KPN internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

apr 29, 2019 | Internet & TV

apr 29, 2019 | Internet & TV

KPN internet en TV, de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en zeer stabiele provider. Ze zijn al meerdere keren uit de test gekomen als beste internet en TV provider en dit komen ze ook echt na! Het is niet de goedkoopste maar hier krijg je ook een flinke extra dienstenservice voor. Het is wel even slim om de postcodecheck in onze vergelijker uit te voeren, zo weet je zeker dat je KPN TV en internet kunt ontvangen op je woonadres.

Om een goed beeld te creëren hebben we de inhoud van alle internet en TV KPN pakketten voor je beschreven, zo kun jij een weloverwogen keuze maken. Je hebt namelijk de keuze uit drie verschillende TV en internet KPN pakketten. Lees je met ons mee?

[toc]

kpn internet en tv

KPN TV en internet abonnement, welke kan ik kiezen?

Zoals we je al zeiden heb je de keuze uit 3 verschillende KPN internet en TV pakketten. De prijzen variëren van € 51,50 per maand tot € 71,50 per maand. We hebben hieronder alle KPN TV en internet abonnementen uitvoerig voor je besproken. We beginnen met het instap pakket om vervolgens volgende pakketten met je te bespreken. We kunnen je in ieder geval wel aanraden om te kiezen voor TV en internet vergelijken, na het invullen van de filters ontvang je namelijk een overzicht dat perfect bij jouw wensen past!

KPN internet en TV Basis

We zullen stap voor stap door de pakketten heen lopen, we zullen dus allereerst het internet gedeelte met je bespreken. Hierna komen de televisie diensten aan bod. Het KPN internet en TV Basis pakket is vooral geschikt voor de huishoudens die af en toe streamen en On Demand diensten gebruiken. Wordt er in jullie huishouden veel tegelijk gebruik gemaakt van het internet dan is het slim om te kiezen voor een upgrade. 

KPN internet en TV Basis: internet normaal

Laten we beginnen bij het begin en wellicht ook het belangrijkste wanneer het over het internet van het KPN internet en TV basis pakket hebben. Je ontvangt namelijk een downloadsnelheid tot 50 MB/s en een uploadsnelheid tot 5 MB/s. Zoals we al zeiden is dit meer dan prima maar wanneer je huishouden vooral tegelijk gebruikt maakt van het internet dan kun je het beste kiezen voor een hogere snelheid. Om deze snelheden te kunnen ontvang wordt er een gratis modem geleverd ter waarde van € 150,-. Daarnaast ontvang je KPN Veilig voor 2 apparaten welke je bescherming biedt tegen allerlei virussen en malware.

Wifi garantie door heel je woning

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je overal in huis een goede internetverbinding wilt ontvangen, op je slaapkamer maar ook op de zolder. Klinkt misschien gek maar veel huishoudens ervaren problemen in sommige delen in het huis. Met KPN internet en TV kun je zeker zijn van een veilige en betrouwbare verbinding door de hele woning.

Als klanten van KPN TV en internet krijg je toegang tot de wifi tuner, hiermee kun je zelf het signaal maximaliseren. Het is een online tool voor optimalisatie van de wifi in je woning. Kies je voor internet en TV glasvezel dan ben je eigenlijk altijd verzekerd van een stabiele verbinding door heel je woning. Dit is mogelijk bij KPN internet en TV maar je woning moet hiervoor wel bereikbaar zijn.

Wifi hotspots

Met een TV en internet KPN pakket beschik je over gratis wifi tot wel 20 miljoen plekken over heel de wereld. KPN beschikt namelijk over een snel groeiend open wifi netwerk. Met een wifi hotspot in de buurt kun je op al je apparaten verbinden en gebruik maken van de gratis wifi. Het werkt als volgt, wanneer je over een geschikt modem beschikt en een klein beetje wifi deelt met andere klanten dan krijg je zelf toegang tot de 20 miljoen wifi hotspots. Heb je geen geschikt modem dan kun je alleen gebruik maken van de hotspots in Nederland.

KPN internet en TV Basis: televisie basis

Om televisie te kunnen ontvangen bij je KPN internet en TV basis pakket ontvang je een HD televisie ontvanger ter waarde van € 199,-. Hiermee kun je 65 zenders ontvangen waarvan je er 40 in HD kwaliteit kunt bekijken. Daarnaast krijg je toegang tot de interactieve televisie app van KPN waardoor je waar en wanneer je maar wilt je favoriete programma’s kunt kijken. Met de app ben je in de mogelijkheid om programma’s tot 7 dagen terug te kijken en deze via de Chromecast op je televisie te bekijken.

Naast televisiezenders ontvang je ook 90 radiozenders en kun je gemakkelijk en snel Netflix raadplegen middels je TV menu. Ook krijg je nog meer moois bij je KPN internet en TV basis abonnement. Zo kun je live televisie pauzeren, tot 7 dagen terugkijken, gebruik maken van begin gemist en de videotheek thuis waar je altijd beschikt over films en series.

KPN internet en TV standaard

Het opeenvolgende pakket is het KPN internet en TV standaard pakket. Het pakket is uitermate geschikt voor de zeer actieve gebruikers van internet en televisie. Het is dan ook geen enkel probleem om met meerdere mensen tegelijk te streamen, televisie te kijken en online te gamen. Hieronder hebben we het pakket beschreven.

KPN internet en TV standaard: internet snel

Allereerst de snelheden, daar draait het immers om. Je ontvangt een downloadsnelheid van 100 MB/s en een uploadsnelheid van 10 MB/s. Ideaal voor de huishoudens die veel gebruik maken van het internet en vooral tegelijk. Het is dus geen probleem als moeder haar mail aan het checken is, vader televisie kijkt en zoon aan het online gamen is. Om dit alles te kunnen ontvangen ontvang je een gratis modem.

Net als bij het vorige pakket ontvang je een wifi garantie door heel het huis. Daarnaast beschik je over de 20 miljoen wifi hotspots over de hele wereld wanneer jezelf een klein beetje bandbreedte afstaat aan mede klanten bij KPN TV en internet. Hier heb je wel het juiste modem voor nodig. Niet de juiste in huis? Dan kun je alleen de wifi hotspots in Nederland gebruiken. Ook ontvang je KPN Veilig die je kunt toepassen op twee verschillende apparaten waarmee je bent beschermd tegen tal van virussen en malware.

KPN internet en TV Standaard: televisie normaal

Met het KPN internet en TV standaard pakket ontvang je maar liefst 2 HD ontvangers. Met deze HD ontvanger kun je minimaal 65 zender ontvangen waarvan je er 40 in HD kwaliteit kunt bekijken. Maar hier houdt het niet op, je krijgt namelijk ook nog eens 100 radiozenders. Met de HD ontvangers kun je niet alleen je favoriete programma’s live bekijken. Je kunt alles inplannen door middel van een blik in de digitale tv gids, live uitzendingen pauzeren en programma’s opnemen en terugkijken. Dit kun je allemaal doen op het apparaat dat jij zelf wilt.

Ook de Videotheek Thuis functie is inbegrepen met kpn alleen internet en tv standaard. Hierdoor weet je zeker dat iets leuks op televisie te vinden is, hier staan namelijk allerlei films en series overzichtelijk bij elkaar. Houd er wel rekening mee dat je bij de keuze uit 10.000 films een klein bedrag moet betalen.

KPN internet en TV 4K

Het allerbeste van het allerbeste ontvangen, internet en TV KPN in 4K kwaliteit. Wanneer je een fanatiekeling bent met het hele huishouden dan is dit pakket uitermate geschikt voor jou. Je hebt nooit last van haperingen en kunt in televisie bekijken in 4K kwaliteit. Hieronder hebben we het pakket voor je uiteengezet.

KPN internet en TV 4K: internet razendsnel

Zoals we al zeiden is het KPN internet en TV 4K pakket voor de echte fanatiekelingen onder ons. Je ontvangt namelijk een downloadsnelheid tot 150 MB/s en een uploadsnelheid tot 15 MB/s. Om deze snelheden te kunnen ontvangen heb je natuurlijk wel een modem nodig, deze krijg je kosteloos bij je internet en TV KPN abonnement.

Net als bij alle andere KPN TV en internet pakketten krijg je toegang tot de 20 miljoen wifi hotspots over de hele wereld. Echter moet je wel over de juiste modem beschikken om een stukje bandbreedte te kunnen delen met andere KPN klanten. Heb je niet het juiste modem dan kun je alleen gebruik maken van de Wifi hotspots in Nederland.

Natuurlijk niet te vergeten, je ontvangt ook KPN veilig, tot wel 5 apparaten. Hiermee kun je veilig rondsurfen, shoppen en bankieren. Je bent namelijk beveiligd tegen malware en virussen. Al je wensen worden ingewilligd met het KPN TV en internet 4K abonnement.

KPN internet en TV 4K: televisie 4K

Het grootste verschil qua televisie vind je in dit KPN TV en internet abonnement. Je ontvangt namelijk in plaats van 2 HD ontvangers, 2 4K ontvangers. Hier krijg je ook de opname functie bijgeleverd. Je ontvangt 65 televisie zenders waarvan je er 40 in HD kwaliteit kunt bekijken. Natuurlijk krijg je ook bij dit abonnement de mogelijkheid om televisie te kijken via de app. Hiermee kun je overal, waar en wanneer jij maar wilt televisie kijken op zowel je tablet, computer of telefoon.

Netflix bekijken op je televisie is geen enkel probleem, je kunt deze namelijk makkelijk bereiken via je TV menu. Moet je even wat drinken of te eten pakken tijdens het bekijken van je favoriete zaterdag avond show, niets aan de hand. Gebruik de live TV pauzeren functie en kijk weer verder wanneer je wilt. Heb je toch iets gemist? Ook geen enkel probleem, je kunt namelijk vrijwel alle programma’s tot 7 dagen terugkijken. Begin gemist en videotheek thuis zit ook inbegrepen in het abonnement. Ben je op zoek naar meer internet en TV met cadeau? Druk dan snel op de link!

KPN internet en TV kosten

De KPN internet en TV kosten zijn natuurlijk ook erg belangrijk bij de keuze voor een internet en TV pakket. Over het algemeen liggen de KPN TV en internet kosten wat hoger dan bij andere providers maar hier krijg je natuurlijk ook een betere kwaliteit voor aangeboden.

De kosten voor het internet en TV KPN Basis pakket liggen normaal op € 51,50 per maand. Momenteel is er een actie waardoor je de eerste 3 maanden € 39,- per maand betaald. Voor het opeenvolgende TV en internet KPN pakket betaal je zonder korting een maandelijkse prijs van € 61,50 per maand. Ook bij dit pakket betaal je de eerste 3 maanden een prijs van € 39,- per maand. Het laatste en beste pakket, het TV en internet KPN 4K pakket, kost je maandelijks € 71,50 per maand. Met de huidige korting betaal je momenteel de eerste 3 maanden € 49,- per maand.

Zoals hieruit blijkt betaal je relatief veel voor een internet en TV pakket van KPN. Wanneer je de inhoud vergelijkt met andere providers krijg je daadwerkelijk meer waar voor je geld. In de vergelijker kun je de provider KPN onderling vergelijken met andere potentiële providers. Om kosten te besparen kun je ook enkel en alleen kiezen voor internet vergelijken, veel mensen nemen namelijk naast vast bellen ook geen televisie pakketten meer af.

KPN TV en internet aanbieding

Op zoek naar een KPN TV en internet aanbieding? Groot gelijk, KPN is immers niet de goedkoopste internet en TV provider. Momenteel geldt er voor elk verschillend pakket een KPN internet en TV aanbieding. Je hebt ze wellicht al hierboven zien staan maar zullen ze nog een keertje voor je herhalen in een overzichtelijk lijstje, wellicht zit er een leuke actie voor jou tussen.

KPN aanbiedingen TV en internet

 • Basis pakket: eerste 3 maanden € 39,- per maand
 • Standaard pakket: eerste 3 maanden € 39,- per maand
 • 4K pakket: eerste 3 maanden € 49,- per maand

KPN internet en TV contact

Op zoek naar KPN internet en TV contact? Dit is bij KPN geen enkel probleem, je kunt de klantenservice namelijk 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken. Voor de beste service vanuit KPN kun je het beste vanaf de thuislocatie met een mobiele telefoon te bellen.

Je kunt natuurlijk ook met de vaste telefoonlijn bellen, let wel goed op, heb je een technische vraag? Dan raadt KPN het aan dicht bij uw mobiele telefoon in de buurt te zijn.

  tv en internet kpn
  kpn tv en internet

  Handige & leuke Video’s

  Caiway internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

  Caiway internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

  Caiway internet en TV, een goede keuze om jezelf over in te lezen. Allereerst is het een slimme keuze om deze twee diensten met elkaar te bundelen, je behaalt een financieel voordeel en hoeft niet te wachten op verschillende facturen. De provider was in 1995 de eerste...

  Delta internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

  Delta internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

  Delta TV en internet, het meest gekozen pakket in Zeeland. Niet gek natuurlijk want ze leveren de beste internetverbinding in Zeeland. De diensten van Delta zijn over het algemeen alleen in de provincie Zeeland te ontvangen. Zo zijn er nog een aantal andere...

  Internet en TV abonnement met cadeau, alles van A-Z!

  Internet en TV abonnement met cadeau, alles van A-Z!

  Op zoek naar een internet en TV abonnement met cadeau? Het is een veelgenoemde reden voor huishoudens die op zoek zijn naar hun perfecte internet en TV abonnement. Daarnaast kijken mensen sterk naar bijvoorbeeld de downloadsnelheid of de breedte van het zenderpakket....

  NLE internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

  NLE internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

  NLE is een internet en tv provider en geeft haar klanten de mogelijkheid om deze zelf samen te stellen. In deze NLE internet en tv review zullen we de inhoud van zowel internet als tv bij NLE met je bespreken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je een...