Online.nl internet, de beste provider voor uw woonadres?

door apr 16, 2019Internet

door apr 16, 2019Internet

Online.nl internet, ze staan bekend om haar snelle, betrouwbare en vooral voordelig internet. Je hebt bij deze provider de keuzemogelijkheid tussen DSL of glasvezel internet. Ga je voor de DSL internet van online.nl dan beschik je over een downloadsnelheid van 100 MB/s en een uploadsnelheid van 10 MB/s, kies je voor glasvezel dan kun je genieten van 200 MB/s download en uploadsnelheid.

Online.nl internet maakt gebruik van het betrouwbare en zeer stabiele KPN netwerk waarmee je altijd snel internet kunt ontvangen. Ook ontvang je een draadloos wifi modem waarbij een zeer eenvoudige installatie vereist is. Online.nl internet is voor veel huishoudens in Nederland dan ook de perfecte keuze. Zoals we al zeiden is deze provider erg voordelig en ben je binnen enkele minuten aangesloten, jij hoeft enkel en alleen je internetsnelheid te kiezen.

internet online.nl

Voordelen online.nl internet

  • Profiteer van voordelig en snel DSL internet met snelheden tot 100 MB/s dat verloopt middels het KPN netwerk
  • Gratis draadloos wifi modem in bruikleen met een snelle installatie, het ZyXEL modem is erg betrouwbaar.
  • 3 gepersonaliseerde email adressen met gratis spam- en virusfilter

Online.nl glasvezel internet

Ontwikkelingen op het gebied van internet zijn de afgelopen jaren ontzettend snel gegaan, we staan er dan ook bijna niet meer bij stil en vinden het de normaalste zaak van de wereld, en dat is ook niet zo gek. Ieder huishouden in Nederland verwacht dat het internet stabiel en betrouwbaar moet zijn, op welke plek dan ook.

Kies je voor glasvezel online.nl internet hoef jij je geen enkel moment meer druk te maken over de stabiliteit en snelheid van je internetverbinding. Het is de snelste oplossing die momenteel te verkrijgen is voor zowel de download als uploadsnelheid. De verbinding loopt namelijk over dunne vezel welke data verstuurd met de snelheid van het licht.

Glasvezel dekking online.nl internet

Helaas is de dekking van glasvezel nog wel een puntje waar we bij stil moeten staan, het is namelijk nog niet in heel Nederland verkrijgbaar. Doe de postcodecheck in de internet vergelijker en vink online.nl aan en kom er binnen enkele minuten achter of jij van deze internet provider glasvezel kunt ontvangen.

Wil je glasvezel internet van online.nl ontvangen dan ben je genoodzaakt om een tv pakket erbij af te sluiten, ze kunnen namelijk zonder een tv aansluiting geen glasvezel leveren. Wil je dus genieten van pijlsnel internet van online.nl dan zul je moeten kiezen voor een internet en tv of alles in 1 pakket. Ben je op zoek naar het beste, goedkoopste of snelste internet pakket? Druk dan snel op één van de links.

WiFi modem van online.nl internet

Kies je voor online.nl internet dan ontvang je kosteloos een draadloos modem in bruikleen welke uitermate geschikt is voor pijlsnel internet. Het modem is enorm makkelijk te installeren. WiFi wordt vooral gebruikt om al je apparaten binnenshuis draadloos te verbinden.

ZyXEL modem van online.nl internet

Online.nl internet wordt standaard geleverd met een Zyxel VMG8324-b10A WiFi modem, deze word je in bruikleen verschaft. Wil je overstappen naar een andere provider dan wordt er van je gevraagd om dit modem weer terug te sturen. Dit is geen wifi versterker, deze krijg je niet standaard meegeleverd bij de provider Online.nl.

Internetsnelheden van online.nl internet

De internetsnelheden van online.nl internet zijn vrij stabiel en relatief gezien erg hoog, de snelheid van haar pakketten staat weergeven in de maximale download en uploadsnelheid. Kies je voor een DSL verbinding dan kan het zijn dat de internetsnelheid lager kan uitvallen dan dat je verwacht had. Dit kan te maken hebben met een aantal factoren:

  • De totale drukte op het internet, hoe drukker, hoe trager de internetverbinding
  • De locatie van je draadloze modem binnenshuis
  • De locatie van je woning ten opzichte van de wijkcentrale
  • Totale capaciteit van de servers waarvan jij een bestand wilt downloaden (ontvangen)
  • Het aantal apparaten die zijn verbonden met het internet binnenshuis

Maak je niet te veel zorgen over de internetsnelheid van online.nl, bij het bestellen zul je direct zien welke internetsnelheid je op jouw woonadres kunt verwachten. 

Transparantie van de internetsnelheden bij Online.nl

Online.nl internet houdt er niet van om haar klanten voor de gek te houden, ze streven er dan ook naar om de consument zo goed mogelijk in te lichten over de verwachte snelheid van de internetverbinding en welke factoren hier mee van doen zijn. Om hier zeker van te zijn heeft online.nl er voor gekozen om de Gedragscode Transparantie Internetsnelheden te ondertekenen, deze kun je terug vinden op de website van online.nl.

Handige & leuke Video’s

Ziggo internet, de beste provider voor uw woonadres?

Ziggo internet, de beste provider voor uw woonadres?

Als je gaat kiezen voor Ziggo internet heb je de keuze uit verschillende pakketten, je kunt gaan voor het Start, Complete of Max pakket. Het verschil van deze pakketten zit hem voornamelijk in de internetsnelheid, je krijgt bij alle pakketten namelijk interessante...

XS4ALL internet, de beste provider voor uw woonadres?

XS4ALL internet, de beste provider voor uw woonadres?

XS4ALL is een provider die voor iedereen een geschikte internetverbinding wil verzorgen. Met name in kwaliteit en snelheid, en als het eventjes kan altijd met een snelle glasvezelverbinding. Om er direct achter te komen welke verbinding op jouw huisadres beschikbaar...

Traag internet, waar kan het allemaal aan liggen?

Traag internet, waar kan het allemaal aan liggen?

Traag internet, misschien wel een van de irritantste dingen die je kunt hebben als je aan het werk bent of serie probeert te kijken. In de meeste gevallen weten mensen helaas niet wat ze kunnen doen om problemen met langzaam internet te verhelpen en dat is natuurlijk...

Tele2 internet, de beste provider voor uw woonadres?

Tele2 internet, de beste provider voor uw woonadres?

Tele2 internet, een echte no nonsens breedband provider waar ze vinden dat goed internet standaard zou moeten zijn en makkelijk te installeren. Om deze reden kiest Tele2 voor eenvoudige pakketten zonder extra’s die de kosten alleen maar verhogen, Tele 2 internet is...

T-Mobile internet, de beste provider voor uw woonadres?

T-Mobile internet, de beste provider voor uw woonadres?

Vrijwel iedereen kent de aanbieder van internet T-Mobile wel. Al is het niet van de reclames, dan is het wel van het hebben van een abonnement bij de aanbieder in het verleden. Je kunt bij T-Mobile uit verschillende soorten internet kiezen. Over het algemeen is het...

Laatst geüpdatet