Online alles in 1 review, de beste provider op uw woonadres?

apr 22, 2019 | Alles in 1

apr 22, 2019 | Alles in 1

Online.nl alles in 1, de provider die nog niet zo lang bestaat maar wel steeds meer in populariteit begint te winnen. Zo zijn er bijna altijd interessante acties en kortingen en profiteer je van breed aangeboden alles in 1 pakketten die je helemaal zelf kunt samenstellen. Ze staan bekend als goedkope alles in 1 provider en wellicht goed om alvast te weten is dat alles in 1 online samenwerkt met de provider Canal Digitaal op het stukje televisie.

online alles in 1

Online.nl alles in 1 pakket

Het online.nl alles in 1 pakket bestaat uit internet, televisie en vast bellen. We zullen hieronder de minimale inhoud van dit pakket met je bespreken. Momenteel heeft de provider een korting voor de eerste 6 maanden waarbij je € 10,- per maand minder betaalt in plaats van € 42,50 per maand. Let wel goed op dat we hier over de prijs spreken waarbij je niet voor bijvoorbeeld extra zender of belpakketten hebt gekozen.

Online alles in een internet

 • Internetsnelheid tot 100 MB/s
 • Ontvang te allen tijde de maximaal haalbare snelheid
 • Ontvang bij je alles in 1 pakket een gratis WiFi modem
 • Ontvang 3 email adressen met spam en virusfilter

Online alles in 1 televisie

 • Breed zenderpakket met 85 zenders
 • Fox Sports Eredivisie (kanaal 1, 2, 3)
 • Opnemen, pauzeren en al je favoriete programma’s terugkijken
 • Interactieve televisie van Canal Digitaal

Online alles in 1 bellen

 • Behoud je nummer met gratis nummerbehoud
 • Gratis nieuw telefoonnummer
 • Vast bellen vanaf € 0,11 cent per minuut
 • Uitbreiden mogelijk tegen voordelige prijzen

Online.nl alles in 1 interactieve televisie

Wil jij met meerdere mensen tegelijk en door heel je woning televisie bekijken in de beste beeld en geluidskwaliteit? Dit is geen enkel probleem met interactieve tv van samenwerkingspartner Canal Digitaal. Je geniet van flink wat extra’s zoals het opnemen, pauzeren en terugkijken van al jou favoriete programma’s. Je mist ook nooit meer je favoriete voetbalclub, je beschikt namelijk over alle Fox Sports Eredivisie kanalen. We kunnen stellen dat Online.nl één van de meest complete televisiepakketten van Nederland levert.

Opnemen en pauzeren

Televisie kijken waar en wanneer jij wil. Het is namelijk mogelijk met de interactieve televisie van Online.nl 100 uur live televisie op te nemen en te pauzeren. Je kunt al je opnames tot maximaal 365 dagen opnemen, zo mis je vrijwel niets en kun je alles rustig terugkijken. Bovendien heb je de mogelijkheid om opnames 7 dagen vooruit te plannen, dit doe je gemakkelijk met de televisiegids in het interactieve menu.

TV en begin gemist

Wil je de zekerheid hebben dat je nooit iets mist wat je absoluut gezien had moeten hebben? Geen probleem bij Online.nl alles in 1. Met tv gemist kun je tot 7 dagen na de uitzending al je favoriete programma’s terugkijken. Begin gemist zorgt ervoor dat je altijd kunt terugspoelen naar het begin wanneer het programma nog niet is afgelopen.

Alles in 1 online internet

Het internet van Alles in 1 online is betrouwbaar en stabiel, ze zitten namelijk op het netwerk van KPN en met het Wifi modem heb je overal in huis goed internet. Je ontvangt altijd de maximale internetsnelheid die mogelijk is op je adres, over het algemeen ontvang je een snelheid van 100 MB/s. Ben je aangesloten op het glasvezel alles in 1 netwerk dan kun je een snelheid van 200 MB/s ontvangen. Internet vergelijken is altijd de beste optie.

Online alles in een bellen

Bij online.nl profiteer je altijd van het voordelige bellen basis. Maak je meer gebruik van de vaste telefoonlijn dan kun je het beste kiezen voor de extra bundels. Kies je voor de extra bel pakketten dan betaal je niet per minuut maar een vaste bundelprijs. Je kunt kiezen uit de volgende extra pakketten.

 • Bellen onbeperkt Nederland
 • Bellen Europa
 • Bellen Wereld

Bekijk altijd welk pakket het best bij jouw situatie past. We raden dan ook altijd aan om deze met elkaar te vergelijken middels de vergelijker. 

online.nl alles in 1
online alles in een

Handige & leuke Video’s

Beste alles in 1 pakket, wie wint de strijd?

Beste alles in 1 pakket, wie wint de strijd?

Op zoek naar de beste provider alles in 1? Een goede keuze, je wil natuurlijk een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding hebben, iets waar het beste alles in 1 pakket zeker aan moet voldoen. Alle alles in 1 providers in de vergelijker bieden een alles in 1...

Goedkoopste alles in 1 pakket, wie wint de strijd?

Goedkoopste alles in 1 pakket, wie wint de strijd?

Het goedkoopste alles in 1 pakket verkrijgen is tegenwoordig niet erg moeilijk meer. Er zijn veel aanbieders die goedkope alles in 1 pakketten aanbieden, een voordeel voor ons want dit betekent dat er veel aanbod is waardoor de prijzen flink van elkaar verschillen....

Wat te doen met je alles in 1 pakket als je gaat verhuizen?

Wat te doen met je alles in 1 pakket als je gaat verhuizen?

Als je gaat verhuizen is het natuurlijk wel zo makkelijk als je je abonnement mee kunt verhuizen of dat je hem kunt stopzetten. Het is daarbij belangrijk dat je de verhuisdatum controleert en of de nieuwe alles in 1 aanbieder je huidige pakket ook levert op je nieuwe...

Ziggo Zakelijk Alles in 1 Pakket

Ziggo Zakelijk Alles in 1 Pakket

Ziggo en hun zakelijke alles in 1 pakket Tegenwoordig is Ziggo niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Vrijwel ieder gezin maakt gebruik van de diensten van Ziggo. Zelfs in het zakenleven biedt Ziggo geweldige pakketten aan. Zo hebben ze nu een mooi...

3 tips over hoe je kan besparen op televisie, bellen en internet

3 tips over hoe je kan besparen op televisie, bellen en internet

Vrijwel iedereen heeft een alles in 1 pakket Tegenwoordig heeft elk huishouden een aansluiting op de televisie, er zijn zelfs steeds meer interactieve televisies. het internet en telefoon. De kosten kunnen per abonnement enorm verschillen, pas daarom dus op met het...

Laatst geüpdatet