Online.nl internet, de beste provider voor uw woonadres?

apr 16, 2019 | Internet

apr 16, 2019 | Internet

Online.nl internet, ze staan bekend om haar snelle, betrouwbare en vooral voordelig internet. Je hebt bij deze provider de keuzemogelijkheid tussen DSL of glasvezel internet. Ga je voor de DSL internet van online.nl dan beschik je over een downloadsnelheid van 100 MB/s en een uploadsnelheid van 10 MB/s, kies je voor glasvezel dan kun je genieten van 200 MB/s download en uploadsnelheid.

Online.nl internet maakt gebruik van het betrouwbare en zeer stabiele KPN netwerk waarmee je altijd snel internet kunt ontvangen. Ook ontvang je een draadloos wifi modem waarbij een zeer eenvoudige installatie vereist is. Online.nl internet is voor veel huishoudens in Nederland dan ook de perfecte keuze. Zoals we al zeiden is deze provider erg voordelig en ben je binnen enkele minuten aangesloten, jij hoeft enkel en alleen je internetsnelheid te kiezen.

internet online.nl

Voordelen online.nl internet

  • Profiteer van voordelig en snel DSL internet met snelheden tot 100 MB/s dat verloopt middels het KPN netwerk
  • Gratis draadloos wifi modem in bruikleen met een snelle installatie, het ZyXEL modem is erg betrouwbaar.
  • 3 gepersonaliseerde email adressen met gratis spam- en virusfilter

Online.nl glasvezel internet

Ontwikkelingen op het gebied van internet zijn de afgelopen jaren ontzettend snel gegaan, we staan er dan ook bijna niet meer bij stil en vinden het de normaalste zaak van de wereld, en dat is ook niet zo gek. Ieder huishouden in Nederland verwacht dat het internet stabiel en betrouwbaar moet zijn, op welke plek dan ook.

Kies je voor glasvezel online.nl internet hoef jij je geen enkel moment meer druk te maken over de stabiliteit en snelheid van je internetverbinding. Het is de snelste oplossing die momenteel te verkrijgen is voor zowel de download als uploadsnelheid. De verbinding loopt namelijk over dunne vezel welke data verstuurd met de snelheid van het licht.

Glasvezel dekking online.nl internet

Helaas is de dekking van glasvezel nog wel een puntje waar we bij stil moeten staan, het is namelijk nog niet in heel Nederland verkrijgbaar. Doe de postcodecheck in de internet vergelijker en vink online.nl aan en kom er binnen enkele minuten achter of jij van deze internet provider glasvezel kunt ontvangen.

Wil je glasvezel internet van online.nl ontvangen dan ben je genoodzaakt om een tv pakket erbij af te sluiten, ze kunnen namelijk zonder een tv aansluiting geen glasvezel leveren. Wil je dus genieten van pijlsnel internet van online.nl dan zul je moeten kiezen voor een internet en tv of alles in 1 pakket. Ben je op zoek naar het beste, goedkoopste of snelste internet pakket? Druk dan snel op één van de links.

WiFi modem van online.nl internet

Kies je voor online.nl internet dan ontvang je kosteloos een draadloos modem in bruikleen welke uitermate geschikt is voor pijlsnel internet. Het modem is enorm makkelijk te installeren. WiFi wordt vooral gebruikt om al je apparaten binnenshuis draadloos te verbinden.

ZyXEL modem van online.nl internet

Online.nl internet wordt standaard geleverd met een Zyxel VMG8324-b10A WiFi modem, deze word je in bruikleen verschaft. Wil je overstappen naar een andere provider dan wordt er van je gevraagd om dit modem weer terug te sturen. Dit is geen wifi versterker, deze krijg je niet standaard meegeleverd bij de provider Online.nl.

Internetsnelheden van online.nl internet

De internetsnelheden van online.nl internet zijn vrij stabiel en relatief gezien erg hoog, de snelheid van haar pakketten staat weergeven in de maximale download en uploadsnelheid. Kies je voor een DSL verbinding dan kan het zijn dat de internetsnelheid lager kan uitvallen dan dat je verwacht had. Dit kan te maken hebben met een aantal factoren:

  • De totale drukte op het internet, hoe drukker, hoe trager de internetverbinding
  • De locatie van je draadloze modem binnenshuis
  • De locatie van je woning ten opzichte van de wijkcentrale
  • Totale capaciteit van de servers waarvan jij een bestand wilt downloaden (ontvangen)
  • Het aantal apparaten die zijn verbonden met het internet binnenshuis

Maak je niet te veel zorgen over de internetsnelheid van online.nl, bij het bestellen zul je direct zien welke internetsnelheid je op jouw woonadres kunt verwachten. 

Transparantie van de internetsnelheden bij Online.nl

Online.nl internet houdt er niet van om haar klanten voor de gek te houden, ze streven er dan ook naar om de consument zo goed mogelijk in te lichten over de verwachte snelheid van de internetverbinding en welke factoren hier mee van doen zijn. Om hier zeker van te zijn heeft online.nl er voor gekozen om de Gedragscode Transparantie Internetsnelheden te ondertekenen, deze kun je terug vinden op de website van online.nl.

Handige & leuke Video’s

Waar gebruiken mensen het internet voor?

Waar gebruiken mensen het internet voor?

Het internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Wist je dat we maar liefst 47 uur per week online doorbrengen? Dat zijn 2 volle dagen. Op een jaar komt dat neer op 100 dagen, en op een mensenleven op 21 jaar, 3 maanden en 12 dagen. Kortom, we brengen bijna een...

Vergelijk internet providers voor de beste prijs

Vergelijk internet providers voor de beste prijs

Probeer je de beste deal te vinden als het gaat om internetpakketten? Heb je vergeleken en vind je het moeilijk om een weloverwogen keuze te maken tussen alle beschikbare opties? Verzand niet urenlang in onderzoek - laat ons je helpen! In deze blogpost gaan we na...

Online geld besparen; zo doe je dit

Online geld besparen; zo doe je dit

Ben je op zoek naar manieren om geld te besparen op je online aankopen? Met zoveel beschikbare opties kan het overweldigend voelen om de meest kosteneffectieve oplossing te vinden. Maar maak je geen zorgen - het hoeft niet ingewikkeld te zijn! Onze gids geeft je alle...

Glasvezel op jouw adres?

Glasvezel op jouw adres?

Heb je behoefte aan het snelste van het snelste internet? Dan is glasvezel de beste keuze. Hierbij is de upload- en downloadsnelheid altijd gelijk. Bovendien is dit netwerk erg stabiel. Ideaal als je vaak online bent, veel streamt en videobelt en gebruik maakt van...

Altijd online blijven? Zo zit je nooit zonder internet

Altijd online blijven? Zo zit je nooit zonder internet

Het is bijna onmisbaar geworden over de hele wereld, een goede internetverbinding! Voor werk, communicatie en vermaak wordt internet op dagelijkse basis veel gebruikt. En als dit wegvalt, kan dat wel eens nare gevolgen hebben. Zo zou het kunnen zijn dat je zonder...