Ziggo internet, de beste provider voor uw woonadres?

door apr 17, 2019Internet

Ziggo internet start

Je hebt bij het start pakket de beschikking over 40 Mbit/s download en 4 Mbit/s uploadsnelheid. Je hebt met het start pakket een goede basis waarmee je makkelijk mail kunt checken, filmpjes kunt delen en met heel het gezin Youtube video’s kunt bekijken zonder dat je last hebt van haperingen. Is Ziggo de beste internet provider voor U? Lees snel verder.

Daarnaast ontvang je een handige modem, de Ziggo Connectbox. Dat is een router wifi en een modem in een waardoor je makkelijk bedraad of draadloos verbinding kunt maken met je internet. Nog een extra voordeel dat je krijgt is de gratis internetbeveiliging van F-Secure. Daardoor weet je zeker dat je veilig online kunt shoppen. Ziggo is mede eigenaar van het kabel internet, echter is er weinig concurrentie waardoor de prijzen van deze pakketten wat hoger liggen.

Nog een voordeel dat je hebt met Ziggo internet is dat je kunt connecten op een van de 2 miljoen WiFispots van Ziggo die je door heel Nederland kunt vinden. Het grote voordeel is dat je daarmee bij familie, vrienden of andere abonnees direct met een Ziggo internet WiFi modem verbonden wordt. Daarnaast kun je in de meeste gevallen ook makkelijk gebruik maken van internet via stopcontact

Ziggo internet complete

Heb je wat meer snelheid nodig? Dan kun je wellicht beter gaan voor het Ziggo internet complete pakket. Dit pakket wordt over het algemeen het meeste gekozen door abonnees van Ziggo. Je hebt de beschikking over een 200 Mbit/s downloadsnelheid en je kunt kiezen voor de 20 Mbit/s uploadsnelheid die er voor zorgt dat heel het gezin gebruik kan maken van het internet zonder dat je last krijgt van traag internet of ander gedoe.

Ook bij het Ziggo internet complete pakket krijg je een WiFi modem meegeleverd, dat is wederom de Ziggo connectbox die inzetbaar is als modem en router, daardoor kun je bedraad of draadloos verbinding maken met je Ziggo internet. Heb je op jouw woonadres last van een trage internetverbinding dan kun je altijd kiezen voor een internet versterker.

Bij het Ziggo internet complete pakket krijg je ook toegang tot de 2 miljoen WiFi hotspots van Ziggo en heb je ook nog eens gratis de beschikking over de beveiliging van F-Secure waardoor je helemaal veilig het internet op kunt gaan. Bij Ziggo internet complete kun je er zeker van zijn dat je overal in huis de perfecte WiFi verbinding hebt. Het maakt niet uit of je te maken hebt met meerdere verdiepingen, bij Ziggo heb je gegarandeerd de beschikking over goed, stabiel internet en je kinderen kunnen het internet zelfs tot het uiterste pushen zonder dat je daar problemen mee ervaart.

Dit noemt Ziggo de Power Promise. Dat is een garantie voor Ziggo internet, de WiFi verbinding zal altijd op volle kracht werken in elke hoek van je huis. Of je nu in de kelder of op zolder zit, er moet geen verschil zitten in de verbinding in huis. Een van de voordelen van Ziggo internet is dat je gebruik kunt maken van de WiFi scan, dat is een modempakket dat op maat wordt samengesteld door een Engineer, deze gaat pas weg als alle WiFi perfect werkt door heel het huis.

Nog een groot voordeel van een Ziggo internetabonnement is dat je gratis kabeltelevisie bijgeleverd krijgt. Zo kun je met Ziggo internet dus gewoon naar 45+ tv zenders kijken zonder dat je daar extra voor betaalt. Ben je op zoek naar een DSL of ADSL verbinding? Kijk dan snel in de vergelijker.

Ziggo internet Max

Dit is de allersnelste variant van het Ziggo internet. Je hebt hiermee een ultieme downloadsnelheid van 400 Mbit/s download en 40 Mbit/s uploadsnelheid. Met dit pakket weet je zeker dat je je nooit zorgen hoeft te maken over snelle downloads, stabiele gamesessies en een druk bezette internetverbinding. Ook bij deze soort Ziggo internet heb je de beschikking over de welbekende Ziggo Connectbox, deze werkt als router en modem in een waardoor je gemakkelijk bedraad of draadloos verbinding kunt maken met het internet. Op zoek naar het snelste internet? Druk dan snel op de link.

Ook heb je bij dit ultieme Ziggo internetpakket natuurlijk de mogelijkheid om gebruik te maken van internetbeveiliging van F-Secure. Met deze antivirussoftware zorg je er voor dat je veilig kunt bankieren, shoppen of internetten. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van WiFi spots, je hebt de beschikking over 2 miljoen locaties in Nederland zodat je overal en altijd kunt inloggen op Ziggo internet zonder je zorgen te maken over het verbruik van je internetbundel.

Ook bij dit pakket krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis kabeltelevisie die je bijgeleverd krijgt. Zo kun je met Ziggo internet dus gewoon naar 45+ tv zenders kijken zonder dat je daar extra voor betaalt.

Wat is er nog meer te krijgen naast Ziggo internet?

Ben je op zoek naar een groter pakket en wil je meer mogelijkheden in je pakket hebben? Kijk dan eens naar Ziggo internet en tv of Ziggo alles in 1. Het kan natuurlijk zijn dat je eerst meer informatie wil inwinnen over deze provider, we raden je dan aan om de Ziggo review te lezen. Helaas is het niet mogelijk om bij Ziggo internet schotel te ontvangen.

Hoe zit het met de levering en activatie van Ziggo internet?

Doorgaans wordt alles binnen 3 tot 5 dagen geregeld, je moet dan denken aan de levering van je Ziggo internet maar ook de activatie van het pakket moet geregeld worden. Wil je je Ziggo internet abonnement later laten in gaan? Dan kun je een andere ingangsdatum instellen bij je bestelling. 

Wat is de contractduur van Ziggo internet?

De internet abonnementen van Ziggo lopen minimaal 1 jaar, na deze periode kun je je contract maandelijks opzeggen. Ook is het mogelijk om tussendoor wijzigingen door te voeren, dat kan in het eerste jaar al maar ook daarna. Ben je al klant van een Ziggo product? Dan is het mogelijk om je abonnement maandelijks aan te passen of op te zeggen.

Heb je bedenktijd bij Ziggo internet?

Uiteraard heb je 14 dagen kalendertijd bedenktijd voor Ziggo internet, je kunt in deze periode je bestelling altijd opzeggen. Op zoek naar het goedkoopste internet? Geen probleem, we hebben er een speciale pagina voor ingericht!

ziggo internet snelheid
ziggo internet pakketten

Handige & leuke Video’s

DSL internet, alles wat je moet weten

DSL internet, alles wat je moet weten

DSL internet, wat is het? DSL internet, ook wel bekend als Digital Subscriber Line. Het is een techniek die het ontvangen van internet over een koperdraadaansluiting bewerkstelligt, deze koperdraadaansluiting betreft de vaste telefoonaansluiting. Bijna ieder...

ADSL internet, alles wat je moet weten

ADSL internet, alles wat je moet weten

ADSL, wat is het precies? ADSL internet, je zult er vast weleens van gehoord hebben. Dit is niet raar want voorheen was de ADSL verbinding een van de populairste manieren om internet in jouw woning te ontvangen. Maar waar staat de afkorting ADSL nu eigenlijk voor?...

Snelste internet provider, wie wint de strijd?

Snelste internet provider, wie wint de strijd?

De snelste internet provider, elk jaar barst de strijd weer los tussen alle providers in Nederland. Voor veel consumenten in Nederland is naast de prijs ook de snelheid doorslaggevend, logisch natuurlijk want dat is waar internet nou eenmaal om draait. Wie is nu de...

Goedkoop internet, alles van A-Z!

Goedkoop internet, alles van A-Z!

Goedkoop internet is natuurlijk wel zo fijn thuis, maar de kwaliteit van het internet mag dit niet teniet doen uiteraard. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten goedkope internet providers, maar welke is nou precies het beste? Wij gaan je helpen om tot het...

Beste internet provider, kom er nu direct achter!

Beste internet provider, kom er nu direct achter!

De beste internet provider, het kan een hele zoektocht zijn, tegenwoordig is er ontzettend veel aanbod waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen je graag helpen en onafhankelijk advies verschaffen over de beste internet providers in Nederland....

Hoe kunt u het beste internet vergelijken?

Hoe kunt u het beste internet vergelijken?

Ben je op zoek naar een goedkoper internet abonnement, of overweeg je een alles in 1 pakket? Behalve dat we bij internetvergelijken.org de goedkoopste abonnement voor je zoeken, zorgen we er ook voor dat we het abonnement voor je vinden die het beste bij u past. Als...

Wat moet je doen als het internet uitvalt op de werkplaats

Wat moet je doen als het internet uitvalt op de werkplaats

Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om taken op het kantoor af te krijgen, zonder dat daar internet bij komt kijken. Surfen op het internet, Mailen, Bestanden downloaden of uploaden en video’s streamen zijn dingen die je bijna allemaal op het kantoor nodig hebt....

Internet abonnementen zijn in prijs gedaald!

Internet abonnementen zijn in prijs gedaald!

Weer een mooie meevaller, de prijs van abonnementen voor internet en telefonie zijn weer goedkoper geworden. Uit onderzoek van het Centraal Bureau van Statistiek is gebleken dat in maart 2018 de prijzen van abonnementen op telefonie en internet met maar liefst 6.7%...

Laatst geüpdatet