XS4ALL internet, de beste provider voor uw woonadres?

door apr 17, 2019Internet

door apr 17, 2019Internet

XS4ALL is een provider die voor iedereen een geschikte internetverbinding wil verzorgen. Met name in kwaliteit en snelheid, en als het eventjes kan altijd met een snelle glasvezelverbinding. Om er direct achter te komen welke verbinding op jouw huisadres beschikbaar is kun je de handige postcodecheck doen. XS4ALL biedt verschillende internet pakketten aan voor hun klanten. Hieronder kun je meer lezen over internet van XS4ALL.

 internet xs4all

Altijd stabiel internet bij XS4ALL

XS4ALL staat bekend om zijn stabiele internet wat ervoor zorgt dat je nooit meer zonder internet komt te zitten. Eigenlijk alles is mogelijk; films streamen, downloaden of gewoon lekker facetimen. Daarnaast kunnen ook al jouw apparaten die werken op een internet verbinding makkelijk meedraaien met XS4ALL internet. Ook als je een groot gezin hebt die veel gebruik maakt van het internet, dan merk je daar niks van en kan iedereen lekker zijn gang gaan.

Om dit stabiele netwerk te realiseren zorgt XS4ALL ervoor dat er een monteur langskomt om alles te installeren, zo ben je verzekerd van een goed werkende internetverbinding zonder traag internet.

Geweldig internet modem van XS4ALL

Om een snelle internetverbinding te kunnen realiseren levert XS4ALL een geweldige modem mee genaamd FRITZ!Box. Het maakt niet uit welk internetabonnement je uitkiest, want bij elke soort krijg je deze modem meegeleverd. Door gebruik van deze modem heb je altijd een stabiele en snelle internetverbinding in huis. Wil je het snelste internet ontvangen? Druk dan snel op de link om de top 10 te bekijken.

Wat zit er standaard bij een internet abonnement van XS4ALL?

Natuurlijk krijg je altijd stabiel en snel internet, maar daarbij ook nog veel extra’s. Zo wordt de modem en internet altijd geïnstalleerd door een monteur, die vervolgens ook nog eens na de installatie een WiFi-check uitvoert. Ook krijg je F-secure beveiliging en daarbij nog eens 500 MB mobiel internet per maand voor niks extra’s. Tot slot krijg je ook nog eens een WiFi-versterker meegeleverd om de perfecte verbinding te creëren.

Je kunt er natuurlijk ook nog altijd voor kiezen om internet via stopcontact te ontvangen, hiervoor heb je wel wat randapparatuur nodig. Welke je nodig hebt lees je in het artikel over dit onderwerp.

Internetabonnementen van XS4ALL

Zoals net gezegd kun je bij provider XS4ALL verschillende soorten internetpakketten krijgen. Daarom hebben we hieronder voor jou de verschillende pakketten uiteengezet zodat je een makkelijkere keuze kunt maken.

  1. Internetabonnement ProKies je voor het internetabonnement Pro van XS4ALL dan word je voorzien van een internetsnelheid van maar liefst 500 Mbit/s. Mede wordt dit mogelijk gemaakt door een glasvezelverbinding. Op het moment betaal je de eerste drie maanden maar €44,- per maand, daarna ga je de rest van de maanden €66,- per maand betalen.
  2. Internetabonnement Plus: Natuurlijk zoals waar XS4ALL voor staat krijg je bij internetabonnement Plus altijd stabiel en snel internet. Heb je de mogelijkheid tot een glasvezelaansluiting dan kun je een internetsnelheid van 200 Mbit/s verwachten. Is dit helaas niet mogelijk? Dan kun je altijd nog kiezen voor het DSL internet met een internetsnelheid van 200 Mbit/s. Ook bij dit abonnement betaal je de eerste drie maanden maar €44,- per maand en de volgende maanden €58,50,- per maand.
  3. Internetabonnement Smart: Ook bij dit internet pakket van XS4ALL krijg je stabiel en snel internet met een geweldige modem. Ook hier kun je kiezen uit twee soorten verbindingen; ADSL of glasvezel. Met glasvezel internet kun je een internetsnelheid verwachten van 100 Mbit/s en met de koperverbinding kun je een internetsnelheid ontvangen van 100 Mbit/s. De kosten van dit pakket zijn de eerste drie maanden €44,- per maand en de rest van de maanden €48,50,- per maand.
  4. Internetabonnement Compact: Het laatste internet abonnement van XS4ALL genaamd Compact is het goedkoopste om af te sluiten. Je krijgt hierbij een koperaansluiting met een internetsnelheid van 50 Mbit/s. Ook kun je kiezen voor glasvezel met een internetsnelheid van 50 Mbit/s. Je betaalt maandelijks €43,50,- per maand voor pakket Compact.

Zoals je kunt zien is XS4ALL niet de goedkoopste internet provider, in de vergelijker krijg je een goed beeld van de goedkoopste na het invullen van de postcodecheck. 

Nooit geen dag zonder internet met XS4ALL

Het kan zomaar zijn dat je aan het verhuizen bent en toch graag de behoefte hebt aan geschikt internet of een nieuwe internet provider. XS4ALL kan dit voor je regelen. De gehele overstap en installatie wordt geregeld door XS4ALL. Daarnaast bepaal je zelf wanneer jouw nieuwe internetverbinding wordt geplaatst. Begin nu met internet vergelijken!

Om de volgende dag online te zijn levert XS4ALL een 4G hotspot met 10 GB zodat je altijd online kunt blijven. De kosten hiervan zijn €65,- per keer. Er wordt verzekerd dat jouw internetaansluiting binnen 2 weken is gerealiseerd. Wil je internet via de kabel ontvangen dan is dit helaas niet mogelijk bij XS4ALL, kijk in de vergelijker voor providers die dit wel aan kunnen bieden op jouw woonadres.

xs4all pakketten
internet basic xs4all
xs4all internet storing

Handige & leuke Video’s

Internet snelheid, waar moet ik op letten?

Internet snelheid, waar moet ik op letten?

De internet snelheid is wellicht een van de belangrijkste zaken waar je op moet letten bij de keuze voor het best passende internet abonnement. Daarnaast is de prijs en beschikbaarheid op je locatie erg belangrijk, hier is niet veel aan te veranderen en rekening mee...

Internet schotel, is het nog mogelijk?

Internet schotel, is het nog mogelijk?

Een internet schotel verkrijgen, is het vandaag de dag nog mogelijk? Het is namelijk niet meer de enigste manier om een internetverbinding te realiseren, zo kun je kiezen voor DSL internet, glasvezel verbinding maar natuurlijk ook het allernieuwste 4G thuisnetwerk...

DSL internet, alles wat je moet weten

DSL internet, alles wat je moet weten

DSL internet, wat is het? DSL internet, ook wel bekend als Digital Subscriber Line. Het is een techniek die het ontvangen van internet over een koperdraadaansluiting bewerkstelligt, deze koperdraadaansluiting betreft de vaste telefoonaansluiting. Bijna ieder...

ADSL internet, alles wat je moet weten

ADSL internet, alles wat je moet weten

ADSL, wat is het precies? ADSL internet, je zult er vast weleens van gehoord hebben. Dit is niet raar want voorheen was de ADSL verbinding een van de populairste manieren om internet in jouw woning te ontvangen. Maar waar staat de afkorting ADSL nu eigenlijk voor?...

Snelste internet provider, wie wint de strijd?

Snelste internet provider, wie wint de strijd?

De snelste internet provider, elk jaar barst de strijd weer los tussen alle providers in Nederland. Voor veel consumenten in Nederland is naast de prijs ook de snelheid doorslaggevend, logisch natuurlijk want dat is waar internet nou eenmaal om draait. Wie is nu de...

Goedkoop internet, alles van A-Z!

Goedkoop internet, alles van A-Z!

Goedkoop internet is natuurlijk wel zo fijn thuis, maar de kwaliteit van het internet mag dit niet teniet doen uiteraard. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten goedkope internet providers, maar welke is nou precies het beste? Wij gaan je helpen om tot het...

Beste internet provider, kom er nu direct achter!

Beste internet provider, kom er nu direct achter!

De beste internet provider, het kan een hele zoektocht zijn, tegenwoordig is er ontzettend veel aanbod waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen je graag helpen en onafhankelijk advies verschaffen over de beste internet providers in Nederland....

Hoe kunt u het beste internet vergelijken?

Hoe kunt u het beste internet vergelijken?

Ben je op zoek naar een goedkoper internet abonnement, of overweeg je een alles in 1 pakket? Behalve dat we bij internetvergelijken.org de goedkoopste abonnement voor je zoeken, zorgen we er ook voor dat we het abonnement voor je vinden die het beste bij u past. Als...

Wat moet je doen als het internet uitvalt op de werkplaats

Wat moet je doen als het internet uitvalt op de werkplaats

Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om taken op het kantoor af te krijgen, zonder dat daar internet bij komt kijken. Surfen op het internet, Mailen, Bestanden downloaden of uploaden en video’s streamen zijn dingen die je bijna allemaal op het kantoor nodig hebt....

Laatst geüpdatet