Caiway alles in 1 review, de beste provider op uw woonadres?

door apr 23, 2019Alles in 1

door apr 23, 2019Alles in 1

Caiway alles in 1, de provider die over het algemeen bekend staat om haar glasvezel verbindingen. Om voor jou wat meer duidelijkheid te scheppen hebben we een overzichtelijk artikel opgesteld met alle specificaties bij de keuze voor alles in 1 Caiway. De pakketten en bijkomende zaken worden hieronder besproken.

caiway alles in 1 pakket

Caiway alles in 1 pakketten

Met alles in 1 Caiway heb je de keuze uit die verschillende pakketten met elk haar verschillende specificaties. De verschillen in deze pakketten zit vooral in de snelheid van het internet dat je ontvangt, de zenderpakketten zijn namelijk bij ieder pakket hetzelfde.

Caiway alles in 1 Gewoon Voordelig

Het allereerste pakket is het Caiway alles in 1 gewoon voordelig biedt je glasvezel internet met een internetsnelheid van 100 MB/s, zowel download als upload. De geadverteerde snelheid zul je met glasvezel zeker kunnen ontvangen, in tegenstelling tot DSL verbindingen.

Het tv pakket bestaat uit meer dan 70 zenders waarvan je er 38 met HD kwaliteit kunt bekijken. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om televisie te kijken op je smartphone, tablets en computer.

Natuurlijk heb je bij Caiway alles in 1 glas ook de mogelijkheid om gebruik te maken van je vaste telefoonlijn, dit is een standaard voor een vast laag tarief en je kunt je huidige nummer behouden met nummerbehoud.

Wellicht nog even goed om te weten is dat je je televisie pakket ook nog wat uit kunt breiden met Fox Sports Eredivisie voor een kleine € 8,50,- per maand extra. Wil je genieten van de voordelen die interactieve televisie je biedt dan kost je dit € 7,50,- extra per maand.

Caiway alles in 1 Gewoon Slim

Het opeenvolgende alles in 1 pakket waar je uit kunt kiezen is het zogenaamde Caiway alles in 1 Gewoon Slim waarbij je een internetsnelheid ontvangt van 300 MB/s. Ook bij dit pakket ontvang je het internet middels een glasvezel verbinding waarbij je altijd profiteert van een synchrone download- en uploadsnelheid.

Ook bij dit pakket ontvang je meer dan 70 zenders waarvan je er 38 in HD kwaliteit kunt bekijken, net als bij het vorige pakket kun je de zenders ook bekijken op je tablet, smartphone of computer.

Bij het puntje vast bellen zit geen verschil met het vorige en goedkopere alles in 1 pakket, ook hier heb je een standaard laag tarief en kun je je huidige nummer behouden. Ook kun je uitbreiden bij dit pakket met Fox Sports Eredivisie voor € 8,50,- extra per maand, wil je gebruik maken van interactieve televisie dan hoef je hiervoor minder te betalen dat het vorige pakket, namelijk € 5,- per maand.

Caiway alles in 1 Gewoon Snel

Wil je genieten van pijlsnel internet en tevens de snelste die je kunt kiezen bij Caiway dan ga je voor Caiway alles in 1 Gewoon snel met een internetsnelheid van 700 MB/s die je ontvangt middels een glasvezel aansluiting. Kies voor internet abonnement vergelijken voor het snelste internet.

Ook bij dit pakket zul je een zenderpakket met meer dan 70 zenders ontvangen waarvan je er 38 in HD kwaliteit kunt bekijken op zowel de smartphone, tablet en computer. Ook het vaste bellen is identiek aan de goedkopere pakketten van Caiway. Echter heb je wel het voordeel dat interactieve tv je maar € 2,50,- extra per maand kost, Fox Sports Eredivisie kost € 8,50,-.

Voordelen Caiway alles in 1 glas

Caiway alles in 1 glasvezel brengt een aantal voordelen met zich mee, zo profiteer je namelijk altijd van de voordelen die glasvezel ieder huishouden biedt. Zo heb je altijd een download en uploadsnelheid die gelijk ligt. Hieronder zullen we de grootste voordelen van Caiway alles in 1 met je bespreken, lees je mee? Wellicht is het het beste alles in 1 abonnement in uw situatie!

Installatiegarantie

In principe is het installeren van je Caiway alles in 1 pakket niet zo moeilijk en kun je dit gemakkelijk zelf doen. Kom je er helaas niet helemaal zelf uit dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem, je kunt namelijk altijd hulp vragen aan een helpdesk medewerker. Wanneer je er nog steeds niet uitkomt na de hulp stuurt Caiway je volledig kosteloos een monteur langs.

De gratis WiFi check

Heb je vooraf al gekozen voor een installatie van je alles in 1 pakket door een monteur dan doet deze monteur een gratis Wifi check voor je. Meestal is deze van zeer goede kwaliteit omdat glasvezel zeer krachtig is waardoor overal in huis een goede wifi verbinding gerealiseerd kan worden.

Heb je toch te kampen met een mindere internetverbinding dan zal de monteur je een advies op maat bieden, hierbij kijkt die naar de mogelijke oorzaken die het trage internet veroorzaken.

De klantenservice van Caiway

Natuurlijk is een vraag of persoonlijk advies nooit teveel gevraagd voor Caiway, ze helpen je maar als te graag. Je kunt ze dan ook telefonisch bereiken, via de chat of erg gemakkelijk via Whatsapp.

Handige & leuke Video’s

Beste alles in 1 pakket, wie wint de strijd?

Beste alles in 1 pakket, wie wint de strijd?

Op zoek naar de beste provider alles in 1? Een goede keuze, je wil natuurlijk een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding hebben, iets waar het beste alles in 1 pakket zeker aan moet voldoen. Alle alles in 1 providers in de vergelijker bieden een alles in 1...

7 tips om geld te besparen op Alles in 1 rekeningen

7 tips om geld te besparen op Alles in 1 rekeningen

Geld besparen met internet, televisie en bellen Na de grote Recessie heeft geld sparen meer aandacht dan ooit. Tegenwoordig is het niet alleen trendy om kosten te besparen - het kan ronduit opwindend zijn. Denk aan alle andere (veel spannender) dingen die u met uw...

Laatst geüpdatet