CI+ module kopen in 2020? De beste CI+ modules in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Als u thuis geen decoder heeft, of u wilt niet met 2 afstandsbedieningen werken dan is het aanschaffen van een CI+ module een handige optie. De CI-module is een een kleine kaart, waar u de smartcard van uw provider in kunt steken. Hierdoor hoeft u niet meer te beschikken over een decoder en kunt u met de originele afstandsbediening van uw televisie door al uw digitale kanalen heen zappen. Wilt u een CI+ module aanschaffen, kijk dan eerst even of uw televisie door het kabelbedrijf is gecertificeerd.

1. Quantis CI+ 1.3

Als u thuis niet wilt hannesen met 2 afstandsbedieningen, of u wilt geen decoder op uw televisie kastje hebben staan dan is de de aanschaf van een CI+module hiervoor een ideale oplossing. Een echte aanrader binnen deze producten is de Quantis CI + 1.3 interactieve module.

Hiermee kunt u ervoor zorgen dat uw televisie geschikt wordt voor het invoeren van een smartcard. Deze module ondersteund de smartcard van de volgende providers: Delta, Caiway, Ziggo en Kabel Noord. U dient Hiervoor wel eerst even te kijken of uw telefoon beschikt over een sleuf voor de CI+ module.

Voor en nadelen Quantis CI + 1.3 interactieve module

Wanneer u eenmaal de kaart in uw televisie heeft geplaatst, dan heeft u geen aparte decoder en afstandsbediening meer nodig. U kunt dan met uw originele afstandsbediening door uw digitale kanalen.

Omdat de CI module beschikt over een 1.3 certificering, maakt u ook gebruik van diensten zoals On Demand en andere interactieve functies.

U bespaart kosten doordat u geen extra kastjes of afstandsbedieningen hoeft aan te schaffen.
Doordat het een CI module 1.3 betreft, is hij geschikt voor On Demand en interactieve televisie.
Het update zichzelf, zodat u na het installeren er niet meer naar om hoeft te kijken.
Uw TV dient zelf de CI 1.3 techniek te ondersteunen.

2. Smit CI+1.3 CAM module

Als u thuis wilt beschikken over digitale kanalen, maar dit wilt regelen met maar 1 afstandsbediening of geen decoder wilt dan is de aanschaf van een CI plus module een ideale oplossing. Een echte aanrader binnen deze productgroep is de Smit CI+1.3 CAM module.

Deze interactieve CI+ module is eenvoudig in zijn gebruik, waardoor u geen techneut hoeft te zijn om hier mee overweg te kunnen. U plaats eenvoudig uw smartcard van uw provider in de Ci-module, waarna u deze in de sleuf van uw televisie plaatst. Vanaf dit moment kunt u met de afstandsbediening van de televisie zappen door al uw digitale kanalen.

Voor en nadelen Smit CI+1.3 CAM module

De aanschaf van een CI-module zorgt ervoor dat u zonder gedoe kunt genieten van uw digitale kanalen en interactieve televisie. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van On Demand.

De CI module 1.3 is eenvoudig te installeren en zo klaar voor gebruik.
Dankzij de CI module hoeft u maar een afstandsbediening te gebruiken en bespaart u ruimte bij uw televisie.
De CI + module werkt ook op de nieuwste modellen televisie.
Het apparaatje is kwetsbaar in de omgang.

3. Canal Digitaal CI+ Mediaguard

Als u thuis niet de beschikking heeft over een decoder, of u wilt dat niet dan kunt u hiervoor een CI module aanschaffen. Dit is een klein apparaatje waar u uw smartcard van uw provider insteekt waardoor u niet meer met 2 verschillende afstandsbedieningen uw televisie hoeft te bedienen.

De Canal Digitaal CI+ Mediaguard Module 3.5 is geschikt voor verschillende providers als: Canal digitaal, TV Vlaanderen en Telesat. Met de CI + Module kunt u uw smartcard erin plaatsen, waarna u deze in de televisie plaatst. Vanaf dit moment kunt u meteen genieten van digitale kanalen op uw televisie.

Verder kunt u met de CI+module ook gebruik maken van interactieve televisie en On Demand. Op deze manier krijgt u het gemak van digitaal televisie kijken, zonder moeilijk te doen met 2 afstandsbedieningen of een decoder.

Voor en nadelen Canal digitaal CI+ Mediaguard Module 3.5

Eenvoudig te installeren
U bespaart ruimte bij uw televisie, doordat u geen decoder hoeft aan te schaffen.
U krijgt er een groot gemak bij doordat u maar een afstandsbediening hoeft te gebruiken.
 U heeft maar een beperkt aantal providers die werken met de CI+module.

4. Canal Digitaal M7CAM701 Common Interface

Als u thuis het gemak wilt van uw televisie kunnen bedienen, en geen kastje bij uw televisie wilt dan is het aanschaffen van een CI+ module een echte aanrader. Met een CI module kunt u genieten van alle voordelen van digitale tv, zonder extra hoge kosten.

De Canal Digitaal M7CAM701 Common Interface (CI) module is een klein apparaatje, dat u binnen een handomdraai heeft geinstalleerd in uw televisie. Door de eenvoudige installatie is de CI module heel gebruiksvriendelijk, waardoor u er meteen mee aan de slag kunt.

Voor en nadelen Canal Digitaal M7CAM701 CI+

De Module zorgt ervoor dat, behalve digitale kanalen, ook kunt genieten van interactieve televisie en on demand. Op deze manier krijgt u alle voordelen van digitale televisie, zonder dat u hiervoor een decoder of extra afstandsbediening hoeft aan te schaffen.

De installatie is in een handomdraai gepiept.
De voordelen van digitale televisie zonder een decoder of extra afstandsbediening.
De gebruiksaanwijzing is niet heel duidelijk.

5. CI Module voor Digitenne van KPN

Als u thuis alle voordelen wilt van digitale televisie, maar u heeft niet de ruimte voor een decoder of u wilt geen extra afstandsbediening gebruiken. Dan is een CI module de ideale oplossing voor u.

U installeert de CI module binnen een handomdraai in uw televisie, waardoor het apparaat zeer gebruiksvriendelijk is. Het plaatsen van de smartcard is ook zo gebeurd, waardoor u thuis binnen enkele minuten kunt genieten van digitale televisie.

Voor en nadelen CI+ Module voor Digitenne van KPN

Met Deze CI+ module hoeft u geen decoder aan te schaffen, wat u weer ruimte scheelt bij de televisie. Tevens kunt u thuis gebruik maken van digitale kanalen, interactieve televisie en on demand. Op deze manier krijgt u het gemak van digitale televisie, zonder een decoder.

U kunt het apparaat zelfstandig installeren binnen enkele minuten.
De CI module is van hoge kwaliteit.
 Hij is erg kwetsbaar.

Laatst geüpdatet