Caiway internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

apr 29, 2019 | Internet & TV

apr 29, 2019 | Internet & TV

Caiway internet en TV, een goede keuze om jezelf over in te lezen. Allereerst is het een slimme keuze om deze twee diensten met elkaar te bundelen, je behaalt een financieel voordeel en hoeft niet te wachten op verschillende facturen. De provider was in 1995 de eerste die begon met het aanbieden van breedbanddiensten zoals internet en TV over de kabel. Het zijn dus geen nieuwkomers waardoor je een hoog kwalitatieve dienstenpakket kunt verwachten.

In deze Caiway internet en TV review gaan we bespreken wat je kunt verwachten met de keuze voor dit pakket. Op deze manier weet je zeker dat het Caiway internet en TV perfect past bij jou! Lees je met ons mee?

caiway internet en tv

Caiway alleen TV en internet : wat krijg je voor internet?

Bij Caiway internet en TV geniet je qua internet altijd van glasvezel internet, dit houdt dus in dat je altijd de snelheid ontvangt waarmee ook geadverteerd is. Het is dan ook het modernste netwerk van deze tijd waarmee je altijd een stabiele en betrouwbare internetverbinding ontvangt. Internet abonnement vergelijken is altijd het voordeligste, laat dit dan ook nooit zitten.

Geen snelheidsverlies

Ben je een fanatieke internet gebruikers of maken jullie in het huishouden vooral tegelijkertijd gebruik van de internetverbinding? Geen probleem met het internet en tv pakket van Caiway. Doordat je profiteert van een pijlsnelle snelheid door glasvezel ervaar je geen verlies van de internetsnelheid, ook niet als je er met meerdere mensen tegelijk gebruik van maakt.

Up- en downloadsnelheid

Het grootste voordeel van een glasvezel verbinding is dat je een gelijke download en uploadsnelheid ontvangt. Hiermee kun je grote bestanden pijlsnel downloaden, dit doen we ook het meest. Maar ook bestanden uploaden gaat even snel. Dit is vooral fijn voor ondernemers welke in het meeste geval meer uploaden dan particulieren. De beste internet en TV provider heeft een hoge download- en uploadsnelheid, dit is bij een glasvezel verbinding het geval.

Probleem streamen

Door de hoge download en uploadsnelheid kun je alle diensten probleemloos streamen, van Netflix tot Film1. Vandaag de dag streamen we heel wat af en ervaren nog steeds mensen veel haperingen, ontzettend vervelend natuurlijk. Met het glasvezel internet en televisie van Caiway kun je soepel en pijlsnel alles streamen wat je wil.

Caiway alleen TV en internet : wat krijg je voor televisie?

Bij je Caiway internet en TV pakket ontvang je televisie in de hoogste kwaliteit. Je ontvangt allereerst het basis zender pakket waar je geniet van de 70 meest populaire zenders waarvan je 38 in HD kwaliteit kunt bekijken. Het wordt nog eens lastig om alles te volgen, maar ook hier heb je mooie functionaliteiten voor. Wil je goedkoop TV en internet dan kun je het beste kiezen voor zo min mogelijk functies.

Replay televisie

Omdat je natuurlijk niet wil missen kun je met Caiway internet en TV gebruik maken van de functionaliteit begin gemist. Dit geeft de mogelijkheid om programma’s opnieuw te starten zolang het programma nog bezig is op de televisie. Daarnaast kun je vrijwel alle programma’s terugkijken tot 7 dagen, dit doe je gratis en in de beste kwaliteit. Je kunt alle programma’s makkelijk terug vinden via de digitale televisie gids.

Digitale televisie gids

Precies weten wat zich afspeelt op de televisie? Met de digitale televisie gids van Caiway kun je alle series en programma’s terug vinden, hierbij zie je meteen of je ze kunt terugkijken met replay tv. Zoals we hierboven al hadden vermeld kun je tot 7 dagen vrijwel alle programma’s terug te kijken. 

Begin gemist

Net iets te laat ingestapt in je favoriete televisie programma maar wil je deze wel volledig zien, met de begin gemist functie is dit mogelijk. Wanneer het programma nog bezig is kun je deze kosteloos weer opnieuw starten, je mist dan ook geen enkele seconde meer. Door een aantal functies kunnen de gemiddelde kosten internet en tv pakket flink stijgen. Echter zijn er flink wat providers die deze je gratis bij je pakket aanbieden.

Opnemen en live televisie pauzeren

Doordat je over interactieve TV van Caiway internet en TV beschikt kun je al je favoriete programma’s gemakkelijk opnemen, en niet eentje maar meerdere tegelijk. Het voordeel van opnemen is dat je altijd vooruit en terug kunt spoelen, geen vervelende reclames en heb je wat gemist dan spoel je snel even terug.

Ook heb je de mogelijkheid om live televisie programma’s te pauzeren. Moet je even weg of ga je wat drinken pakken? Druk gewoon op de pauze knop en kijk weer verder wanneer jij wilt. Je hebt veel providers die een internet en tv abonnement met cadeau aanbieden, ze kunnen dit bijvoorbeeld doen in de vorm van een gratis live televisie pauzeer pakket.

Uitzending gemist, Caiway internet en TV heeft het

Omdat je over interactieve televisie beschikt via de televisie ontvanger heb je ook directe toegang tot uitzending gemist. De app uitzending gemist zit standaard vast in het televisie menu, hiermee kun je alle programma’s van NPO1, NPO2 en NPO3 terug kijken. Je kunt alle programma’s tot 8 dagen terugkijken. Je kunt pauzeren, terugspoelen maar ook vooruit spoelen.

caiway alleen tv en internet
caiway internet en tv

Handige & leuke Video’s

Doorgiftevergoeding FOX sports wordt verhoogd

Op dit moment wordt televisie kijken steeds duurder, dit komt omdat aanbieders zoals Ziggo en KPN meer doorgifte vergoedingen moeten gaan betalen aan televisiezenders. Zo zijn op dit moment de doorgifte vergoedingen van bijvoorbeeld de zenders NPO, Discovery Inc. en...

Bespaar op Internet & TV met deze tips

Begin met besparen op je Internet & TV abonnement Is het wel eens voorgekomen dat jij voor je internet en tv meer dan honderd euro per maand hebt betaald? Dit is maandelijks erg veel geld, wist jij dat je toch wel wat kan besparen op de kosten voor internet en tv...

Internet en TV in je studentenhuis, wat is het goedkoopst?

We kunnen het niet meer wegdenken, internet en tv abonnementen in elk huishouden. Vroeger was het niet anders, alle informatie die er was werd gehaald uit de boeken en het overgrote deel communiceerde via de vaste lijn of nog per briefpost. Handige apps als Skype op...

Prijzen van internet en tv zijn weer gestegen

Iedereen is het liefst zo min mogelijk geld kwijt aan zijn internet en tv abonnement. Mensen die veel geld kwijt zijn beginnen dan ook snel met besparen. Deze grote groep mensen kan op zoek naar nieuwe oplossingen om (meer) te besparen op de maandelijkse internet en...

Tijd voor een nieuw internet en tv abonnement

Het is weer bijna zo ver, het aflopen van de vele internet en tv abonnementen in Nederland. Dit betekent dat het ook weer tijd wordt voor het vergelijken van alle aanbieders, u wilt natuurlijk niet teveel betalen. Dit klinkt logisch maar nog een steeds een groot deel...

Laatst geüpdatet