Wifi antenne in 2019? De beste wifi antenne in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Als u thuis zit, wilt u natuurlijk wel overal een goed bereik hebben met uw wifi router. Dit kunt u doen door een usb wifi antenne in uw router of laptop te plaatsen. Op deze manier kunt u het bereik van uw router vergroten, samen met uw internetsnelheid.

Op deze manier beschikt u overal in huis over een goed werkend internet, zodat u al uw taken zonder zorgen kunt uitvoeren. In het komende artikel bespreken we onze top 5, zodat u weet waarop op te letten bij een wifi antenne kopen.

1. TP-Link TL-ANT2408CL

Thuis wilt u genieten van een goed stabiel internet in het hele huis, en het laatste wat u wilt is bijvoorbeeld in de mediakamer geen of heel traag internet hebben dat de hele tijd wegvalt.. Gelukkig kunt u daarvoor een wifi antenne kopen. De TP-Link 8 dBi antenne TL-ANT2408CL is hiervoor uitermate geschikt.

U kunt deze binnenshuis gebruiken om op deze manier uw wifi signaal te versterken en het bereik te vergroten. Hij beschikt over een RP-SMA aansluiting, zodat u hem eenvoudig in uw laptop kunt steken, en zodat u zonder moeite uw eigen wifi signaal versterkt. Hiermee creëert u uw eigen wifi antenne versterker.

Voor en nadelen TP-Link 8 dBi Antenne TL-ANT2408CL

Zeer eenvoudig te installeren.
Zorgt voor een stabiele verbinding.
Versterkt het signaal met 8 dBi.
Werkt alleen met wireless G.

2. Xiaomi RJ45 LAN

Het is natuurlijk vervelend als u beschikt over een Xiaomi TV box, maar u hiermee geen verbinding kunt maken met het internet. Met de Xiaomi USB RJ45 LAN 10 Mbps kunt u dit probleem oplossen.

Deze wifi antenne usb plugt u in in de TV Box, waarna u het apparaat aansluit op de router door middel van een ethernet kabel. Het apparaat zorgt er dan voor dat u meteen met het internet verbonden bent, zodat u ook met de TV box gebruikt kunt maken van het internet.

Voor en nadelen Xiaomi USB naar RJ45 LAN 10 Mbps

Eenvoudig te installeren.
Zorgt voor een internetverbinding op uw tv box.
Creëert een stabiele verbinding.
Moet om de zoveel tijd geüpdatet worden aan de computer/laptop.

3. TP-Link TL-ANT2409CL

Als u op dit moment een router heeft die niet snel genoeg is, of dat uw internetsnelheid te traag is dan wilt u natuurlijk dat dit opgelost wordt. Gelukkig kunt u dit heel eenvoudig oplossen, zonder daarvoor een nieuwe router aan te schaffen. Door het aanschaffen van de TP-Link TL-ANT2409CL wifi antenne kunt u heel eenvoudig uw wifi signaal versterken.

De antenne beschikt over een RP-SMA vrouwelijke plug connector, waardoor hij een wat ruimere compatibiliteit heeft. Hierdoor kan hij op de meeste draadloze verbindingen worden aangesloten.

Door het vervangen van uw huidige wifi antenne en deze externe wifi antenne in de router te plaatsen zal het bereik en de snelheid van de router direct toenemen. Daarnaast is het een omni-directionele antenne wat in houdt dat u de antenne nergens op hoeft te richten. Hij geeft naar elke hoek in uw huis een even sterke en stabiele verbinding.

Daarnaast is het instellen van de TP-Link TL-ANT2409CL antenne heel eenvoudig. U draait uw huidige antenne uit de router, waarna u de nieuwe hier weer in plaatst. U zult hierna direct het verschil merken. Let wel op dat de externe wifi antenne afhankelijk is van uw router tot hoeveel extra bereik of internetsnelheid hij extra kan geven.

Voor en nadelen TP-Link TL-ANT2409CL

Eenvoudig te installeren.
Omni-directioneel, dus overal in huis een goed bereik.
 Compatibel met bijna alle wifi routers.
Er wordt geen handleiding meegeleverd.

4. Gembird UA300P-01

Als u thuis zit wilt u natuurlijk een goede en stabiele internetverbinding met een goed bereik. Door middel van een externe wifi antenne te plaatsen in uw laptop, kunt u de snelheid van uw router verhogen en het bereik vergroten. Met de Gembird WNP-UA300P-01 is een van beste wifi antenne versterker op de markt beschikbaar.

Daarnaast is deze ook geschikt als wifi antenne camping of buiten wifi antenne. Ook is de wifi antenne boot geschikt. Door zijn grote bereik kan hij grote ruimtes bereiken met een zeer hoge snelheid. Hij kan uw router snelheid verhogen tot maar liefst 300 MB/S, mits uw router dat aan kan.

Voor en nadelen Gembird WNP-UA300P-01

de Gembird WNP-UA300P-01 is van een zeer hoge kwaliteit
Eenvoudig te installeren.
Zeer goede ontvangst
Werkt alleen directioneel.

5. USB Wifi Antenne

Als u thuis wilt genieten van een goed internet, of bijvoorbeeld als u ergens anders bent, dan is een antenne uitermate geschikt hiervoor. Met deze kunt u uw internet versterken. Zo kunt u bijvoorbeeld een wifi antenne boot gebruiken of een wifi antenne camper. met de USB Wifi Antenne voor MAG 254/255/256 kunt u overal genieten van een goede internetverbinding.

De antenne werkt directioneel en kan uw internetsnelheid verhogen tot wel 150 MB/S. Verder kunt u de helling van de antenne instellen, zodat u precies kan bepalen vanaf waar hij het wifi signaal dient te verzenden.

De antenne werkt met meerdere besturingssystemen, zoals Windows 98SE / ME / 2000 / XP / Vista / 7, Mac OS en Linux. Daarnaast kunt u hem door zijn 2.0 USB poort aansluiting eenvoudig inpluggen, zodat er binnen enkele seconden gebruik van kunt maken.

Voor en nadelen USB Wifi antenne voor MAG 254/255/256.

Eenvoudig te installeren.
Groot bereik, dus geschikt als wifi antenne buiten of als camping wifi antenne.
Compatibel met meerdere besturingssystemen.
Heeft alleen een directionele werking.

Laatst geüpdatet