T-Mobile Alles In 1, Wat Is Er Mogelijk? En Is Het Een Slim Idee Om Voor Dit Pakket Te Gaan?

apr 22, 2019 | Alles in 1

apr 22, 2019 | Alles in 1

T-Mobile alles in 1, één van de betrouwbaarste en stabielste alles in 1 providers van Nederland. We kunnen alvast 1 ding stellen en dat is dat ze qua instappakketten goedkoper zijn dan de directe concurrenten KPN en Ziggo. T-Mobile alles in 1 wordt geleverd middels de DSL en glasvezel verbinding, begin 2017 heeft T-Mobile het vaste netwerk van Vodafone overgenomen. Ze maken dan ook zeker kans als beste alles in 1 provider.

Natuurlijk neem je met T Mobile alles in 1 ook de diensten televisie en vast bellen af. De televisie diensten kun je in HD bekijken en het is mogelijk om te profiteren van de voordelen van interactieve televisie. Verder in dit artikel zullen we alle belangrijke zaken van alles in 1 T Mobile met je bespreken, lees dan ook snel verder in de T Mobile alles in 1 review.

t-mobile alles in 1

Voordelen T Mobile alles in 1

De T Mobile alles in 1 pakketten hebben flink wat voordelen, om jou daar een goed overzicht van te geven hebben we per aspect van de alles in 1 pakketten een rijtje opgesteld. Daarna zullen we dieper ingaan op alle onderdelen van tmobile alles in 1.

Voordelen internet alles in 1 T Mobile

 • Je ontvangt standaard internet tot 100 MB/s en met de glasvezelverbinding tot wel 750 MB/s
 • De installatie van internet lukt altijd
 • Je geniet van een sterk Wifi signaal door heel je huis

Voordelen televisie alles in 1 T Mobile

 • Geniet van een zenderpakket van meer dan 60 zenders waarvan je er 40 in HD kwaliteit bekijkt
 • Gratis Fox Sports 1 Eredivisie
 • Je favoriete programma’s terugkijken tot 10 dagen terug
 • Geniet van de voordelen van Begin Gemist
 • Kijk waar en wanneer jij wilt televisie met TV Anywhere

Voordelen vast bellen alles in 1 T Mobile

 • Voordelig vast bellen met een tarief van € 0,13 cent per minuut
 • Ontvang voicemails via je e-mail adres
 • Gratis behoud van je nummer

Waarom T Mobile alles in 1?

Je zult je wellicht afvragen waarom het verstandig is om te kiezen voor het T Mobile alles in 1 pakket. Nou daar zijn aantal goede redenen voor naast de voordelen die we hierboven hebben benoemd.

 • Het is namelijk zo dat je de voordelen ook bij andere alles in 1 providers kunt terug vinden, echter beschikken niet alle providers over de functionaliteiten die we hieronder gaan benoemen, lees je mee?

Moeiteloze overstap

Wil je overstappen naar T Mobile alles in een dan doe je dit zonder moeite en stress in tegenstelling tot andere providers. Je zult in geen enkel geval dubbele kosten maken en bent tijdens je overstap altijd verzekerd van internet, televisie en vast bellen.

Dit wordt allemaal bewerkstelligt door de overstapservice die je gratis ontvangt bij de keuze van een T Mobile alles in een pakket.

Wifi service van T-Mobile alles in 1

Ervaar je problemen met je wifi bereik terwijl je voor je alles in 1 T-Mobile hebt gekozen? Maak je niet druk en maak gratis gebruik van de wifi service. T-Mobile zal een monteur langs sturen om het wifi bereik binnenshuis volledig door te peilen.

 • Hij zal je van advies op maat voorzien en indien nodig zul je een internet versterker geïnstalleerd krijgen. Op deze manier ben je met alles in 1 T Mobile altijd voorzien van stabiel internet abonnement en een optimaal wifi bereik.

Installatie garantie van T Mobile alles in 1

De T Mobile alles in 1 pakketten zijn zo opgesteld dat jij deze in bijna alle gevallen zelf kunt installeren. Lukt dit eventueel niet volgens wens en ervaar je problemen dan wordt er kosteloos een monteur bij je langs gestuurd.

 • Deze monteur zal jou een installatie zonder zorgen bieden, geen onnodige stress dus. Heb je voor een glasvezel verbinding gekozen dan zal de monteur je gegarandeerd een bezoekje komen brengen, natuurlijk op de kosten van T-Mobile zelf.

Internet van TMobile alles in 1

Het internet van TMobile alles in 1 bestaat uit het standaard internet dat verloopt middels je DSL verbinding of middels het glasvezelnetwerk bij jou in de wijk.

 • De beschikbaarheid van het type internet is afhankelijk van de beschikbaarheid op jouw adres, glasvezel is namelijk nog niet overal in Nederland verkrijgbaar.

DSL internet T Mobile alles in een

Je kunt kiezen voor het standaard internet dat het T Mobile alles in een pakket Nederlandse huishoudens biedt. De kans is zeer groot dat jij over een DSL aansluiting beschikt, namelijk 90% van de huishoudens kan beschikken over dit type internet van T-Mobile.

 • Je kunt kiezen uit downloadsnelheden die variëren van 20 MB/s tot 100 MB/s. Houd er echter wel rekening mee dat je met een DSL verbinding van hogere downloadsnelheden geniet in verhouding met de uploadsnelheden.
 • In principe geen probleem omdat we vele malen meer downloaden dan uploaden. Bij DSL internet in T Mobile alles in een abonnement geniet je van de Wifi service waarmee je zeker bent van een stabiele en betrouwbare verbinding, altijd online dus.

Glasvezel internet T Mobile alles in een

Wil jij genieten van het snelste internet dat je momenteel kunt ontvangen vanuit je alles in 1 T Mobile pakket? Kies dan voor het T-Mobile glasvezel alles in 1 internet waarmee je internetsnelheden kunt ontvangen die variëren van 50 MB/s tot maar liefst 750 MB/s.  Ongeveer 30% van de Nederlandse huishoudens kunnen glasvezel internet van T-Mobile alles in 1 ontvangen.

Het voordeel van dit type internet is dat je geniet van een gelijke download en uploadsnelheid, ook ontvang je altijd dezelfde snelheid als waar mee geadverteerd wordt. Dit kan bij het standaard internet nog wel eens een probleem zijn. Daarnaast ben je ook bij dit type gegarandeerd van de wifi service.

Garanties voor internet bij je T Mobile alles in 1 pakket

T Mobile alles in 1 pakketten zijn gebonden aan bepaalde garantie standaarden zodat jij als klant precies weet waar je aan toe bent. Je betaalt over het algemeen wat meer voor de alles in 1 pakketten van T-Mobile maar in tegenstelling tot andere providers ben je niet verzekerd van de garanties die T-Mobile je beloofd.

Leverbare snelheid

Zoals we je al hadden verteld kun je met het standaard internet problemen krijgen met de daadwerkelijke snelheid die je ontvangt in verhouding met de geadverteerde snelheid die jou is beloofd.

TMobile alles in 1 levert enkel en alleen internetsnelheden die echt op jouw adres te ontvangen zijn. Je zult dus niet om de tuin geleid worden met internetsnelheden die jij eigenlijk helemaal niet kunt ontvangen, wel zo eerlijk toch?

Transparante en duidelijke downloadsnelheden

T-Mobile vindt het erg belangrijk dat de klant weer waar hij of zij aan toe is. Zo zullen ze altijd duidelijk en transparant zijn over de downloadsnelheid die jij kunt ontvangen op je adres.

Garantie van internetsnelheid

Met T-Mobile alles in 1 ben je te allen tijde gegarandeerd van een internetsnelheid ter waarde van 12 MB/s, met deze snelheid kun tegelijkertijd televisie kijken en internetten. Kom je op jouw adres niet aan deze snelheid dan ben je helaas niet in de mogelijkheid om het internet van T Mobile alles in 1 ontvangen.

Televisie van alles in 1 T-Mobile

Met het alles in 1 T-Mobile pakket kun je gebruik maken van de interactieve dat je wordt geboden, je hebt hier namelijk wel een internetverbinding voor nodig.

 • Om jou een goed beeld te geven zullen we eerst de voordelen en mogelijkheden van de televisiediensten van T-Mobile opsommen, lees je mee?

Begin gemist

Met de begin gemist functie van T-Mobile kun jij altijd terug kijken en pauzeren op welke plek je dat maar wilt. Zo hoef jij nooit meer iets van jouw favoriete televisie programma’s te missen.

Breed zenderpakket

Met het zender basis pakket van alles in 1 T-Mobile geniet je van meer dan 60 zender waarvan je er meer dan 40 in HD kwaliteit kunt bekijken. Wil je eventueel van meer zenders genieten dan kun je altijd nog kiezen voor de thema of premium pakketten.

TV Anywhere App

Met de TV Anywhere App kun jij waar en wanneer je maar wilt al je favoriete televisiezenders bekijken. Deze app zul je gratis ontvangen bij je T Mobile alles in 1 pakket.

 • Je kunt de TV Anywhere App gebruiken op je tablet, smartphone of computer, ook hiermee kun je tot 7 dagen programma’s terugkijken.
 • Helaas kun je niet alle programma’s terugkijken desalniettemin toch 28 populairste zenders. Je kunt de app op drie verschillende apparaten tegelijk aanspreken.

Thema en Premium pakketten bij je Alles in 1 T Mobile abonnement

Wil je er zeker van zijn dat er altijd iets leuks en passend op televisie is? Geen probleem, kies voor de thema pakketten voor je alles in 1 T Mobile abonnement. Je hebt de keuze uit 4 verschillende thema pakketten en kosten allemaal € 3,75 per maand. Deze mogelijkheid is ook erg flexibel, je kunt het namelijk maandelijks uit of aanzetten.

Kids & Music

Het Kids & Music themapakket, ideaal voor kinderen en de echte muziekliefhebbers. Het pakket bevat alle zenders speciaal voor kinderen. Daarnaast geniet je van de beste muziekzenders voor bijvoorbeeld alle live concerten op dat moment, zo mis je helemaal niets meer! En dat allemaal vanaf de bank in jouw woonkamer.

Entertainment

Ben jij een vaste kijker van programma’s zoals RTL Boulevard of Shownieuws? Dan kunnen we je het Entertainment televisie pakket zeker aanraden. Volg alle actualiteiten en nieuwtjes over beroemdheden van over de hele wereld. Zo heb jij altijd iets te bespreken aan het koffieapparaat.

Infotainment

Ben jij iemand die constant op zoek is naar nieuwe informatie en absoluut niets wil missen van bijvoorbeeld de politiek of nieuwe ontwikkelingen in de wetenschap? Dan is het Infotainment bijna een must voor jou. Je zult toegang krijgen tot NPO politiek, Discovery Science en National Geographic Wild. Wij kunnen dan ook met alle zekerheid stellen dat je nog meer heel moeilijk bent weg te slaan van je heerlijke zittende bank.

International

Niets missen van de wereld kies dan voor het Internationaal pakket van T-Mobile alles in 1. Je volgt alles op de voet van wat er over de rest van de wereld gebeurt. Je ontvangt alle extra nieuwszenders uit het binnen- en buitenland.

Fox Sports

Wil je alles op de voet volgen als het gaat om sport, zowel nationaal als internationaal? Fox Sports is dan een goede keuze voor jou. Zo mis je nooit meer iets op het gebied van voetbal, top tennis, de MLB, NFL, NHL en natuurlijk niet te vergeten, UFC. De kosten voor dit pakket liggen op € 7,50 per maand.

Ziggo Sport Totaal

Kies je voor Ziggo Sport Totaal dan geniet je van zes extra verschillende themazenders. Zo kijk je bijvoorbeeld alle live wedstrijden uit de premier league, F1, golf en nog tal van andere sporten. Geniet van professioneel commentaar en ben niet meer van de bank af te krijgen, je zult je dan ook niet snel vervelen!

Film1

Wil je genieten van de nieuwste en mooiste films over de hele wereld en met name uit Amerika? Met Film1 bekijk je naar alle bestsellers uit alle genres. Je ontvangt 4 kanalen en kunt gebruik maken van on demand op zowel je televisie, tablet en smartphone. De kosten voor dit pakket liggen op € 7,50 per maand.

Vast bellen van alles in 1 T-Mobile

Last but not least, het vaste bellen van alles in 1 T-Mobile. Kies voor alles in 1 goedkoop bellen tegen een laag starttarief en afrekenen per seconde. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten waar dit allemaal voor geldt. Hieronder hebben we de inhoud van de belpakketten besproken.

Vast bellen start

 • € 0,13 cent per minuut
 • Gratis behoud van je nummer
 • Reken voordelig per seconde af
 • Ontvang je voicemail via de email
 • Pas je vast bellen pakket maandelijks aan
 • Een kleine € 2,50 per maand

Unlimited vast bellen

 • Onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in Nederland
 • Gratis behoud van je nummer
 • Reken voordelig per seconde af
 • Ontvang je voicemail via de email
 • Pas je vast bellen pakket maandelijks aan
 • Voor € 10,- per maand

Unlimited vast bellen Plus

 • Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland
 • Gratis behoud van je nummer
 • Rekening voordelig af per seconde
 • Ontvang je voicemail via de email
 • Maandelijks aanpasbaar
 • Voor € 15,- per maand

Beltarieven T-Mobile alles in 1

Maak je veel gebruik van de vaste telefoonlijn dan raden wij het je aan om te kiezen voor de unlimited vast bellen of unlimited vast bellen plus pakketten te kiezen. Hiermee kun je voor een vaste bundelprijs naar vaste en/of mobiele nummers in Nederland bellen. Je kunt deze pakketten maandelijks aanpassen, zowel naar boven als naar beneden. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Kies je voor het vast bellen Start pakket van alles in 1 T Mobile dan werk je met de volgende beltarieven.

 • € 0,13 cent starttarief
 • € 0,13 cent per minuut, gesprekken worden afgerond op secondes
 • Hierboven kun je de maandelijkse prijzen van de belpakketten inzien

Wil je na het lezen over alles in 1 van T-Mobile graag meer weten over deze provider? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen in de T-Mobile review, hier vindt je nog meer over deze provider. Op deze manier kun je een weloverwogen keus maken en gaan voor de beste provider voor jouw situatie.

T-mobile alles in een opzeggen

Informatie nodig voor t-mobile alles in 1 opzeggen nodig? Als je een pakket wil opzeggen is dat vaak geen probleem tenzij de voorwaarden anders zeggen.

T-mobile alles in een ervaringen

Ben jij op zoek naar de plek waar je ervaringen over t-mobile alles in een kunt lezen? Gelukkig zijn er talloze review sites zoals de onze beschikbaar, door deze review hopen we je sowieso meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over de mogelijkheden van het glasvezel alles in een pakket.

Ben je er nog niet helemaal uit? Begin dan met een t-mobile alles in een vergelijk en kies vergelijking, kies de pakketten die je wil vergelijken en kijk of je wellicht t-mobile alles in een korting kunt ontvangen.