XS4ALL internet, de beste provider voor uw woonadres?

apr 17, 2019 | Internet

Altijd stabiel internet bij XS4ALL

XS4ALL staat bekend om zijn stabiele internet wat ervoor zorgt dat je nooit meer zonder internet komt te zitten. Eigenlijk alles is mogelijk; films streamen, downloaden of gewoon lekker facetimen. Daarnaast kunnen ook al jouw apparaten die werken op een internet verbinding makkelijk meedraaien met XS4ALL internet. Ook als je een groot gezin hebt die veel gebruik maakt van het internet, dan merk je daar niks van en kan iedereen lekker zijn gang gaan.

Om dit stabiele netwerk te realiseren zorgt XS4ALL ervoor dat er een monteur langskomt om alles te installeren, zo ben je verzekerd van een goed werkende internetverbinding zonder traag internet.

Geweldig internet modem van XS4ALL

Om een snelle internetverbinding te kunnen realiseren levert XS4ALL een geweldige modem mee genaamd FRITZ!Box. Het maakt niet uit welk internetabonnement je uitkiest, want bij elke soort krijg je deze modem meegeleverd. Door gebruik van deze modem heb je altijd een stabiele en snelle internetverbinding in huis. Wil je het snelste internet ontvangen? Druk dan snel op de link om de top 10 te bekijken.

Wat zit er standaard bij een internet abonnement van XS4ALL?

Natuurlijk krijg je altijd stabiel en snel internet, maar daarbij ook nog veel extra’s. Zo wordt de modem en internet altijd geïnstalleerd door een monteur, die vervolgens ook nog eens na de installatie een WiFi-check uitvoert. Ook krijg je F-secure beveiliging en daarbij nog eens 500 MB mobiel internet per maand voor niks extra’s. Tot slot krijg je ook nog eens een WiFi-versterker meegeleverd om de perfecte verbinding te creëren.

Je kunt er natuurlijk ook nog altijd voor kiezen om internet via stopcontact te ontvangen, hiervoor heb je wel wat randapparatuur nodig. Welke je nodig hebt lees je in het artikel over dit onderwerp.

Internetabonnementen van XS4ALL

Zoals net gezegd kun je bij provider XS4ALL verschillende soorten internetpakketten krijgen. Daarom hebben we hieronder voor jou de verschillende pakketten uiteengezet zodat je een makkelijkere keuze kunt maken.

  1. Internetabonnement ProKies je voor het internetabonnement Pro van XS4ALL dan word je voorzien van een internetsnelheid van maar liefst 500 Mbit/s. Mede wordt dit mogelijk gemaakt door een glasvezelverbinding. Op het moment betaal je de eerste drie maanden maar €44,- per maand, daarna ga je de rest van de maanden €66,- per maand betalen.
  2. Internetabonnement Plus: Natuurlijk zoals waar XS4ALL voor staat krijg je bij internetabonnement Plus altijd stabiel en snel internet. Heb je de mogelijkheid tot een glasvezelaansluiting dan kun je een internetsnelheid van 200 Mbit/s verwachten. Is dit helaas niet mogelijk? Dan kun je altijd nog kiezen voor het DSL internet met een internetsnelheid van 200 Mbit/s. Ook bij dit abonnement betaal je de eerste drie maanden maar €44,- per maand en de volgende maanden €58,50,- per maand.
  3. Internetabonnement Smart: Ook bij dit internet pakket van XS4ALL krijg je stabiel en snel internet met een geweldige modem. Ook hier kun je kiezen uit twee soorten verbindingen; ADSL of glasvezel. Met glasvezel internet kun je een internetsnelheid verwachten van 100 Mbit/s en met de koperverbinding kun je een internetsnelheid ontvangen van 100 Mbit/s. De kosten van dit pakket zijn de eerste drie maanden €44,- per maand en de rest van de maanden €48,50,- per maand.
  4. Internetabonnement Compact: Het laatste internet abonnement van XS4ALL genaamd Compact is het goedkoopste om af te sluiten. Je krijgt hierbij een koperaansluiting met een internetsnelheid van 50 Mbit/s. Ook kun je kiezen voor glasvezel met een internetsnelheid van 50 Mbit/s. Je betaalt maandelijks €43,50,- per maand voor pakket Compact.

Zoals je kunt zien is XS4ALL niet de goedkoopste internet provider, in de vergelijker krijg je een goed beeld van de goedkoopste na het invullen van de postcodecheck. 

Nooit geen dag zonder internet met XS4ALL

Het kan zomaar zijn dat je aan het verhuizen bent en toch graag de behoefte hebt aan geschikt internet of een nieuwe internet provider. XS4ALL kan dit voor je regelen. De gehele overstap en installatie wordt geregeld door XS4ALL. Daarnaast bepaal je zelf wanneer jouw nieuwe internetverbinding wordt geplaatst. Begin nu met internet vergelijken!

Om de volgende dag online te zijn levert XS4ALL een 4G hotspot met 10 GB zodat je altijd online kunt blijven. De kosten hiervan zijn €65,- per keer. Er wordt verzekerd dat jouw internetaansluiting binnen 2 weken is gerealiseerd. Wil je internet via de kabel ontvangen dan is dit helaas niet mogelijk bij XS4ALL, kijk in de vergelijker voor providers die dit wel aan kunnen bieden op jouw woonadres.

xs4all pakketten
internet basic xs4all
xs4all internet storing

Handige & leuke Video’s

Wedden op de eredivisie wedstrijden; zo werkt het

Wedden op de eredivisie wedstrijden; zo werkt het

Hoe werkt wedden op eredivisiewedstrijden? Moet je een hardcore fan van een van de betrokken teams zijn om geld aan de wedstrijd te verdienen? Of kan iedereen het doen en toch winst maken? In deze post gaan we na hoe wedden op eredivisiewedstrijden werkt, en geven we...

De meest effectieve bij het vinden van de juiste wijnverpakking

De meest effectieve bij het vinden van de juiste wijnverpakking

Er zijn veel dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de juiste wijnverpakking. Maar met de juiste kennis kun je de perfecte verpakking voor je wijnen vinden. In deze post onderzoeken we enkele van de meest effectieve manieren om de juiste...

Creeer een veilig gevoel in je huis

Creeer een veilig gevoel in je huis

Ben je op zoek naar manieren om een veilig gevoel in je huis te creëren? Zo ja, dan ben je niet de enige. Veel ouders voelen de behoefte om een veilige omgeving voor hun kinderen te scheppen, vooral als ze jong zijn. Er zijn veel dingen die je kunt doen om je huis...

Afstand is geen bezwaar in de wereld van live games

Afstand is geen bezwaar in de wereld van live games

Eén van de geweldige dingen van de huidige internetconnectiviteit is dat je interactief mee kunt zijn met vrienden en geliefden, ongeacht waar ze zich bevinden. Live spelletjes zijn een leuke manier om dit te doen. Maar niet iedereen speelt graag dezelfde spellen. Wat...

Hoe kies je de beste breedband voor gamen?

Hoe kies je de beste breedband voor gamen?

We doen tegenwoordig van alles online. Maar weinig activiteiten zijn zo afhankelijk van een stabiele en betrouwbare internetverbinding als gamen. Als je een fanatieke gamer bent en een nieuwe provider overweegt, op welke specifieke punten moet je dan letten?...

Waarom je online beoordelingen nog steeds kunt vertrouwen in 2022

Waarom je online beoordelingen nog steeds kunt vertrouwen in 2022

Er zullen veel mensen zijn die zich in het volgende weten te herkennen. Wanneer je een product wilt kopen op een bepaalde website, of gebruik wilt maken van een bepaalde dienst, controleer je eerst een aantal online recensies of beoordelingen. Op deze manier heb...