Aanbieders vergelijken & aanbieder reviews lezen

Bekijk alle reviews van de aanbieders & lees jezelf in!

Gemakkelijk alle aanbieders vergelijken

Alles op 1 centrale website bij elkaar

Lees onafhankelijke reviews over alle aanbieders

Het ideale startpunt voor Internet, TV & Bellen

Internet, TV en Bellen aanbieders beoordelen, we helpen je vast.

We hebben er voor gezorgd dat het beoordelen en onderzoeken van TV, Internet en Bellen aanbieders een fluitje van een cent is geworden. We hebben iedere Internet, TV en Bellen aanbieder onderworpen aan een flinke test. In de reviews worden kosten, functionaliteit, klantenservice en de online recensies aan de kaak gesteld.

TV, Internet en Bellen aanbieders beoordeling met sterren

De scores van deze onderwerpen worden met sterren beoordeeld. Waarbij 1 ster de minimale score is en 5 sterren de maximale score. Door de snelle veranderingen van nieuwe aanbieders en het verdwijnen van sommigen websites kunnen wij niet altijd garanderen dat we voor elke aanbieder een uitgebreide review kunnen maken. Voor de bekende aanbieders hebben wij wel uitgebreide reviews en gebruikers ervaringen beschikbaar.

Vaak zijn er leuke acties en kortingen bij de aanbieders

Vaak hebben verschillende aanbieders leuke acties en kortingen. Je krijgt dan op bepaalde dagen onbeperkt bellen, of de abonnement kosten zijn gehalveerd. Wij willen jou hier graag van op de hoogte stellen. Dus wanneer er weer een scherpe aanbieding wordt uitgebracht dan kun je deze hier of in de review vinden!

Uit 10

T-Mobile

T-Mobile wie kent deze grote aanbieder nou niet? We worden er dagelijks mee platgegooid door de reclames! T-Mobile staat erom bekend om veel klanten te hebben en om zijn hoge internetsnelheid die wordt aangeboden. Zo maakt T-Mobile veel gebruik van het pijl snelle glasvezel.

Vooral bij aanschaf van alleen internet is T-Mobile vaak de goedkoopste, profiteer hier dan ook van! Verder is T-Mobile altijd bereikbaar via de klantenservice, hier kunt u terecht met al uw vragen!

Uit 10

XS4ALL

XS4ALL de aanbieder die geweldige kwaliteit levert aan hun klanten, dit mede door gebruik van XS4ALL glasvezel. Zo is XS4ALL al voor de 5e keer op rij verkozen tot beste Alles-in-1 aanbieder in Nederland. Zo is de prijs-kwaliteit verhouding goed waardoor u optimaal profiteert.

Ook staat bij XS4ALL klantenservice hoog in het vaandel, de klantenservice is makkelijk te bereiken waar u met al uw vragen terecht kunt. We zien een duidelijke stijgende lijn van consumenten die voor XS4ALL kiezen! 

Uit 10

TELE2

Tele2, een grote aanbieder in Nederland. Dit komt door de grote naamsbekendheid en kwaliteit die wordt geleverd door Tele2. Zo bieden ze standaard landelijke 4G-dekking en hebben ze snel internet met Tele2 glasvezel.

Tegenwoordig is dit soort internet het snelste internet wat je kunt verkrijgen. Vul snel uw postcode in en kijk voor glasvezelmogelijkheden op uw locatie. Verder biedt Tele2 een goede klantenservice.

Uit 10

Ziggo

Ziggo, een van de grotere aanbieders in Nederland. Zo bieden ze Ziggo tv, Ziggo internet en Ziggo alles-in-1 aan. Daarnaast maken ze gebruik van het snelle Ziggo glasvezel.

Bekijk snel en eenvoudig of Ziggo glasvezel mogelijk is op uw locatie door uw postcode in te vullen in onze handige vergelijker. Lees snel meer over Ziggo.

Uit 10

Telfort

Telfort, het is een Nederlandse aanbieder en een dochterbedrijf van het grote bedrijf KPN. Ze bieden voordelige en scherpe prijzen aan als het gaat om internet, telefonie en televisie. Door te kiezen voor Telfort verzekert u zichzelf van een goede verbinding door gebruik van het KPN netwerk.

Ook maakt Telfort gebruik van Telfort glasvezel. Hierdoor ontvangt u altijd pijlsnel internet voor een voordelige prijs. Kijk snel in onze vergelijker of glasvezel mogelijk is op uw locatie.

Uit 10

Fiber

Maak kennis met de aanbieder Fiber. Fiber is een aanbieder die vindt dat persoonlijk contact goed onderhouden moet worden, en dat doen ze dus ook! Dit door middel van een geweldige klantenservice. 

Waar het natuurlijk echt om gaat, zijn de diensten van Fiber. Zo bieden ze alles-in-1, internet, bellen en televisie aan. Fiber staat erom bekend om de afgesproken internetsnelheid te bieden.

Uit 10

Stipte

Aanbieder Stipte is een zeer goede keuze voor de meeste Nederland. Zo bieden ze alle diensten aan van internet, bellen, televisie en alles-in-1 pakketten. Deze diensten zijn bij Stipte vaak niet erg duur geprijsd. 

Stipte staat erom bekend om te willen innoveren, zo zoeken ze altijd manieren om beter te worden. Dit doen ze door middel van contact met klanten om het dienstenaanbod zo goed mogelijk te maken.

Uit 10

NLE

NLE is al jarenlang een grote speler in de markt. Zo zijn ze dan ook een van de grootste aanbieder van Nederland. NLE vindt het belangrijk dat er steeds meer concurrentie ontstaat. Op deze manier kunnen zij de consument altijd de laagste prijs bieden.

NLE biedt alle diensten aan, deze zijn van hoge kwaliteit en prijzen zijn vrijwel altijd laag geprijsd. Ook krijgt u vaak welkomstcadeau’s bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Kijk snel in de internet vergelijker en profiteer.

Uit 10

Tweak

Leer nu aanbieder Tweak kennen. Tweak is een aanbieder die een hoge internetsnelheid zeker belangrijk vindt. Dit kunnen we zien doordat ze het snelste glasvezelnetwerk van Nederland aanbieden. Zo bieden ze internetsnelheden aan van 1000 Mbit. 

Tweak biedt verder ook nog andere diensten aan zoals bellen, televisie en alles-in-1 pakketten. Deze zijn voordelig geprijsd en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Uit 10

Online.nl

Sinds een aantal jaar is Online.nl onderdeel van de welbekende M7 groep. Ze bieden snel internet, interactieve televisie en uiteraard bel diensten. Deze diensten zijn voordelig geprijsd en heb je de keus uit vele pakketten.

Online.nl staat voor betrouwbaarheid en innovatie. Zo leveren ze altijd kwaliteit in hun diensten en ligt de betrouwbaarheid van levering zeer hoog!

Uit 10

KPN

KPN een naam die vrijwel iedere Nederlander wel kent. Al jarenlang is KPN een grote speler in de markt als het gaat om levering van diensten zoals internet, televisie, alles-in-1 pakketten en bel diensten. 

Bij KPN bent u verzekerd van een betrouwbare levering en verbinding. Dit door hun eigen KPN netwerk wat goed functioneert. Lees snel meer over KPN.

Top 5 Alles-In-1 aanbieders volgens consument

★★★★★ | NLEx
★★★★ | Online.nl
★★★ | Tele2
★★ | T-Mobile
| Telfort

Top 5 Internet aanbieders volgens consument

★★★★★ | Fiber
★★★★ | KPN
★★★ | T-Mobile
★★ | Telfort
| Ziggo

Top 5 Internet + TV aanbieders volgens consument

★★★★★ | KPN
★★★★ | Telfort
★★★ | T-Mobile
★★ | XS4ALL
| Tele2

Veilig & 100% onafhankelijk

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je volledig veilig aan de slag kunt. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gedeeld met de aanbieder als je overstapt naar een nieuwe aanbieder.

Alle gegevens worden versleuteld verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Alle aanbiedingen in onze internetvergelijker komen volledig onafhankelijk tot stand, wij hebben geen afspraken met bepaalde leveranciers.

Laatst geüpdatet op