WiFi Antenne kopen in 2022? De beste WiFi antenne in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Wil je graag de beste WiFi antenne vinden en zeker zijn van de beste keus? Dan ben je hier op het goede adres beland. Je kunt voortaan kiezen uit veel verschillende WiFi antennes waardoor het nog wel eens lastig kan zijn om een goede keus te maken. Om deze reden hebben we een top 5 WiFi antenne opgezet. Hierbij kun je alle reviews en handige voor- en nadelen bekijken. Een keuze maken wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. 

1. WRL Wireless AC600

De WRL wireless AC600 is een echte no-nonse USB WiFi antenne. Snel aan de slag op apparaten zonder draadloze ontvanger? Geen enkel probleem. Plug de USB in je laptop en verbind met beschikbare verbindingen.

Het apparaat is voorzien van een hoge kwaliteit en kan goed tegen een stootje. Vaak op de weg en gaat de laptop overal mee naar toe? Dan raden wij de WRL Wireless AC600 zeker aan.

Momenteel is deze USB WiFi adapter enkel te koop bij Bol.com. Druk snel op de button om de beste prijs te verkrijgen en te genieten van pijlsnelle internet verbindingen.

2. USB 2.0 802.IIN

Bereik snelheden van maar liefst 600 Mbps met de USB 2.0 802.IIN. Deze externe WiFi antenne is naast haar uitstekende specificaties ook gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. De antenne is namelijk los te koppelen van het USB gedeelte.

Ook goed om te weten is dat je dit model kunt gebruiken op Windows besturingssystemen. Tevens ben je voorzien van een Wireless AC standaard welke het nieuwste en snelst is.

Hiermee kun je optimaal gebruik maken van snelle WiFi. Houd wel rekening met het feit dat de ontvanger dezelfde standaard moet hebben als de USB WiFi antenne.

 

3. Gembird WNP-UA300P

Ook snel internet ontvangen op je hotelkamer, camping, achtertuin of in het gastenverblijf? Met de Gembird WNP-UA300P ontvang je kwalitatief internet op de lastigere plekken. Je kunt een maximale internetsnelheid van 300 Mbps bereiken op 2.4 Ghz.

Dit is meer dan genoeg voor het streamen van Netflix series, Youtube video’s of andere zaken op het internet zoals bijvoorbeeld het versturen van belangrijke mailtjes.

Zoek je een krachtigere buiten WiFi antenne? Kijk dan naar de producten hierboven. Momenteel is de Gembird WNP-UA300P enkel te verkrijgen bij Bol.com.

4. Gorillz usb wifi antenne

De Gorillz USB WiFi antenne is ontzettend veelzijdig en kan vrijwel overal gebruikt worden. Dit model is uitermate geschikt voor het tot stand brengen van een verbinding van een sateliet of internet TV. Handig voor op de camping of op reis.

Daarnaast is de antenne in een hoek van 90 graden te draaien om de beste verbinding tot stand te brengen. Goed om te weten is dat je een maximale internetsnelheid van 150 Mbps kunt behalen. Al met al is de Gorillz WiFi antenne uitermate geschikt voor apparaten zonder draadloze wifi ontvanger.

5. Mini WiFi USB Adapter

Een USB WiFi antenne die precies doet wat die moet doen? Dan is de kleine en draadloze USB 802.11n WiFi Antenne zeker iets voor jou. Het verbinden met desktops en notebooks zonder ingebouwde WiFi module gaat super eenvoudig, plug & play en je bent klaar om te gaan. Een wifi antenne kopen voor op de camping of in de camper? Dit model volstaat zeker voor dit soort situaties.

Een minpuntje dat we hebben kunnen ontdekken is dat er problemen kunnen worden ervaren met het besturingssysteem Windows 7. Maak je nog gebruik van dit besturingssysteem? Kijk dan snel verder naar de bovenstaande WiFi antennes.

Laatst geüpdatet