Wifi printer kopen in 2022? De beste wifi printer in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Een printer op wifi is een printer waarmee je draadloos kan printen. Je hoeft de printer dus niet meer aan te sluiten op je laptop of computer door middel van een kabel. Je kan de draadloze wifi printer dus gewoon verbinden met je netwerk waardoor je vanaf al je apparaten in het netwerk ook draadloos kan printen. Verder is het ook nog een voordeel dat deze wifi printer niet eens in de buurt hoeft te staan van je computer of laptop. Als je op zoek bent naar een uitgebreide handleiding over draadloze wifi printers dan kan je er onder aan deze pagina meer over lezen.

De wifi printer kan je via Google Cloud of Apple Airpoint aansluiten, hiermee kan je ook bestanden vanaf je smartphone printen door de app te downloaden. Daarnaast is er een breed assortiment aan printers die op wifi werken. Zo verkopen ze simpele zwart-wit printers maar ook al-in-one printers waarmee je ook meerdere functies hebt. Bij zo’n all-in-one wifi printer kan je ook bijvoorbeeld documenten inscannen en kopiëren.

Houdt er wel rekening mee dat deze printers wel een stukje duurder zijn. Ook heb je nog verschil tussen een grote en kleine printer met wifi. De grote printers beschikken meestal over meerder functies. Ben je nou op zoek naar een printer op wifi dan raden wij je aan om dit stuk goed door te lezen. Daarnaast hebben we hieronder een top 5 gemaakt van 5 goede wifi printers om je al wat ideeën op te laten doen.

1. LG HF65LSR

De HP LaserJet Pro Color MFP M281FDW is een all-in-one printer waarmee je alle kanten op kan. Deze kleuren laser printer is er een die geschikt is voor kleine bedrijven of ondernemingen. Daarnaast sluit je de printer aan via een netwerkkabel of print je gewoon draadloos met wifi vanaf je smartphone of laptop. Dankzij de fax functie kan je documenten direct naar je zakenpartner of klanten sturen.

Verder drukt deze printer dubbelzijdig af waardoor je papier bespaart en het dus een duurzame printer is. Ook kan je in een keer 250 pagina’s afdrukken zonder bij te vullen dankzij de 2 invoerlades die samen een capaciteit hebben van 250 vellen papier.

Ook kan deze printer documenten automatisch vanaf je computer inscannen waardoor je er geen papier meer onder hoeft te leggen. Bovendien worden de ingescande documenten ook opgeslagen op de computer of in de cloud.

Voor- en nadelen LaserJet Pro Color MFP M281FDW

Bij de HP LaserJet Pro Color MFP M281FDW worden ook een aantal spullen standaard meegeleverd in de doos. Je ontvangt als eerst de handleiding om je t helpen bij het instellen van de printer.

Daarnaast worden er ook een stroom- en USB kabel meegeleverd in de doos. Verder ontvang je nog 4 keer een toner die alleen niet volledig gevuld zijn. Toch kan je hier een tijdje mee vooruit wat toch wel fijn is.

 Print documenten draadloos uit doordat je jouw laptop eenvoudig verbindt met de printer door middel van wifi
 Het is ook mogelijk om de printer te delen door een kabel aan te sluiten op je router
 Dankzij de automatische documenteninvoer kan je sneller en gemakkelijker printen en scannen
 De documenten die je print of scant worden niet automatisch dubbelzijdig afgedrukt

2. HP Color LaserJet Pro MFP M479FDW

Deze HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw is ook een goede wifi printer waarmee je vliegensvlug documenten faxt, kopieert, scant en uitprint. Print documenten draadloos vanaf je smartphone of laptop via wifi. Hierdoor is het ook niet noodzakelijk om de printer dicht in de buurt te hebben staan. Ook kan je met deze wifi printer dubbelzijdig afdrukken waarmee je een hoop papier kan besparen.

Print met een snelheid van 27 pagina’s per minuut en wanneer je dubbelzijdig print met een snelheid van maar liefst 46 pagina’s per minuut. Ook hoef je documenten niet één voor één in te scannen of te kopiëren dankzij de automatische documenteninvoer. Hierdoor kan je een stapel vellen in de printer stoppen en laat je het werk over aan het apparaat.

Wanneer je wilt wisselen van kleur of van eenzijdig naar dubbelzijdig printen dan kan je dit eenvoudig instellen op het touchscreen kleuren scherm. Verder hoef je ook niet al te vaak papier bij te vullen doordat de invoerlade van deze printer een capaciteit heeft van 300 vellen papier.

Voor- en nadelen Color LaserJet Pro MFP M479FDW

Naast de HP Color LaserJet Pro MFP M479FDW ontvang je ook nog een aantal standaard meegeleverde spullen. Zo ontvang je namelijk de handleiding voor het instellen van de printer.

Verder wordt er bij deze printer ook weer 4 niet volledig gevulde toners meegeleverd waarmee je nog een poos vooruit kan. Als laatst ontvang je natuurlijk ook nog de stroomkabel om de printer te voorzien van stroom.

 Mogelijkheid om dubbelzijdig te scannen en te faxen
 Bedien het apparaat via het kleuren touchscreen waar je ook de printerinstellingen naar eigen wens instelt
 Deze printer kan een stapel documenten automatisch achter elkaar inscannen en ook mogelijk om dubbelzijdig te printen
 De printer is niet geschikt voor grote kantoren door de snelheid van 27 pagina’s per minuut

3. HP Envy 5010 All-in-One

De HP Envy 5010 All-in-One is een compacte en kleine printer met wifi waarmee je print, kopieert en documenten in scant. Deze documenten kan je eenvoudig vanaf je smartphone of tablet uit printen door middel van wifi. Ook kan je zonder wifi printen, dit doe je met Wireless direct of met een internetkabel.

Ook hoef je niet meer lang te wachten wanneer je een verslag of presentatie uitprint doordat de printer 9 vellen per minuut afdrukt. Daarnaast hoef je de vellen papier niet om te draaien om dubbelzijdig te printen. De printer drukt namelijk automatisch dubbelzijdig af.

Ook kan je afbeeldingen haarscherp uit printen dankzij de afdrukresolutie van maar liefst 4.800 bij 1.200. Verder kan je de printer via het touchscreen besturen waar je ook tegelijk de printerinstellingen aanpast naar eigen wens.

Voor- en nadelen Envy 5010 All-in-One

Bij de HP Envy 5010 All-in-One printer worden ook een aantal items standaard meegeleverd in de doos. Als eerst wordt er namelijk een handleiding meegeleverd in de doos om je te helpen bij het installeren van de printer.

Daarnaast ontvang je natuurlijk ook de stroomkabel om de printer te voorzien van stroom. Verder worden er ook nog 2 inkt cartridges meegeleverd die niet volledig gevuld zijn maar waar je wel nog even mee vooruit kan.

 De printer is zeer geschikt voor het printen van foto’s dankzij de afdrukresolutie van 4.800 bij 1.200 dpi
 Ontvang de eerste twee maanden gratis inkt van Instant Ink
 De printer kan dubbelzijdig kopiëren, scannen en printen
 Als er één kleur op is in de cartridge moet je gelijk alle kleuren vervangen doordat deze printer gebruik maakt van 3 in 1 cartridges

4. Epson EcoTank ET-2650

Met de Epson EcoTank ET-2650 hoef je de cartridges niet meer na 100 drukken te vervangen. Met deze duurzame en zuinige printer druk je namelijk maar liefst 4.000 zwart-wit of 6.500 kleuren pagina’s af. In het geval van een standaard printer heb je dan al meer dan 20 keer de cartridge moeten vervangen, je hoeft de cartridge bij deze printer überhaupt niet te vervangen.

Wanneer de inkt op is kan je deze eenvoudig bijvullen met inktflesjes. Verder kan je met deze printer via wifi direct snel en eenvoudig printen vanaf je laptop of smartphone. Hiervoor hoeft de printer dus ook niet in de buurt te staan van het apparaat van waar je print.

Ook kan je met de Epson connect app printtaken vanaf je smartphone naar de printer sturen, zelfs als het wifi bereik minder is. Ook kan je met deze printer bijvoorbeeld bonnetjes inscannen of documenten kopiëren.

Voor- en nadelen EcoTank ET-2650

Met de Epson EcoTank ET-2650 komen ook nog een aantal spullen die standaard in de doos zitten. Zo zal je da handleiding uiteraard terug vinden die je helpt bij het instellen van de printer. Daarnaast wordt er ook nog een cd-rom meegeleverd die je nodig hebt om de software te downloaden.

Verder worden er ook nog 4 inktflesjes meegeleverd in de doos, voor elke kleur 1. Hierdoor hoef je de komende tijd geen geld meer uit te geven aan dure inkt toner’s en cartridges. Verder wordt de stroomkabel voor de printer natuurlijk ook meegeleverd.

 Geschikt om foto’s uit te printen dankzij de hoge afdrukresolutie van 5.760 bij 1.440 dpi
 Dankzij de geheugenkaartlezer kan je foto’s rechtstreeks vanaf een SD kaart uitprinten
 Met de meegeleverde inktflessen kan je zeker 2 jaar vooruit, je print er namelijk 4.500 zwart-wit of 7.500 kleuren pagina’s mee uit
 De printer kan niet automatisch dubbelzijdig afdrukken

5. HP OfficeJet Pro 7740

De HP OfficeJet Pro 7740 is een printer die uitermate geschikt is voor kleine kantoren of bedrijven. Je kan namelijk faxen, scannen, kopiëren en afdrukken vanaf één apparaat. Dit doe je ook nog is via de wifi waardoor je geen netwerkkabels meer nodig hebt en je zelfs vanaf je smartphone kan printen.

De printer heeft een afdruksnelheid van maar liefst 22 pagina’s per minuut dat er voor zorgt dat je niet lang hoeft te wachten wanneer je een verslag aan het printen bent. Ook kan de printer automatisch dubbelzijdig printen waardoor het nog sneller gaat en je papier bespaart.

Daarnaast kan je als je onderweg er achter komt dat je iets bent vergeten de printtaken via de HP Printer Remote app alsnog uitprinten en zullen ze klaar liggen als je binnenkomt. Verder hoef je dankzij de 2 invoerlades met een capaciteit van 500 vellen papier bijna nooit meer het papier bij te vullen.

Voor- en nadelen OfficeJet Pro 7740

Naast de HP OfficeJet Pro 7740 printer ontvang je ook nog een aantal standaard meegeleverde items. Zo ontvang je namelijk de handleiding die je op weg helpt bij het instellen van de printer.

Ook wordt de netsnoer kabel meegeleverd die de printer zal voorzien van stroom. Als laatst worden er ook nog 4 niet volledig gevulde cartridges meegeleverd waar je zeker een poosje zoet mee bent.

 Mogelijkheid om in A3-formaat te printen en te kopiëren
 Je kan de printtaken eenvoudig via wifi versturen naar de printer
 Geschikt voor op een klein of gemiddeld kantoor dankzij het automatisch dubbelzijdig afdrukken en de snelheid van 22 pagina’s per minuut
 Dit model is niet geschikt voor Instant Ink, hierdoor moet je er zelf op letten wanneer je nieuwe cartridges nodig hebt
 Het papier in de printer kan je na gebruik het beste er uit halen doordat de invoerlade niet afgesloten is

Laatst geüpdatet