Alles in 1 vergelijken?

Alles in een pakket vergelijken is tegenwoordig enorm populair, vul je postcode in en kijk of jij ook gemakkelijk 180 euro per jaar besparen

all in one abonnement
Onafhankelijk alle aanbieders reviewen en alles in een vergelijken
vergelijk alles in een pakket
Alle informatie overzichtelijk op 1 centrale website bij elkaar
3 in 1
Lees onafhankelijk reviews over alle Nederlandse aanbieders
vergelijk alles in een pakketten
Het ideale startpunt het beste alles in een pakket vinden zonder gedoe

Alles in 1 pakket

Alles in 1 pakketten zijn tegenwoordig enorm populair geworden onder veel Nederlanders, gek is dat natuurlijk niet want met dit pakket kun je in een klap een abonnement aanvragen voor internet en tv, bellen en/of glasvezel. Je neemt deze diensten allemaal af bij een aanbieder, en dat heeft behoorlijk wat voordelen:

 • Je krijgt vaak een fikse korting op het maandelijkse bedrag dat je moet betalen, doorgaans zijn dit soort pakketten goedkoper als losse diensten afsluiten. Daarnaast kun je wellicht gebruik maken van een interessante alles in 1 aanbieding, er zijn regelmatig welkomstcadeau of kortingen beschikbaar.
 • Nog een groot voordeel van zo’n 3 in 1 pakket is dat je alle diensten bij een aanbieder onder brengt, daardoor krijg je alle diensten netjes op een factuur aangeleverd.

Alles in een provider postcodecheck

Je vraagt je misschien af waarom een postcode zo belangrijk is om het beste 3 in 1 pakket te vinden. We doen namelijk een postcodecheck voor beschikbaarheid om er zeker van te zijn dat alle aanbiedingen aansluiten op jouw postcode en voorkeuren. Om het alles in een vergelijken nog makkelijk te maken tonen wij ook speciale aanbiedingen en kortingen, zo kun je nog meer besparen.

 

3 in 1 pakketten vergelijken
all in one pakketten vergelijken
overstappen alles in een
all in one abonnementen vergelijken
goedkoopste 3 in 1 pakketten
all in one internet
3 in 1 pakketten goedkoop
beste all in one provider

Alles in 1 voordelig regelen?

We kunnen ons voorstellen dat je op zoek bent naar een pakket wat voordelig is, in onze vergelijker kun je heel gemakkelijk zien wat de voordeligste mogelijkheden van dit moment zijn.

 1. Toch willen we je aanraden om onze gids over het goedkoopste alles in 1 te lezen. Daar kun je de meest goedkope pakketten direct vinden en je kunt lezen waar je allemaal op moet letten als je een keuze wil maken.
 2. We raden je aan om goed te kijken naar de voorwaarden en kleine lettertjes als die gelden bij zo’n goedkoop pakket omdat je natuurlijk niet een langdurig contract wil afsluiten zonder dat je zeker weet dat je echt voordelig uit bent.

 

Hoe werkt verhuizen/overstappen?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je naar een andere woning gaat verhuizen, als je dan je huidige abonnement mee wil nemen is dat goed mogelijk.

Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat je deze wil opzeggen en dat je een ander pakket afsluit zodra je in je nieuwe woning bent getrokken.

 • Wil je meer weten over alle mogelijkheden en zaken waar je op moet letten? Bekijk dan onze verhuizen gids om precies te weten hoe je dit aan moet pakken.
 • Weet je al dat je gaat overstappen? Regel dan al je zaken op tijd en gebruik de vergelijker, vul je postcode in en je bent er zeker van dat je een alles in een pakket hebt bij het betrekken van je nieuwe woning.

 

Welk alles in 1 pakket kiezen?

Veel mensen vinden het lastig om het beste alles in een pakket te vinden, de zoektocht naar zo’n pakket kan lang duren. Toch vinden we het moeilijk om een eenduidig antwoord te geven om de vraag wat nu echt het beste 3 in 1 abonnement is.

 • Of een pakket het beste is hangt namelijk af van een aantal factoren en behoeften van een consument.
 • Denk bijvoorbeeld aan het aantal zenders, de snelheid van het internet en de prijs van het alles in een pakket.

Dat zijn allemaal factoren die bepalen of een consument een pakket goed of minder goed vind.

 • Daarnaast moeten alle diensten ook nog eens beschikbaar zijn op het ingevulde woonadres, anders kun je geen gebruik maken van de diensten in het pakket.

 

Meest gestelde vragen over alles in een vergelijken

Ben jij op zoek naar extra informatie over 3 in 1 pakket? Dat kunnen we ons voorstellen, gelukkig hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen.

Waar moet je allemaal op letten bij het kiezen van een abonnement?

Als je alles in een pakketten gaat bekijken zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Kijk bijvoorbeeld goed naar het aantal zenders dat er in je pakket zit? Wil je daar nog iets extra’s bij zoals bijvoorbeeld Fox Sports of een andere sportzender? Selecteer dit dan in de vergelijker. Ook raden we je aan om goed te kijken naar de internetsnelheid, je wil natuurlijk wel over de juiste en stabiele verbinding beschikken.

 • Denk dus goed na of je bijvoorbeeld vaak aan het streamen bent om je favoriete series of films te bekijken.
 • Ook als je veel films download is het wel zo handig als je een sterke verbinding heb gekozen. Er is natuurlijk niets zo irritant als een haperende verbinding die steeds wegvalt. Als je vaak muziek luistert wil je dat ook zonder onderbrekingen doen, allemaal factoren die afhangen van de internetsnelheid die je gekozen hebt.
 • Ook moet je kijken naar de totaalprijs die je betaalt, als je bijvoorbeeld diensten in een pakket hebt zitten die je helemaal niet gebruikt is dat behoorlijk zonde.
 • Op die manier betaal je maandelijks voor diensten die je wellicht helemaal niet nodig hebt. Kijk ook goed naar de beschikbaarheid van de desbetreffende producten, het kan namelijk zijn dat er op jou woonplaats geen beschikbaarheid is voor bepaalde diensten, of dat sommige all in one providers niet beschikbaar zijn in de regio

 

Welke mogelijkheden en keuzes heb je bij een 3 in 1 pakket?

Je hebt nogal wat mogelijkheden gekregen als je tegenwoordig voor een alles in een pakket kiest. Zo kun je beschikken over interactieve TV waar je live programma’s mee kunt terugspoelen of opnemen. Daarnaast heb je bij veel grote aanbieders ook nog de mogelijkheid om mobiele telefonie te combineren met het beste 3 in 1 pakket.

 • Tegenwoordig zie je steeds vaker dat aanbieders zoals KPN en Ziggo klanten extra voordeel aanbieden als ze mobiele telefonie combineren met alle andere diensten zoals een alles in een pakket. Je krijgt dan bijvoorbeeld gratis Spotify, een grotere internetbundel en maandelijkse korting op je abonnement.

Denk ook even aan nummerbehoud

Het is ook mogelijk om een beroep te doen op nummerbehoud Je kunt je huidige nummer gewoon meenemen naar de nieuwe provider. En nog mooier is dat het ook nog eens gratis is. Daarnaast heb je vaak de keuze uit een doe-het-zelf pakket of een gratis monteur. Ben je zelf handig? Dan krijg je een simpel pakket waarmee je alles makkelijk kunt afsluiten, als je wat minder technisch bent aangelegd hoef je je ook geen zorgen te maken.

Gratis monteur die alles voor je aansluit

In de meeste gevallen komt er dan een gratis monteur langs die alles voor je aansluit. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende internetverbindingen en televisiepakketten, zo kun je kiezen voor glasvezel als dat beschikbaar is op je woonlocatie en kun je allerlei kleine, medium of grote televisiepakketten uitkiezen in je alles in 1 pakketten.

Wat zijn de voor- en nadelen van een alles in een pakket?

Je wil natuurlijk wel weten wat de specifieke voor- en nadelen zijn van die alles in 1 pakketten. Om het makkelijk te maken hebben we een lijstje gemaakt met de belangrijkste voor- en nadelen zodat je direct weet waarom je voor een alles in een pakket moet kiezen:

 • Grote besparingen op de maandlasten in vergelijking met losse diensten, dit kan oplopen tot maar liefst 40% korting
 • Maandelijks slechts 1 factuur
 • Sneller internet i.v.m. losse diensten
 • Slechts 1 helpdesk voor ondersteuning bij vragen of problemen

Wat zijn de nadelen precies?

Er zitten ook wat nadelen aan het afsluiten van een alles in een pakket, zo ben je direct de klos als er een grote storing is. Omdat je 3 diensten afsluit zullen deze soms tegelijkertijd uitvallen, de reden hiervoor is dat de verbinding van internet, tv en bellen allemaal via dezelfde verbinding verlopen.

 • Toch is dit niet bij iedere provider het geval, toch kun je hier weinig invloed op uitoefenen ongeacht welke provider je kiest. Deze providers hebben zelf natuurlijk ook liever geen storingen maar soms kan dit gewoon gebeuren. Gelukkig kun je er vanuit gaan dat de klantenservice je snel weer op weg helpt en deze storingen altijd probeert te voorkomen.
 • Je hebt een aantal mogelijkheden als je voor alles in 1 providers kiest. Een van de voordelen is dus dat je alle diensten onderbrengt bij een provider, daardoor heb je optimaal overzicht en heb je maar 1 partij waar je contact mee hebt bij problemen. Daardoor blijft alles overzichtelijk en heb je maar 1 factuur met alle diensten daarop vermeld.
 • Als je al klant bent van een grote aanbieder zoals KPN kun je misschien nog veel meer korting krijgen als je ook een mobiel abonnement hebt. Het komt namelijk steeds vaker voor dat je zelfs een 4in1 pakket kunt afsluiten. Op zoek naar een simpel pakket? Bekijk dan de internet abonnementen.

Mobiel bellen is natuurlijk niet meer weg te denken en iedereen heeft tegenwoordig een telefoonabonnement, als een abonnement hebt bij KPN kun je ook een dikke korting krijgen als je daarnaast een alles in 1 pakket afsluiten. Mobiele telefonie wordt de afgelopen jaren steeds vaker gecombineerd met alles in 1 pakketten. Zo wordt je bij Ziggo, KPN en Vodafone beloond als je alle diensten in 1 pakket afneemt.

Zijn er vaak aanbiedingen beschikbaar?

Ja, daar kun je zeker vanuit gaan. Heel het jaar door zijn er diverse alles in 1 aanbiedingen beschikbaar omdat er een flinke concurrentiestrijd is tussen de verschillende 3 in 1 providers. Daardoor kun je vaak welkomstkorting, of cadeau’s ontvangen als je een nieuw pakket afsluit of een overstap maakt.

 • In de vergelijker kun je een direct de beste alles in 1 aanbieding vinden, wij zorgen er voor dat je 24 uur per dag zeker kunt zijn van de nieuwste aanbiedingen en dat je de meest recente deals direct kunt bekijken.
 • Maak je geen zorgen over de onafhankelijkheid van de vergelijker, alle providers van alles in een pakketten zijn meegenomen in onze module waardoor je een compleet beeld krijgt te zien van heel de markt. Gebruik de filters en de postcodecheck om je eigen voorkeuren in te stellen en pak je voordeel.

Zijn de alles in 1 aanbiedingen overal in Nederland beschikbaar?

Nee, het kan zijn dat sommige alles in 1 diensten niet beschikbaar zijn op jouw woonadres, daarom is het slim om de vergelijker te personaliseren met de alles in 1 postcodecheck.

 • Vul je huisnummer en postcode in en alleen de diensten die voor jou beschikbaar zijn worden in de vergelijker getoond. Bekijk hier de mogelijkheden voor alles in 1 met cadeau.
 • Over het algemeen ligt dit vooral aan de internetdiensten maar het kan ook zijn dat sommige zenderpakketten niet beschikbaar zijn in een bepaalde regio.
 • Alles in 1 aanbieders hebben een steeds betere dekking door heel het land heen maar helaas is het nog niet mogelijk om overal dezelfde dienstverlening beschikbaar te stellen.

Waarom via ons 3 in 1 pakket vergelijken?

Veel mensen vergelijken niet als zij al jaren tevreden bij een aanbieder zitten. Het is echter belangrijk om dit wel te doen, juist omdat je al jaren klant bent. Vaak kom je er tijdens het vergelijken achter dat je te veel betaalt voor je alles in 1 pakket.

 • Je kunt jaarlijks dus flink besparen als je een paar minuten de tijd neemt om een vergelijking te maken. Wij maken het je makkelijk met onze vergelijker: wij doen het voorwerk zodat je zelf niet meer op zoek hoeft te gaan.
 • Het komt maar wat regelmatig voor dat mensen niet beginnen met alles in 1 pakketten vergelijken omdat ze al jaren tevreden zijn over de huidige provider. Toch ben je dan vaak dief van je eigen portomonnee, door jaarlijks te vergelijken kom je er al snel achter dat je op dit moment te veel betaalt voor je pakket.

Volledig onafhankelijk alle aanbiedingen bekijken

Een ding is zeker voor ons, wij zorgen er voor dat je een volledig onafhankelijke vergelijking kunt maken van het alles in 1 abonnement. Wij vinden het belangrijk dat je heel de markt in een klap inzichtelijk kunt maken, en je de mogelijkheid hebt om alle abonenmenten volledig te personaliseren naar eigen smaak.