Panasonic soundbar kopen in 2022? De beste Panasonic soundbar in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Je televisie geluid naar een hoger en krachtiger level tillen? Met de Panasonic soundbar is het mogelijk tegen een relatief voordelige prijs. Films en muziek beleef je vanaf je aankoop extra intens en krachtig. Met name de soundbar Panasonic Viera is hot, deze is namelijk draadloos!

Een keuze maken kan wellicht wat lastig zijn. Wij hebben daarom alvast wat onderzoek uitgevoerd en een top 5 Panasonic soundbar samengesteld. Kijk snel welke het beste bij jou past!

1. Panasonic SC-HTB254EGK

De Panasonic SC-HTB254EGK is een prachtige bar met een compact ontwerp. Hierdoor plaats je hem overal waar je zelf maar wilt zonder dat deze erg opvalt. Plaats de bar bijvoorbeeld op de tv meubel of zet hem ergens anders in de woonkamer als je vaak muziek streamt.

Dankzij de bluetooth functie kun je gemakkelijk een draadloze verbinding tot stand brengen via je smartphone of tablet. Bij het streamen van muziek kun je gebruik maken van verschillende streamingsdiensten zoals Deezer en Spotify.

Op het moment dat je de bar gebruikt bij het kijken van tv of films, kun je het geluid naar jouw eigen wensen instellen zodat de film erg realistisch wordt. Met dank aan de meegeleverde subwoofer creëer je een overweldigend geluid in jouw woonkamer zodat je echt optimaal kunt genieten.

Je hoeft niet telkens op te staan om de bar te bedienen, dit doe je gewoon met de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kun je verschillende geluidstypes, het volume en de bass instellen.

Voor- en nadelen Panasonic SC-HTB254EGK

Bij de Panasonic SC-HTB254EGK wordt standaard een afstandsbediening en een draadloze subwoofer meegeleverd voor de beste prestaties. Als laatste, natuurlijk niet onbelangrijk, de handleiding waarin alles over dit prachtige product nog een keer duidelijk staat uitgelegd zodat je zelf alles naar behoren kunt installeren.

De meegeleverde subwoofer is volledig draadloos
Stream oneindig muziek vanaf Spotify of Deezer
Met de afstandsbediening kun je zelf alles juist instellen
Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd

2. Panasonic SC-ALL70T

De Panasonic SC-ALL70T verbeterd het geluid van jouw televisie aanzienlijk. Met dank aan de meegeleverde subwoofer wordt je kamer gevuld met geweldig geluid en hoge tonen worden perfect door de bar van Panasonic.

Door de bar met een HDMI kabel aan de tv te verbinden kun je met één afstandsbediening alle twee de apparaten bedienen. Hierdoor hoef je niet telkens naar de andere afstandsbediening te zoeken.

Op het moment dat je even geen zin meer hebt om een film of een tv programma te kijken heb je de mogelijkheid om via bluetooth je smartphone te verbinden met de bar.

Als je dit hebt gedaan kun je oneindig muziek streamen vanaf verschillende streamingsdiensten. Een ander voordeel is het compacte ontwerp van de SC-ALL70T waardoor je hem overal kunt plaatsen.

Voor- en nadelen SC-ALL70T

Bij de Panasonic SC-ALL70T ontvang je natuurlijk de bijbehorende afstandsbediening en een muurbevestiging. Tot slot natuurlijk niet te vergeten, de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit prachtige product.

Verbind je smartphone via bluetooth en stream je eigen muziek
Er wordt standaard een muurbevestiging meegeleverd
Bedien de bar en tv met één afstandsbediening
Er wordt standaard geen HDMI kabel meegeleverd

3. Panasonic SC-HTB690EGK

Met de Panasonic SC-HTB690EGK geniet je optimaal van al jouw favoriete films en series. Met dank aan de meegeleverde subwoofer kun je echt alles uit een film halen.

De hoge tonen worden helder weergegeven en zijn een stuk beter hoorbaar. Met deze setup is het zelfs mogelijk om een surround sound te creëren zodat je een nog betere ervaring krijgt bij het kijken van een film of serie.

Niet alleen bij films ervaar je een betere geluidservaring, maar ook tijdens het streamen van jouw favoriete muziek. Door je smartphone via bluetooth met de bar te koppelen kun je vanaf verschillende streamingsdiensten jouw muziek streamen.

Een ander groot voordeel is at je allerlei verschillende geluidstypes kunt instellen, zoals bass booster, of treble booster. Hiermee kun je zelf kiezen wat je het beste vindt en bij elke booster klinkt het geluid weer totaal anders.

Voor- en nadelen Panasonic SC-HTB690EGK

Bij de Panasonic SC-HTB690EGK wordt standaard een afstandsbediening meegeleverd en een muurbevestiging. Als laatste heb je nog de handleiding, die natuurlijk niet mag ontbreken, met een uitgebreid uitleg over alle functies en specificaties van dit geweldige product.

Het is mogelijk om een surround sound te creëren
Stream je favoriete nummers via bluetooth vanaf je smartphone
Stel verschillende geluidstypes in voor een nog betere ervaring
Er wordt helaas geen HDMI kabel meegeleverd

4. Panasonic SC-SB1EG

Met de Panasonic SC-SB1EG ben je voorzien van een prachtige geluidsinstallatie waarmee je de gehele kamer opvult met geluid. Hierdoor worden films en series erg realistisch en kun je optimaal genieten. Met dit model hoef je geen externe subwoofer aan te schaffen, omdat deze al standaard ingebouwd is.

Dit houdt in dat je dus geen subwoofer meer in je woonkamer hoeft te plaatsen, aangezien deze vaak veel ruimte in beslag neemt is dit een groot voordeel. De bar is eenvoudig te bedienen vanaf de bank met dank aan de meegeleverde afstandsbediening.

Hiermee stel je verschillende geluidstypes in en je past het volume aan. Op het moment dat je de bar aansluit op de tv met een HDMI kabel, kun je de afstandsbediening van de tv gebruiken voor het aanpassen van het volume.

Een andere handige specificatie is de bluetooth functie van de Panasonic SC-SB1EG. Via bluetooth zet je gemakkelijk een draadloze verbinding op met je smartphone of tablet, waardoor je lekker kunt genieten van jouw favoriete afspeellijsten en nummers.

Je kunt onder andere gebruik maken van streamingsdiensten zoals Spotify en Deezer. Dankzij het compacte ontwerp plaats je deze bar gemakkelijk op een tv meubel onder de tv. Het is helaas niet mogelijk om deze bar aan de muur te bevestigen.

Voor- en nadelen Panasonic SC-SB1EG

Bij de Panasonic SC-SB1EG wordt een afstandsbediening meegeleverd waarop je allerlei instellingen handmatig kunt aanpassen. Tot slot, niet te vergeten, de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit geweldige product.

De subwoofer is standaard ingebouwd
Met de afstandbediening bedien je de bar vanaf de bank
Via bleutooth stream je al jouw favoriete muziek
Er wordt geen muurbevestiging meegeleverd

Laatst geüpdatet