Delta internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

apr 29, 2019 | Internet & TV

apr 29, 2019 | Internet & TV

Delta TV en internet, het meest gekozen pakket in Zeeland. Niet gek natuurlijk want ze leveren de beste internetverbinding in Zeeland. De diensten van Delta zijn over het algemeen alleen in de provincie Zeeland te ontvangen. Zo zijn er nog een aantal andere functionaliteiten waarom de keuze voor internet en tv Delta een slimme keuze kan zijn.

Delta geeft haar klanten de keuze uit drie verschillende internet en televisie pakketten, voor ieder zijn of haar wensen is er dus zeker een passend pakket. Daarnaast strooit Delta nu met persoonlijke kortingen op bijna al haar Delta TV en internet abonnementen. Hieronder zullen we alles bespreken over internet en televisie abonnementen van Delta, lees je met ons mee voor de beste deal?

[toc]

delta tv en internet

Delta TV en internet instap

Het goedkoopste Delta TV en internet pakket is het zogenaamde instap pakket, de naam is dan ook erg passend. In principe is dit pakket qua inhoud voldoende voor de gemiddelde gebruiker van internet en tv diensten. We zullen de inhoud stap voor stap met je bespreken. Zo kom je erachter of Delta de beste provider internet en tv is.

Delta TV en internet instap: internet

Allereerst zullen het internetgedeelte van het TV & internet pakket van Delta met je bespreken. Je ontvangt een downloadsnelheid van 100 MB/s en een uploadsnelheid van 5 MB/s, dit klinkt weinig maar is zoals we al zeiden meer dan voldoende voor de gemiddelde gebruiker. Ook downloaden we vele malen meer dan dat we uploaden waardoor je je hier niet druk over hoeft te maken.

Daarnaast ontvang je een gratis wifi modem inclusief CI+ module, dit is een kaartje die je in de tv kunt stoppen waardoor een aantal voordelen vrijkomen. Ook profiteer je van gratis installatie service met bijbehorende Wifi check. Op deze manier weet je zeker dat je over een stabiele en betrouwbare internet en tv verbinding beschikt.

Een andere leuke bijkomstigheid is het feit dat je gebruik kunt maken van de zogenaamde wifi spots die zijn gelokaliseerd door heel Nederland. Hiermee kun je gratis verbinding maken met een wifi verbinding. Hierdoor blijft je databundel gespaard. Het is vooral handig wanneer je gebruik van maken van de televisiediensten middels de speciaal ontwikkelde app, zo kun je waar en wanneer je maar wilt gebruik maken van je televisiepakket.

Delta TV en internet instap: televisie basis

Natuurlijk mag de televisie dienst van internet en TV Delta niet ontbreken, anders zou het natuurlijk ook geen internet en tv pakket zijn. Met het Delta internet en TV instap pakket beschik je over het televisie basis pakket. Dit pakket voorziet je van meer dan 60 zenders waarvan je er meer dan de helft (32) kunt bekijken in HD-kwaliteit.

Zoals we bij het internet stukje van dit pakket al hadden vermeld kun je ook met het televisie basis pakket gebruik maken van de Delta TV App. Met deze app verkrijg je overal in de EU toegang tot de 50 meest populaire zenders. Normaliter kun je ook gebruik maken van interactieve functies, echter is dit niet het geval bij het televisie basis pakket.

Je kunt er altijd voor kiezen om meerdere zenders te ontvangen, dit kun je doen middels de keuze voor extra zenderpakketten. We hebben de keuzes hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Pluspakket
 • Film1
 • Buitenlandpakket
 • Fox Sports Eredivisie
 • Fox Sports Compleet
 • Ziggo Sport Totaal
 • Sportpakket
 • Erotiekpakket
 • Totaalpakket

Naast de extra zenderpakketten ben je in de mogelijkheid om te kiezen voor een interactieve televisie ontvanger, hiermee kun je gebruik maken van de volgende functies:

 • Programma gemist
 • Live televisie pauzeren

Let op, bij het Delta TV en internet telvisie basis maak je gebruik van een beperkt aantal functies. Maak je de keuze voor de andere twee internet en TV Delta pakketten dan profiteer je van nog meer functies!

Delta TV en internet instap: kosten

De kosten voor het Delta TV en internet instap pakket liggen momenteel voor de eerste 4 maanden op € 30,- per maand. Na deze 4 maanden ga je een maandelijks bedrag betalen van € 50,50 per maand. Profiteer nu van bijna 50% extra korting! Zoals je ziet is het een erg goedkoop internet en TV pakket.

Delta TV en internet Premium

Het tweede TV en internet Delta abonnement is het Premium pakket en tevens het meest gekozen pakket door Delta TV en internet klanten. Het Premium pakket is uitermate geschikt voor de meer fanatieke gebruikers van internet en TV. Hieronder zullen we de volledige inhoud van het Delta TV en internet Premium met je bespreken, lees je mee?

Delta TV en internet premium: internet

Kies je voor het Delta TV en internet premium pakket dan beschik je over een downloadsnelheid van 200 MB/s en een uploadsnelheid van 15 MB/s. Het grootste verschil met het instappakket van internet en TV Delta is dat je over een flink grotere downloadsnelheid beschikt. Ook hierbij geldt dat de uploadsnelheid lager ligt maar gelukkig downloaden particulieren vele malen meer dan dat ze uploaden.

Om deze snelheden te kunnen verkrijgen ontvang je bij je Delta TV en internet abonnement een gratis wifi modem met een CI+ module. Om alles te kunnen garanderen profiteer je van een installatie en wifi check. Ook met het Premium tv en internet Delta abonnement maak je gebruik van de velen wifi spots door heel Nederland.

Delta TV en internet premium: televisie basis

Met het Delta TV en internet premium abonnement geniet je van het televisie basis pakket waarmee je over meer dan 60 zender beschikt. Van deze 60 kun je er 32 in HD kwaliteit bekijken. Natuurlijk kan je hierbij ook gebruik maken van de Delta TV App. Hiermee kun je waar en wanneer jij maar wilt gebruik maken van je televisie diensten. Je ontvangt gratis het Fox Sports 1 kanaal.

De functies die je kunt gebruiken in de Delta TV App hangen af van het zenderpakket dat je hebt gekozen. Kies je voor het extra pakket van Delta tv en internet dan kun je gebruik maken van vele interactieve tv functies zoals het opnemen of vooruit spoelen van je favoriete programma’s.

Je kunt er altijd voor kiezen om meerdere zenders te ontvangen, dit kun je doen middels de keuze voor extra zenderpakketten. We hebben de keuzes hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Pluspakket
 • Film1
 • Buitenlandpakket
 • Fox Sports Eredivisie
 • Fox Sports Compleet
 • Ziggo Sport Totaal
 • Sportpakket
 • Erotiekpakket
 • Totaalpakket

Naast de extra zenderpakketten ben je in de mogelijkheid om te kiezen voor een interactieve televisie ontvanger, hiermee kun je gebruik maken van de volgende functies:

 • Programma gemist
 • Live televisie pauzeren
 • Begin gemist
 • Opnemen

Delta TV en internet premium: kosten

De kosten voor het TV en internet Delta Premium pakket betaal je momenteel de eerste 4 maanden maar € 30,- per maand. De opeenvolgende maanden betaal je een maandelijks tarief van € 59,50. Je kunt kiezen uit twee verschillende contract looptijden, 1 of 2 jaar. Bij een looptijd van 1 jaar profiteer je echter wel van een kortingsperiode van 2 maanden in plaats van 4.

Naast deze kortingsperiode krijg je ook een persoonlijke korting van € 50,- die je kunt besteden aan bijvoorbeeld extra zenderpakketten. Wil je geen extra pakketten of dergelijke zaken dan wordt dit verrekend met je maandelijkse prijs.

Delta TV en internet Super

Voor de echt fanatieke internet en tv gebruiker is er het Delta TV en internet Super pakket. Het is dan ook vooral interessant voor de huishoudens waar met meerdere mensen tegelijk gebruik wordt gemaakt van de internet verbinding. Je hebt met de internetsnelheden van dit pakket namelijk geen last van vervelende haperingen. Hieronder hebben de inhoud van het pakket beschreven.

Delta TV en internet Super: internet

Het Delta TV en internet Delta super abonnement biedt je een downloadsnelheid van 400 MB/s en een uploadsnelheid van 15 MB/s. Het grootste verschil met de andere internet en televisie pakketten is dat je een flink snellere downloadsnelheid ontvangt. Zoals we al zeiden is het vooral geschikt voor huishoudens waar meerdere mensen tegelijk gebruik maken van de internet verbinding. Voor de best passende snelheid kun je het beste internet vergelijken middels onze vergelijker.

Je ontvangt een gratis modem met een CI+ module voor de televisie. Om de inhoud van dit pakket te garanderen wordt er de klanten een installatie en wifi garantie geboden, deze is volledig kosteloos. Heb je toch problemen dan zal de monteur je een advies op maat bieden. Net als bij alle andere internet en televisie abonnementen van Delta kun je gebruik maken van de wifi hotspots door heel Nederland. Dit kan flinke besparingen bieden op je apparaten die een databundel vereisen.

Delta TV en internet Super: televisie basis

Ondanks dat Delta haar televisie pakket in het Delta TV en internet pakket nog steeds basis noemt is deze wel degelijk breder dan de andere televisie pakketten. Zo geniet van je meer dan 95 zenders waarvan je er 35 in HD kwaliteit kunt bekijken. Ook ontvang je toegang tot de Delta TV App waarmee je overal wanneer je maar wilt je favoriete programma’s kunt bekijken. Deze App is een goede combinatie met de wifi spots door heel Nederland.

Net als bij het vorige pakket ontvang je gratis het Fox Sports 1 kanaal maar hier houdt het niet op. Je ontvangt ook het gratis Delta Pluspakket. Hiermee ontvang je vele malen meer zenders dan bij de andere televisie en internet pakketten van Delta.

Je kunt er altijd voor kiezen om meerdere zenders te ontvangen, dit kun je doen middels de keuze voor extra zenderpakketten. We hebben de keuzes hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Film1
 • Buitenlandpakket
 • Fox Sports Eredivisie
 • Fox Sports Compleet
 • Ziggo Sport Totaal
 • Sportpakket
 • Erotiekpakket
 • Totaalpakket

Naast de extra zenderpakketten ben je in de mogelijkheid om te kiezen voor een interactieve televisie ontvanger, hiermee kun je gebruik maken van de volgende functies:

 • Programma gemist
 • Live televisie pauzeren
 • Begin gemist
 • Opnemen

Delta TV en internet Super: kosten

Momenteel liggen de kosten voor het Delta TV en internet Super op € 30,- per maand, deze actie loopt voor 4 maanden bij een loopduur van 2 jaar. Kies je voor in 1 jaar dan ontvang je deze kortingsprijs voor maar 2 maanden. Na de kortingsperiode betaal je een maandelijks bedrag van € 73,50 per maand. Naast deze kortingsperiode krijg je ook een persoonlijke korting van € 50,- die je kunt besteden aan bijvoorbeeld extra zenderpakketten. Wil je geen extra pakketten of dergelijke zaken dan wordt dit verrekend met je maandelijkse prijs.

Voordelen TV en internet Delta

Alles heeft voordelen, zo ook TV en internet Delta. Zo profiteer je van het snelste internet met een constante en betrouwbare snelheid van 400 MB/s middels de kabel. Ook Profiteer je ook altijd van de gratis installatie service met monteur die je woning pas verlaat wanneer je internet en tv diensten naar behoren werken.

Naast de installatiegarantie met monteur wordt de internetsnelheid gecheckt middels een gratis wifi check. Zo ben je zeker van een goed werkende verbinding door echt heel je woning.

delta internet en tv abonnementen
delta tv en internet

Handige & leuke Video’s