Wat Is Het Goedkoopste Alles In 1 Pakket? Bekijk Hier De Top 5 Van 2022

apr 16, 2019 | Alles in 1

apr 16, 2019 | Alles in 1

Het goedkoopste alles in 1 pakket verkrijgen is tegenwoordig niet moeilijk meer. Er zijn veel aanbieders die goedkope alles in 1 pakketten aanbieden, een voordeel voor ons want dit betekent dat er veel aanbod is waardoor de prijzen flink van elkaar verschillen. Ook wordt het hierdoor wel wat moeilijker om het beste alles in 1 pakket tv internet bellen te vinden. Wij willen je hier graag mee helpen door informatie te geven en het mogelijk maken om gebruik te maken van onze vergelijkingstool met postcodecheck om een goedkoop alles in 1 pakket te vinden. Vul je gegevens in en de vergelijker gaat direct op zoek naar een goedkoop alles in 1 pakket geheel op maat.

 

voordeligste alles in 1 pakket
ProviderPakketMaandprijsExtra's AansluitkostenBekijken
Tele220 Mb/s (ADSL)
34 zenders (19 HD)
Bellen 0,13 eu/min
€ 35Live TV App
Video on Demand
6 maanden voor € 28
€ 30Bekijken
NLEx100 Mb/s (ADSL)
70 zenders (44 HD)
Bellen 0,10 eu/min
€ 42,50Gratis WiFi-repeater
Live TV App
8 maanden voor € 29,95
GratisBekijken
T-Mobile20 Mb/s (ADSL)
66 zenders (36 HD)
Bellen 0,13 eu/min
€ 44,50Gratis WiFi-repeater
Monteur
Live TV App
Video on Demand
6 maanden voor €24,50
GratisBekijken
Youfone50 Mb/s (ADSL)
40 zenders (25 HD)
Bellen 0,09 eu/min
€ 40Live TV App
Video on Demand
Gratis films
4 maanden voor € 21
€ 15Bekijken
Online.nl50 Mb/s (ADSL)
81 zenders (33 HD)
Bellen 0,11 eu/min
€ 41Live TV App
Video on Demand
Gratis films
6 maanden voor € 31
GratisBekijken

Goedkoopste alles in 1 pakket provider

Veel mensen vragen zich dan uiteindelijk af welke alles in 1 provider dan de goedkoopste is, maar daar kunnen wij helaas niet altijd hetzelfde antwoord op geven. Er zijn namelijk tal van goedkope alles in een providers waar je allemaal uit kunt kiezen. Hieronder hebben we een top 5 gemaakt. De goedkoopste alles in 1 provider van 2020 is TELE2, op de voet gevolgd door NLEx.

 1. TELE2, 35 euro per maand
 2. NLEx, 42,50 euro per maand
 3. T-Mobile, 44,50 euro per maand
 4. Youfone, 40 euro per maand
 5. Online.nl, 41 euro per maand

De internetverbinding is vaak dik in orde in Nederland

Als je kiest voor een goedkoop alles in 1 pakket, dan ben je over het algemeen verzekerd van een stabiele en kwalitatieve internetverbinding met daarbij genoeg televisiezenders. Direct meer weten? Begin dan met alles in een vergelijken.

De goedkoopste alles in 1 provider is eigenlijk voor ieder huishouden verschillend, want ieder huishouden heeft andere wensen en eisen. Woon je bijvoorbeeld met veel mensen thuis die veel gebruik maken van veel, dan heb je een snellere internetverbinding nodig. Je kunt dit direct zien in de internet vergelijker.

 • Dus om achter de goedkoopste alles in 1 provider te komen raden we je aan om gebruik te maken van de vergelijkingstool.
 • Vul je postcode en wensen in door gebruik van de filters en er komt direct een gepersonaliseerd aanbod voor je bovenaan in de vergelijker.
 • Ideaal is wel alvast als je weet welke soort internetverbinding en snelheid je wilt gaan gebruiken. Daarnaast kun je ook alvast nadenken over televisiezenders en over gebruik van de vaste telefoon.

Ga voor goedkoop internet, bellen en tv

Misschien weet je het nog niet maar een alles in 1 pakket bestaat uit diensten internet, bellen en tv. Het is dus erg gemakkelijk om een nieuw alles in 1 pakket te bekijken en om deze vervolgens te bestellen, uiteraard wel het goedkoopste alles in 1 pakket natuurlijk.

Waar moet je op letten als je een goedkoper pakket kiest

Je moet op enkele dingen letten als je op zoek gaat naar een goedkoop alles in 1 pakket. Zo kun je allereerst aandacht besteden aan de internetsnelheid. Je kunt namelijk uit verschillende soorten internetsnelheden kiezen vanaf 20 Mbit/s tot 750 Mbit/s. Wil je graag weten hoeveel internetsnelheid je nodig hebt? Kijk dan eens in de vergelijker, hierin staat aangegeven hoeveel je ongeveer nodig zal kunnen hebben.

Nadat je de internetsnelheid hebt bekeken kun je gaan kijken naar hoeveel tv-zenders en HD-zenders je graag wilt ontvangen. Wil je graag een alles in 1 pakket met erg veel zenders houd dan rekening met het feit dat dit vaak niet de goedkope alles in 1 pakketten zijn. Over het algemeen biedt de voordelig alles in 1 pakket aanbieder altijd een pakket aan wat erg veel zenders bevat.

Het laatste waar je over na moet denken is het feit of je gebruik wilt maken van onbeperkte vaste telefonie ja of nee. We raden alleen aan om voor onbeperkte vaste telefonie te kiezen als je zelf erg veel gebruik maakt van de vaste telefoon, doe je dit niet dan betaal je per minuut dat je belt met jouw vaste telefoon.

Overstappen goedkoop alles in 1 pakket

Allereerst kun je bij ons alle informatie over goedkope alles in 1 pakketten lezen, vervolgens kun je een vergelijking maken om achter te goedkoopste te komen waarna je wordt doorgestuurd.

 • Vanuit daar kun je jouw nieuwe goedkope alles in 1 pakket afsluiten. Tegenwoordig is dit een eitje doordat jouw oude provider de overstap regelt met jouw nieuwe provider.
 • Op die manier ben je geen uren meer bezig met overstappen, maar enkele minuten. We raden je zeker aan om gebruik te maken van een overstap, dit kan je namelijk jaarlijks tientallen euro’s besparen.
 • Overstappen naar een goedkoop alles in 1 pakket is dus eigenlijk zeer eenvoudig. Om het wat duidelijker te maken hebben we het hieronder in stappen uitgelegd:
 1. Zorg ervoor dat je weet tot wanneer jouw huidige contract loopt om een goede overstap te maken
 2. Vergelijk in de vergelijkingstool alle aanbieders met elkaar om tot het voordelige alles in een pakket te komen
 3. Stap over naar jouw nieuwe aanbieder door wie alles geregeld wordt
 4. Ziezo de overstap is geregeld!

 

Goedkope alles in 1 pakketten

Zoals je misschien al hebt gelezen of voorbij hebt zien komen is het bij ons op de website mogelijk om alle aanbieders met elkaar te bekijken. Vervolgens kun je dus ook alle goedkope alles in 1 pakketten inzien en ook nog eens met elkaar vergelijken.

Doe de postcodecheck en gebruik de filters, vervolgens wordt er direct een geheel gepersonaliseerd aanbod voor je bovenaan gezet. Door de postcodecheck weet je direct of het mogelijk is om te kiezen voor een glasvezelverbinding. Wel zo fijn om een goedkoop alles in 1 pakket te hebben met zoveel mogelijk extra’s en functionaliteiten.

Korting & aanbieding goedkoopste alles in 1 pakket

Waarschijnlijk heb je al wel eens reclames gezien of al een kijkje genomen in de vergelijker om daar te zien dat er vaak kortingen en aanbiedingen worden gegeven door alle aanbieders van goedkope alles in een pakket. Het kan zijn dat de kortingen of aanbiedingen voor een tijdje gelden of voor enkele maanden.

Het is ook mogelijk dat je een tablet of cadeaukaart krijgt

Zo zijn er veel kortingen waarbij je de eerste 6 maanden de helft van het maandelijkse bedrag hoeft te betalen, maar er zijn ook kortingen waarbij je een tablet of cadeaukaart krijgt. Om een voorbeeld te noemen betaal je nu bij Tele2 de eerste 6 maanden €8,- minder. Als je ervoor kiest om elk jaar over te stappen, dan kun je ook elk jaar weer profiteren van nieuwe kortingen.

 • Zoals net gezegd kun je dus ook cadeau’s krijgen in plaats van korting op de maandelijkse kosten. Zo kun je bijvoorbeeld gratis extra zenders ontvangen zoals Film1 of Foxsports.
 • Met name komt dit vaak voor bij aanbieders zoals Tele2, KPN of Ziggo. Echter raden we je aan om hier niet naar te kijken als je alleen een goedkoop alles in 1 pakket wilt hebben, dan is het verstandig om gewoon simpelweg naar de goedkoopste maandprijs te kijken.

Voor- en nadelen goedkoop alles in 1 pakket

Zoals bij vrijwel alles zitten er voordelen en nadelen aan. Zo dus ook bij de keus van een alles in 1 pakket. Om de keus wat makkelijker voor je te maken hebben we alle voordelen en nadelen onder elkaar gezet. Lees snel verder!

Voordelen goedkoop alles in een pakket

 1. Met een alles in 1 pakket ben je niet aangesloten bij meerdere providers wat weer fijn is want je bent niet afhankelijk van meerdere providers bij bijvoorbeeld storingen en services.
 2. De maandelijkse rekening is allemaal geregeld bij een aanbieder, zo krijg je dus niet van meer aanbieders meerdere facturen.
 3. Vaak krijg je extra kortingen als je kiest voor een alles in 1 pakket en is dit goedkoper dan als je kiest voor alleen een internet en televisie pakket of alleen een internet abonnement.

Nadelen goedkoop alles in een pakket

 1. Als er een storing is dan kun je helaas meestal geen gebruik maken van alle drie de diensten.
 2. Gebruik je bijna geen vaste telefoon, dan is een alles in 1 pakket vaak niet goedkoper.

Goedkoopste alles in een pakket glasvezel

Je kunt er bij veel aanbieders voor kiezen om een alles in 1 pakket te kiezen met glasvezel. Hierdoor krijg je pijlsnel internet in vergelijking met ADSL of kabel.

 • Houdt er wel rekening mee dat niet op ieder huishouden glasvezel mogelijk is, je bent dan dus afhankelijk van een ander soort internet zoals ADSL of kabel. In de vergelijker kun je aanklikken dat je graag een alles in 1 glasvezelverbinding wilt en er wordt direct door de postcodechecker gekeken of dit mogelijk is. 
 • Als ondernemer op zoek naar een alles in 1 pakket? Je kunt het beste kiezen voor een zakelijk alles in 1 abonnement, het heeft namelijk flink wat voordelen waar de bedrijvigheid echt iets aan heeft.