Wil jij graag eenvoudig Internet Vergelijken

Alle aanbieders en onafhankelijke informatie op één centraal punt.

Gemakkelijk alle aanbieders vergelijken

Alles op 1 centrale website bij elkaar

Lees onafhankelijke reviews over alle aanbieders

Het ideale startpunt voor Internet, TV & Bellen

Internet voor thuis

Internet, een leven zonder is niet meer voor te stellen. Iedereen maakt er gebruik van met e-mailen, shoppen of het downloaden van allerlei zaken zoals e-books en muziek. Maar ook het terugkijken van programma’s met aflevering gemist of Netflix is mogelijk met goed internet. Ook dit is mogelijk wanneer je kiest voor een internet & bellen pakket.

Internet providers bieden allerlei pakketten aan

Omdat we deze diensten dagelijks gebruiken hebben we dus een goede en stabiele internetverbinding nodig, het is dan ook niet meer dan logisch dat er allerlei aanbieders zijn die verschillende internet pakketten aanbieden.

Ieder heeft zijn eigen wensen

Dit doen de internet aanbieders om uw wensen perfect in te vullen. Iedereen heeft natuurlijk verschillende wensen, de een wil razendsnel internet en de anders is gelukkig met een minimale verbinding. Ben je op zoek naar een groter pakket? Kijk dan eens naar de alles in 1 pagina.

Aanbieders

Pakketten

Snelste internet (MB/s)

€ Laagste prijs

Top 3 beste Internet aanbieders

Ben je op zoek naar een internet aanbieder met een hoge kwaliteit en snelle internetverbinding en heb je geen internet/televisiepakket of vaste lijn nodig? Het is slim om te kiezen voor een internetpakket. Hieronder hebben wij de 3 beste internet aanbieders voor u op een rijtje gezet.

✔ Eerlijk over snelheid
✔ Installatie garantie
✔ Vaste prijs garantie
✔ Tot 100 MB/s
✔ FRITZ!Box router
✘ Niet de goedkoopste

Onze waardering

✔ Zeer betrouwbaar
✔ Glasvezel internet mogelijk
✔ Gratis KPN Veilig
✔ Overstapservice
✔ 24/7 gratis klantenservice

Onze waardering

✔ Tot 750 MB/s 
✔ Eerlijke internetsnelheid
✔ Snel en stabiel WiFi modem
✔ Betrouwbaar netwerk
✘ Geen beveiligingssoftware

Onze waardering

Onafhankelijk internet vergelijken

Om het kaf van het koren te scheiden hebben we daarom alle beste aanbieders samengebracht in een handige vergelijker. Wij raden iedereen aan om internet aanbieders met elkaar te vergelijken. Het kost weinig geld en je betaald nooit meer teveel voor internet.

De vergelijker is volledig onafhankelijk en u kunt door het invullen van de juiste postcode direct zien welke internet aansluitingen mogelijk zijn in uw woonplaats.

Gebruik uw postcode

De vergelijker is volledig onafhankelijk en u kunt door het invullen van de juiste postcode direct zien welke internet aansluitingen mogelijk zijn in uw woonplaats.

U vraagt zich waarschijnlijk af, wat gebeurt er met die gegevens? Deze worden aan de aanbieders verstrekt, er blijft geen enkele data opgeslagen op onze servers.­­­

Waar let ik op bij online internet vergelijken?

Er zijn maar een aantal zaken waar je op moet letten. Door op deze criteria te letten weet u zeker dat u het beste internetpakket aanschaft. Een aantal criteria waarop wij selecteren zijn abonnementskosten, eenmalige kosten, internetsnelheid en de installatiemethode. Dit wordt goed aangegeven in de internet vergelijker.

Top 3 goedkoopste Internet aanbieders

 Op zoek naar stabiel internet en een voordelige deal? Neem eens kijkje hieronder en kijk of deze prijsvechters iets voor u zijn. Alle drie de internet aanbieders fungeren op betrouwbare netwerken waarmee je eigenlijk altijd een kwalitatieve internetverbinding hebt.

✔ Netwerk van KPN
✔ V10 modem
✔ NLE WiFi versterker
✔ Snelle en Duidelijke overstap
✘ Mindere klantenservice
✘ Geen streaming app

Onze waardering

✔ Experia Box V10 
✔ Betrouwbaar KPN netwerk
✔ Flexibele uitbreiding
✔ Gratis overstapservice
✘ Minder stabiele provider

Onze waardering

✔ Tot wel 400 MB/ per seconde
✔ Overal een sterke verbinding
✔ F-secure beveiliging
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Minder service

Onze waardering

Soorten internet

Kabel internet

De verschillen zijn als volgt. Kabel internet wordt geleverd via hetzelfde netwerk als de kabel televisie via de welbekende coax kabel. Deze verbinding is over het algemeen stabiel en kan snelheden tot maarliefst 300MB/s bereiken en dat zelfs over lange afstanden.

ADSL internet

ADSL wordt geleverd via een kopernetwerk net zoals de telefoon en is daarom in heel Nederland beschikbaar. Een groot nadeel is dat de snelheid over grotere afstanden snel afneemt.

Glasvezel internet

Glasvezel is natuurlijk de best mogelijke verbinding. Deze wordt geleverd met een maximale snelheid van maarliefst 500MB/s.

Een probleem is dat het netwerk nog niet in heel Nederland is aangelegd. Pas 50% van het land heeft de beschikking over het glasvezel netwerk.

Welke internetsnelheid of internettype heb ik nodig?

In Nederland zijn er diverse typen internet aanwezig. Speciale verbindingen zoals glasvezel zijn niet overal in Nederland beschikbaar. 

Top 3 snelste Internet aanbieders

Wil je altijd vlekkeloos kunnen gamen of eindeloos kunnen streamen? Het is slim om voor een internet aanbieder te kiezen die de hoogste internetsnelheden aanbiedt. Hieronder hebben we de drie snelste onder elkaar gezet. 

✔ Snelle glasvezel 1000 MB/s
✔ Vaak mooie actieprijzen
✔ Snelste internet van NL
✔ Goedkoopste bellen

Onze waardering

✔ Snelle glasvezel 750 MB/s
✔ Vaak mooie actieprijzen
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Geen internet beveiliging

Onze waardering

✔ Snelle glasvezel 500 MB/s
✔ Vaak mooie actieprijzen
✔ Geen eenmalige kosten
✘ Relatief duur basispakket

Onze waardering

Internet aansluiten voorwaarden

Om het internet aan te sluiten zult u begrijpen dat er een aantal voorwaarden zijn. U moet namelijk een computer hebben met het besturingssysteem Windows 98.

Dit zal nog niet zo’n probleem zijn vermoeden we. Er is daarbij ook nog een netwerkkaart en een aansluitmogelijkheid zijn voor de internet stekker.

Tot slot heeft u ook een werkende telefoonlijn nodig. Als u deze nog niet hebt, dan regelt de internet provider een telefoonlijn.

Zelf internet aansluiten of een monteur?

Bent u handig en kunt u zelf de internetverbinding aansluiten? Dan kunt u eenvoudig een installatiepakket aanvragen bij de internetaanbieder.

Deze sturen dan een doe-het-zelf pakket naar uw adres zodat de installatie kan beginnen.

U kunt natuurlijk kiezen voor de monteur

Na het aanvragen van een internet pakket kunt u eenvoudig een monteur laten langskomen die de gehele internet verbinding in een keer komt aansluiten. Dan heeft u al helemaal nergens meer omkijken naar.

Wat zeggen anderen over ons?

Ben door internetvergelijken op de hoogte gekomen van de voordelen van een internet pakket. Na de vergelijking in de vergelijker ben ik uitgekomen bij NLE internet. Ik ben er €180 op vooruit gegaan.

Theo

Ik was op zoek naar de goedkoopste deal voor mijn internet. Ik ben uitgekomen op een internet pakket van Telfort. Ideaal op mijn locatie en snel gevonden middels de vergelijker van internetvergelijken

Hanneke

Ik was opzoek naar stabiel internet voor mijn werk op thuislocatie. Na het bezoeken van internetvergelijken heb ik ook meteen mijn tv pakket overgesloten. Ik was het goedkoopst uit met een internet pakket.

Frits

Hoe kunt u het beste internet vergelijken?

Ben je op zoek naar een goedkoper internet abonnement, of overweeg je een alles in 1 pakket? Behalve dat we bij internetvergelijken.org de goedkoopste abonnement voor je zoeken, zorgen we er ook voor dat we het abonnement voor je vinden die het beste bij u past. Als...

Wat moet je doen als het internet uitvalt op de werkplaats

Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om taken op het kantoor af te krijgen, zonder dat daar internet bij komt kijken. Surfen op het internet, Mailen, Bestanden downloaden of uploaden en video’s streamen zijn dingen die je bijna allemaal op het kantoor nodig hebt....

Internet abonnementen zijn in prijs gedaald!

Weer een mooie meevaller, de prijs van abonnementen voor internet en telefonie zijn weer goedkoper geworden. Uit onderzoek van het Centraal Bureau van Statistiek is gebleken dat in maart 2018 de prijzen van abonnementen op telefonie en internet met maar liefst 6.7%...

Is glasvezel belangrijk voor mijn internet?

Het is lastig om te weten wat glasvezel nou precies inhoudt als je niet uit dit wereldje komt, deze vraag komt daarom ook regelmatig bij ons terug. Glasvezel is er nog niet zo heel erg lang en daarom komt het nog wel is voor dat sommige huizen hier nog niet van...

Welke internet abonnementen van Ziggo zijn er allemaal?

Ziggo een van de bekende aanbieders Ziggo is al jaren een bekende speler in de internetwereld. Een goede en stabiele internetverbinding worden namelijk steeds belangrijker. Bij Ziggo kun je er op rekenen dat er een goede en betrouwbare internetverbinding wordt...

Kan je besparen op internet?

We besparen veel in Nederland Wij Nederlanders hebben er natuurlijk wel een trekje van, zo weinig mogelijk betalen voor alles. Het zit een beetje in ons bloed kan je wel zeggen. Internet is hierbij ook een veelgestelde vraag, zou je kunnen besparen op het internet?...