TELE2 Alles In 1 Review, Wat Voor Diensten Kun Je Afnemen En Is Dit Alles In 1 Pakket Geschikt?

apr 22, 2019 | Alles in 1

apr 22, 2019 | Alles in 1

Tele2 alles in 1 we hebben er vast allemaal al wel eens van gehoord op het internet of simpelweg in een reclame. Tele2 is een aanbieder die bekend staat om haar voordelige prijzen voor hun diensten en dus ook voor hun alles in 1 pakketten. Een alles in een pakket bevat de diensten internet, bellen en televisie. Je betaalt voor een Tele2 alles in 1 pakket dus niet veel geld en tegelijkertijd krijg je wel een pakket wat compleet is. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende soorten alles in 1 pakketten met bijvoorbeeld instap snelheden internet, maar het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor snel internet met veel televisie zenders.

 

tele2 alles in een

Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor internetsnelheden met glasvezel. Ideaal als je graag snel wil internetten en tegelijk wilt downloaden en uploaden met dezelfde snelheid. Ook als gamer ben je in het voordeel met glasvezel, zo kun je namelijk tijdens het gamen gemakkelijk andere dingen doen op het internet zonder dat dit jouw game verslechtert. 

Alles in 1 pakketten van Tele2

Tele2 heeft ervoor gezorgd dat er standaard 3 verschillende alles in 1 pakketten zijn waaruit je kunt kiezen. Deze zijn uitgebreid voorzien van internet, televisie en bellen.

 • Wil je toch liever zelf beslissen wat je precies in het alles in 1 pakket wilt hebben? Dan is het natuurlijk bij Tele2 ook mogelijk om een eigen pakket samen te stellen. Hieronder staan de standaard alles in 1 opties van Tele2 uiteengezet.

Light pakket

In het Light pakket zit Internet Light met een downloadsnelheid tot 20 Mb/s en tot 1 Mb/s uploadsnelheid. Een ideale internetsnelheid voor mensen die in hun eentje of met zijn tweeën wonen en graag een serie kijken via Netflix en regelmatig gebruik maken van het internet om te facebooken.

 • Vervolgens zit er dit pakket Bellen Basis wat geschikt is voor mensen die maar weinig gebruik maken van de vaste telefoon.
 • Doe je dit wel dan betaal je €0,13 cent per minuut voor bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Ook krijg je gratis nummerbehoud meegeleverd.

Wat voor zenders krijg je allemaal van TELE2?

Tot slot krijg je natuurlijk ook televisie meegeleverd genaamd TV Light. Je krijgt hierbij 34 zenders met 19 HD-zenders. Verder krijg je Online TV & Programma Gemist meegeleverd met daarbij de Tele2 videotheek om lekker films te kijken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om extra zenderpakketten af te sluiten als je hier behoefte aan hebt.

 • Dit alles in 1 pakket krijg je gratis thuis geleverd met daarbij de gratis handige overstapservice. Voor €28 voor de eerste 6 maanden en de volgende maanden voor €31 per maand kun je al beschikken over dit pakket.

Basis pakket

Het volgende alles in 1 pakket waarvoor je kunt kiezen bij Tele2 is het basis pakket. Uiteraard is dit net een stukje beter als het Light pakket en ontvang je hierbij een downloadsnelheid tot 60 Mb/s en een uploadsnelheid tot 10 Mb/s.

Ideale internet snelheid die geschikt is voor meerdere mensen thuis die graag allemaal tegelijk willen internetten. Hierbij kun je denken aan het kijken van films en series op Netflix of het downloaden van grote bestanden.

 • Ook bellen ontbreekt niet en is dit pakket geschikt voor mensen die regelmatig met de vaste telefoon bellen. Zo krijg je 5 uur gratis bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland en daarbij de mogelijkheid om jouw huidige nummer gratis te behouden.
 • Qua televisie krijg je 54 zenders waarvan er 28 in HD-kwaliteit zijn. Ook bij dit pakket krijg je de beschikking over Online TV & Programma Gemist. Films kijken wordt ook erg makkelijk doordat je de mogelijkheid krijgt om gebruik te maken van de Tele2 Videotheek.
 • Dit pakket wordt ook gratis verstuurd en kan er gebruik gemaakt worden van de handige gratis overstapservice. De eerste 12 maanden betaal je €37 per maand en de resterende €40 per maand

Extra pakket

Het laatste standaard alles in 1 pakket van Tele2 is het ‘Extra pakket’. Natuurlijk is dit pakket weer net een stukje beter als het ‘Basis pakket’. Zo krijg je namelijk een downloadsnelheid tot 100 Mb/s met daarbij een uploadsnelheid tot 10 Mb/s.

Oftewel een geschikte internetsnelheid als je erg veel gebruik maakt van het internet en met veel mensen tegelijk gebruik wilt maken van het internet. Hierbij kun je denken aan werken, gamen, streamen en downloaden en dit allemaal tegelijkertijd.

Je kunt ook extra diensten afnemen voor je telefoon

en je iemand die echt erg veel belt met de vaste telefoon? Dan kun je met dit pakket van Tele2 eindeloos blijven bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland, maar liefst 50 uur! Ook krijg je de mogelijkheid om gratis jouw eigen nummer te behouden bij een overstap.

 • Qua televisie verandert er weinig in vergelijking met de andere pakketten. Zo krijg je wederom 54 zenders met daarvan 28 zenders in HD-kwaliteit. Verder krijg je ook Online TV, Programma Gemist en Tele2 Videotheek. Je kunt al beschikken over het beste standaard alles in 1 pakket van Tele2 voor €47 per maand.

 

Alles in 1 pakket zelf samenstellen

Je kunt naast de drie pakketten die worden aangeboden ook ervoor kiezen om zelf jouw pakket samen te stellen. Op deze manier heb jij een alles in 1 pakket van Tele2 wat perfect is afgestemd op jouw wensen en eisen.

 • Zo kun je na het doen van de postcodecheck kiezen tussen verschillende soorten namelijk glasvezel of standaard internet. Vervolgens kun je er ook voor kiezen om ‘veilig internet’ af te sluiten. Glasvezel bij Tele2 wordt sinds 31 maart 2019 aangeboden via het netwerk van T-Mobile
 • Bij televisie kun je kiezen voor TV Light of TV Basis. Wil je graag meer zenders ontvangen? Dan kun je altijd nog kiezen voor extra zenderpakketten zoals het Pluspakket met 26 extra zenders, Film1, Ziggo Sport Totaal of het TV Erotiek pakket. 

Daarnaast krijg je gratis de mogelijkheid om ook televisie te bekijken via jouw tablet of mobiele telefoon en een gratis interactieve HD-ontvanger. Voor €3 extra per maand kun je programma’s opnemen en pauzeren.

Je hebt 3 verschillende soorten opties

Qua bellen kun je kiezen uit drie verschillende soorten opties: ‘Bellen Basis’, ‘Zorgeloos Bellen’, ‘Eindeloos Bellen’. Met bellen basis betaal je €0,13 cent per minuut naar nummers binnen Nederland.

Naast deze optie kun je kiezen voor zorgeloos bellen waarmee je 5 uur kunt bellen naar nummers binnen Nederland. Wil je graag zoveel mogelijk kunnen bellen met de vaste lijn dan kun je kiezen voor eindeloos bellen waarmee je 50 uur kunt bellen.

Alles in 1 Tele2 met veilig internet

Ben je iemand die graag veilig op het internet rond surft? Dan is Tele2 een zeer geschikte provider voor jou want je krijgt namelijk bij jouw alles in 1 pakket de mogelijkheid om te kiezen voor ‘Veilig Internet’.

 • Je zorgt hierdoor ervoor dat er 3 verschillende apparaten in huis zijn voorzien van beveiliging waardoor je nooit last hebt van hackers, malware of identiteitsdiefstal.
 • Verder kun je met kinderen kiezen voor ‘Ouderlijk toezicht’ waardoor je kinderen altijd veilig kunnen internetten. Zo bepaal jij wat ze kunnen zien en wat niet. De eerste maand is gratis en de rest van de volgende maanden betaal je maar €4 per maand.

Tele2 alles in 1 aanbieding

Tele2 heeft eigenlijk altijd wel aanbiedingen voor hun alles in 1 pakketten. Om te bekijken welke aanbiedingen er op het moment gelden kun je de vergelijker bekijken.

Doe de postcodecheck en klik aan dat je alleen de alles in 1 pakketten van Tele2 wilt zien, vervolgens zie je direct welke aanbieding er geldt. Over het algemeen krijg je een korting op de maandkosten die je moet betalen. Zo krijg je nu bij twee alles in 1 pakketten maandelijks €3 korting. Kijk dus snel in de vergelijker om Tele2 alles in 1 actie te bekijken!

Voordelen van Tele2 alles in 1 pakketten

Zoals vrijwel elke provider heeft Tele2 ook voordelen als je voor hun alles in 1 pakketten kiest. Allereerst staat Tele2 erom bekend om het hanteren van goedkope alles in 1 maandprijzen voor hun verschillende alles in 1 pakketten.

Ook krijg je voor dit geld altijd een pakket wat aan alles voldoet, zo heb je nooit last van te weinig zenders en traag internet. Verder kun je qua internet abonnement uit veel verschillende types kiezen en is zelfs glasvezel via het netwerk van T-Mobile mogelijk.

 • Verder is het ook mogelijk om te zelf jouw eigen alles in 1 pakket samen te stellen, zo heb je de mogelijkheid om een pakket te creëren wat precies aan jou wensen voldoet. Daarnaast krijg je ook vrijwel altijd van Tele2 een mooie welkomstkorting als nieuwe klant.

TELE2 alles in een opzeggen

Informatie nodig voor TELE2 alles in een opzeggen nodig? Als je een pakket wil opzeggen is dat vaak geen probleem tenzij de voorwaarden anders zeggen.

TELE2 alles in een ervaringen

Ben jij op zoek naar de plek waar je ervaringen over TELE2 kunt lezen? Gelukkig zijn er talloze review sites zoals de onze beschikbaar, door deze review hopen we je sowieso meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over de mogelijkheden van het TELE2 alles in een pakket.

 • Ben je er nog niet helemaal uit? Begin dan met een TELE2 alles in 1 vergelijk en kies vergelijking, kies de verzekering die je wil vergelijken en kijk of je wellicht TELE2 alles in een korting kunt ontvangen.