Zakelijk Alles In 1 Pakket Nodig In 2022? Bekijk Alle Mogelijkheden Van Dit Moment!

apr 22, 2019 | Alles in 1

apr 22, 2019 | Alles in 1

Alles in 1 zakelijk voor alle ondernemers in Nederland, steeds meer bedrijven kiezen voor een zakelijk alles in 1 pakket. En dit is ook niet gek, het is namelijk een stuk voordelige om een alles in 1 zakelijk aan te schaffen. Vrijwel iedere provider heeft speciale voordelen voor ondernemers die alles in 1 pakketten voor particulieren niet hebben, lees je met ons mee?

 

alles in 1 zakelijk vergelijken

Verschillen alles in 1 zakelijk en particulier

Zakelijke alles in 1 pakketten brengen voordelen met zich mee die particuliere alles in 1 pakketten absoluut niet hebben. Zo bevatten zakelijk alles in 1 pakketten meerdere uitgebreide functies die goed uitkomen als ondernemer.

Hierbij moet je denken aan vaste IP-adressen, PIN betalingen en bijvoorbeeld alarmfuncties, allemaal zaken waar je als particulier niets tot weinig aan hebt.

 • Er zijn zelfs providers die zakelijke alles in 1 pakketten aanbieden speciaal voor de nachtelijke ondernemer, zij beschikken dan ook over een klantenservice die 24 uur per dag is te bereiken.
 • Zoals je wellicht zelf al kunt invullen is stabiel en betrouwbaar internet voor de bedrijvigheid belangrijker dan voor de particulier.

Het is belangrijk dat je hier op let als bedrijf

Zo zijn er onderneming waar alle bedrijfsactiviteiten volledig over het internet verlopen, down-time is dan ook funest voor dit soort ondernemingen. Gelukkig staan zakelijk alles in 1 pakketten bekend om het feit dat ze over een hogere up-time beschikken dan normale consumenten pakketten.

Mogelijkheden zakelijk alles in 1

Bij de keuze voor zakelijk alles in 1 moet de ondernemer wel degelijk rekening houden met haar of zijn wensen. Om deze rede zijn de mogelijkheden ook erg belangrijk.

Even goed om te weten is dat download en uploadsnelheden bijna gelijk en vergelijkbaar zijn met de consumentenpakketten. Dit is ook het geval bij glasvezel alles in 1 abonnementen.

 • Ook hoef je weinig tot geen rekening te houden met het aantal domeinnamen dat je in beheer hebt en ook het aantal e-mailadressen heeft weinig effect op de keuze tussen alles in 1 pakketten zakelijk of particulier.
 • Niet ieder alles in 1 pakket voor ondernemers is bij iedere provider hetzelfde, hierdoor kan er nog wel eens wat verwarring ontstaan.
 • Zo zijn er tal van zakelijke alles in 1 providers die standaard televisie en radiozenders leveren, echter zijn er ook providers die alleen maar internet en telefoon diensten leveren.
 • Je zult bij zakelijk alles in 1 sterk rekening moeten houden met de aansluitkosten die je voor de kiezen krijgt, deze lopen ontzettend uiteen bij alle verschillende zakelijke providers in Nederland. Hier kun je als ondernemer flink op besparen.

Zakelijk alles in 1 op je particuliere adres

Op zoek naar een zakelijk alles in 1 pakket als ondernemer maar wil je deze op je thuis adres afsluiten, ook wel je particuliere adres genoemd? Let goed op, als je dit wil moet je wel beschikken over een kantoor die aan je huis zit of binnenshuis is.

 • Je kunt op deze manier flink besparen op je internet en telefoniekosten, deze kosten worden namelijk afgeschreven van de onderneming.
 • Er zijn steeds meer ondernemers die kiezen voor hun zakelijke alles in 1 pakket op het particuliere adres, het scheelt voor de ondernemer maar ook in de vorm van particulier.

 

Alles in 1 zakelijk vergelijken

Op zoek naar het beste alles in 1 pakket deal? Kies voor alles in 1 zakelijk vergelijken maar deze zoektocht kan nog wel eens lastig zijn. Er zijn veel ondernemers die enkel en alleen kijken naar de goedkoopste alles in 1 provider, echter is dit in de meeste gevallen niet de voordeligste en vooral verstandigste keuze.

Vooral de MKB’ers in ons land zijn zich ervan bewust dat ze het beste ieder jaar kunnen overstappen van breedband provider.

Dit heeft te maken met het feit dat zakelijke providers ieder jaar acties en kortingen voor nieuwe klanten lanceren. De meeste MKB’ers, ZZP’ers en andere ondernemers kiezen voor de grootste korting met een looptijd van één jaar en profiteren van het meeste voordeel.

Wij raden het iedere ondernemer dan ook aan om na elke contractperiode te kijken naar de actuele aanbiedingen van alternatieve zakelijke alles in 1 providers. Vaak zijn de aanbiedingen afhankelijk van de onderneming zelf en het aantal werknemers. tv, bellen en internet vergelijken is altijd de beste keuze!

Voordelen zakelijk alles in 1

Voor de meeste ondernemers loont het om te kiezen voor een zakelijk alles in 1 pakket, zoals we al hadden gezegd brengt het flink wat voordelen met zich mee. We hebben hieronder de 4 grootste voordelen van deze keuze voor je beschreven.

 1. Administratie wordt makkelijker met alles in 1 zakelijk: ondernemers moeten om de zoveel tijd hun btw aangifte voltooien, met een zakelijk alles in 1 abonnement worden de btw kosten apart op de factuur vermeld. Dit scheelt je weer flink wat tijd.
 2. Snelle service met alles in 1 zakelijk: met een zakelijk abonnement kun je profiteren van de extra klantenservice die veel providers je beiden. In de meeste gevallen kun je kiezen voor doordeweekse, weekend of 24/7 support. Dit brengt het voordeel met zich mee dat je bij een storing zo snel mogelijk weer online brengt, essentieel voor sommige ondernemingen.
 3. Extra functionaliteiten met zakelijk alles in 1: een zakelijk alles in 1 abonnement biedt meerdere opties dan een particulier alles in 1 pakket. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een vast IP-adres, hiermee kun je een FTP-server hosten, essentieel voor het hebben van een eigen website. Daarnaast kun je gebruik maken van PIN betalingen, vooral handig wanneer je over een fysieke winkel beschikt.
 4. Flexibelere omgang: het is een feit dat zakelijke alles in 1 abonnementen flexibeler zijn dan particuliere pakketten, zo kun je in de meeste gevallen maandelijks kosteloos op en bij schalen. Vooral handig voor ondernemingen die te maken krijgen met significante groei. Denk maar eens aan een verandering van het support, meer nodig dan alleen in het weekend? Wissel dit makkelijk om naar 24/7 support. Of een snellere verbinding nodig? Geen probleem met een zakelijk alles in 1 abonnement.