XS4ALL internet, de beste provider voor uw woonadres?

apr 17, 2019 | Internet

apr 17, 2019 | Internet

XS4ALL is een provider die voor iedereen een geschikte internetverbinding wil verzorgen. Met name in kwaliteit en snelheid, en als het eventjes kan altijd met een snelle glasvezelverbinding. Om er direct achter te komen welke verbinding op jouw huisadres beschikbaar is kun je de handige postcodecheck doen. XS4ALL biedt verschillende internet pakketten aan voor hun klanten. Hieronder kun je meer lezen over internet van XS4ALL.

 internet xs4all

Altijd stabiel internet bij XS4ALL

XS4ALL staat bekend om zijn stabiele internet wat ervoor zorgt dat je nooit meer zonder internet komt te zitten. Eigenlijk alles is mogelijk; films streamen, downloaden of gewoon lekker facetimen. Daarnaast kunnen ook al jouw apparaten die werken op een internet verbinding makkelijk meedraaien met XS4ALL internet. Ook als je een groot gezin hebt die veel gebruik maakt van het internet, dan merk je daar niks van en kan iedereen lekker zijn gang gaan.

Om dit stabiele netwerk te realiseren zorgt XS4ALL ervoor dat er een monteur langskomt om alles te installeren, zo ben je verzekerd van een goed werkende internetverbinding zonder traag internet.

Geweldig internet modem van XS4ALL

Om een snelle internetverbinding te kunnen realiseren levert XS4ALL een geweldige modem mee genaamd FRITZ!Box. Het maakt niet uit welk internetabonnement je uitkiest, want bij elke soort krijg je deze modem meegeleverd. Door gebruik van deze modem heb je altijd een stabiele en snelle internetverbinding in huis. Wil je het snelste internet ontvangen? Druk dan snel op de link om de top 10 te bekijken.

Wat zit er standaard bij een internet abonnement van XS4ALL?

Natuurlijk krijg je altijd stabiel en snel internet, maar daarbij ook nog veel extra’s. Zo wordt de modem en internet altijd geïnstalleerd door een monteur, die vervolgens ook nog eens na de installatie een WiFi-check uitvoert. Ook krijg je F-secure beveiliging en daarbij nog eens 500 MB mobiel internet per maand voor niks extra’s. Tot slot krijg je ook nog eens een WiFi-versterker meegeleverd om de perfecte verbinding te creëren.

Je kunt er natuurlijk ook nog altijd voor kiezen om internet via stopcontact te ontvangen, hiervoor heb je wel wat randapparatuur nodig. Welke je nodig hebt lees je in het artikel over dit onderwerp.

Internetabonnementen van XS4ALL

Zoals net gezegd kun je bij provider XS4ALL verschillende soorten internetpakketten krijgen. Daarom hebben we hieronder voor jou de verschillende pakketten uiteengezet zodat je een makkelijkere keuze kunt maken.

  1. Internetabonnement ProKies je voor het internetabonnement Pro van XS4ALL dan word je voorzien van een internetsnelheid van maar liefst 500 Mbit/s. Mede wordt dit mogelijk gemaakt door een glasvezelverbinding. Op het moment betaal je de eerste drie maanden maar €44,- per maand, daarna ga je de rest van de maanden €66,- per maand betalen.
  2. Internetabonnement Plus: Natuurlijk zoals waar XS4ALL voor staat krijg je bij internetabonnement Plus altijd stabiel en snel internet. Heb je de mogelijkheid tot een glasvezelaansluiting dan kun je een internetsnelheid van 200 Mbit/s verwachten. Is dit helaas niet mogelijk? Dan kun je altijd nog kiezen voor het DSL internet met een internetsnelheid van 200 Mbit/s. Ook bij dit abonnement betaal je de eerste drie maanden maar €44,- per maand en de volgende maanden €58,50,- per maand.
  3. Internetabonnement Smart: Ook bij dit internet pakket van XS4ALL krijg je stabiel en snel internet met een geweldige modem. Ook hier kun je kiezen uit twee soorten verbindingen; ADSL of glasvezel. Met glasvezel internet kun je een internetsnelheid verwachten van 100 Mbit/s en met de koperverbinding kun je een internetsnelheid ontvangen van 100 Mbit/s. De kosten van dit pakket zijn de eerste drie maanden €44,- per maand en de rest van de maanden €48,50,- per maand.
  4. Internetabonnement Compact: Het laatste internet abonnement van XS4ALL genaamd Compact is het goedkoopste om af te sluiten. Je krijgt hierbij een koperaansluiting met een internetsnelheid van 50 Mbit/s. Ook kun je kiezen voor glasvezel met een internetsnelheid van 50 Mbit/s. Je betaalt maandelijks €43,50,- per maand voor pakket Compact.

Zoals je kunt zien is XS4ALL niet de goedkoopste internet provider, in de vergelijker krijg je een goed beeld van de goedkoopste na het invullen van de postcodecheck. 

Nooit geen dag zonder internet met XS4ALL

Het kan zomaar zijn dat je aan het verhuizen bent en toch graag de behoefte hebt aan geschikt internet of een nieuwe internet provider. XS4ALL kan dit voor je regelen. De gehele overstap en installatie wordt geregeld door XS4ALL. Daarnaast bepaal je zelf wanneer jouw nieuwe internetverbinding wordt geplaatst. Begin nu met internet vergelijken!

Om de volgende dag online te zijn levert XS4ALL een 4G hotspot met 10 GB zodat je altijd online kunt blijven. De kosten hiervan zijn €65,- per keer. Er wordt verzekerd dat jouw internetaansluiting binnen 2 weken is gerealiseerd. Wil je internet via de kabel ontvangen dan is dit helaas niet mogelijk bij XS4ALL, kijk in de vergelijker voor providers die dit wel aan kunnen bieden op jouw woonadres.

xs4all pakketten
internet basic xs4all
xs4all internet storing

Handige & leuke Video’s

Efficiënt internet- en communicatiepakket

Efficiënt internet- en communicatiepakket

Een betrouwbaar en snel internet- en communicatiepakket is tegenwoordig van cruciaal belang voor alle bedrijven. Het internet wordt voor verschillende taken gebruikt. Het onderhouden van een website, e-mails, verzenden, transacties uitvoeren en communiceren met...

Samsung telefoon: top 3 best verkochte modellen

Samsung telefoon: top 3 best verkochte modellen

Samsung telefoons zijn al jarenlang de favoriete keuze van veel smartphonegebruikers. Met hun geavanceerde technologie, indrukwekkende functies en gebruiksvriendelijke interface zijn ze uitgegroeid tot een van de meest populaire merken op de markt. Als je op zoek bent...

Waar gebruiken mensen het internet voor?

Waar gebruiken mensen het internet voor?

Het internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Wist je dat we maar liefst 47 uur per week online doorbrengen? Dat zijn 2 volle dagen. Op een jaar komt dat neer op 100 dagen, en op een mensenleven op 21 jaar, 3 maanden en 12 dagen. Kortom, we brengen bijna een...

Vergelijk internet providers voor de beste prijs

Vergelijk internet providers voor de beste prijs

Probeer je de beste deal te vinden als het gaat om internetpakketten? Heb je vergeleken en vind je het moeilijk om een weloverwogen keuze te maken tussen alle beschikbare opties? Verzand niet urenlang in onderzoek - laat ons je helpen! In deze blogpost gaan we na...

Online geld besparen; zo doe je dit

Online geld besparen; zo doe je dit

Ben je op zoek naar manieren om geld te besparen op je online aankopen? Met zoveel beschikbare opties kan het overweldigend voelen om de meest kosteneffectieve oplossing te vinden. Maar maak je geen zorgen - het hoeft niet ingewikkeld te zijn! Onze gids geeft je alle...

5 manieren om je internetsnelheid te verbeteren

5 manieren om je internetsnelheid te verbeteren

Tegenwoordig zijn wij allemaal online te vinden. Er zijn maar weinig huishoudens te vinden waar de bewoners geen internetverbinding hebben. De providers spelen daarin een belangrijke rol en concurrenten voor het grootste marktaandeel. Dat doen zij mede door een hoge...

Glasvezel op jouw adres?

Glasvezel op jouw adres?

Heb je behoefte aan het snelste van het snelste internet? Dan is glasvezel de beste keuze. Hierbij is de upload- en downloadsnelheid altijd gelijk. Bovendien is dit netwerk erg stabiel. Ideaal als je vaak online bent, veel streamt en videobelt en gebruik maakt van...