Youfone Internet & TV, beste aanbieder voor u?

apr 17, 2019 | Internet & TV

apr 17, 2019 | Internet & TV

Wanneer je kiest voor Youfone tv en internet heb je te maken met een provider die lage prijzen biedt voor relatief brede pakketten. Haar basispakket voor tv diensten bestaat namelijk al uit 26 verschillende zenders welke je allemaal in HD kwaliteit kunt bekijken. Hier krijg je zelf FOX Sports 1 Eredivisie gratis bij.

Net zoals bij andere internet en televisie pakketten ontvang je ook bij Youfone internet en tv een tv ontvanger welke je door de hele EU kunt gebruiken, het is dus geen enkel probleem om tijdens je vakantie je favoriete programma weg te kijken.

Als klant van Youphone tv en internet ben je altijd in de mogelijkheid om dit tv pakket uit te breiden met 5, 10 of alle extra zenders voor een meerprijs. Op deze manier kun je altijd instappen met het basispakket, kijken wat je ervan vindt en gedurende de tijd de keuze maken om uit te breiden, op deze manier weet jij zeker dat je met je Youfone internet en tv pakket niet betaalt voor zenders die je nooit bekijkt. Nog mooier is dat je iedere maand de keuze voor extra zenders kan wijzigen.

[toc]

Youfone tv en internet

TV app met Youfone tv en internet

Youfone tv en internet biedt haar klanten een handige televisie app waarmee interactieve televisie bekeken kan worden op zowel de tablet als smartphone. Onderweg televisie kijken waar en wanneer jij maar wilt is dus geen enkel probleem. Meerdere toestellen in je huishouden worden toegang verleend tot deze tv app, geen discussies meer over welk programma gekeken gaat worden.

Live televisie met Youfone internet en tv

Met de innovatieve televisie app die je krijgt bijgeleverd bij een Youfone internet en tv pakket kun je niet alleen maar live televisie kijken op welke plek en wanneer jij maar wilt, je krijgt namelijk ook de mogelijkheid om gratis alle programma’s tot 7 dagen terug te kijken.

Maar hier houdt het niet op, maak gratis gebruik van begin gemist, opnemen en het pauzeren van al je favoriete programma’s. Ook ben je in de mogelijkheid om alle live televisie programma’s vanaf het begin opnieuw te starten, even geen tijd? Geen probleem, maak gewoon gebruik van de opname of pauzeer functie, op welk moment maar ook.

De app is beschikbaar voor apparaten die op de systeemsoftware van Android en iOS draaien, vrijwel iedere smartphone gebruiker in Nederland kan gebruik maken van de Youfone internet en tv app. Hierop kun je alle providers vergelijken tijdens vergelijk internet.

Internet met het Youfone internet en tv pakket

Met het Youphone tv en internet pakket ben je verzekerd van pijlsnel vast internet via het KPN netwerk. Dit netwerk staat bekend om haar stabiliteit en betrouwbaarheid. Bij de keuze voor een internet en tv pakket van Youfone kun je kiezen uit een DSL of glasvezel verbinding bij je internet en tv pakket. Kies je voor DSL dan heb je de keuze mogelijkheid uit de snelheden 50 MB/s of 100 MB/s. Met glasvezel kun je beschikken over 50 MB/s, 100 MB/s, 200 MB/s of 500 MB/s.

Houd er echter wel rekening mee dat je met de keuze voor DSL internet niet altijd de snelheid ontvangt waarmee geadverteerd is, de daadwerkelijke snelheid is namelijk sterk afhankelijk van het woonadres waar het internet op wordt geleverd. Met de keuze voor glasvezel heb je dit probleem niet.

Naast stabiele internet en tv met flinke snelheden beschik je over een 100% installatiegarantie, kom je er zelf dus niet helemaal uit dan is dit geen enkel probleem. Youfone stuurt een monteur langs om je te helpen. Bij een DSL verbinding liggen deze kosten echter wel bij de consument, met een glasvezelverbinding is deze monteurs dienst altijd kosteloos inbegrepen.

Voordelen

Met het Youfone internet en tv pakket maak je gebruik van het KPN netwerk, het enige verschil met deze provider is de lagere prijs die je maandelijks betaalt. Dit is één van de voordelen, hieronder hebben we er een aantal meer opgesomd.

  • Gratis wifi-modem
  • Gratis klantenservice
  • Maak gebruik van het betrouwbare en stabiele KPN netwerk voor een lagere prijs
  • Ontvang internetsnelheden tot 500 MB/s
  • 100% installatiegarantie (kosteloos bij een glasvezel verbinding)

MyYoufone app bij je internet en tv pakket

Altijd inzicht in al je verbruik en facturen? Geen enkel probleem met de MyYoufone app welke gratis in te downloaden. Ook kun je middels de app je Youfone tv en internet pakket wijzigen, pas bijvoorbeeld gemakkelijk je tv pakket aan met extra zenders.

Je kunt de MyYoufone app makkelijk en gratis downloaden uit zowel de Google Play Store als de App store van Apple.

Prijzen Youphone tv en internet

Youfone is niet zomaar een internet en tv provider, zo hebben ze flink wat prijzen gewonnen. We hebben hieronder de meest belangrijkste prijzen voor de consument opgesomd, lees je met ons mee?

Beste probleemoplosser 2017 & 2018

Youfone is maar liefst voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot de beste probleemoplosser van Nederland door Klacht.nl in de categorie telecom providers. Ze zijn geëindigd met een oplossingspercentage van maar liefst 99% en de klantenservice scoorde daar mee wederom het hoogste van alle providers in Nederland.

Deze prijs wordt uitgereikt door klacht.nl aan ondernemingen die meer dan 50 klachten per jaar ontvangen en op 95% van de klachten een reactie geeft met bijbehorende oplossing. Gefeliciteerd Youfone.

Beste service prijs 2017

In 2017 is Youfone bekroond met de prijs voor de beste service door het onafhankelijk online onderzoekplatform Opiness. Zij hebben de service van Youfone op basis van 878 reviews beoordeeld met maar liefst een 8,9!

internet en televisie van youfone
televisie internet youfone

Handige & leuke Video’s