NLEx Alles In 1 Pakketten Review In 2022, Bekijk Mogelijkheden En Prijzen

apr 23, 2019 | Alles in 1

apr 23, 2019 | Alles in 1

NLE alles in 1, waarschijnlijk heb je het wel eens voorbij zien komen op een reclame of op het internet. Veel mensen kennen NLE van vroeger toen ze nog als De Nederlandse Energie Maatschappij door het leven gingen. Het was dus allereerst een provider die zich focuste op het leveren van goedkope energie en we kunnen je vertellen dat ze hier erg in geslaagd zijn. Om deze reden zijn ze in 2016 dus ook alles in 1 pakketten gaan leveren aan de consument.  

NLE is internet, televisie en bellen gaan leveren omdat zij erin geloven dat meer concurrentie ervoor zorgt dat de prijzen voor breedband zullen gaan dalen. Ook hebben ze als doel dat de markt meer gaat draaien om de klant, betere dienstverlening dus. Al met al staat NLE dus voor het verbeteren van de breedbandmarkt voor de consument. 

 

NLE alles in 1

Verder onder een nieuwe naam, NLEx

Voortaan ga je de naam NLE niet meer tegenkomen, want NLEx komt ervoor in de plaats. Kies je voor NLEx alles in 1 dan kun je uitgaan van een altijd stabiel, betrouwbaar en snelle verbinding, dit omdat er gebruik wordt gemaakt van het netwerk van KPN.

 • Je kunt bij NLEx als je voor een alles in 1 pakket kiest, kiezen uit verschillende soorten internetverbindingen zoals DSL of het pijlsnelle glasvezel.
 • Daarnaast heb je met het netwerk van KPN een groot voordeel, want zij hebben al jarenlange ervaring waardoor jij altijd een stabiele verbinding hebt en dit voor een lage maandelijkse prijs.

Wil je meer lezen over provider NLE? Bekijk dan eens de KPN review en kom er alles te weten over deze provider.

Voordelen NLE alles in 1

Kies je voor een alles in 1 NLE dan ga je automatisch profiteren van enkele voordelen. Zo ben je niet alleen verzekerd van een goede internetverbinding, maar wordt er ook gezorgd dat je overal in huis internet van dezelfde kwaliteit ontvangt.

 • Je krijgt namelijk geheel gratis een WiFi-versterker meegeleverd bij je alles in 1 abonnement, waardoor je dus overal in huis en in de tuin een goede internetverbinding kunt ontvangen. Is een WiFi-versterker niet genoeg?

Extra versterking van WiFi kanaal nodig?

Dan kun je ervoor kiezen om een Ubiquiti te laten sturen naar jouw huisadres door NLE, dit kost wel wat, maar de installatie van de router en de verbinding is dan weer volledig gratis. Een ideale optie als je in een groot huis woont of last hebt van dikke muren die het internet signaal blokkeren.

Ook ervaar je voordelen als het gaat om televisie van NLE. Zo krijg je namelijk altijd interactieve TV, zoals dat ook geleverd wordt bij KPN. Je kunt ervoor kiezen om deze interactieve televisie te ontvangen middels twee verbindingen, namelijk glasvezel en DSL. Met dit soort televisie kun je zonder dat je gebruik maakt van een Smart TV genieten van verschillende apps zoals Netflix en Youtube.

Daarbij krijg je ook een groot zenderaanbod met standaard HD-zenders en radiozenders. Verder kun je kiezen voor extra zenderpakketten als je hier behoefte aan hebt, dit behandelen we later. Internet abonnement vergelijken zorgt voor een goed overzicht van deze zenderpakketten.

Op een rijtje

 • Altijd stabiel, snel en een betrouwbare internetverbinding door KPN kwaliteit
 • Standaard interactieve televisie
 • Voordelige belpakketten
 • Ruim aanbod van extra zenderpakketten
 • Als bestaande klant van NLE ontvang je een leuke korting

Alles in 1 pakket NLE

Je kunt bij NLE je eigen alles in 1 pakket samenstellen. Zo kun jij zelf precies bepalen wat je wilt ontvangen en betaal je nooit te veel. Vaak heb je bij andere providers het probleem dat je vastzit aan vooraf vastgestelde pakketten waar je per se uit moet kiezen. Dit is dus niet het geval bij NLE alles in 1. Vergelijk alles in 1 om direct het beste aanbod op uw locatie te ontvangen!

Kiezen van internetverbinding

Zo kies je allereerst welk soort internet je wilt ontvangen, DSL of glasvezel. Houdt er rekening mee dat niet ieder huishouden glasvezel kan ontvangen.

 • Allereerst krijg je te zien dat je een gratis WiFi-versterker met modem krijgt meegestuurd. Als je kiest voor standaard internet, dan krijg je 50 Mb/s downloadsnelheid en 5 Mb/s uploadsnelheid.

Korting op de eerste 10 maanden

Je krijgt dit voor €29,95 de eerste tien maanden en de volgende maanden betaal je €42,50. Kun je op jouw adres glasvezel ontvangen? Dan kun je kiezen voor een snellere internetverbinding bij een alles in 1 pakket van NLE. Er zijn drie verschillende soorten:

 • Glasvezel internet 10 maanden voor €36,50 en de volgende maanden €44,50 (50 Mb/s downloadsnelheid en 50 Mb/s uploadsnelheid)
 • Glasvezel internet 10 maanden voor €42,50 en de volgende maanden €47,50 (100 Mb/s downloadsnelheid en 100 Mb/s uploadsnelheid)
 • Glasvezel internet 10 maanden voor €59,95 en de volgende maanden €62,50 (500 Mb/s downloadsnelheid en 500 Mb/s uploadsnelheid)

Verschil tussen standaard internet en glasvezel van NLE

Je hebt vast al eens gehoord van een alles in 1 glasvezelaansluiting of deze zien worden aangelegd. Nog steeds zijn er veel woningen in Nederland die gebruik maken van een koperaansluiting.

 • Helaas kun je hier als consument niet voor kiezen en hebben alle providers in Nederland ook geen invloed waar glasvezelaansluitingen of koper aansluitingen liggen. Als je alleen gebruik kunt maken van een koperaansluiting, dan ontvang je internet via het telefoonnetwerk.
 • Het nadeel hiervan is de afstand tot de wijkcentrale van je woning. Hoe verder je van de wijkcentrale af woont, hoe groter de kans is dat je niet de maximale internetsnelheid kunt ontvangen.

Als je glasvezel kunt ontvangen dan heeft afstand geen invloed meer op de snelheid van het internet. We nemen even een voorbeeld: heb je een koperaansluiting en neem je 50 Mb/s af, dan kan het zomaar zijn dat je thuis maar 30 Mb/s ontvangt. Met glasvezel kun je 500 Mb/s afsluiten en vervolgens ontvang je ook 500 Mb/s.

Kiezen van bellen

Je kunt ervoor kiezen om bellen wel of niet toe te voegen aan je alles in 1 pakket.  Je kunt kiezen voor bellen Basis waarmee je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk verbruikt.

 • Je betaalt namelijk per seconde dat je belt. Verder krijg je standaard gratis nummerbehoud en voicemails terugluisteren is gratis.
 • Houdt er wel rekening mee dat we het hier hebben over een vaste huistelefoon en dus niet de mobiele telefoon. Ben je iemand die veel belt met de vaste telefoon?

Dan kun je altijd nog kiezen om een uitgebreid pakket te kiezen zoals Bellen Onbeperkt Vast, Onbeperkt Mobiel of Onbeperkt Buitenland. Voor al deze extra pakketten betaal je per stuk €5 extra maandelijks.

Kiezen van televisie

Je kunt ervoor kiezen om interactieve televisie niet per se toe te voegen aan jouw alles in 1 pakket. Doe je dit wel dan ontvang je standaard het TV basis pakket met daarin 117 TV zenders met 45 daarvan in HD-kwaliteit.  Toevallig nog op zoek naar een andere TV? Bekijk dan onze lijst met de beste TV’s van 2022.

Daarnaast krijg je standaard 90 radiozenders bijgeleverd. Vervolgens kun je ervoor kiezen om ook nog extra zenderpakketten af te sluiten. Je krijgt ook de eerste TV ontvanger gratis, voor 2 ontvangers betaal je maandelijks €4 extra. Voor interactieve televisie betaal je de eerste 10 maanden €0 en de rest van de maanden €7,50.

 

Extra zenderpakketten van NLE

Je kunt bij NLE kiezen voor extra zenderpakketten als je 117 televisiezenders niet genoeg vindt. Om het duidelijk te maken voor je hebben we hieronder de verschillende pakketten uiteengezet.

Opnemen pakket

Het komt wel eens voor dat er een televisieprogramma opkomt wat je helaas niet kunt zien door een andere bezigheid. Als je kiest voor het opnemen pakket van NLE dan kun je 200 uur aan televisieprogramma’s opnemen om deze vervolgens later terug te kijken.

 • Programma’s die je hebt opgenomen kun je een jaar lang terugkijken en het is mogelijk om 6 verschillende programma’s tegelijkertijd op te nemen. Maandelijks betaal je €5 extra voor dit pakket.
TV plus

Wil je graag het maximale halen uit televisie van NLE? Dan kun je voor het extra zenderpakket Tv plus van NLE kiezen. Zo krijg je de mogelijkheid om maandelijks 20 extra films, 400 uur aan extra populaire televisie zenders, 36 extra zenders te ontvangen.

Niet te vergeten is het handige programma gemist, waarmee je programma’s tot 10 dagen kunt terugkijken. Maandelijks betaal je €10 extra voor dit pakket.

Fox sports eredivisie

Ben je een voetbalfan en kijk je graag naar jouw favoriete ploeg in de Eredivisie? Dan is Fox sports Eredivisie het perfecte extra zenderpakket voor jou.

Je krijgt hierdoor namelijk de mogelijkheid om elke week alle wedstrijden te kunnen zien. Niet alleen de Eredivisie kun je hiermee bekijken, maar ook veel nationale en internationale wedstrijden:

 • Keuken kampioen divisie
 • UEFA Europa League
 • DFB Pokal
 • KNVB beker
 • FA cup
 • League Cup
 • Coppa Italia

Kies je voor dit pakket dan worden al deze mogelijkheden verdeeld over drie verschillende soorten zenders: Foxsports 1, 2 en 3. Naast wedstrijden is het ook mogelijk om praatprogramma’s over voetbal en documentaires te kijken. Dit televisie pakket is elke maand stop te zetten en kost €10.

Fox Sports international

Naast de Eredivisie kanalen kun je ook kiezen voor Fox Sports International. Zoals de naam al zegt krijg je dan de mogelijkheid om wedstrijden te bekijken uit de buitenlandse competities. Dit wordt wederom gedaan op drie verschillende kanalen, namelijk 4, 5 en 6. Hier een aantal competities die je met dit pakket kunt bekijken:

 • Serie A
 • Bundesliga
 • FA Cup
 • Europa League

Je bent niet verplicht om naar voetbalwedstrijden alleen te kijken als je kiest voor Fox Sports International, zo krijg je ook de mogelijkheid om naar Wimbledon, ATP World Tour 500, ATP World Tour Masters 1000 en de ATP World Tour Finals, MLB, NHL en UFC. Ook dit pakket is maandelijks opzegbaar en kost €12,99.

Pakket Ziggo Sport Totaal

Naast Fox Sports kun je ook nog kiezen voor het pakket Ziggo Sport. Je krijgt de mogelijkheid om Engels en Spaans voetbal te bekijken, maar dat is niet alles want je krijgt ook nog eens golf, basketbal, tennis, MotoGP, darts, Formule 1 en hockey.

 • Je krijgt met dit pakket 6 verschillende zenders. Ook hier kun je kiezen om elke maand het pakket stop te zetten en je betaalt €15,50 per maand.
Kids pakket van NLE

Heb je kinderen en wil je graag wat extra zenders voor de kleintjes? Dan is het Kids pakket een goede oplossing. Zo krijg je veel programma’s die 24 uur beschikbaar zijn en zonder reclames.

 • Daarnaast ben je niet afhankelijk van de verschillende programma’s door het videotheek aanbod met daarin 250 series en muziekclips voor kinderen. Ook dit pakket is maandelijks opzegbaar en je betaalt hiervoor maar €5 per maand.
Turks pakket

Wil je graag zenders uit Turkije ontvangen? Dan is het Turkse pakket een goede oplossing. Je krijgt namelijk de beschikking over 7 verschillende populaire zenders. Je krijgt dit pakket al voor €7,50 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Hindi pakket

Je krijgt met dit pakket extra toegang tot 6 verschillende Indiase televisiezenders. Nooit meer films, nieuws of sport missen uit India dus. Je betaalt maandelijks €15 per maand voor het Hindi pakket van NLE en is maandelijks opzegbaar.

Duits pakket

Het kan zomaar zijn dat je graag ook Duitse televisieprogramma’s wilt kunnen bekijken. Je kunt dan televisiezenders ontvangen zoals ZDF, RTL television, Arte en ARD. Maandelijks betaal je €2,50 per maand en dit is maandelijks op te zeggen.

Erotiek pakket van NLE

Dit pakket kost €12,50 per maand en je krijgt hiermee de mogelijkheid tot meerdere erotiekzenders. Daarbij ook zenders voor de vrouwelijke kijker. Je krijgt 5 verschillende zenders extra. Ook dit pakket is maandelijks opzegbaar.

Film1

Als je van films houdt dan heb je vast al wel eens gehoord van Film1. Hiermee kun je namelijk altijd de beste en nieuwste films bekijken vanuit je huiskamer. Je krijgt met dit pakket 5 extra zenders waarop je films en series kunt bekijken. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van Film 1 On Demand.

Looptijd alles in 1 pakket NLE

Je kunt aan het einde van het pakket samenstellen kiezen voor hoelang je een alles in 1 pakket wilt afsluiten. Je krijgt twee opties, 12 maanden of 24 maanden.

Wij raden aan om elk jaar te kijken of het niet beter is om over te stappen naar een andere aanbieder om hoge kosten te voorkomen.

Daarnaast hoef je bij een alles in 1 pakket van NLE geen installatiekosten te betalen en er kan zelfs een monteur langskomen om alles te installeren. Let op wanneer je voor zakelijk alles in 1 kiest, de looptijd kan bij deze soorten nog wel eens verschillen met de abonnementen voor particulieren.

NLE klantenservice alles in 1

Het kan zomaar voorkomen dat je graag contact wilt hebben met de klantenservice van NLE bijvoorbeeld bij problemen of gewoon vragen over het abonnement. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met NLE, bijvoorbeeld door naar de website te gaan om daar te kijken of jouw vraag bij de meest gestelde vragen voortkomt.

Verder kun je ook via de NLE alles in 1 app jouw zaken regelen. Wil je toch graag telefonisch contact met NLE? Dan is dit het telefoonnummer alles in 1 om contact hierover op te nemen: 088-7307377. Deze is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 21:00.