Breedband aanbieders vergelijken en snel besparen in 3 minuten zonder gedoe?

Een breedband abonnement is nog steeds enorm populair in Nederland, bekijk onafhankelijk alle breedband aanbieders of lees reviews om er achter te komen welke aanbieder het beste bij je past.

Onafhankelijk alle breedband aanbieders vergelijken

Alle informatie over breedband op 1 centrale website bij elkaar

Lees onafhankelijk reviews over alle breedband aanbieders

Binnen 5 minuten online een breedband aanbieder uitkiezen

Breedband aanbieder reviews lezen?

Het kan natuurlijk zijn dat je eerst wat onderzoek wil doen naar alle mogelijkheden op het gebied van breedband. Door het grote aanbod kan het lastig zijn om de juiste breedband aanbieder te kiezen. Gelukkig hebben we iedere breedband aanbieder onderworpen aan een flinke test. In de reviews worden kosten, functionaliteit, inhoud pakketten, klantenservice en de online recensies aan de kaak gesteld.

Hoe zijn alle aanbieders beoordeeld?

De scores van deze onderwerpen worden met sterren beoordeeld. Waarbij 1 ster de minimale score is en 5 sterren de maximale score. Door de snelle veranderingen van nieuwe aanbieders en het verdwijnen van sommigen websites kunnen wij niet altijd garanderen dat we voor elke aanbieder een uitgebreide review kunnen maken. Voor de bekende aanbieders hebben wij wel uitgebreide reviews en gebruikers ervaringen beschikbaar.

Vaak zijn er leuke acties en kortingen bij de aanbieders

Vaak hebben verschillende aanbieders leuke acties en kortingen. Je krijgt dan op bepaalde dagen onbeperkt bellen, of de abonnement kosten zijn gehalveerd. Wij willen jou hier graag van op de hoogte stellen. Dus wanneer er weer een scherpe aanbieding wordt uitgebracht dan kun je deze hier of in de review vinden!

Uit 10

KPN breedband

KPN een naam die vrijwel iedere Nederlander wel kent. Al jarenlang is KPN een grote speler in de markt als het gaat om levering van diensten zoals internet, televisie, alles-in-1 pakketten en bel diensten.

Bij KPN bent u verzekerd van een betrouwbare levering en verbinding. Dit door hun eigen KPN netwerk wat goed functioneert.

Lees de KPN review

Daarnaast kun je beschikken over een uitstekende klantenservice en geniet je van stabiele dienstverlening. Meer weten? Lees dan de KPN review.

Uit 10

Ziggo breedband

Ziggo, een van de grotere aanbieders in Nederland. Zo bieden ze Ziggo tv, Ziggo internet en Ziggo alles-in-1 aan. Daarnaast maken ze gebruik van het snelle Ziggo glasvezel.

Zoals je waarschijnlijk al weet is Ziggo de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste op het gebied van breedband diensten in Nederland.

Lees nu de Ziggo review

Je kunt er vanuit gaan dat je een perfect pakket krijgt geleverd met sterke klantenservice.Wil je meer weten over de dienstverlening van Ziggo? Lees dan de handige Ziggo review om alles te weten te komen.

Uit 10

XS4ALL breedband

XS4ALL de aanbieder die geweldige kwaliteit levert aan hun klanten, dit mede door gebruik van XS4ALL glasvezel.

Zo is XS4ALL al voor de 5e keer op rij verkozen tot beste Alles-in-1 aanbieder in Nederland. Zo is de prijs-kwaliteit verhouding goed waardoor u optimaal profiteert.

Lees de XS4All review

Ook staat bij XS4ALL klantenservice hoog in het vaandel, de klantenservice is makkelijk te bereiken waar u met al uw vragen terecht kunt. We zien een duidelijke stijgende lijn van consumenten die voor XS4ALL kiezen!

Uit 10

T-Mobile breedband

T-Mobile wie kent deze grote aanbieder nou niet? We worden er dagelijks mee platgegooid door de reclames!

T-Mobile staat erom bekend om veel klanten te hebben en om zijn hoge internetsnelheid die wordt aangeboden. Zo maakt T-Mobile veel gebruik van het pijl snelle glasvezel.

Lees de T-Mobile review

Vooral bij aanschaf van alleen internet is T-Mobile vaak de goedkoopste, profiteer hier dan ook van! Verder is T-Mobile altijd bereikbaar via de klantenservice, hier kunt u terecht met al uw vragen!

Uit 10

Online.nl breedband

Sinds een aantal jaar is Online.nl onderdeel van de welbekende M7 groep. Ze bieden snel internet, interactieve televisie en uiteraard bel diensten. Deze diensten zijn voordelig geprijsd en heb je de keus uit vele pakketten.

Lees de Online.nl review

Online.nl staat voor betrouwbaarheid en innovatie. Zo leveren ze altijd kwaliteit in hun diensten en ligt de betrouwbaarheid van levering zeer hoog!

Daarnaast kun je ook genieten van scherpe tarieven en een breed pakket aan diensten. Meer weten? lees dan de Online.nl review.

Uit 10

NLE breedband

NLE is al jarenlang een grote speler in de markt. Zo zijn ze dan ook een van de grootste aanbieder van Nederland.

NLE vindt het belangrijk dat er steeds meer concurrentie ontstaat. Op deze manier kunnen zij de consument altijd de laagste prijs bieden.

Lees de NLE review

NLE biedt alle diensten aan, deze zijn van hoge kwaliteit en prijzen zijn vrijwel altijd laag geprijsd. Ook krijgt u vaak welkomstcadeau’s bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Meer weten over de diensten? Lees dan de NLEx review.

Uit 10

TELE2 breedband

Tele2, een grote aanbieder in Nederland. Dit komt door de grote naamsbekendheid en kwaliteit die wordt geleverd door Tele2.

Zo bieden ze standaard landelijke 4G-dekking en hebben ze snel internet met Tele2 glasvezel.

Lees de TELE2 review

Tegenwoordig is dit soort internet het snelste internet wat je kunt verkrijgen. Vul snel uw postcode in en kijk voor glasvezelmogelijkheden op uw locatie.

Verder biedt Tele2 een goede klantenservice en een breed pakket aan diensten. Meer weten? Lees dan de TELE 2 review.

Uit 10

Tweak breedband

Leer nu aanbieder Tweak kennen. Tweak is een aanbieder die een hoge internetsnelheid zeker belangrijk vindt.

Dit kunnen we zien doordat ze het snelste glasvezelnetwerk van Nederland aanbieden. Zo bieden ze internet snelheden aan van 1000 Mbit.

Lees de Tweak review

Tweak biedt verder ook nog andere diensten aan zoals bellen, televisie en alles-in-1 pakketten. Deze zijn voordelig geprijsd en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Meer weten? Lees dan de Tweak review.

Uit 10

Stipte breedband

Aanbieder Stipte is een zeer goede keuze voor de meeste Nederland. Zo bieden ze alle diensten aan van internet, bellen, televisie en alles-in-1 pakketten. Deze diensten zijn bij Stipte vaak niet erg duur geprijsd. 

Lees de Stipte review

Stipte staat erom bekend om te willen innoveren, zo zoeken ze altijd manieren om beter te worden.

Dit doen ze door middel van contact met klanten om het dienstenaanbod zo goed mogelijk te maken. Meer weten? Lees dan direct de Stipte review.

Uit 10

Fiber breedband

Maak kennis met de aanbieder Fiber. Fiber is een aanbieder die vindt dat persoonlijk contact goed onderhouden moet worden, en dat doen ze dus ook! Dit door middel van een geweldige klantenservice.

Waar het natuurlijk echt om gaat, zijn de diensten van Fiber. Zo bieden ze alles-in-1, internet, bellen en televisie aan.

Lees de Fiber review

Fiber staat erom bekend om de afgesproken internetsnelheid te bieden. Wil je meer te weten komen over deze breedband aanbieder? Lees dan direct de handige Fiber review.

Best beoordeelde aanbieders

★★★★★ | KPN
★★★★ | XS4All
★★★ | Tele2
★★ | T-Mobile
| Fiber

Goedkoopste aanbieders

★★★★★ | Fiber
★★★★ | KPN
★★★ | T-Mobile
★★ | Telfort
| Ziggo

Best beoordeelde breedband

★★★★★ | KPN
★★★★ | Telfort
★★★ | T-Mobile
★★ | XS4ALL
| Tele2