Interactieve TV & Alles in 1 Pakketten, waar moet ik allemaal op letten?

aug 22, 2018 | Alles in 1 | 0 Reacties

aug 22, 2018 | Alles in 1 | 0 Reacties

Interactieve TV is tegenwoordig bijna standaard in alles in 1 pakketten te vinden. Met interactieve televisie kun je zelf bepalen wat je wil kijken, waar dan ook en wanneer dan ook. Je kunt via je decoder TV programma’s terugkijken en films en series bekijken.

Daarbij kun je ook gemakkelijk Netflixen of Live televisieprogramma’s terugspoelen of pauzeren als je niets wil missen. Je kunt ook via een tablet of telefoon gebruik maken van je alles in een pakket, met behulp van een app kun je dan TV kijken.

 

interactieve televisie alles in 1

Vergelijk alles in 1 met interactieve TV

De prijzen van alles in 1 diensten variëren. Het verschilt vaak per provider hoeveel dagen TV-programma’s worden bewaard en bij sommige providers kun je maar tot een aantal dagen na de uitzending terugspoelen. Bij Ziggo kan dit tot 10 dagen na uitzending terwijl Telfort maar 2 tot 7 dagen programma’s opslaat. Lees verder om nog een aantal handige tips te pakken voordat je een Alles in 1 met interactieve TV abonnement afsluit.

Stap 1 : Zorg dat je de juiste internetsnelheid kiest

Je kent het wel, iedereen zit thuis op het internet terwijl jij lekker een film wil streamen. Alles loopt continu te haperen en halverwege de film ben je er wel een beetje klaar mee. Allemaal gevolgen van te traag internet, kijk dus goed naar je thuissituatie. Hoeveel mensen zitten er op het internet? Hoeveel apparaten heb je aangesloten op het internet? En stream je vaak video’s van hoge kwaliteit? Lees verder om te kijken wat de optimale downloadsnelheid van jouw internetpakket moet hebben.

Hoe kan ik vaststellen wat mijn downloadsnelheid moet zijn?

Als je jouw internet abonnement wil vergelijken om te kijken welk alles-in-1 pakket geschikt is voor jouw is het handig om te weten welke internetsnelheid het meeste geschikt is voor jouw situatie. Als je naar het onderstaande overzicht kijkt kun je makkelijk zien welke download snelheid het beste bij jouw past. Ook kun je internet vergelijken om te zien waar je het beste alles in 1 pakket kunt krijgen. Zo profiteer je optimaal van interactieve televisie en ook nog is een goedkope maandelijkse prijs.

20 MB/s Gewoon

 • 2 Personen
 • E-mailen, browsen en Youtube video’s
 • Vergelijk pakketten met min. 20 MB/s

40 MB/s Huishouden

 • 2+ Personen
 • Browsen, Youtube in hoge kwaliteit, met meerdere mensen tegelijk
 • Vergelijk pakketten met min. 40 MB/s

100 MB/s Lekker snel

 • 4 Personen
 • Met een gezin lekker tegelijk goed kunnen internetten, Youtuben en gamen
 • Vergelijk pakketten met min. 100 MB/s

150 MB/s Super snel

 • 5+ Personen
 • Toekomstbestendig, voor Youtube video’s in 4K en veel WiFi apparaten
 • Vergelijk pakketten met min. 150 MB/s

300 MB/s Extreme gebruikers

 • Meerdere personen die veel internet verbruiken
 • Online gaming, livestreaming, 4K TV op meerdere devices, alles kan tegelijk

Stap 2 : Gebruik je postcode om het beste Alles In 1 Pakket te vinden

Door gebruik te maken van je postcode en huisnummer kun je in de alles in 1 vergelijker direct zien welke pakketten het beste bij je passen. Je woonplaats bepaald voor een groot deel of je gebruik kunt maken van alle diensten. Het glasvezelnetwerk is bijvoorbeeld niet overal in Nederland beschikbaar. Gebruik daarom altijd je postcode en huisnummer om een perfecte vergelijking te maken.

Stap 3 : Zorg er voor dat je Extra TV Zenders ook vergelijkt

Als je een echte sportfanaat bent en altijd naar golf, voetbal of Formule 1 kijkt dan is een extra zenderpakket zoals Fox Sports altijd een goede toevoeging aan je pakket. De prijzen voor deze extra pakketten kun je direct in de vergelijker inladen als je de zenders aanvinkt die je wil toevoegen. Er zijn naast sport nog talloze andere zenderpakketten die je kunt afsluiten. Denk daarbij aan filmkanalen, series, erotiek of geschiedenis zenders. Als je deze zenders direct aanklikt in de vergelijker weet je zeker dat je de totaalprijzen betaald.

Stap 4 : Neem onbeperkt als je veel belt neem onbeperkt vast bellen als je veel thuis belt

Veel mensen bellen tegenwoordig alleen nog maar mobiel waardoor vaste telefonie overbodig is geworden. Het is daarbij ook een mooie besparing omdat je geen vaste lijn hoeft te hebben, besparen is natuurlijk altijd leuk. Maar dit is lang niet bij iedereen zo, er zijn nog genoeg mensen die veel vanuit thuis bellen. Je kunt bij bijna alle internet providers onbeperkt vast bellen voor een vast bedrag per maand, tegenwoordig is dit stukken goedkoper zijn dan vroeger toen je nog per minuut moest afrekenen.

Stap 5 : Combineer Mobiel + Alles-in-1

Je ziet steeds vaker dat providers ook mobiele gebruikers proberen te binden door het alles in 1 pakket te koppelen aan het mobiele abonnement. Je krijgt voor het afsluiten van een mobiel + alles in 1 pakket vaak mooie maandelijkse kortingen, gratis pakketten en allerlei andere voordelen. Als je een mooie korting wil maken is het altijd aan te raden om eerst te kijken of je bij je huidige mobiele provider ook alles in 1 kunt nemen.