T-Mobile internet, de beste provider voor uw woonadres?

apr 17, 2019 | Internet

Verschillende soorten internet van T-Mobile

Je kunt bij T-Mobile als je internet wilt afsluiten kiezen uit twee verschillende soorten internet. Op dit moment kun je voor een pijlsnelle glasvezelverbinding kiezen, maar ook voor standaard internet genaamd DSL. Tussen deze soorten zit daadwerkelijk verschil, met name in de snelheid van het internet. Hieronder leggen we wat meer uit over T-Mobile vast internet.

DSL internet van T-Mobile thuis

Dit wordt ook wel het standaard internetpakket genoemd bij deze aanbieder of T-Mobile thuis. Zo is het mogelijk voor 90% van Nederland om voor deze soort internet te kiezen. Je kunt hierbij een internetsnelheid kiezen van 20 Mbit/s tot 100 Mbit/s. Daarnaast krijg je ook de Wifi-Service van T-Mobile tot je beschikking. Voor een internet DSL verbinding van T-Mobile betaal je €27,- per maand. Deze prijs is tot stand gekomen bij een contractduur van 1 jaar en exclusief de eenmalige kosten die worden gerekend.

DSL T Mobile vast internet aanbod

Je kunt bij T Mobile kiezen uit drie verschillende pakketten als je graag ADSL internet verbinding wilt ontvangen thuis. Om dit duidelijker te maken hebben we deze drie hieronder met wat informatie voor je uiteengezet.

  1. 20 Mb DSL internet van T-Mobile: Met dit pakket krijg je standaard internet geleverd via een DSL verbinding. Daarbij krijg je 20 Mbit/s downloadsnelheid en 2 Mbit/s uploadsnelheid. Natuurlijk krijg je ook een Wifi modem en Wifi-Service. Je krijgt deze verbinding al voor €27,- per maand.
  2. 50 Mb DSL internet van T-Mobile: Met dit pakket krijg je standaard internet geleverd via een DSL verbinding. Daarbij krijg je 50 Mbit/s downloadsnelheid en 5 Mbit/s uploadsnelheid. Natuurlijk krijg je ook een Wifi modem en Wifi-Service. Je krijgt deze verbinding al voor €28,- per maand.
  3. 100 Mb DSL internet van T-Mobile: Met dit pakket krijg je standaard internet geleverd via een DSL verbinding. Daarbij krijg je 100 Mbit/s downloadsnelheid en 10 Mbit/s uploadsnelheid. Natuurlijk krijg je ook een Wifi modem en Wifi-Service. Je krijgt deze verbinding al voor €31,- per maand.

Ben je op zoek naar goedkoop internet thuis dan is het wellicht een goede keuze om de blauwe link in te drukken, hier hebben we een overzichtelijk overzicht voor je opgesteld met de goedkoopste providers in Nederland.

Glasvezel internet van T-Mobile thuis

In Nederland kan helaas nog niet iedereen genieten van het pijlsnelle internet met glasvezel. Glasvezel is voor 30% beschikbaar in Nederland. Verder krijg je met glasvezel dezelfde snelheid geleverd voor downloaden als uploaden. Ideaal als je graag films kijkt of series kijkt. Vergeleken met de DSL verbinding krijg je een stuk hogere internetsnelheid, van 50 Mbit/s tot 750 Mbit/s. Natuurlijk krijg je ook bij glasvezel de mogelijkheid om gebruik te maken van de Wifi-Service.

Voor een glasvezelverbinding van T-Mobile betaal je €32,50,- per maand. Deze prijs is tot stand gekomen bij een contractduur van 1 jaar en exclusief de eenmalige kosten die worden gerekend. In ieder geval heb je nooit last van een slome internetverbinding.

Glasvezel internet aanbod van T-Mobile

Je kunt bij T-Mobile kiezen uit verschillende soorten glasvezel pakketten. Om het wat duidelijker te maken hebben we hieronder de verschillende abonnementen onder elkaar gezet.

  1. 50 Mb Glasvezel T Mobile: Uiteraard krijg je bij dit abonnement een geweldig snelle glasvezelverbinding voor optimaal internet. Je krijgt tot 50 Mbit/s om te downloaden en daarbij krijg je een Dual band Wifi Modem en niet te vergeten de handige Wifi-Service met monteur als aansluiten zelf niet helemaal lukt. Voor dit abonnement betaal je maandelijks €32,50.
  2. 100 Mb Glasvezel T Mobile: Uiteraard krijg je bij dit abonnement een geweldig snelle glasvezelverbinding voor optimaal internet. Je krijgt tot 100 Mbit/s om te downloaden en daarbij krijg je een Dual band Wifi Modem en niet te vergeten de handige Wifi-Service met monteur als aansluiten zelf niet helemaal lukt. Voor dit abonnement betaal je maandelijks €36,00 en krijg je ook nog eens €3,50 klantkorting.
  3. 200 Mb Glasvezel T Mobile: Uiteraard krijg je bij dit internet abonnement een geweldig snelle glasvezelverbinding voor optimaal internet. Je krijgt tot 200 Mbit/s om te downloaden en daarbij krijg je een Dual band Wifi Modem en niet te vergeten de handige Wifi-Service met monteur als aansluiten zelf niet helemaal lukt. Voor dit abonnement betaal je maandelijks €38,00 en krijg je ook nog eens €3,00 klantkorting.
  4. 750 Mb Glasvezel T Mobile: Uiteraard krijg je bij dit abonnement een geweldig snelle glasvezelverbinding voor optimaal internet. Je krijgt tot 750 Mbit/s om te downloaden en daarbij krijg je een Dual band Wifi Modem en niet te vergeten de handige Wifi-Service met monteur als aansluiten zelf niet helemaal lukt. Voor dit abonnement betaal je maandelijks €40,00 en krijg je ook nog eens €2,00 klantkorting.

Wat kun je met glasvezel van T-Mobile

Kies je voor glasvezel, dan kun je een hoop extra voordelen verwachtten. Zo is het mogelijk om eenvoudig en altijd met geschikte snelheid series te streamen op meerdere apparaten. Je kunt ook interactief televisie kijken op meerdere apparaten, dit ook zonder kwaliteitsverlies. Uploaden en downloaden is ook zeer zeker geen probleem en gebeurd altijd even snel. Voor gamers is glasvezel van T-Mobile ook erg geschikt, zo heb je nooit last van trage games of buffertijden. Glasvezel is het snelste internet dat je kunt krijgen in Nederland,

Skypen is daarbij ook geen probleem en video’s en muziek luisteren is geen probleem met glasvezel internet. Om achter de prijzen van dit pakket van T-Mobile te komen raden we aan om de vergelijker te gebruiken. Wil je tips bij internet vergelijken? Druk dan op de link.

Waarom kiezen voor T-Mobile internet thuis?

Aanbieder T-Mobile staat bekend om service en dit krijg je dan ook. Zo krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige Wifi-Service, zo krijg je hulp als van T-Mobile als je last heb van een slechte Wifi verbinding of moeite heeft met het installeren van bijvoorbeeld een modem. De monteur kan je direct helpen en dit is beschikbaar voor zowel nieuwe klanten als bestaande klanten.

Overstappen naar T-Mobile internet thuis is een eitje door de handige overstapservice. Zij regelen namelijk alle administratieve zaken en hebben contact met jouw oude aanbieder om de overstap te regelen. Een groot voordeel hiervan is dat je nooit meer last hebt van dubbele kosten bij twee aanbieders.

t mobile internet review
t mobile thuis internet review

Handige & leuke Video’s

Waarom je online beoordelingen nog steeds kunt vertrouwen in 2022

Waarom je online beoordelingen nog steeds kunt vertrouwen in 2022

Er zullen veel mensen zijn die zich in het volgende weten te herkennen. Wanneer je een product wilt kopen op een bepaalde website, of gebruik wilt maken van een bepaalde dienst, controleer je eerst een aantal online recensies of beoordelingen. Op deze manier heb...

Welke tv-functies zijn het beste om naar sport te kijken?

Welke tv-functies zijn het beste om naar sport te kijken?

Sportwedstrijden kijken is iets wat veel mensen doen, voor sommige mensen is de beste manier om naar jouw favoriete sportteam te kijken in de woonkamer met de tv en paar vrienden in de buurt. Andere vinden het juist prima om een wedstrijd via een kleine...