Ziggo internet, de beste provider voor uw woonadres?

apr 17, 2019 | Internet

Ziggo internet start

Je hebt bij het start pakket de beschikking over 40 Mbit/s download en 4 Mbit/s uploadsnelheid. Je hebt met het start pakket een goede basis waarmee je makkelijk mail kunt checken, filmpjes kunt delen en met heel het gezin Youtube video’s kunt bekijken zonder dat je last hebt van haperingen. Is Ziggo de beste internet provider voor U? Lees snel verder.

Daarnaast ontvang je een handige modem, de Ziggo Connectbox. Dat is een router wifi en een modem in een waardoor je makkelijk bedraad of draadloos verbinding kunt maken met je internet. Nog een extra voordeel dat je krijgt is de gratis internetbeveiliging van F-Secure. Daardoor weet je zeker dat je veilig online kunt shoppen. Ziggo is mede eigenaar van het kabel internet, echter is er weinig concurrentie waardoor de prijzen van deze pakketten wat hoger liggen.

Nog een voordeel dat je hebt met Ziggo internet is dat je kunt connecten op een van de 2 miljoen WiFispots van Ziggo die je door heel Nederland kunt vinden. Het grote voordeel is dat je daarmee bij familie, vrienden of andere abonnees direct met een Ziggo internet WiFi modem verbonden wordt. Daarnaast kun je in de meeste gevallen ook makkelijk gebruik maken van internet via stopcontact

Ziggo internet complete

Heb je wat meer snelheid nodig? Dan kun je wellicht beter gaan voor het Ziggo internet complete pakket. Dit pakket wordt over het algemeen het meeste gekozen door abonnees van Ziggo. Je hebt de beschikking over een 200 Mbit/s downloadsnelheid en je kunt kiezen voor de 20 Mbit/s uploadsnelheid die er voor zorgt dat heel het gezin gebruik kan maken van het internet zonder dat je last krijgt van traag internet of ander gedoe.

Ook bij het Ziggo internet complete pakket krijg je een WiFi modem meegeleverd, dat is wederom de Ziggo connectbox die inzetbaar is als modem en router, daardoor kun je bedraad of draadloos verbinding maken met je Ziggo internet. Heb je op jouw woonadres last van een trage internetverbinding dan kun je altijd kiezen voor een internet versterker.

Bij het Ziggo internet complete pakket krijg je ook toegang tot de 2 miljoen WiFi hotspots van Ziggo en heb je ook nog eens gratis de beschikking over de beveiliging van F-Secure waardoor je helemaal veilig het internet op kunt gaan. Bij Ziggo internet complete kun je er zeker van zijn dat je overal in huis de perfecte WiFi verbinding hebt. Het maakt niet uit of je te maken hebt met meerdere verdiepingen, bij Ziggo heb je gegarandeerd de beschikking over goed, stabiel internet en je kinderen kunnen het internet zelfs tot het uiterste pushen zonder dat je daar problemen mee ervaart.

Dit noemt Ziggo de Power Promise. Dat is een garantie voor Ziggo internet, de WiFi verbinding zal altijd op volle kracht werken in elke hoek van je huis. Of je nu in de kelder of op zolder zit, er moet geen verschil zitten in de verbinding in huis. Een van de voordelen van Ziggo internet is dat je gebruik kunt maken van de WiFi scan, dat is een modempakket dat op maat wordt samengesteld door een Engineer, deze gaat pas weg als alle WiFi perfect werkt door heel het huis.

Nog een groot voordeel van een Ziggo internetabonnement is dat je gratis kabeltelevisie bijgeleverd krijgt. Zo kun je met Ziggo internet dus gewoon naar 45+ tv zenders kijken zonder dat je daar extra voor betaalt. Ben je op zoek naar een DSL of ADSL verbinding? Kijk dan snel in de vergelijker.

Ziggo internet Max

Dit is de allersnelste variant van het Ziggo internet. Je hebt hiermee een ultieme downloadsnelheid van 400 Mbit/s download en 40 Mbit/s uploadsnelheid. Met dit pakket weet je zeker dat je je nooit zorgen hoeft te maken over snelle downloads, stabiele gamesessies en een druk bezette internetverbinding. Ook bij deze soort Ziggo internet heb je de beschikking over de welbekende Ziggo Connectbox, deze werkt als router en modem in een waardoor je gemakkelijk bedraad of draadloos verbinding kunt maken met het internet. Op zoek naar het snelste internet? Druk dan snel op de link.

Ook heb je bij dit ultieme Ziggo internetpakket natuurlijk de mogelijkheid om gebruik te maken van internetbeveiliging van F-Secure. Met deze antivirussoftware zorg je er voor dat je veilig kunt bankieren, shoppen of internetten. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van WiFi spots, je hebt de beschikking over 2 miljoen locaties in Nederland zodat je overal en altijd kunt inloggen op Ziggo internet zonder je zorgen te maken over het verbruik van je internetbundel.

Ook bij dit pakket krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis kabeltelevisie die je bijgeleverd krijgt. Zo kun je met Ziggo internet dus gewoon naar 45+ tv zenders kijken zonder dat je daar extra voor betaalt.

Wat is er nog meer te krijgen naast Ziggo internet?

Ben je op zoek naar een groter pakket en wil je meer mogelijkheden in je pakket hebben? Kijk dan eens naar Ziggo internet en tv of Ziggo alles in 1. Het kan natuurlijk zijn dat je eerst meer informatie wil inwinnen over deze provider, we raden je dan aan om de Ziggo review te lezen. Helaas is het niet mogelijk om bij Ziggo internet schotel te ontvangen.

Hoe zit het met de levering en activatie van Ziggo internet?

Doorgaans wordt alles binnen 3 tot 5 dagen geregeld, je moet dan denken aan de levering van je Ziggo internet maar ook de activatie van het pakket moet geregeld worden. Wil je je Ziggo internet abonnement later laten in gaan? Dan kun je een andere ingangsdatum instellen bij je bestelling. 

Wat is de contractduur van Ziggo internet?

De internet abonnementen van Ziggo lopen minimaal 1 jaar, na deze periode kun je je contract maandelijks opzeggen. Ook is het mogelijk om tussendoor wijzigingen door te voeren, dat kan in het eerste jaar al maar ook daarna. Ben je al klant van een Ziggo product? Dan is het mogelijk om je abonnement maandelijks aan te passen of op te zeggen.

Heb je bedenktijd bij Ziggo internet?

Uiteraard heb je 14 dagen kalendertijd bedenktijd voor Ziggo internet, je kunt in deze periode je bestelling altijd opzeggen. Op zoek naar het goedkoopste internet? Geen probleem, we hebben er een speciale pagina voor ingericht!

ziggo internet snelheid
ziggo internet pakketten

Handige & leuke Video’s

Samsung telefoon: top 3 best verkochte modellen

Samsung telefoon: top 3 best verkochte modellen

Samsung telefoons zijn al jarenlang de favoriete keuze van veel smartphonegebruikers. Met hun geavanceerde technologie, indrukwekkende functies en gebruiksvriendelijke interface zijn ze uitgegroeid tot een van de meest populaire merken op de markt. Als je op zoek bent...

Waar gebruiken mensen het internet voor?

Waar gebruiken mensen het internet voor?

Het internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Wist je dat we maar liefst 47 uur per week online doorbrengen? Dat zijn 2 volle dagen. Op een jaar komt dat neer op 100 dagen, en op een mensenleven op 21 jaar, 3 maanden en 12 dagen. Kortom, we brengen bijna een...

Vergelijk internet providers voor de beste prijs

Vergelijk internet providers voor de beste prijs

Probeer je de beste deal te vinden als het gaat om internetpakketten? Heb je vergeleken en vind je het moeilijk om een weloverwogen keuze te maken tussen alle beschikbare opties? Verzand niet urenlang in onderzoek - laat ons je helpen! In deze blogpost gaan we na...

Online geld besparen; zo doe je dit

Online geld besparen; zo doe je dit

Ben je op zoek naar manieren om geld te besparen op je online aankopen? Met zoveel beschikbare opties kan het overweldigend voelen om de meest kosteneffectieve oplossing te vinden. Maar maak je geen zorgen - het hoeft niet ingewikkeld te zijn! Onze gids geeft je alle...

5 manieren om je internetsnelheid te verbeteren

5 manieren om je internetsnelheid te verbeteren

Tegenwoordig zijn wij allemaal online te vinden. Er zijn maar weinig huishoudens te vinden waar de bewoners geen internetverbinding hebben. De providers spelen daarin een belangrijke rol en concurrenten voor het grootste marktaandeel. Dat doen zij mede door een hoge...

Glasvezel op jouw adres?

Glasvezel op jouw adres?

Heb je behoefte aan het snelste van het snelste internet? Dan is glasvezel de beste keuze. Hierbij is de upload- en downloadsnelheid altijd gelijk. Bovendien is dit netwerk erg stabiel. Ideaal als je vaak online bent, veel streamt en videobelt en gebruik maakt van...

Altijd online blijven? Zo zit je nooit zonder internet

Altijd online blijven? Zo zit je nooit zonder internet

Het is bijna onmisbaar geworden over de hele wereld, een goede internetverbinding! Voor werk, communicatie en vermaak wordt internet op dagelijkse basis veel gebruikt. En als dit wegvalt, kan dat wel eens nare gevolgen hebben. Zo zou het kunnen zijn dat je zonder...

Mobiele abonnementen zonder toestel vergelijken? Zo doe je dat!

Mobiele abonnementen zonder toestel vergelijken? Zo doe je dat!

Vergelijkend winkelen voor een mobiel abonnement is een belangrijke stap bij het vinden van het beste en meest kosteneffectieve plan dat aan je behoeften voldoet. Maar bij het vergelijken van beschikbare abonnementen kan het moeilijk zijn om alle opties te sorteren...