Ziggo Alles In 1 Pakketten Review In 2022, Bekijk Mogelijkheden En Prijzen

apr 22, 2019 | Alles in 1

apr 22, 2019 | Alles in 1

Ben je op zoek naar Ziggo abonnement alles in 1 dan ben je op de goede weg. Ziggo alles in 1 heeft de zoektocht wat makkelijker gemaakt door drie verschillende Ziggo alles in 1 pakket op te stellen. Deze pakketten bestaan alle drie uit internet, tv en bellen. Hierbij is door de provider niet alleen maar naar de winstgevendheid gekeken maar vooral naar de wensen van haar klanten. Lees met ons mee om direct alles te weten te komen over alles in 1 van Ziggo.

ziggo alles in 1

Ziggo alles in 1 pakket

Zoals we al zeiden is het alles in 1 pakket Ziggo te verkrijgen in drie verschillende soorten die logischerwijs oplopen in de maandprijs. Om voor jou een duidelijk beeld te scheppen hebben we elk alles in een pakket Ziggo uitvoerig voor je beschreven, lees je mee?

Ziggo alles in 1 Start

Zo min mogelijk betalen en toch een goede kwaliteit behouden? Kies dan voor Ziggo alles in 1 basis. Met dit Ziggo alles in een pakket beschik je over een internetsnelheid van 50 MB/s en een breed zenderpakket met meer dan 80 zenders waarvan je er 36 in HD kwaliteit kunt bekijken.

 • Hieronder zullen we alle onderdelen stuk voor stuk met je bespreken. Op zoek naar het goedkoopste alles in 1 pakket maar wil je niet bij Ziggo afsluiten? Wellicht is Tele2 of Online.nl iets voor u.

Ziggo alles in 1 basis internet

Met het Ziggo alles in 1 Basic pakket beschik je over een internet snelheid met 50 MB/s download en 5 MB/s upload. Hiermee kan de gemiddelde internetgebruiker makkelijk uit de voeten en zul je geen problemen ervaren met haperingen wanneer meerdere mensen gebruik maken van de verbinding.

 • Om deze verbinding te garanderen ontvang je bij je Ziggo pakket alles in 1 een wifi modem genaamd de Ziggo Connectbox, met dit apparaat kun zowel met en zonder draad verbinding maken met het internet.
 • Ook ontvang je gratis Safe Online wat je kunt gebruiken op 1 apparaat in het huis. Dit is een hoog kwalitatieve anti-virus software van het merk F-secure waarmee je veilig online kunt shoppen, surfen en natuurlijk bankieren. Wil je deze software op meerdere apparaten gebruiken dan zul je moeten upgraden naar Safe Online L of Safe Online XL.

Een ander groot voordeel van het Ziggo alles in 1 pakket maak je gebruik van de Ziggo Wifispots gelokaliseerd op meer dan 2 miljoen plekken in Nederland.

Beschikt een huishouden over een Ziggo Wifi modem dan wordt je automatisch verbonden met de wifi. Wanneer je internet aanbieder vergelijken zijn er meerdere providers die soortgelijke diensten leveren.

Ziggo alles in 1 start televisie

Met het Ziggo alles in 1 start pakket ontvang je het basis televisie pakket en tevens de basis voor interactieve televisie. Je ontvangt minimaal 77 zenders waarvan je er 36 in HD kwaliteit kunt bekijken. Hierbij worden 100 verschillende radiozenders geleverd.

 • Je krijgt een interactieve mediabox thuis geleverd waarmee de HD kwaliteit van zenders gerealiseerd kan worden. Hiermee komen ook andere interessante functies vrij zoals het eenvoudig terugkijken van programma’s. Ook maak je handig gebruik van de Ziggo GO app waarmee je televisie kunt kijken op je laptop, tablet of telefoon.

Je hebt met Ziggo alles in 1 basis niet de mogelijkheid om programma’s op te nemen en live tv te pauzeren, je zult een duurder pakket moeten kiezen. Tijdens alles in 1 pakketten vergelijken kun je verschillende providers aanvinken en deze onderling met elkaar vergelijken.

Ziggo alles in 1 start bellen

Natuurlijk moeten we bellen niet vergeten, voor elk gesprek betaal je € 0,12 cent per minuut naar vaste en mobiele nummers door heel Nederland. Het starttarief staat tevens ook op € 0,12 cent.

Bij alles in 1 van Ziggo betaal je nooit meer minuten dan dat je daadwerkelijk gebeld hebt, het wordt namelijk berekend per seconde. Ga je overstappen naar een Ziggo alles in een pakket dan kun je gebruik maken van nummerbehoud.

Ziggo alles in 1 Complete

Het Ziggo alles in 1 compleet pakket is voor de fanatiekere tv en internet gebruiker, het is het meest gekozen pakket en hiervoor worden momenteel ook geen activatie kosten gerekend.

 • Je ontvangt wat meer dan het Ziggo alles in 1 start pakket, vooral op het stukje televisie. Hieronder zullen we alle aspecten van het Ziggo alles in 1 complete pakket met je bespreken.

Ziggo alles in 1 compleet internet

Wil je genieten van een hogere internetsnelheid dan is de keuze voor het Ziggo alles in 1 compleet een goede, het is dan ook niet voor niets het meest gekozen pakket. Je geniet van een downloadsnelheid van 250 MB/s en een uploadsnelheid van 25 MB/s. Het is dan ook geen enkel probleem om met meerdere mensen tegelijk online te zijn, het is dan ook zeer stabiel en betrouwbaar.

 • Net als bij het Ziggo alles in 1 basis pakket ontvang je de Ziggo Connectbox welke dient als een router en modem in een. Je kunt dan ook bedraad of draadloos verbinding maken met het internet. Ook ontvang je bij het Ziggo alles in 1 compleet pakket internetbeveiliging voor 1 apparaat van het merk F-secure.
 • Daarnaast maak je gratis gebruik van de velen Ziggo wifispots door heel Nederland, maar liefst 2 miljoen. Kom je binnenshuis bij andere Ziggo gebruikers dan maak je direct verbinding met de wifi.

Ziggo alles in 1 complete televisie

Met Ziggo alles in 1 complete geniet je van 77 digitale tv zender waarvan je 36 in HD kwaliteit kunt bekijken. Daarbij kun je gebruik maken van de on demand functie waarbij je zelf kiest wat je wil kijken. Je kunt al je favoriete programma’s opnemen of terugkijken met Replay TV, dit kan tot zeven dagen terug.

 • Kies je voor het Ziggo alles in 1 complet abonnement dan krijg je een interactieve Mediabox XL meegeleverd, hiermee komen een aantal handige functies vrij. Zo kun je tot wel 4 programma’s tegelijk opnemen tijdens het bekijken van een ander programma. Daarnaast kun je live tv pauzeren, terugspoelen en op ieder gewenst moment begin gemist gebruiken.
 • Ook bij dit pakket kun je gebruik maken van de Ziggo GO app waardoor je ook op de laptop, tablet of smartphone televisie kunt kijken, waar en wanneer jij maar wilt. Dit doe je zowel in Nederland als de hele EU.

Maar het mooiste moet nog komen, movies en series van Ziggo. Je hebt de mogelijkheid om honderden films en series on demand te bekijken op je televisie. Je betaalt hiervoor geen extra kosten en elke maand wordt het aanbod ververst.

Ziggo alles in 1 complete bellen

Natuurlijk moeten we bellen niet vergeten, voor elk gesprek betaal je € 0,12 cent per minuut naar vaste en mobiele nummers door heel Nederland. Het starttarief staat tevens ook op € 0,12 cent. Bij alles in 1 van Ziggo betaal je nooit meer minuten dan dat je daadwerkelijk gebeld hebt, het wordt namelijk berekend per seconde. Ga je overstappen naar een Ziggo alles in een pakket dan kun je gebruik maken van nummerbehoud.

Ziggo alles in 1 Max

Het Ziggo alles in een max pakket is voor de meest fanatieke tv en internet gebruiker en hiervoor worden momenteel ook geen activatie kosten gerekend. Het is het beste Ziggo alles in een pakket dat je kunt krijgen en tevens ook het duurste.

 • Het is vooral interessant voor de huishoudens waarbij veel mensen tegelijk gebruik maken van veel apparaten, denk maar eens aan iemand die online een game speelt terwijl er door twee andere mensen in huis televisie wordt gekeken. Dit is dan ook geen enkel probleem met Ziggo alles in 1 max.

Ziggo alles in een max internet

Je ontvangt een downloadsnelheid van 500 MB/s en een uploadsnelheid van 50 MB/s. Foto’s en filmpjes downloaden terwijl iemand anders zit te gamen is geen probleem,

het is dan ook het hoogst haalbare internet dat je Ziggo kunt verwachten. Deze snelheid wordt gerealiseerd door de Ziggo Connectbox wat een WiFi router en modem in één is.

Ook bij dit pakket ontvang je een gratis internetbeveiliging pakket voor 1 apparaat. Wil je met meerdere apparaten beveiligd zijn dan kies je voor Safe Online L of Safe Online XL.

 • Met de Ziggo Wifispots kun je gratis internetten op een veilige en draadloze manier over 2 miljoen locaties door heel Nederland. Kom je bij een huishouden binnen die ook een Ziggo abonnement heeft afgesloten dan ben je automatisch verbonden met de wifi.
 • Dit is het beste alles in 1 pakket dat je bij Ziggo kunt kiezen, hiervoor betaal je natuurlijk wel iets meer in verhouding met andere aangeboden abonnementen.

Ziggo alles in een max televisie

Heb je voor het Ziggo alles in 1 pakket Max gekozen dan ontvang je het mooiste van wat interactieve tv te bieden heeft. Het pakket beschikt dan ook over het grootste zenderaanbod met de beste kwaliteit, je geniet namelijk van 125 zender waarvan je er maar liefst 54 in HD kwaliteit kunt bezichtigen. Er is dan ook altijd voor ieder wat wils.

 • Met het max abonnement zul je een interactieve Mediabox XL in bruikleen thuis gestuurd krijgen. Je kunt hiermee tot 4 programma’s tegelijk opnemen terwijl je zelf gewoon televisie kijkt. Ook kun je live tv pauzeren, terugspoelen en gebruik maken van begin gemist.
 • Natuurlijk kan Ziggo GO niet achterblijven bij het duurste alles in 1 Ziggo pakket, hiermee kun je programma’s bekijken op je smartphone, tablet of computer.
 • Iets wat je alleen bij het Ziggo alles in een Max abonnement ontvangt is Movies & Series XL, ook wel HBO genoemd. Alle prijswinnende topseries en films kun je hiermee bekijken. Het mooie is dat je alles direct kunt zien nadat het in Amerika is uitgezonden, altijd up to date dus.

Ziggo alles in een max bellen

Natuurlijk moeten we bellen niet vergeten, voor elk gesprek betaal je € 0,12 cent per minuut naar vaste en mobiele nummers door heel Nederland. Het starttarief staat tevens ook op € 0,12 cent.

 • Bij alles in 1 van Ziggo betaal je nooit meer minuten dan dat je daadwerkelijk gebeld hebt, het wordt namelijk berekend per seconde.
 • Ga je overstappen naar een Ziggo alles in een pakket dan kun je gebruik maken van nummerbehoud.

Ziggo alles in 1 aanbieding

Wellicht ben je op zoek naar een Ziggo alles in 1 aanbieding, dit is geen probleem want die hebben ze op het moment volop. We zullen een lijstje met de aanbiedingen Ziggo alles in 1 voor je opstellen.

Let op de Ziggo alles in een actie die we hieronder gaan benoemen gelden niet voor de gehele contract periode.

 • Ziggo alles in een start: de eerste 3 maanden profiteer je van € 39,95 per maand, na deze periode ga je € 49,50 per maand betalen.
 • Ziggo alles in een complete: de eerste 6 maanden profiteer je van € 49,50 per maand, na deze 6 maanden ga je € 64,50 betalen. Hierbij profiteer je ook van een tijdelijke actie waarbij geen installatiekosten gerekend worden.
 • Ziggo alles in een max: de eerste 6 maanden betaal je € 49,50 per maand, na deze 6 maanden ga je € 84,50 betalen. Ook bij dit pakket gelden momenteel geen installatiekosten.

Ziggo alles in een opzeggen

Informatie nodig voor Ziggo alles in 1 opzeggen nodig? Als je een pakket wil opzeggen is dat vaak geen probleem tenzij de voorwaarden anders zeggen.

Ziggo ervaringen

Ben jij op zoek naar de plek waar je ervaringen over Ziggo kunt lezen? Gelukkig zijn er talloze review sites zoals de onze beschikbaar, door deze review hopen we je sowieso meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over de mogelijkheden van het Ziggo alles in een pakket.

Ben je er nog niet helemaal uit? Begin dan met een Ziggo alles in een vergelijk en kies vergelijking, kies de pakketen die je wil vergelijken en kijk of je wellicht Ziggo alles in een korting kunt ontvangen.