem. Je kunt je huidige nummer gewoon meenemen naar de nieuwe provider. En nog mooier is dat het ook nog eens gratis is.

Top 3 goedkoopste alles in 1 pakket

Ben je iemand die wat minder vaak thuis is of simpelweg geen behoefte heeft aan bijvoorbeeld grote zenderpakketten of pijlsnel internet? Het is in dit geval verstandig om te kiezen voor het goedkoopste alles in 1 pakket. Door te kiezen voor een gecombineerd pakket pak je natuurlijk al veel voordeel, maar met een alles in een aanbieding kun je nog veel meer besparen op je jaarlijkse kosten voor televisie en internet & bellen.

✔ De absolute goedkoopste
✔ Brede pakketkeuze
✔ Glasvezel mogelijk
✔ Mooie actieprijzen
✘ Eenmalige kosten
✘ DSL verbinding

Onze waardering

✔ Mooie actieprijzen
✔ Enorme pakketkeuze
✔ Goedkoop bellen
✘ Matige klantenservice
✘ Relatief weinig zenders

Onze waardering

✔ Compacte pakketten
✔ Supersnel internet
✔ Actie tarieven
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Weinig keuzevrijheid
✘ Simpele televisiepakketten

Onze waardering

Waarom is alles in een goedkoper?

Een alles in een pakket is goedkoper omdat je bij een provider alle diensten op een factuur afsluit. Omdat alle diensten gebundeld kunnen worden geleverd vanuit een centrale plek kunnen er kosten worden bespaard. Daarbij zien providers het als een blijk van waardering als klanten er voor kiezen om het gehele pakket aan diensten af te nemen. Je zult merken dat je regelmatig extraatjes en leuke acties ontvangt.

Alles in 1 pakketten worden steeds luxer

Zo was het een aantal jaren nog ondenkbaar dat je programma’s live kon terugspoelen. Nu is dat echter de standaard geworden. In de toekomst is het goed denkbaar dat de mobiele telefonie ook een onderdeel gaat worden van veel alles in een pakketten.

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat aanbieders zoals KPN klanten extra voordeel aanbieden als ze mobiele telefonie combineren met alle andere diensten zoals een alles in een pakket.

Aantrekkelijke korting met alles in 1 aanbiedingen

Op dit moment stunten veel alles in 1 aanbieders nog met combivoordeel, daarmee krijg je extra voordelen zoals korting op je mobiele abonnement of een exclusief zenderpakket.

Veel providers bieden namelijk aantrekkelijke instapkortingen waardoor je een flinke korting op je maandbedrag krijgt. Het is handig om te weten dat we altijd kijken naar de gemiddelde prijs die je per maand gaat betalen.

Top 3 snelste Alles in een pakket

Ben jij een fanatiekeling op het gebied van social media of houd je erg van gamen? Het is slim om voor een snellere internetsnelheid te kiezen. Iemand die veel gamet kan je vertellen hoe vervelend het is wanneer het internet te sloom is. Tegenwoordig is het mogelijk om voor een glasvezelverbinding te kiezen die je pijlsnel internet oplevert. Bekijk hieronder de 3 snelste alles in een pakketten.

✔ Snelle glasvezel 1000 MB/ps
✔ Vaak mooie actieprijzen
✔ Snelste internet van NL
✔ Goedkoopste bellen
✘ Maar tot 4 televisies bruikbaar

Onze waardering

✔ Snelle glasvezel 750 MB/ps
✔ Vaak mooie actieprijzen
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Tot 4 televisies bruikbaar

Onze waardering

✔ Snelle glasvezel 500mbps
✔ Vaak mooie actieprijzen
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Relatief duur basispakket

Onze waardering

Waar let je op bij alles in een pakket?

Er zijn een aantal dingen belangrijk tijdens het bekijken van alles in een pakketten. Zo moet je kijken naar de minimale internetsnelheid, de tv programma’s waar je vaak naar kijkt en kijk je naar je totale belgedrag. Lees verder om een goed idee te krijgen van alle belangrijke criteria waar je op moet letten.

Stream je veel of kijk je films?

Dit is vooral een belangrijke als je veel films kijkt of gebruik maakt van streamingdiensten. Als je bijvoorbeeld een wireless HiFi systeem hebt is het wel zo fijn als de verbinding stabiel is. Muziek luisteren met haperingen is nog veel irritanter als die Netflix serie die al hakkelend vooruitspringt.

Zoek het juiste internet uit

Zoek dus vooraf goed uit welke internetsnelheid het beste bij je wensen past. Beslis welk soort internet je in het alles in een pakket wil. Je kunt helemaal zelf kiezen over wat voor snelheid je wil beschikken. Maar welk type internet hangt helemaal af van de beschikbaarheid op jouw woonplaats.

Voordelen als je kiest voor een alles in 1 pakket

Er zitten behoorlijk wat voordelen aan een alles in een abonnement te kiezen. Het is namelijk nog steeds zo dat veel Nederlanders teveel geld uitgeven aan hun televisie, internet en bellen abonnementen. Lees snel verder om achter de belangrijkste voordelen te komen.

Alles in 1 aanbiedingen

De aanbiedingen die gelden voor alles in een pakketten zijn natuurlijk het meest interessant. Als je een alles in een pakket afsluit kun je er namelijk vanuit gaan dat je fikse kortingen pakt.

Voor dat je het weet heb je 6 maanden lang een goede korting te pakken op je abonnement.

Acties veranderen constant

Het mooie is dat het niet uitmaakt wanneer je vergelijkt want de acties worden constant veranderd en aangepast. 

Wij updaten al deze prijzen zodat je in de vergelijker altijd de beste keus maakt. Omdat de aanbiedingen zo snel kunnen veranderen raden we je aan om deze pagina regelmatig in de gaten te houden.

Alles in een overstappen

Ook als je tussentijds wil overstappen of wil kijk of het goedkoper kan kun je goed gebruik maken van de vergelijker.

Je kunt je gegevens achterlaten bij de nieuwe provider en deze zorgt er automatisch voor dat de overstap gemaakt wordt. Zo hoeft u helemaal niets meer te doen.

Alles bij 1 provider afsluiten

Alles onderbrengen bij een provider heeft veel voordelen. Bij een alles in een pakket heb je maar 1 partij waarmee je contact hebt, lekker overzichtelijk.

Als je al klant bent van een grote aanbieder zoals KPN kun je misschien nog veel meer korting krijgen als je ook een mobiel abonnement hebt.

Mobiel en 4 & 1 pakket

Daarbij is mobiel bellen tegenwoordig niet meer weg te denken. Veel providers zijn de laatste jaren dan ook bezig met een 4 in 1 pakket.

Mobiele telefonie wordt namelijk steeds vaker gecombineerd met de alles in een pakketten.

Zo wordt je bij Ziggo, KPN en Vodafone beloond als je alle diensten in 1 pakket afneemt.

Een simpele factuur

Zo ontvang je dus ook maar 1 factuur per maand, geen gedoe meer met diverse facturen. Ook als je klachten hebt kun je gemakkelijk contact opnemen met een klantenservice zodat je extra snel geholpen kunt worden met eventuele problemen

Voor & Nadelen Alles in 1

Om het je gemakkelijk te maken hebben we de de belangrijkste voordelen van een alles in 1 pakket nog even op een rijtje gezet:

  • Grote besparingen op de maandlasten in vergelijking met losse diensten, dit kan oplopen tot maar liefst 40% korting
  • Maandelijks slechts 1 factuur
  • Sneller internet
  • Slechts 1 helpdesk voor ondersteuning bij vragen of problemen

Nadelen alles in een:

Er zitten ook wat nadelen aan een alles in 1 pakket. Denk bijvoorbeeld aan storingen.

Als er 1 dienst uitvalt dan vallen ook alle andere diensten ineens uit. De reden hiervoor is de verbinding, de telefoon, internet en televisie lopen namelijk allemaal via dezelfde verbinding.

Toch heb je hier altijd mee te maken ongeacht of je nu voor een alles in 1 pakket kiest of niet, storingen heb je gewoon niet in de hand.

Maar stel dat er iets gebeurd dan kun je er vanuit gaan dat de providers met man en macht hun service proberen te herstellen.

Wat zeggen anderen over ons?

Ben door internetvergelijken op de hoogte gekomen van de voordelen van een totaalpakket. Na de vergelijking in de vergelijker ben ik uitgekomen bij NLE internet. Ik ben er €180 op vooruit gegaan.

Theo

Ik was op zoek naar de goedkoopste deal voor mijn internet en televisie. Ik ben uitgekomen op een alles in een pakket van Telfort. Ideaal op mijn locatie en snel gevonden middels de handige vergelijker op jullie site.

Hanneke

Ik was opzoek naar stabiel internet voor mijn werk op thuislocatie. Na het bezoeken van internetvergelijken heb ik ook meteen mijn tv pakket overgesloten. Uiteindelijk ben ik voor een pakket gegaan met alle diensten in 1.

Frits

Wat te doen met je alles in 1 pakket als je gaat verhuizen?

Als je gaat verhuizen is het natuurlijk wel zo makkelijk als je je abonnement mee kunt verhuizen of dat je hem kunt stopzetten. Het is daarbij belangrijk dat je de verhuisdatum controleert en of de nieuwe alles in 1 aanbieder je huidige pakket ook levert op je nieuwe...

Ziggo Zakelijk Alles in 1 Pakket

Ziggo en hun zakelijke alles in 1 pakket Tegenwoordig is Ziggo niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Vrijwel ieder gezin maakt gebruik van de diensten van Ziggo. Zelfs in het zakenleven biedt Ziggo geweldige pakketten aan. Zo hebben ze nu een mooi...

Interactieve TV & Alles in 1 Pakketten, waar moet ik allemaal op letten?

Interactieve TV is tegenwoordig bijna standaard in alles in 1 pakketten te vinden. Met interactieve televisie kun je zelf bepalen wat je wil kijken, waar dan ook en wanneer dan ook. Je kunt via je decoder TV programma's terugkijken en films en series bekijken. Daarbij...

3 tips over hoe je kan besparen op televisie, bellen en internet

Vrijwel iedereen heeft een alles in 1 pakket Tegenwoordig heeft elk huishouden een aansluiting op de televisie, er zijn zelfs steeds meer interactieve televisies. het internet en telefoon. De kosten kunnen per abonnement enorm verschillen, pas daarom dus op met het...

Een alles-in-1 pakket bestellen inclusief cadeau

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een alles-in-1 pakket zodat ze alle bellen, internet en televisie bij dezelfde provider hebben, lekker makkelijk vinden vele Nederlanders. Maar er is een groot voordeel de providers merken dat er steeds meer mensen een alles-in-1...

Alles-in-1 provider kiezen, wat zijn de aandachtspunten?

Aandachtspunten op een rijtje De alles-in-1 aanbieders hebben allemaal verschillende pakketten, voor elke consument wat wils. Maar de vraag is natuurlijk, kan ik dit pakket overal krijgen, waar ik ook woon? Daarnaast zijn er nog veel andere dingen waar je op moet...

Veilig & 100% onafhankelijk

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je volledig veilig aan de slag kunt. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gedeeld met de aanbieder als je overstapt naar een nieuwe aanbieder.

Alle gegevens worden versleuteld verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Alle aanbiedingen in onze internetvergelijker komen volledig onafhankelijk tot stand, wij hebben geen afspraken met bepaalde leveranciers.