Online.nl Review – De beste aanbieder voor U?

Alle informatie over de aanbieder Online.nl op één centrale plek!

Installatie garantie van Online.nl

Meest complete Alles-in-1 pakket

Gratis overstapservice

Klantenservice bereikbaar voor alle hulp

KPN klantbeoordeling
  • Klantenservice 90% 90%
  • Prijs 60% 60%
  • Aanbod 80% 80%
  • Internet snelheid 70% 70%

Contactgegevens Online.nl

  • Postbus 460
  • 1200AL Hilversum
  • 088 0038500 

Review Online.nl – Lees hier alles van A/Z

Misschien hebben mensen er nog niet van gehoord, Online.nl. Maar als we gaan kijken naar alle andere providers dan zien we dat ze zijn ontstaan uit het oude Euronet wat in 1994 al was opgericht. Echter specialiseert Online.nl zich voortaan op internet, interactieve televisie en bellen. Dit doen ze goed door voordelige en complete pakketten aan te bieden.

Online.nl betrouwbaar, innovatief en bovenal betaalbaar

Deze redelijk nieuwe provider staat er nu al om bekend om erg betrouwbaar te zijn als provider. Daarnaast is Online.nl altijd in voor innovatie en zo voordelig mogelijke prijzen. Zo bieden ze bijvoorbeeld interactieve televisie aan voor elk soort apparaat je wilt gebruiken. Denk hierbij aan iPad, televisie en smartphones. Daarnaast is Online.nl erg flexibel wanneer het gezin wordt uitgebreid, jouw abonnement wordt makkelijk aangepast.

Verzekerd van pijlsnel internet bij Online.nl

Online.nl maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Daarom biedt Online.nl dus ook pijlsnel internet aan. Ook krijg je gratis een WiFi-modem waardoor je door het gehele huis verbinding hebt met het internet. Zo als veel mensen weten is de allersnelste internetverbinding glasvezel niet overal verkrijgbaar in Nederland. Online.nl kan hier dan ook niks aan doen, maar verzekerd wel standaard de maximale snelheid die mogelijk is op jouw adres. Zo kan de internetsnelheid met glasvezelaansluiting bij Online.nl oplopen tot 200 MB.

Gebruik van interactieve televisie

Door gebruik van interactieve televisie kun je televisie kijken door heel je huis. En dit kan in geweldige HD-kwaliteit op elk soort beeld van iPad tot smartphone. Verder krijg je de volgende mogelijkheden: opnemen en live pauzeren, televisie gemist en Eredivisie kijken met Fox Sports 1, 2 en 3. Ook krijg je altijd de mogelijkheid om de handige app te gebruiken van Online.nl. Ze hebben een van de meest complete televisie pakketten in Nederland.

Online.nl betrouwbaar, innovatief en bovenal betaalbaar

Deze redelijk nieuwe provider staat er nu al om bekend om erg betrouwbaar te zijn als provider. Daarnaast is Online.nl altijd in voor innovatie en zo voordelig mogelijke prijzen. Zo bieden ze bijvoorbeeld interactieve televisie aan voor elk soort apparaat je wilt gebruiken.

Denk hierbij aan iPad, televisie en smartphones. Daarnaast is Online.nl erg flexibel wanneer het gezin wordt uitgebreid, jouw abonnement wordt makkelijk aangepast.

Verzekerd van pijlsnel internet bij Online.nl

Online.nl maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Daarom biedt Online.nl dus ook pijlsnel internet aan. Ook krijg je gratis een WiFi-modem waardoor je door het gehele huis verbinding hebt met het internet. Zo als veel mensen weten is de allersnelste internetverbinding glasvezel niet overal verkrijgbaar in Nederland.

Online.nl kan hier dan ook niks aan doen, maar verzekerd wel standaard de maximale snelheid die mogelijk is op jouw adres. Zo kan de internetsnelheid met glasvezelaansluiting bij Online.nl oplopen tot 200 MB.

Gebruik van interactieve televisie

Door gebruik van interactieve televisie kun je televisie kijken door heel je huis. En dit kan in geweldige HD-kwaliteit op elk soort beeld van iPad tot smartphone. Verder krijg je de volgende mogelijkheden: opnemen en live pauzeren, televisie gemist en Eredivisie kijken met Fox Sports 1, 2 en 3.

Ook krijg je altijd de mogelijkheid om de handige app te gebruiken van Online.nl. Ze hebben een van de meest complete televisie pakketten in Nederland.

Pakketten van Online.nl

Zoals net vermeld zijn er erg veel soorten pakketten. Wij hebben voor jou hieronder de pakketten van Online.nl op een rijtje gezet. Wij raden aan om dit goed door te lezen en vervolgens de postcodecheck te doen in onze vergelijker. Zo kun je direct inzien welke aansluiting er mogelijk is, namelijk DSL-verbinding of glasvezelaansluiting. Deze is namelijk afhankelijk van jouw locatie.

Het Alles-in-1 pakket

Wanneer je kiest voor een Alles-in-1 pakket dan wordt je voorzien van supersnel internet. Je bent verzekerd van een de maximaal haalbare internetsnelheid met daarnaast een meegeleverde gratis modem om interactieve televisie te ontvangen. Verder kunt u met dit pakket 3 e-mailadressen koppelen met een bijgeleverde spamfilter.

Internet pakket van Online.nl

Je kunt er ook voor kiezen om alleen internet af te sluiten. Handig voor de mensen die de twee andere diensten afnemen bij een andere provider. Echter raden wij je wel aan om te kiezen voor een Alles-in-1 pakket. Dit bespaart je jaarlijks flink wat geld. Internet wordt met een snelheid van 100 MB/s geleverd. Werkend internet op het KPN-netwerk.

Bellen met een Alles-in-1 pakket

Bellen is geen probleem met dit pakket doordat je wordt voorzien van een gratis telefoonlijn die zit aangesloten op het welbekende betrouwbare KPN-netwerk. Een nieuw telefoonnummer? Gewoon gratis direct voor jou geregeld.

Bellen kan al vanaf 11 cent per minuut wanneer je niet kiest voor een belbundel. Wil je kosten besparen, maar ook veel bellen? Kijk dan eens naar de extra belbunders van Online.nl.

Internet en TV pakket van Online.nl

Een pakket internet en TV van online.nl is vrijwel identiek aan het Alles-in-1 pakket alleen maak je nu alleen gebruik van internet en televisie. Bellen blijft dus achterwege, tegenwoordig toch niet echt meer nodig doordat vrijwel iedereen is overgestapt op de moderne smartphones.

Jouw internetsnelheid heeft dus ook altijd een maximaal haalbare internetsnelheid van 100 MB/s. Ook krijg je net als bij het alles in 1 pakket een gratis Wifi modem thuis geleverd.

Televisie kijken is ook hetzelfde. Je krijgt 72 televisie zenders met daarbij toegevoegd Fox Sports Eredivisie 1, 2 en 3. Ook opnemen, televisie gemist en live pauzeren is mogelijk met dit pakket. Verder krijg je een handige app waarmee je door het gehele huis televisie kan kijken op elk soort beeldscherm die jij maar wilt.

Denk is aan een iPad, smartphone of gewoon de televisie. Natuurlijk ook fijn als je weer is staat te wachten op de trein, even lekker een serie kijken!

Internet en bellen pakket van Online.nl

Zoals het voorgaande pakket is deze ook vrijwel identiek aan een Alles-in-1 pakket. Net zoals de naam het al zegt is dit een pakket enkel voor internet en bellen. Handig voor de mensen die weinig gebruik maken van de televisie. Tegenwoordig kijken ook steeds meer mensen series en films via de app Netflix of Videoland.

Internetsnelheid wordt uiteraard net als alle andere pakketten geleverd met een internetsnelheid van 100 MB/s. Bellen doe je vanaf 11 cent per minuut, wil je meer bellen kijk dan nogmaals eens naar de extra belbundels. Gratis telefoonnummer wordt er ook bij geleverd met daarbij een Wifi-modem.

Internet pakket van Online.nl

Je kunt er ook voor kiezen om alleen internet af te sluiten. Handig voor de mensen die de twee andere diensten afnemen bij een andere provider. Echter raden wij je wel aan om te kiezen voor een Alles-in-1 pakket.

Dit bespaart je jaarlijks flink wat geld. Internet wordt met een snelheid van 100 MB/s geleverd. Werkend internet op het KPN-netwerk.

Overstappen is makkelijk

Overstappen gaat erg makkelijk en snel. Want jouw nieuwe provider regelt namelijk alle zaken hierom heen. Ze hebben hiervoor een geweldig team klaar zitten die jou maar al te graag willen helpen met overstappen. Laten we een voorbeeld nemen: Oude contract opzeggen? Niet nodig dit doet het team van Online.nl voor jou. En nu denkt u waarschijnlijk dat je hiervoor moet betalen, maar dit is niet zo. Ze doen dit volledig gratis voor jou.

Moeite met aansluiten?

Wanneer je bent overgestapt en lukt de installatie van jouw nieuwe pakket niet helemaal? Geen stress want je belt gewoon met de klantenservice die jou perfect door het aansluitproces leidt. Lukt dit dan nog steeds niet? Dan stuurt Online.nl graag een gratis monteur naar je toe om alles aan te sluiten. Dit noemen ze de Installatie Garantie, echter is deze alleen van toepassing op het Alles-in-1 pakket en internet en televisie abonnementen.

Verhuizen met een abonnement

Ga je binnenkort verhuizen? Dan is dit geen probleem. Laat het weten aan Online.nl en ze veranderen alle gegevens naar het nieuwe verhuisadres. Op deze manier heb je direct televisie wanneer je in jouw nieuwe huis intrekt. Wel zo fijn.

Mogelijkheid tot premium zenders

Je kan er ook voor kiezen om extra zenders te nemen met de extra zenderpakketten. Zo kun je bijvoorbeeld alle sport zien door te kiezen voor Fox Sports internationaal of Ziggo Sport. Wil je toch liever wat extra films zien? Kijk dan eens naar de extra zender Film1.

Fox Sports internationaal

Kies je voor een Fox Sports internationaal zenderpakket dan krijg je de mogelijkheid om vrijwel alle internationale voetbalwedstrijden te zien uit de Europa League, Bundesliga en alle bekerwedstrijden die worden gespeeld in de FA Cup.

Ook de DFB-Pokal en Copa del Rey kan bekeken worden. Ook zijn tenniswedstrijden en Amerikaanse sportcompetities te bekijken. Amerikaanse sportcompetities kan je zien als de NFL, UFC, NHL en de MLB.

Ziggo Sport Totaal

Kies je voor Ziggo Sport Totaal? Dan krijg je 6 zenders extra. Namelijk: Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Extra 1 & Ziggo Sport Extra 2. Geweldig voor de persoon die van veel sport houdt.

Extra zender Film 1

Hou je veel van films? Kies dan voor Film 1. Altijd heb je de mogelijkheid tot de beste nieuwe films die er op dat moment beschikbaar zijn. Geen last van reclames en een constante aanvoer van nieuwe films. Zo is er voor iedere filmliefhebber altijd wel een geschikte film beschikbaar.

Conclusie provider Online.nl

Ondanks dat Online.nl nog niet zo’n bekende provider is als we het in vergelijking gaan zetten met de grotere providers zoals Ziggo en KPN. Maar dit betekent niet dat Online.nl onder doet voor de grote jongens. Ze bieden voordelige en complete pakketten aan tegen een voordelige prijs.

Ook de mogelijkheid om voor de extra zenderpakketten te kiezen is een goede toevoeging. Daarnaast is de overstapservice super handig voor de persoon die niet erg handig is met apparaten aansluiten.

Veilig & 100% onafhankelijk

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je volledig veilig aan de slag kunt. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gedeeld met de aanbieder als je overstapt naar een nieuwe aanbieder.

Alle gegevens worden versleuteld verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Alle aanbiedingen in onze internetvergelijker komen volledig onafhankelijk tot stand, wij hebben geen afspraken met bepaalde leveranciers.