KPN Alles In 1 Review, Wat Voor Diensten Kun Je Afnemen En Is Dit Alles In 1 Pakket Geschikt?

apr 7, 2020 | Alles in 1

apr 7, 2020 | Alles in 1

Iedereen kent natuurlijk het merk KPN alles in 1, voor 1998 was het een deel van het Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie, dat bekend stond als de PTT. Op dit moment biedt KPN verschillende soorten alles in een pakketten aan, maar wat krijg je dan precies? En welke mogelijkheden zijn er beschikbaar? Bekijk onze handige KPN alles in 1 review, we leggen je uit wat er mogelijk is en wat je allemaal kunt verwachten. KPN alles in 1 vergelijken, klik dan hier.

caiway alles in 1 pakket

KPN alles in 1 pakketten

Op dit moment is het mogelijk om 3 verschillende KPN alles in 1 pakketten af te sluiten, in ieder pakket krijg je standaard 1 HD televisie ontvanger waar je 60 zenders op kunt ontvangen. Op dit moment kun je 28 zenders in HD bekijken en heb je de beschikking over 90 radiozenders.

  • Ook is het mogelijk om de ontvanger van KPN te gebruiken voor begin gemist, programma gemist, live TV pauzeren en de videotheek thuis.
  • Over het algemeen zien we dat KPN alles in een pakketten steeds uitgebreider worden, het kan dus zijn dat je nog veel meer functionaliteit beschikbaar krijgt.
  • Een van de grootste voordelen van KPN alles in 1 is dus dat je altijd gebruik kunt maken van interactieve televisie. Toch zijn er wel wat verschillen tussen de aangeboden pakketten, zo kun je kiezen voor het instap, standaard of premium pakket. Om je inzicht te geven in de mogelijkheden hebben we ze even op een rijtje gezet:

Instap KPN alles in een

Het basispakket van KPN is het instap pakket, uiteraard is dit de goedkoopste en meest simpele variant. Je krijgt de beschikking over een HD-tv ontvanger, kunt online TV kijken en je hebt een maximale internetsnelheid van 20Mbit/s.

  • De uploadsnelheid ligt op 2Mbit/s. Als je gebruik wil maken van de telefoon betaal je ongeveer € 0,10 per minuut naar vast en mobiel. Meerdere pakketten bekijken? Begin dan met internet vergelijken in 2022.

Standaard KPN alles in een

Het populairste pakket zit in het midden, het standaardpakket is volgens KPN het meest gekozen pakket. Je hebt de beschikking over dezelfde functionaliteit als het instap pakket maar je internetsnelheid ligt een stuk hoger.

  • Daarnaast krijg je een extra HD ontvanger waarmee je programma’s kunt opnemen. De maximale internetsnelheid ligt op 60Mbit/s en bij uploaden kun je beschikken over 6 Mbit/s. Ook krijg je een gratis Spotify Premium account als je dit pakket afsluit.

Premium KPN alles in een

Het duurste premium pakket van KPN geeft je alle functionaliteit van het instap en standaard pakket. Uiteraard krijg je wel een hoop extra’s als je kiest voor een premium en pakket.

  • Je kunt namelijk gebruik maken van het HBO pakket, KPN veilig en onbeperkt bellen. Door gebruik te maken van KPN veilig heb je nooit last van spyware, spam of virussen en kun je deze software installeren op 3 verschillende apparaten.

Voordelen KPN alles in 1

Het is wel belangrijk om goed onderzoek te doen naar de beschikbaarheid van KPN alles in 1, het kan namelijk zijn dat sommige specificaties niet beschikbaar zijn op jouw postcode.

  • Soms kan het namelijk zo zijn dat de maximale snelheid van je KPN alles in een pakket 30Mbit is op je adres, terwijl je neef gewoon gebruik kan maken van een 60Mbit verbinding in zijn woning.
  • Controleer daarom altijd wat de maximale snelheid op jouw adres is. Bekijk ook of glasvezel, ADSL en/of kabel tot de mogelijkheden behoren.

Aansluitkosten voor KPN alles in een

Het kan zijn dat er aansluitkosten voor je KPN alles in een pakket in rekening worden gebracht. Je moet dan denken aan de installatiekosten, of de kosten van een monteur. Gelukkig zien we dat er meestal acties beschikbaar worden gesteld die er voor zorgen dat je deze kosten niet hoeft te betalen.

  • De activatiekosten van een KPN alles in 1 pakket liggen op 35 euro, en het inhuren van een monteur kost je 62 euro. Zorg er daarom voor dat je goed kijkt of er een actie beschikbaar is. Het is daarom een goed idee om altijd naar alle mogelijkheden te kijken door een vergelijking te maken.

KPN Compleet pakket

Als je een KPN alles in 1 pakket hebt afgesloten, maar je ook nog een telefoonabonnement hebt bij KPN kun je gebruik maken van het compleet pakket.

  • Daardoor krijg je nog meer voordelen, zo krijg je korting op je mobiele abonnement, en kun je het aantal GB’s op je telefoon verdubbelen. Ook is het mogelijk om gratis een extra zender pakket te kiezen.

KPN en 4K TV kijken

Het is sinds kort mogelijk bij KPN om televisie te kijken met een 4K TV ontvanger. Het is nog niet helemaal duidelijk welke content er in ultra HD aangeboden gaat worden, maar de kans is groot dat het aanbod van 4K content flink gaat groeien.