Wat Is Het Beste Alles In 1 Pakket? En Welke Providers Komen Het Beste Uit De Test?

apr 17, 2019 | Alles in 1

apr 17, 2019 | Alles in 1

Wat is de beste alles in 1 provider van 2020? Een goede vraag, maar eigenlijk is er geen eenduidig antwoord mogelijk. We hebben een top 5 samengesteld, en op dit moment is KPN de beste alles in 1 provider van dit moment. Maar waarom kunnen we geen eenduidig antwoord geven? Nou, dat heeft met de bereikbaarheid te maken. Niet iedere provider in Nederland kan op alle adressen leveren, er kan dus een behoorlijk verschil zitten tussen alle aanbieders en mogelijkheden. Wil je direct een kijkje nemen? Begin dan met beste alles in 1 providers vergelijken

Goed, we nemen aan dat je op zoek bent naar de beste alles in 1 provider, om je op weg te helpen hebben we een top 5 samengesteld die je inzicht geeft in de beste alles in een providers van dit moment. Klik hier om naar top 5 te gaan, wil je eerst meer weten en diepgaand onderzoek lezen over de dienstverlening van de top 5 beste alles in 1 providers van dit moment? Klik dan hier.

beste alles in 1 provider

Beste alles in 1 pakket

De Consumentenbond heeft testen uitgevoerd om een goed antwoord te kunnen geven wie de beste provider alles in 1 zou kunnen zijn. Hieruit is gekomen dat KPN glasvezel voor de tweede keer op rij als beste uit de test is gekomen met een 8,1. Hieronder hebben we een top 5 gemaakt. De beste alles in 1 provider van 2020 is KPN, op de voet gevolgd door XS4All.

 1. KPN, 8,1
 2. XS4ALL, 7,9
 3. Ziggo, 7,8
 4. XS4ALL DSL, 7,8
 5. Delta/Zeelandnet, 7,8

Waarom is KPN in 2020 beste alles in een provider?

Als we kijken naar KPN glasvezel en de diensten die voor alles in 1 gelden zien we dat ze op alles hoger dan een 7,5 scoren, ook tevredenheid en klantenservice is een 7,5. We kunnen dan ook stellen dat KPN als beste alles in 1 provider uit de test komt. Direct meer weten? Begin dan met vergelijken.

Beste alles in 1 provider vergelijken

Om op de beste alles in 1 provider uit te komen is het essentieel dat je alle aanbieders op jouw wensen met elkaar vergelijkt. Dit doe je door het invullen van je postcode en huisnummer in de postcodecheck om vervolgens een overzicht te krijgen met de beste provider alles in een op jouw woonadres.

 • Zoals we al zeiden is de bereikbaarheid van providers een belangrijk puntje, ze kunnen niet overal in Nederland dezelfde diensten leveren, vandaar de postcodecheck.
 • Wanneer je de filters van de internet vergelijken invult aan de hand van jouw wensen op de internetsnelheid, internet aansluiting en provider ontvang je het beste alles in 1 pakket.
 • Heb je er meerdere gevonden dan heb je de mogelijkheid om deze onderling met elkaar te vergelijken, probeer het eens!

Welke beste alles in een pakket kiezen?

Een vraag die we veel gesteld krijgen, welke beste alles in 1 pakket moet ik dan kiezen? Allereerst is het goed om te weten dat het beste alles in 1 pakket bestaat uit drie verschillende zaken die je afneemt bij éénzelfde provider, dit levert over het algemeen een zeer voordelige maandprijs op.

 • Echter moet je er sterk rekening mee houden dat het beste alles in een pakket erg nauw verbonden is aan uw eigen wensen wanneer het aankomt op deze drie verschillende zaken.
 • Wilt u bijvoorbeeld genieten van een pijlsnelle download en uploadsnelheid of bent u tevreden met een iets lagere snelheid? Kijkt u veel televisie op verschillende zenders of maakt u vooral gebruik van streamings diensten zoals Netflix of Youtube?

Waar moet je nog meer op letten?

Bij de keuze voor de beste provider alles in een is misschien nog wel het belangrijkste vast bellen, veel mensen maken namelijk nog maar gering gebruik van deze dienst en prijzen verschillen enorm tussen de beste alles in 1 provider.

Dit fenomeen begint ook steeds meer op te spelen bij televisie pakketten, steeds meer huishoudens kijken televisie middels interactieve tv.

 • Echter heb je wel wat meer mogelijkheden waar je rekening mee moet houden, met een duurdere televisiepakket kun je bijvoorbeeld al je favoriete televisieprogramma’s terugkijken op opnemen, soms zelfs vooruitkijken.
 • De vraag welke provider het beste alles in 1 levert is dus erg persoons afhankelijk en hangt voor het grootste deel af van uw eigen wensen en de prijs/kwaliteit verhouding. Kies dan ook voor alles in 1 vergelijken.

Voordelen beste alles in een provider

Er zitten best wel wat voordelen aan de keuze voor de beste alles in een provider. Omdat je ervoor kiest om drie verschillende diensten bij één provider af te nemen zijn zij in de mogelijkheid om jou een interessante kortingen aan te bieden, je kunt het dan ook het beste zien als een schaalvoordeel waar je van profiteert.

 • Het beste alles in 1 pakket is dan ook in 90% van de gevallen goedkoper dan dat je deze diensten los afneemt bij verschillende aanbieders.
 • Naast dit kostenvoordeel heb je als consument een veel beter en overzichtelijker inzicht in de totale maandelijkse kosten, je ontvangt namelijk alle kosten op één simpele factuur.
 • Hierbij kun je met al je vragen terecht bij dezelfde klantenservice. Dit is ook een goed punt om rekening mee te houden tijdens je zoektocht naar de beste alles in een provider.

 

Testresultaten beste provider alles in 1

Hieronder hebben we uitvoerig besproken wat er uit de test is gekomen per provider in Nederland. Al deze providers bieden alles in 1 pakketten aan en zijn potentiële keuzes in de zoektocht naar de beste provider alles in 1.

 • KPN alles in 1: Het KPN alles in 1 glasvezel pakket komt al meerdere keren als beste uit de test en wordt door het testpanel beoordeeld met een mooie 8,1.
 • Het aspect telefonie wordt in het alles in 1 pakket het beste beoordeeld met een 8,6, dit kunnen we zien als een zeer goed.
 • Ook internet van KPN alles in een presteert zeer naar behoren en is beoordeeld met een 8,3. Over storingen wordt maar weinig geklaagd en indien deze wel aanwezig zijn worden ze snel opgelost, wel zo fijn natuurlijk.
 • Het netwerk van KPN staat niet voor niks bekend als stabiel en zeer betrouwbaar. Zoals verwacht scoort ook de klantenservice met een hoog punt, namelijk een 7,7.
 • Al met al beschikt KPN zeker over het beste alles in 1 pakket. Ook staat de provider bekend om haar zakelijke alles in 1 abonnementen.
  • XS4ALL alles in 1: XS4ALL alles in 1 is een dochteronderneming van KPN waardoor het ook niet raar is dat zij op plek nummer 2 eindigen. Zowel de glasvezel als DSL verbindingen krijgen het cijfer 7,9 en 7,8.
  • Dit komt dus neer op een tweede en derde plek uit de test voor beste alles in een provider. De huidige klanten van XS4ALL zijn meer dan tevreden en zullen dan ook niet zo snel kiezen voor een andere provider.
  • Echter heeft deze internet provider wel wat meer last van storingen op het internet, als we kijken naar de tv diensten zien we nog meer storingen. Het prettige is wel dat je zeer goed geholpen wordt door de klantenservice die door eigen klanten wordt beoordeeld met een 7,6
 • Ziggo alles in 1Sinds de fusie met Vodafone is Ziggo een echte grote geworden op de markt van alles in 1 diensten, het bedrijf heet dan nu ook VodafoneZiggo. De kwaliteit van telefonie wordt door het panel beoordeeld met 8 en haar internetdiensten met een 7,5.
 • Echter worden de televisiediensten van Ziggo wel wat minder beoordeeld, namelijk met een 6,2. Dit heeft vooral te maken met de hoge mate van storingen waar Ziggo klanten in het laatste kwartaal mee te maken hadden.
 • ZeelandNet/Delta alles in 1: Delta alles in 1 scoort een flinke voldoende, echter reikt de bereikbaarheid van deze provider tot Zeeland en zijn haar diensten niet voor iedereen in Nederland te verkrijgen.
 • Telefonie en internet worden scoren beide erg hoog en wordt over het algemeen beoordeeld met een 8,1.
 • Caiway alles in 1Caiway komt op plekje nummer 6 en is vanuit haar ontstaan een televisie dienst aanbieder en werkt dus met de kabel. Echter zetten zij zich niet volledig in op deze kabel maar op glasvezel verbindingen.
 • Ze komen iets minder uit de test en dit heeft waarschijnlijk te maken met de stijgende cijfers in internet en televisie storingen.
 • De internetdiensten van Caiway worden beoordeeld met een 7,3, de telefoniediensten op een 7,7 en de televisiediensten met een 6,3. Vorig kwartaal scoorde ze een 8 en zijn ze dus wel wat gedaald op de lijst van beste alles in 1 providers.
 • Tele2 alles in 1Tele2 is een echte prijsvechter en staat dan ook bekend om haar goedkope alles in 1 pakketten. Ze komen op de laatste plaats doordat ze nog steeds de problemen omtrent storingen bij televisie diensten nog steeds niet volledig zijn opgelost. Het internet daarentegen, en vaste bellen scoren wel wat hoger, een 7,4 en 7,9.
 • De storingen zijn in vergelijking met het vorige kwartaal wel wat gedaald maar ze hebben vooral verlies behaald op de klantenservice, deze is namelijk gedaald van een 7,8 naar een 6,7. Tele2 behaalt dan ook net een voldoende en kunnen we dan ook zeker niet zien als de beste alles in een provider.