Wifi deurbel in 2022? De beste wifi deurbel in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Tegenwoordig bestaan er deurbellen die verbonden zijn met uw wifi netwerk, die via een app weer in verbinding staan met uw smartphone. Vaak kunt u ook nog een draadloze deurbel met camera wifi kopen.

Op deze manier kunt u via een app op uw telefoon zien wie er bij u aan de deur staat, en ook met deze mensen communiceren als u niet thuis bent. Zo weet u altijd wie er bij u voor de deur heeft gestaan. In dit artikel geven wij u een top 5 over welke wifi deurbel u kunt kopen.

1. Ring Video Doorbell Pro

Als u van plan bent een Ring wifi deurbel te kopen, dan is de Ring Video Doorbell Pro een van de beste keuzes op de markt. Met deze deurbel met wifi kunt u precies zien wie er bij u voor de deur staat. De Ring Video Doorbell Pro is een kleine wifi deurbel camera, die u thuis aansluit op een 16 of 24 volt bedrading. Als u hem eenmaal aan heeft gesloten, dan kunt u via een app op uw smartphone precies zien wie er aanbelt bij u.

Daarnaast beschikt de deurbel wifi over een camera met een hoek van 160 graden, waarmee u door de HD camera een wijd blikveld heeft. Ook kunt u daarnaast haarscherp zien wie er voor u deur staat.

Ook kunt u bij de camera deurbel wifi beelden opslaan in de cloud die u op een later moment terug kunt kijken. Op deze manier kunt u eenvoudig zien wie er voor u deur heeft gestaan, ook al kon u op dat moment niet opnemen.

Verder heeft de Ring wifi deurbel de beschikking over infrarood LED lampen, waardoor u zelfs s’nachts een goed beeld heeft van wie er voor u deur staat. Verder worden er nog 4 verwisselbare frontjes meegeleverd, zodat u er altijd een heeft die goed bij uw voordeur past.

Voor- en nadelen Ring Video doorbell Pro

U kunt zelf de bewegingsdetectie instellen, op deze manier voorkomt u dat de bel gaat terwijl er iemand bij de buren voor de deur staat.
Door de infrarood LED lampen heeft u ook s’nachts een goed zicht wie er bij u voor de deur staat.
Door de duidelijke gong hoort u overal in uw huis de bel gaan.
 U dient een jaarlijkse bijdrage van €30 te betalen om gebruik te maken van de cloud.

2. Ring Video Deurbel 2

Tegenwoordig is het van groot belang dat u weet wie er voor de deur staan, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. de Ring Video Deurbel 2 + Chime is hiervoor een uitstekende keus. Deze draadloze deurbel met camera wifi zorgt ervoor dat u precies kunt zien wie er bij u voor de deur staat. Verder kunt u ook de Ring wifi deurbel verbinden met uw smartphone, door middel van een app.

Door het gebruik van deze app, kunt u zelfs als u niet thuis bent communiceren met wie er voor uw deur staat. De Video deurbel wifi beschikt namelijk ook over een speaker, zodat u bijvoorbeeld met een pakketbezorger kunt communiceren waar u pakket heen moet.

De wifi video deurbel beschikt verder ook nog een infraroodfunctie, zodat u s’nachts duidelijk kunt zien wie er voor u deur staan. U wilt natuurlijk ook een scherp beeld hebben bij de camera, en ook daar is rekening mee gehouden. De camera die is ingebouwd is namelijk een HD camera met nachtvisie.

Verder worden er ook nog 2 frontjes meegeleverd zodat u altijd een uiterlijk heeft dat mooi samen gaat met uw voordeur. Mocht de deurbel gestolen worden, dan zal deze door Ring kosteloos vervangen worden.

Voor- en nadelen Ring Video Deurbel 2 + Chime

U kunt op afstand communiceren met uw bezoeker, door middel van de ingebouwde speaker, microfoon en camera.
Door de infraroodfunctie en HD camera heeft u s’nachts ook altijd een goed beeld.
Door een bewegingsdetectie tot 9 meter, krijgt u al een melding voordat iemand uw voordeur heeft bereikt.
Het is niet mogelijk om het geluid van de deurbel in te stellen naar uw eigen voorkeur.

3. Google Nest Hello

Tegenwoordig neemt de vraag steeds meer toe naar een wifi deurbel met camera, zodat u kunt zien voor wie er voor uw voordeur staat voordat u open doet. Als u op zoek bent naar een smart wifi deurbel met camera, dan is de Google Nest Hello Videodeurbel een uitstekende keus voor u.

Met deze deurbel kunt u op elk moment van de dag live meekijken wat er bij u voor de deur gebeurt, zodat u altijd controle in eigen hand hebt. Verder heeft u nog de mogelijkheid, mits u beschikt over een Google nest aware abbonnement, dat u familie leden en vrienden kunt herkennen via gezichtsherkenning.

Hiervoor krijgt u dan een aparte melding in de app. Want ook deze deurbel via wifi kunt u verbinden met uw smartphone. Door het verbinden met uw smartphone kunt u ook als u niet thuis bent, live zien wat er zich afspeelt bij uw voordeur.

Ook heeft u de mogelijkheid om terug te praten tegen personen die bij u aan uw voordeur staan, door middel van de ingebouwde speaker en microfoon. Kunt u niet meteen opnemen als er iemand bij uw voordeur staat, dan slaat de wifi camera deurbel de video op in de cloud zodat u deze op een later moment kunt terug kijken.

Voor- en nadelen Google Nest Hello Videodeurbel

Door de ingebouwde speaker, microfoon en camera kunt u op elk moment van de dag zien wie er bij u aan de voordeur staat, en ook met hun communiceren.
De deurbel op wifi beschikt over een een HD camera, zodat u altijd een haarscherp beeld heeft.
Dankzij de gezichtsherkenning weet u van te voren of er familie of vrienden voor de deur staat.
Om gebruik te maken van alle functies dient u een Google nest aware abonnement aan te schaffen.

4. Arlo Audio Doorbell

U vindt het natuurlijk belangrijk dat u weet wie er voor uw voordeur staat, zodat u bij ongewenste personen niet open hoeft te doen. met de Arlo Audio Doorbell heeft u hier de mogelijkheid toe, het is namelijk een wifi deurbel zonder camera. Deze smart wifi deurbel beschikt namelijk over een ingebouwde speaker en microfoon, zodat u eenvoudig kunt praten met de persoon die voor uw voordeur staat.

Bij deze deurbel op wifi krijgt u een telefoontje op uw smartphone als er iemand aan uw voordeur staat. U hoeft hiervoor geen app op uw smartphone te downloaden.

Mocht u geen tijd of interesse hebben om te praten, dan kunt u ook eenvoudig een voorgeprogrameerd bericht sturen, die de deurbel zal afspelen.

Wilt u hier ook beeld bij, dan heeft u hier de mogelijkheid toe. Dan dient u een Arlo IP-camera erbij aanschaffen, op deze manier krijgt u er ook een beeld bij.

Voor- en nadelen Arlo Audio Doorbell

Eenvoudig op afstand praten met uw bezoeker, zonder de installatie van een app, door middel van de ingebouwde speaker en microfoon.
De deurbel via wifi werkt op batterijen, zodat u geen kabels hoeft te trekken.
U krijgt een spraakbericht op uw telefoon als u niet in staat bent om uw telefoon op te nemen.
De camera wordt niet meegeleverd, deze zult u zelf erbij moeten aanschaffen.

5. Ring Video Deurbel 

Als er iemand bij u aanbelt, wilt u natuurlijk wel van te voren weten wie er aan uw voordeur staat. Op deze manier komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Met de deurbel camera wifi kunt u eenvoudig en simpel communiceren met uw bezoeker.

De Ring Video Doorbell Grijs + Chime is hiervoor een uitstekende keuze. Deze deurcamera wifi beschikt over een ingebouwde camera, speaker en microfoon zodat u altijd kunt zien wie er voor uw voordeur staat.

Door het instellen van een app op uw smartphone kunt u live beelden zien van uw voordeur, en mocht u niet kunnen opnemen dan worden beelden automatisch opgeslagen op de cloud. Mocht u geen telefoon bij de hand hebben, dan geeft de deurbel een geluid af die uw in huis hoort.

Verder beschikt de deurbel wifi camera nog over een bewegingssensor, zodat u al weet wie er voor u deur staat voordat ze daadwerkelijk de deur hebben bereikt. Mocht het donker zijn, zelfs dan heeft u een scherp beeld dankzij de infrarood functie.

Voor en nadelen Ring Video Doorbell Grijs + Chime

U kunt eenvoudig met uw bezoeker praten door middel van de ingebouwde speaker, microfoon en camera.
Dankzij de infrarood functie kunt u zelfs s’nachts zien wie er voor uw deur staat.
Hij beschikt over een bewegingssensor tot wel 9 meter, zodat u van te voren al kan zien wie uw voordeur nadert.
Om gebruik te maken van de cloud, dient u een abbonement af te sluiten die u jaarlijks dient te betalen.

Laatst geüpdatet