KPN zakelijk alles in 1, de beste provider voor uw onderneming?

apr 23, 2019 | Alles in 1

apr 23, 2019 | Alles in 1

Stabiel en betrouwbare alles in 1 pakketten? Dan ben je met KPN zakelijk alles in 1 pakketten op de goede plek. Breedband diensten zijn voor veel ondernemingen ontzettend belangrijk, daarbij hoort een provider met weinig down-time en een goede klantenservice. KPN alles in 1 zakelijk biedt je de keuzemogelijkheid uit 4 verschillende alles in 1 pakketten. Ook raden we je aan om eens de KPN review door te nemen, zo weet je direct of het de geschikte provider is voor jouw situatie.

In dit artikel zullen we de inhoud van deze pakketten met je bespreken en dieper ingaan op het feit waarom de keuze voor KPN zakelijk alles in 1 een verstandige is. Lees je met ons mee?

KPN zakelijke alles in 1 pakketten

KPN alles in 1 zakelijk service

De service bij een KPN alles in 1 zakelijk pakket is een belangrijk punt om bij stil te staan, zo is het hebben van een 24/7 klantenservice een groot voordeel. KPN alles in 1 zakelijk heeft een aantal servicepunten waarop ze kop en schouders boven de concurrentie uitsteken. 

Gratis overstapservice

Als ondernemer kun je gemakkelijk klant worden met een KPN zakelijk alles in 1 pakket met de gratis overstapservice, je hoeft er dan ook bijna geen moeite voor te doen. Je maakt een keuze uit één van de vier pakketten en de rest wordt helemaal voor u geregeld. Bijvoorbeeld het overnemen van vaste telefoonnummers die je hebt lopen bij een andere provider is geen enkel probleem, deze worden naadloos en kosteloos overgezet.

Gratis monteur

Een goede aansluiting van de KPN alles in 1 zakelijk diensten is natuurlijk essentieel, al helemaal wanneer je bedrijfsactiviteiten ingericht zijn op deze diensten. Om deze reden kiest KPN er voor om een monteur te sturen voor een stabiele en betrouwbare wifi verbinding op elk plekje in de zaak. Het enigste wat u moet doen is het maken van een afspraak na uw bestelling van het KPN zakelijk alles in 1 pakket.

De gratis monteur is niet verplicht, u kunt natuurlijk ook zelf alles aansluiten. Echter raden wij het u wel aan om gebruik te maken van deze dienst, het kost je immers niets.

Zakelijke service

KPN alles in 1 zakelijk abonnementen hebben een speciale zakelijk klantenservice nummer. Dit is niet gek natuurlijk, breedband diensten zijn voor bepaalde onderneming namelijk essentieel voor de bedrijfsactiviteiten. Heb je te kampen met een internetstoring en meld je deze voor 17:00 dan ben je dezelfde dag nog volledig online, wel zo fijn natuurlijk. Het zakelijke service nummer is 24/7 te bereiken.

Waarom kiezen voor KPN alles in 1 zakelijk?

Betrouwbaarheid en stabiliteit van breedband diensten zijn misschien wel de belangrijkste punten waar je op let tijdens de keuze voor je zakelijke alles in 1 pakket. KPN komt dan ook met een aantal redenen waarom je zou moeten kiezen voor KPN alles in 1 zakelijk. Weten welke dit dan zijn? Lees snel door hieronder.

Betrouwbaar en stabiel glasvezelnetwerk

Kun je glasvezel ontvangen op de zaak dan ontvang je je internet kosteloos over het pijlsnelle glasvezelnetwerk. Het is momenteel het beste en snelste internet dat je met je bedrijf kunt ontvangen, je bent dan ook helemaal toekomst gereed. Geen zorgen maken over grote datastromen, alles is betrouwbaar en stabiel met het glasvezelnetwerk van KPN.

  • Internet ontvangen via je eigen glasvezel lijn met altijd een stabiele snelheid
  • Altijd pijlsnel uploaden en downloaden
  • Genieten van internetsnelheden tot 500 MB/s, dit is elke maand aanpasbaar

Beste zakelijke alles in 1 provider

Een feit waar KPN erg trots op is, ze zijn het de beste alles in 1 en mobiele provider van heel Nederland. Vooral de kwaliteit van het internet abonnement is uiterst hoog. Klanten van KPN zakelijk alles in 1 geven het glasvezel alles in 1 internet een 8,1 en ADSL een 7,9.

KPN zakelijk alles in 1 is groen

Iets wat vandaag de dag steeds belangrijker wordt, het voeren van een duurzame en groene strategie. Met de keuze voor KPN alles in 1 zakelijk ben je met je onderneming groen bezig. KPN is namelijk uitgeroepen tot het duurzaamste telecombedrijf van Nederland. Zo is het bedrijf klimaatneutraal en wordt alle energie duurzaam opgewekt. Ook het verbruik van energie van aangesloten ondernemingen wordt verlaagd met bijvoorbeeld de tv ontvanger, deze zijn 3 keer zuiniger in vergelijking met de concurrentie.

KPN veilig

Veiligheid tijdens online werkzaamheden is een steeds belangrijker wordende factor, KPN vindt het dan ook belangrijk dat je online veilig kunt werken. Bij het KPN zakelijk alles in 1 instappakket ontvang je een gratis KPN veilig pakket die je kunt gebruiken voor 2 apparaten. Virussen en Malware wordt tegengaan door een simpele installatie van de veiligheidssoftware op de laptop, pc, smartphone of tablet.

Wat ontvang ik met KPN veilig?

  • Optimale bescherming tegen potentiële virussen en malware software
  • Directe blokkades op alle websites die eventuele schade kunnen berokkenen aan kinderen
  • Veilig internet voor online bankieren en shoppen, hierbij krijg je ook controle voor te installeren apps
  • Gemakkelijk en snel je gestolen of verloren apparaten terugvinden
  • Blokkeren van telefoonnummers of specifieke oproepen

KPN zakelijk alles in 1 pakketten

Zoals we al eerder in het artikel hadden vermeld kun je als ondernemer de keuze maken uit vier verschillende KPN zakelijke alles in 1 pakketten. We zullen hieronder elk pakket afzonderlijk met je bespreken. Wellicht ontstaat er wat onduidelijkheid wanneer je naar de namen van de KPN zakelijk alles in 1 pakketten kijkt, de naam weergeeft niet de gehele inhoud van het pakket. Let hier goed op. KPN zakelijk alles in 1 is natuurlijk niet het goedkoopste alles in 1 pakket, maar aan kwaliteit hangt nu eenmaal een prijskaartje.

KPN zakelijk alles in 1: Internet

Je ontvangt een standaard internetsnelheid van 50 MB/s, deze is maximaal uit te breiden tot 500 MB/s. Echter zijn de snelheden afhankelijk van de bereikbaarheid op uw werkadres. Sneller internet is maandelijks aan te passen, je zit dus nergens aan vast. Hierbij krijg je KPN veilig die je kunt installeren op 2 bedrijfsapparaten. Hierboven hebben we besproken wat dit precies inhoudt.

Naast internet ontvangt met het KPN zakelijk alles in 1 instap pakket 2 vaste telefoonlijnen. Deze kun je eventueel uitbreiden met de belbundel BelOnbeperktAltijd. Hiermee kun je zoals de naam al zegt onbeperkt bellen naar zowel mobiele als vaste telefoonnummers. Ook naar het buitenland tot 80 landen. Vooral handig voor de ondernemingen die over veel buitenlandse contacten beschikken. Ook deze dienst is maandelijks aan of uit te zetten, je zit dus nergens aan vast.

Je zult bij dit pakket een wifi en installatie check ontvangen, zo weet je zeker dat je over een goede verbinding beschikt. Daarnaast krijg je ook een gratis wifi modem toegestuurd. De kosten van dit pakket liggen op € 41,- per maand. Momenteel loopt er een actie waardoor je de eerste 3 maanden een tarief betaalt van € 31,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief BTW.

KPN zakelijk alles in 1: Internet en TV Basis

Je ontvangt een standaard internetsnelheid van 50 MB/s, deze is maximaal uit te breiden tot 500 MB/s. Echter zijn de snelheden afhankelijk van de bereikbaarheid op uw werkadres. Sneller internet is maandelijks aan te passen, je zit dus nergens aan vast. Hierbij krijg je KPN veilig die je kunt installeren op 2 bedrijfsapparaten. Wat KPN veilig precies inhoudt kun je terug vinden bij het puntje “KPN veilig”.

Naast internet ontvangt met het KPN zakelijk alles in 1 internet en tv basis pakket 2 vaste telefoonlijnen. Deze kun je eventueel uitbreiden met de belbundel BelOnbeperktAltijd. Hiermee kun je zoals de naam al zegt onbeperkt bellen naar zowel mobiele als vaste telefoonnummers. Ook naar het buitenland tot 80 landen. Vooral handig voor de ondernemingen die over veel buitenlandse contacten beschikken. Ook deze dienst is maandelijks aan of uit te zetten, je zit dus nergens aan vast.

Zoals de naam van het pakket al zegt ontvang je een interactieve televisie ontvanger. Je beschikt over een totaal van 65 televisie zender waarvan je er meer dan 40 in HD kwaliteit kunt bekijken, ook ontvang je 90 radiozenders. Interactieve tv van KPN alles in 1 zakelijk biedt je de mogelijkheid om de televisie gids in te zien, programma’s tot 7 dagen terug te kijken en televisie te pauzeren.

Je zult bij dit pakket een wifi en installatie check ontvangen, zo weet je zeker dat je over een goede verbinding beschikt. Daarnaast krijg je ook een gratis wifi modem toegestuurd. De kosten van dit pakket liggen op € 50,- per maand. Momenteel loopt er een actie waardoor je de eerste 3 maanden een tarief betaalt van € 40,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief BTW.

KPN zakelijk alles in 1: Internet en TV

Bij het KPN zakelijk alles in 1 Internet en TV pakket ontvang je een internetsnelheid van 100 MB/s, deze kun je maximaal uitbreiden tot een snelheid van 500 MB/s. De snelheid die je op de zaak kunt ontvangen is vooral afhankelijk van de bereikbaarheid die KPN handhaaft op het adres.

De stijging van de internetsnelheid kun je maandelijks aanpassen, uiteindelijk niet nodig? Dan kun je het de volgende maand makkelijk terug schalen. Ook bij dit pakket ontvang je KPN veilig die je kunt installeren op 2 bedrijfsapparaten. Wat KPN veilig precies inhoudt kun je terug vinden bij het puntje “KPN veilig”.

Naast internet ontvangt met het KPN zakelijk alles in 1 internet en tv pakket 2 vaste telefoonlijnen. Deze kun je eventueel uitbreiden met de belbundel BelOnbeperktAltijd. Hiermee kun je zoals de naam al zegt onbeperkt bellen naar zowel mobiele als vaste telefoonnummers. Ook naar het buitenland tot 80 landen. Vooral handig voor de ondernemingen die over veel buitenlandse contacten beschikken. Ook deze dienst is maandelijks aan of uit te zetten, je zit dus nergens aan vast.

Net als bij het vorige KPN zakelijk alles in 1 pakket ontvang je de televisie dienst, echter ontvang je in plaats van 1, 2 interactieve televisie ontvangers. Je beschikt over een totaal van 65 televisie zender waarvan je er meer dan 40 in HD kwaliteit kunt bekijken, ook ontvang je 90 radiozenders. Interactieve tv van KPN alles in 1 zakelijk biedt je de mogelijkheid om de televisie gids in te zien, programma’s tot 7 dagen terug te kijken en televisie te pauzeren. In tegenstelling tot het vorige pakket ontvang je voor beide ontvangers het opname pakket.

Je zult bij dit pakket een wifi en installatie check ontvangen, zo weet je zeker dat je over een goede verbinding beschikt. Daarnaast krijg je ook een gratis wifi modem toegestuurd. De kosten van dit pakket liggen op € 58,- per maand. Momenteel loopt er een actie waardoor je de eerste 3 maanden een tarief betaalt van € 40,- per maand. Het is tevens het meest gekozen pakket door ondernemers. Deze prijzen zijn inclusief BTW.

KPN zakelijk alles in 1: Internet en TV 4K

Genieten van het snelste standaard internet? Kies dan voor KPN zakelijk alles in 1 Internet & TV 4K. Je ontvangt namelijk met dit pakket een standaardsnelheid van 150 MB/s. Ook bij dit pakket kun je deze uitbreiden tot maximaal 500 MB/s. Nogmaals, de snelheid die je kunt ontvangen is sterk afhankelijk van de locatie waar uw zaak is gevestigd.

Je ontvangt bij je internet ook KPN Veilig XL, deze kun je installeren op 5 bedrijfsapparaten. Meer informatie kun je terug vinden bij het puntje “KPN veilig”.

Naast internet ontvangt met het KPN zakelijk alles in 1 internet en tv 4K pakket 2 vaste telefoonlijnen. Deze kun je eventueel uitbreiden met de belbundel BelOnbeperktAltijd. Hiermee kun je zoals de naam al zegt onbeperkt bellen naar zowel mobiele als vaste telefoonnummers. Ook naar het buitenland tot 80 landen. Vooral handig voor de ondernemingen die over veel buitenlandse contacten beschikken. Ook deze dienst is maandelijks aan of uit te zetten, je zit dus nergens aan vast.

Je ontvangt 2 4K interactieve televisie ontvangers. Je beschikt over een totaal van 65 televisie zender waarvan je er meer dan 40 in 4K kwaliteit kunt bekijken, ook ontvang je 90 radiozenders. Interactieve tv van KPN alles in 1 zakelijk biedt je de mogelijkheid om de televisie gids in te zien, programma’s tot 7 dagen terug te kijken en televisie te pauzeren. In tegenstelling tot het vorige pakket ontvang je voor beide ontvangers het opname pakket.

Je zult bij dit pakket een wifi en installatie check ontvangen, zo weet je zeker dat je over een goede verbinding beschikt. Daarnaast krijg je ook een gratis wifi modem toegestuurd. De kosten van dit pakket liggen op € 66,- per maand. Momenteel loopt er een actie waardoor je de eerste 3 maanden een tarief betaalt van € 48,- per maand. Het is tevens het meest gekozen pakket door ondernemers. Deze prijzen zijn inclusief BTW.

kpn zakelijk alles in 1

Handige & leuke Video’s

3 tips over hoe je kan besparen op televisie, bellen en internet

3 tips over hoe je kan besparen op televisie, bellen en internet

Vrijwel iedereen heeft een alles in 1 pakket Tegenwoordig heeft elk huishouden een aansluiting op de televisie, er zijn zelfs steeds meer interactieve televisies. het internet en telefoon. De kosten kunnen per abonnement enorm verschillen, pas daarom dus op met het...

Een alles-in-1 pakket bestellen inclusief cadeau

Een alles-in-1 pakket bestellen inclusief cadeau

Alles in 1 pakket met kado, veel mensen kiezen ervoor zodat ze alle bellen, internet en televisie bij dezelfde provider hebben, lekker makkelijk vinden vele Nederlanders. Maar er is een groot voordeel de providers merken dat er steeds meer mensen een alles-in-1...

Alles-in-1 provider kiezen, wat zijn de aandachtspunten?

Alles-in-1 provider kiezen, wat zijn de aandachtspunten?

Aandachtspunten op een rijtje De alles-in-1 aanbieders hebben allemaal verschillende pakketten, voor elke consument wat wils. Maar de vraag is natuurlijk, kan ik dit pakket overal krijgen, waar ik ook woon? Daarnaast zijn er nog veel andere dingen waar je op moet...

7 tips om geld te besparen op Alles in 1 rekeningen

7 tips om geld te besparen op Alles in 1 rekeningen

Geld besparen met internet, televisie en bellen Na de grote Recessie heeft geld sparen meer aandacht dan ooit. Tegenwoordig is het niet alleen trendy om kosten te besparen - het kan ronduit opwindend zijn. Denk aan alle andere (veel spannender) dingen die u met uw...

Laatst geüpdatet