Internet radio kopen in 2022? De beste wifi radio in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Een internet radio kopen, ook wel een wifi radio genoemd. Het is een steeds geliefder product dat voor de echte muziek liefhebber gemaakt is. De wifi radio heeft beter geluid dan de normale radio, doordat de radio via wifi werkt beschikt deze over ruisloos geluid waardoor je optimaal van muziek kunt genieten.

Een internetradio kopen is een lastige opgave, er zijn zo veel verschillende soorten met specificaties die het kiezen lastig kunnen maken. Bepaalde internet radio ontvangers kunnen bijvoorbeeld makkelijker vervoerd worden of hebben een bijgeleverde afstandbediening. Voor ieder wat wils.

Een internet radio kopen? Wij hebben een handige top 5 opgesteld. Hier kun je overzichtelijk de specificaties lezen en snel bepalen welke wifi radio de beste prijs – kwaliteit verhouding heeft. Door deze te bestuderen kan je de voor jou beste internet radio uit kiezen. Zo maken wij een internetradio kopen een stuk makkelijker voor jou!

1. Sonoro Meisterstück SO-610 V2

Wil je een internet radio kopen? Dan is dit wel één van de beste internet radio’s die te vinden is. Deze radio met wifi zorgt ervoor dat jij kan genieten van muziek in zeer hoge kwaliteit. De internet radio receiver via Bluetooth en wifi is sterk, zo kun je snel je muziek draadloos streamen naar je telefoon of tablet. Deze wifi radio beschikt ook over een DAB+ ontvanger waardoor je kan genieten van ruisvrije muziek en een groot aantal aan radio zenders.

Bij een internet radio kopen kijk je natuurlijk naar de kwaliteit van de boxen. De beste internet radio beschikt over 4 ingebouwde high performance speakers, de geluidskwaliteit van deze wifi radio zal hierdoor helder en gedetailleerd klinken.

Verder is bij een internetradio kopen de subwoofer erg belangrijk. Deze wifi radio bevat een ingebouwde subwoofer waardoor lage bastonen goed doorklinken.

Voor- en nadelen Sonoro Meisterstück SO-610 V2

Deze radio maakt het mogelijk om via de USB muziek te spelen maar ook draadloos muziek kunnen streamen is een sterk pluspunt. Ook de DAB+ maakt deze internet radio kopen een goede keus. Echter beschikt deze radio met wifi niet over een accu, wat nadelig kan zijn.

 Via Bluetooth of wifi streamt de radio muziek draadloos van een apparaat
 Luister naar radio zonder ruis dankzij de DAB+ ontvanger.
 Via de USB ingang speel je muziek.
⨯ De radio heeft geen accu.

2. TechniSat DigitRadio 140

Een internet radio kopen is vaak een lastig iets, toch is deze sterke wifi radio een van de best internet radio’s op de markt. Het strakke zwarte uiterlijk van deze radio zorgt ervoor dat deze in iedere woonkamer een mooie plek kan hebben. Het product wordt als eenvoudig te installeren ervaren en bevat vele mogelijkheden.

Deze wifi radio beschikt over een een DAB+ tuner, die maakt het mogelijk om naar digitale radio te luisteren. Vaak wordt de vraag gesteld ”Wat is internet radio?”, internet radio maakt het mogelijk om radio te luisteren via het internet.

Hierdoor is mogelijk om het alle zenders 24 uur per dag te luisteren. Het geluid is ook duidelijk zuiverder waardoor je muziek kan ervaren zoals het hoort.

Heb je even geen zin in radio via wifi? Dan stream je gemakkelijk draadloos muziek via bluetooth vanaf je smartphone of tablet.

Voor- en nadelen TechniSat DigitRadio140

Zoals beschreven is deze internet radio kopen is een echte aanrader door de DAB+ tuner die zorgt voor een ruisvrij radiosignaal. Ook kunt u via bluetooth muziek streamen. Deze Wifi internet radio maakt het mogelijk om naar duizenden online radio zenders te luisteren. De radio beschikt alleen niet over een accu.

 De digitale DAB+ tuner zorgt voor een ruisvrij radiosignaal.
 Luister naar duizenden online radiozenders via wifi.
 Via Bluetooth streamt de radio muziek draadloos van een apparaat.
⨯ De radio heeft geen accu.

3. Revo SuperSystem

Deze wifi radio heeft sterke kwaliteiten in het ontwerp zitten. Qua uiterlijk is dit de beste internet radio die je kunt krijgen, maar ook de internet radio player is goed en wederom is de radio sterk op het gebied van wifi. Toch heeft deze radio een zogenaamde Unique Selling Point die van groot belang kan zijn bij een wifi internet radio kopen.

Het grote voordeel van deze wifi radio ontvanger is dat het ook een Spotify connect heeft, dit maakt het mogelijk om de radio direct te verbinden met je Spotify account.

Deze wifi radio beschikt ook over een DAB+ tuner, radio wifi en FM radio. Bij het proces van een internet radio kopen zul je misschien niet zo snel denken aan muziek kunnen streamen en deze dan in CD kwaliteit af kunnen spelen, maar ook dit kan deze radio. Het is ook mogelijk om nummers afte spelen vanaf een apparaat in je netwerk met DLNA.

Zoals eerder benoemd is bij een internet radio kopen erg belangrijk om rekening te houden met de boxen en dus het geluid kwaliteit. Deze wifi radio beschikt over 3,5” speakers die zijn gekoppeld aan een 80 watt Class-d versterker, samen met 40 Watt subwoofer.

Wil je een wifi radio kopen met geweldig gebalanceerd geluid met krachtige weergaven? Overweeg het Revo SuperSystem dan zeker! Deze internet radio player is makkelijk te gebruiken met een makkelijke joystick boven op de radio.

Voor- en nadelen Revo SuperSystem Walnoot/Zwart

Het afspelen van radio muziek cd kwaliteit is een groot pluspunt bij een wifi radio kopen. Ook de muziek via mobiel apparaat, computer of NAS naar de radio is streamen is een sterk plus punt.

Deze wifi radio geeft ook de mogelijkheid om naar duizende radiostations te luisteren. Helaas beschikt de radio niet over een accu en is het afspelen van muziek via Apple AirPlay niet mogelijk.

 Via wifi stuur je muziek van een mobiel, computer of NAS naar de radio.
 De radio geeft je toegang tot duizenden online radiostations.
 Met Bluetooth aptX streamt de radio muziek in cd kwaliteit.
⨯ Muziek afspelen via Apple AirPlay is niet mogelijk.
⨯ De radio heeft geen accu voor draadloos gebruik.

4. Audisse Shirudo

In het proces van een wifi radio kopen is het natuurlijk een van de streefpunten om een radio te vinden die op alle gebieden sterk is, dat is deze radio. Deze draagbare heeft veel verschillende opties die de radio erg gewild en geliefd maken. Mensen vinden het fijn dat deze draagbaar is, bereik heeft over de hele wereld en ook het retro ontwerp trekt vaak aan.

De accu van deze radio is erg sterk en voor vele dan ook het grootste pluspunt en reden tot aankoop. Bij een internet radio kopen voor op het werk is de draagbaarheid natuurlijk erg handig.

Deze internet radio player beschikt wederom over een ruisvrije DAB+ tuner. Radio via wifi luisteren zorgt ervoor dat je kan luisteren naar nummers over de hele wereld. Een usb stick kan ervoor zorgen dat de internet radio receiver voor jou overbodig wordt en je jouw favoriete muziek zo afspeelt.

Deze internet radio kopen zal je geen spijt opleveren, de ingebouwde accu zorgt ervoor dat je deze radio 12 tot 16 uur draadloos kunt gebruiken. Wanneer de accu leeg is kun je deze opladen in een stopcontact. De ingebouwde accu maakt deze internet radio kopen niet alleen aantrekkelijk.

Ook het handvat en het regen-, stof- en vuilbestendige ontwerp maken deze wifi radio zeer geschikt. Deze draagbare radio met wifi wordt geleverd met een reis etui, die het vervoeren makkelijk maakt. Je kunt deze internet radio kopen om buiten te gebruik maar ook thuis is hij ideaal, je kunt hem zelfs uitstekend als wekker gebruiken.

Voor- en nadelen Audisse Shirudo

De ingebouwde accu is een groot voordeel van deze radio maar ook het luisteren naar online radio’s zenders via wifi is een specificatie voor deze wifi radio. Het via Bluetooth streamen kan deze internet radio kopen aantrekkelijker maken. Het min punt dat deze radio heeft is dat het geen muziek afspeelt van SD-geheugenkaarten.

 Via Bluetooth streamt de radio muziek draadloos van een apparaat.
✓ Luister naar duizenden online radiozenders via wifi.
 Door de ingebouwde accu neem je de radio overal mee naartoe.
⨯ De radio speelt geen muziek af van SD-geheugenkaarten.

5. Pure Evoke CF6

Voor een internet radio kopen moet je jouw behoeftes duidelijk vast stellen. Buiten het feit dat deze wifi radio een strak uiterlijk heeft, vinden mensen de radio ook makkelijk in de omgang. Het apparaat heeft vele functie en ook deze functies zijn overzichtelijk weergegeven. De geluidskwaliteit is top, het zal voor optimale muziekervaring zorgen.

De Pure Evoke CF6 voorziet iedere kamer in je huis van jouw favoriete muziek. Dit kan wederom door het verbinden met Bluetooth, echter kan je jouw telefoon ook met deze wifi radio verbinden door een audio kabel.

Het is ook mogelijk om direct met een CD af te spelen. De radio via wifi kan meer dan 30.000 online radio zenders ontvangen zodat je nooit uitgeluisterd raakt. Ook deze wifi radio kan ruisloos geluid produceren via de DAB+ tuner.

‘S ochtend lastig wakker worden? Dan kan deze internet radio kopen de oplossing zijn. Hij heeft namelijk een wekker met radio alarm. Het is ook mogelijk om op deze wifi radio 30 favoriete zenders toe te voegen, hierdoor hoef je niet lang te zoeken naar jouw favoriete radio zender.

De meegeleverde afstandsbediening is ook een groot plus punt, het zorgt ervoor dat jij niet hoeft op te staan of van je werkplek hoeft af te komen.

Voor- en nadelen Pure Evoke CF6

De wekker met sluimer functie is natuurlijk een groot voordeel voor de echte slaapkop. Daarbij is het bij een internet radio kopen natuurlijk belangrijk dat hij duizenden online radio zenders heeft, waarbij bij deze radio natuurlijk de voorkeuze zenders een voordeel zijn.

Het draadloos streamen is weer een groot voordeel. Helaas is er bij deze radio geen accu meegeleverd voor mobiel gebruik.

✓ Via Bluetooth streamt de radio muziek draadloos van een apparaat.
 Via wifi luister je naar duizenden online radiozenders.
 Je wordt muzikaal gewekt door het radio alarm met de sluimerfunctie.
⨯ De accu voor mobiel gebruik is niet meegeleverd.

Laatst geüpdatet