Wil jij graag eenvoudig Alles in 1 Vergelijken

Alle alles in een aanbieders en onafhankelijke informatie op één centraal punt.

Gemakkelijk alle aanbieders vergelijken

Alles op 1 centrale website bij elkaar

Lees onafhankelijke reviews over alle aanbieders

Het ideale startpunt voor Internet, TV & Bellen

Alles in 1 vergelijken zonder gedoe?

Een alles in 1 pakket is een driedelig pakket waarbij je TV, internet en bellen tegelijkertijd afsluit bij een provider. Dit is in vrijwel alle gevallen voordeliger en het is bovendien makkelijk om alles onder een paraplu te hebben. Je kunt in onze vergelijker je postcode invullen om te zien welke pakketten er bij jou in de buurt beschikbaar zijn, dit verschilt namelijk per woonplaats.

Vergelijk je alles in 1 pakket

Wij vinden dat iedereen zijn alles in 1 pakket zou moeten vergelijken. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Dus heb je bijvoorbeeld last van een provider die slechte service levert, heb je langzaam internet, of heb je het gevoel dat je maandelijks teveel kwijt bent aan je huidige alles in 1 pakket?

Beste, goedkoopste, populairste alles in 1

De beste, meest populaire en goedkoopste aanbieders van alles in 1 pakketten zijn op deze pagina inzichtelijk gemaakt. Je kunt alle providers met elkaar vergelijken, eenvoudig overstappen en ook nog eens gedetailleerde reviews van alle providers lezen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Aanbieders

Pakketten

Snelste internet (MB/s)

€ Laagste prijs

Top 3 beste Alles in 1 aanbieders

Er zijn ontzettend veel aanbieders van Alles in 1 pakketten op de markt, het is voor u als klant dan ook wel eens lastig om te kiezen. Bent u op zoek naar kwaliteit en betrouwbaarheid? Dan is het slim om te kiezen voor de 3 Alles in 1 aanbieders hieronder.

✔ Bijna altijd actieprijzen
✔ Enorm veel keuze
✔ Geen eenmalige kosten
✔ Betrouwbare diensten
✘ Geleverde router is matig
✘ WiFi is niet altijd stabiel

Onze waardering

✔ Vaak actieprijzen
✔ Zeer complete pakketten
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Beperkte pakketkeuze
✘ Te vaak storingen

Onze waardering

✔ Grote pakketkeuze
✔ Geen eenmalige kosten
✔ Glasvezel internet
✘ Relatief duur
✘ Niet overal beschikbaar

Onze waardering

Alles in 1 providers onafhankelijk vergelijken

Je kunt bij ons alle aanbieders van alles in 1 pakketten vinden. We vergelijken de providers bovendien onafhankelijk, we selecteren de beste alles in 1 pakketten op een aantal criteria. Je vraagt je natuurlijk af, welke criteria zijn dat dan? Nou dat zullen we je meteen vertellen: prijs, snelheid, prijs, klantenservice en storingen.

Daarbij kijken we natuurlijk ook naar de totale inhoud van het alles in 1 pakket. Als je alles in 1 pakketten wil vergelijken kun je vantevoren ook nog een diepgaande review over de aanbieder lezen.

Na het invullen van de vergelijker

Na het invullen van de benodigde gegevens kunt u eenvoudig filteren naar uw voorkeur. Je ziet direct of er ADSL, kabel of glasvezel beschikbaar is in uw omgeving.

Kijk naar alle alles in 1 opties

Daarbij kunt u ook direct zien welke televisie en bellen opties in het pakket inbegrepen zitten. Je stapt daarna eenvoudig over en wacht tot de monteur langskomt.

Ga zelf aan de slag

Niet nodig? Dan kunt u ook zelf aan de slag met het pakket dat u toegezonden krijgt. Nummerbehoud is ook geen enke probleem. Je kunt je huidige nummer gewoon meenemen naar de nieuwe provider. En nog mooier is dat het ook nog eens gratis is.

Top 3 goedkoopste Alles in 1 aanbieders

Ben je iemand die wat minder vaak thuis is of simpelweg geen behoefte heeft aan bijvoorbeeld grote zenderpakketten of pijlsnel internet? Het is in dit geval verstandig om te kiezen voor de goedkoopste Alles in 1 aanbieder. Je bent al goed bezig door te kiezen voor een Alles in 1 pakket, hier pak je al veel voordeel mee. Pak nog meer voordeel en kies voor de goedkoopste alles in 1 aanbieder.

✔ De absolute goedkoopste
✔ Brede pakketkeuze
✔ Glasvezel mogelijk
✔ Mooie actieprijzen
✘ Eenmalige kosten
✘ DSL verbinding

Onze waardering

✔ Mooie actieprijzen
✔ Enorme pakketkeuze
✔ Goedkoop bellen
✘ Matige klantenservice
✘ Relatief weinig zenders

Onze waardering

✔ Compacte pakketten
✔ Supersnel internet
✔ Actie tarieven
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Weinig keuzevrijheid
✘ Simpele televisiepakketten

Onze waardering

Waarom is alles in 1 goedkoper?

Een alles in 1 pakket is goedkoper omdat je bij een provider alle diensten in een keer afsluit. De pakketten worden steeds betere en rijker uitgerust met allerlei foefjes.

De alles in een wereld verandert snel

Zo was het een aantal jaren nog ondenkbaar dat je programma’s live kon terugspoelen. Nu is dat echter de standaard geworden.

In de toekomst is het goed denkbaar dat de mobiele telefonie ook een onderdeel gaat worden van veel alles in 1 pakketten.

Op dit moment stunten veel alles in 1 aanbieders nog met combivoordeel, daarmee krijg je extra voordelen zoals korting op je mobiele abonnement of een exclusief zenderpakket.

Zoek jij een goedkoop alles in 1 pakket?

Niet iedereen is op zoek naar de beste provider, prijs speelt voor veel Nederlanders ook een grote rol. Geen probleem, we hebben ook alle goedkoopste alles in 1 aanbiedingen onderzocht.

Aantrekkelijke korting met alles in 1 aanbiedingen

Veel providers bieden namelijk aantrekkelijke instapkortingen waardoor je een flinke korting op je maandbedrag krijgt. Het is handig om te weten dat we altijd kijken naar de gemiddelde prijs die je per maand gaat betalen.

Top 3 snelste Alles in 1 aanbieders

Ben jij een fanatiekeling op het gebied van social media of houd je erg van gamen? Het is slim om voor een snellere internetsnelheid te kiezen. Iemand die veel gamet kan je vertellen hoe vervelend het is wanneer het internet te sloom is. Tegenwoordig is het mogelijk om voor een glasvezelverbinding te kiezen die je pijlsnel internet oplevert. Bekijk hieronder de 3 snelste Alles in 1 aanbieders. Deze zijn ook te zien in onze internet vergelijker.

✔ Snelle glasvezel 1000 MB/ps
✔ Vaak mooie actieprijzen
✔ Snelste internet van NL
✔ Goedkoopste bellen
✘ Maar tot 4 televisies bruikbaar

Onze waardering

✔ Snelle glasvezel 750 MB/ps
✔ Vaak mooie actieprijzen
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Tot 4 televisies bruikbaar

Onze waardering

✔ Snelle glasvezel 500mbps
✔ Vaak mooie actieprijzen
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Relatief duur basispakket

Onze waardering

Waar moet ik op letten bij alles in 1 pakketten?

Er zijn een aantal dingen belangrijk tijdens het vergelijken van alles in 1 pakketten. Zo moet je kijken naar de minimale internetsnelheid. Lees verder om achter belangrijke zaken te komen!

Stream je veel of kijk je films?

Dit is vooral een belangrijke als je veel films kijkt of gebruik maakt van streamingdiensten. Als je bijvoorbeeld een wireless HiFi systeem hebt is het wel zo fijn als de verbinding stabiel is.

Zoek het juiste internet uit

Zoek dus vooraf goed uit welke internetsnelheid het beste bij je wensen past.

Beslis welk soort internet je in het alles in 1 pakket wil. Je kunt helemaal zelf kiezen welk soort internet je bij je pakket wil krijgen. Maar welk type internet hangt helemaal af van de beschikbaarheid op jouw woonplaats.

Verschillende soorten internet

Er zijn namelijk 3 verschillende soorten internet beschikbaar. Je hebt Kabel, ADSL en glasvezel. Al deze verbindingen hebben hun eigen voor en nadelen.

De beschikbaarheid van internet

Niet iedereen in Nederland kan beschikken over dezelfde soort internet. In sommige delen van Nederland ligt bijvoorbeeld geen glasvezel. Lees snel verder om er achter te komen hoe dit komt en wat de voor en nadelen zijn van de diverse internetsoorten

Voordelen Alles in een

Er zitten behoorlijk wat voordelen aan een alles in 1 abonnement. Het is namelijk nog steeds zo dat veel Nederlanders teveel geld uitgeven aan hun televisie, internet en bellen abonnementen. Lees snel verder om achter de belangrijkste voordelen te komen.

Besparen met alles in een

Dat is hartstikke zonde, uitzoeken of je kunt besparen is namelijk een fluitje van een cent. Daarbij zitten er natuurlijk nog veel meer voordelen aan alles in een pakketten.

Alles in 1 aanbiedingen

De aanbiedingen die gelden voor alles in 1 pakketten zijn natuurlijk het meest interessant.

Als je een alles in 1 pakket afsluit kun je er namelijk vanuit gaan dat je fikse kortingen pakt. Voor dat je het weet heb je 6 maanden lang een goede korting te pakken op je abonnement.

Het mooie is dat het niet uitmaakt wanneer je vergelijkt want de acties worden constant veranderd en aangepast. Wij updaten al deze prijzen zodat je in de vergelijker altijd de beste keus maakt.

Alles in een overstappen

Ook als je tussentijds wil overstappen of wil kijk of het goedkoper kan kun je goed gebruik maken van de vergelijker.

Je kunt je gegevens achterlaten bij de nieuwe provider en deze zorgt er automatisch voor dat de overstap gemaakt wordt. Zo hoeft u helemaal niets meer te doen.

Alles bij 1 provider

Alles onderbrengen bij een provider heeft veel voordelen. Bij een alles in een pakket heb je maar 1 partij waarmee je contact hebt, lekker overzichtelijk.

Geen gedoe meer

Zo ontvang je dus ook maar 1 factuur per maand, geen gedoe meer met diverse facturen.

Mobiel en alles in 1

Daarbij is mobiel bellen tegenwoordig niet meer weg te denken. Veel providers zijn de laatste jaren dan ook bezig met een 4 in 1 pakket.

Mobiele telefonie wordt namelijk steeds vaker gecombineerd met de alles in een pakketten. Zo wordt je bij Ziggo, KPN en Vodafone beloond als je alle diensten in 1 pakket afneemt.

Belangrijkste voordelen alles in 1:

De belangrijkste voordelen van een Alles in 1 pakket nog even op een rijtje:

  • Grote besparingen op de maandlasten in vergelijking met losse diensten, dit kan oplopen tot maar liefst 40% korting
  • Maandelijks slechts 1 factuur
  • Sneller internet
  • Slechts 1 helpdesk voor ondersteuning bij vragen of problemen

Belangrijkste Nadelen alles in 1:

Er zitten ook wat nadelen aan een alles in 1 pakket. Denk bijvoorbeeld aan storingen.

Als er 1 dienst uitvalt dan vallen ook alle andere diensten ineens uit. De reden hiervoor is de verbinding, de telefoon, internet en televisie lopen namelijk allemaal via dezelfde verbinding.

Toch heb je hier altijd mee te maken ongeacht of je nu voor een alles in 1 pakket kiest of niet, storingen heb je gewoon niet in de hand.

Maar stel dat er iets gebeurd dan kun je er vanuit gaan dat de providers met man en macht hun service proberen te herstellen.

Wat zeggen anderen over ons?

Ben door internetvergelijken op de hoogte gekomen van de voordelen van een alles in 1 pakket. Na de vergelijking in de vergelijker ben ik uitgekomen bij NLE internet. Ik ben er €180 op vooruit gegaan.

Theo

Ik was op zoek naar de goedkoopste deal voor mijn internet en televisie. Ik ben uitgekomen op een alles in een pakket van Telfort. Ideaal op mijn locatie en snel gevonden middels de vergelijker van internetvergelijken

Hanneke

Ik was opzoek naar stabiel internet voor mijn werk op thuislocatie. Na het bezoeken van internetvergelijken heb ik ook meteen mijn tv pakket overgesloten. Ik was het goedkoopst uit met een alles in 1 pakket.

Frits

Wat te doen met je alles in 1 pakket als je gaat verhuizen?

Als je gaat verhuizen is het natuurlijk wel zo makkelijk als je je abonnement mee kunt verhuizen of dat je hem kunt stopzetten. Het is daarbij belangrijk dat je de verhuisdatum controleert en of de nieuwe alles in 1 aanbieder je huidige pakket ook levert op je nieuwe...

Ziggo Zakelijk Alles in 1 Pakket

Ziggo en hun zakelijke alles in 1 pakket Tegenwoordig is Ziggo niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Vrijwel ieder gezin maakt gebruik van de diensten van Ziggo. Zelfs in het zakenleven biedt Ziggo geweldige pakketten aan. Zo hebben ze nu een mooi...

Een alles-in-1 pakket bestellen inclusief cadeau

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een alles-in-1 pakket zodat ze alle bellen, internet en televisie bij dezelfde provider hebben, lekker makkelijk vinden vele Nederlanders. Maar er is een groot voordeel de providers merken dat er steeds meer mensen een alles-in-1...

Alles-in-1 provider kiezen, wat zijn de aandachtspunten?

Aandachtspunten op een rijtje De alles-in-1 aanbieders hebben allemaal verschillende pakketten, voor elke consument wat wils. Maar de vraag is natuurlijk, kan ik dit pakket overal krijgen, waar ik ook woon? Daarnaast zijn er nog veel andere dingen waar je op moet...