T-Mobile internet, de beste provider voor uw woonadres?

door apr 17, 2019Internet

door apr 17, 2019Internet

Vrijwel iedereen kent de aanbieder van internet T-Mobile wel. Al is het niet van de reclames, dan is het wel van het hebben van een abonnement bij de aanbieder in het verleden. Je kunt bij T-Mobile uit verschillende soorten internet kiezen. Over het algemeen is het internet van deze aanbieder altijd stabiel, snel en relatief goedkoop. Lees snel verder als je meer wilt weten over tmobile internet.

t-mobile internet buitenland

Verschillende soorten internet van T-Mobile

Je kunt bij T-Mobile als je internet wilt afsluiten kiezen uit twee verschillende soorten internet. Op dit moment kun je voor een pijlsnelle glasvezelverbinding kiezen, maar ook voor standaard internet genaamd DSL. Tussen deze soorten zit daadwerkelijk verschil, met name in de snelheid van het internet. Hieronder leggen we wat meer uit over T-Mobile vast internet.

DSL internet van T-Mobile thuis

Dit wordt ook wel het standaard internetpakket genoemd bij deze aanbieder of T-Mobile thuis. Zo is het mogelijk voor 90% van Nederland om voor deze soort internet te kiezen. Je kunt hierbij een internetsnelheid kiezen van 20 Mbit/s tot 100 Mbit/s. Daarnaast krijg je ook de Wifi-Service van T-Mobile tot je beschikking. Voor een internet DSL verbinding van T-Mobile betaal je €27,- per maand. Deze prijs is tot stand gekomen bij een contractduur van 1 jaar en exclusief de eenmalige kosten die worden gerekend.

DSL T Mobile vast internet aanbod

Je kunt bij T Mobile kiezen uit drie verschillende pakketten als je graag ADSL internet verbinding wilt ontvangen thuis. Om dit duidelijker te maken hebben we deze drie hieronder met wat informatie voor je uiteengezet.

  1. 20 Mb DSL internet van T-Mobile: Met dit pakket krijg je standaard internet geleverd via een DSL verbinding. Daarbij krijg je 20 Mbit/s downloadsnelheid en 2 Mbit/s uploadsnelheid. Natuurlijk krijg je ook een Wifi modem en Wifi-Service. Je krijgt deze verbinding al voor €27,- per maand.
  2. 50 Mb DSL internet van T-Mobile: Met dit pakket krijg je standaard internet geleverd via een DSL verbinding. Daarbij krijg je 50 Mbit/s downloadsnelheid en 5 Mbit/s uploadsnelheid. Natuurlijk krijg je ook een Wifi modem en Wifi-Service. Je krijgt deze verbinding al voor €28,- per maand.
  3. 100 Mb DSL internet van T-Mobile: Met dit pakket krijg je standaard internet geleverd via een DSL verbinding. Daarbij krijg je 100 Mbit/s downloadsnelheid en 10 Mbit/s uploadsnelheid. Natuurlijk krijg je ook een Wifi modem en Wifi-Service. Je krijgt deze verbinding al voor €31,- per maand.

Ben je op zoek naar goedkoop internet thuis dan is het wellicht een goede keuze om de blauwe link in te drukken, hier hebben we een overzichtelijk overzicht voor je opgesteld met de goedkoopste providers in Nederland.

Glasvezel internet van T-Mobile thuis

In Nederland kan helaas nog niet iedereen genieten van het pijlsnelle internet met glasvezel. Glasvezel is voor 30% beschikbaar in Nederland. Verder krijg je met glasvezel dezelfde snelheid geleverd voor downloaden als uploaden. Ideaal als je graag films kijkt of series kijkt. Vergeleken met de DSL verbinding krijg je een stuk hogere internetsnelheid, van 50 Mbit/s tot 750 Mbit/s. Natuurlijk krijg je ook bij glasvezel de mogelijkheid om gebruik te maken van de Wifi-Service.

Voor een glasvezelverbinding van T-Mobile betaal je €32,50,- per maand. Deze prijs is tot stand gekomen bij een contractduur van 1 jaar en exclusief de eenmalige kosten die worden gerekend. In ieder geval heb je nooit last van een slome internetverbinding.

Glasvezel internet aanbod van T-Mobile

Je kunt bij T-Mobile kiezen uit verschillende soorten glasvezel pakketten. Om het wat duidelijker te maken hebben we hieronder de verschillende abonnementen onder elkaar gezet.

  1. 50 Mb Glasvezel T Mobile: Uiteraard krijg je bij dit abonnement een geweldig snelle glasvezelverbinding voor optimaal internet. Je krijgt tot 50 Mbit/s om te downloaden en daarbij krijg je een Dual band Wifi Modem en niet te vergeten de handige Wifi-Service met monteur als aansluiten zelf niet helemaal lukt. Voor dit abonnement betaal je maandelijks €32,50.
  2. 100 Mb Glasvezel T Mobile: Uiteraard krijg je bij dit abonnement een geweldig snelle glasvezelverbinding voor optimaal internet. Je krijgt tot 100 Mbit/s om te downloaden en daarbij krijg je een Dual band Wifi Modem en niet te vergeten de handige Wifi-Service met monteur als aansluiten zelf niet helemaal lukt. Voor dit abonnement betaal je maandelijks €36,00 en krijg je ook nog eens €3,50 klantkorting.
  3. 200 Mb Glasvezel T Mobile: Uiteraard krijg je bij dit internet abonnement een geweldig snelle glasvezelverbinding voor optimaal internet. Je krijgt tot 200 Mbit/s om te downloaden en daarbij krijg je een Dual band Wifi Modem en niet te vergeten de handige Wifi-Service met monteur als aansluiten zelf niet helemaal lukt. Voor dit abonnement betaal je maandelijks €38,00 en krijg je ook nog eens €3,00 klantkorting.
  4. 750 Mb Glasvezel T Mobile: Uiteraard krijg je bij dit abonnement een geweldig snelle glasvezelverbinding voor optimaal internet. Je krijgt tot 750 Mbit/s om te downloaden en daarbij krijg je een Dual band Wifi Modem en niet te vergeten de handige Wifi-Service met monteur als aansluiten zelf niet helemaal lukt. Voor dit abonnement betaal je maandelijks €40,00 en krijg je ook nog eens €2,00 klantkorting.

Wat kun je met glasvezel van T-Mobile

Kies je voor glasvezel, dan kun je een hoop extra voordelen verwachtten. Zo is het mogelijk om eenvoudig en altijd met geschikte snelheid series te streamen op meerdere apparaten. Je kunt ook interactief televisie kijken op meerdere apparaten, dit ook zonder kwaliteitsverlies. Uploaden en downloaden is ook zeer zeker geen probleem en gebeurd altijd even snel. Voor gamers is glasvezel van T-Mobile ook erg geschikt, zo heb je nooit last van trage games of buffertijden. Glasvezel is het snelste internet dat je kunt krijgen in Nederland,

Skypen is daarbij ook geen probleem en video’s en muziek luisteren is geen probleem met glasvezel internet. Om achter de prijzen van dit pakket van T-Mobile te komen raden we aan om de vergelijker te gebruiken. Wil je tips bij internet vergelijken? Druk dan op de link.

Waarom kiezen voor T-Mobile internet thuis?

Aanbieder T-Mobile staat bekend om service en dit krijg je dan ook. Zo krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige Wifi-Service, zo krijg je hulp als van T-Mobile als je last heb van een slechte Wifi verbinding of moeite heeft met het installeren van bijvoorbeeld een modem. De monteur kan je direct helpen en dit is beschikbaar voor zowel nieuwe klanten als bestaande klanten.

Overstappen naar T-Mobile internet thuis is een eitje door de handige overstapservice. Zij regelen namelijk alle administratieve zaken en hebben contact met jouw oude aanbieder om de overstap te regelen. Een groot voordeel hiervan is dat je nooit meer last hebt van dubbele kosten bij twee aanbieders.

t mobile internet review
t mobile thuis internet review

Handige & leuke Video’s

Goedkoop internet, alles van A-Z!

Goedkoop internet, alles van A-Z!

Goedkoop internet is natuurlijk wel zo fijn thuis, maar de kwaliteit van het internet mag dit niet teniet doen uiteraard. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten goedkope internet providers, maar welke is nou precies het beste? Wij gaan je helpen om tot het...

Beste internet provider, kom er nu direct achter!

Beste internet provider, kom er nu direct achter!

De beste internet provider, het kan een hele zoektocht zijn, tegenwoordig is er ontzettend veel aanbod waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen je graag helpen en onafhankelijk advies verschaffen over de beste internet providers in Nederland....

Hoe kunt u het beste internet vergelijken?

Hoe kunt u het beste internet vergelijken?

Ben je op zoek naar een goedkoper internet abonnement, of overweeg je een alles in 1 pakket? Behalve dat we bij internetvergelijken.org de goedkoopste abonnement voor je zoeken, zorgen we er ook voor dat we het abonnement voor je vinden die het beste bij u past. Als...

Wat moet je doen als het internet uitvalt op de werkplaats

Wat moet je doen als het internet uitvalt op de werkplaats

Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om taken op het kantoor af te krijgen, zonder dat daar internet bij komt kijken. Surfen op het internet, Mailen, Bestanden downloaden of uploaden en video’s streamen zijn dingen die je bijna allemaal op het kantoor nodig hebt....

Internet abonnementen zijn in prijs gedaald!

Internet abonnementen zijn in prijs gedaald!

Weer een mooie meevaller, de prijs van abonnementen voor internet en telefonie zijn weer goedkoper geworden. Uit onderzoek van het Centraal Bureau van Statistiek is gebleken dat in maart 2018 de prijzen van abonnementen op telefonie en internet met maar liefst 6.7%...

Laatst geüpdatet