XS4ALL internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

apr 29, 2019 | Internet & TV

apr 29, 2019 | Internet & TV

XS4ALL internet en TV, een provider die al jarenlang bekend staat om een breed aanbod met een perfecte dienstenservice. Zo kun je al potentiële klant van XS4ALL internet en TV pakketten het pakket zelf samenstellen, volledig naar eigen wens. Het bundelen van internet en televisie diensten bij één enkele provider is altijd voordeliger dan ze los afnemen bij een aparte provider. Dit levert financiële voordelen met zich mee maar ook ontvang je maar één enkele factuur.

In deze XS4ALL internet en TV review zullen we alles belangrijke punten met je bespreken. Op deze manier kan je een weloverwogen keuze maken en kijken of het XS4ALL internet en TV pakket perfect past bij uw wensen. Wellicht is het ook nog goed om te weten dat XS4ALL een dochteronderneming is van KPN waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare en kwalitatief dienstenpakket. Lees je met ons mee?

[toc]

xs4all tv en internet

XS4ALL internet en televisie pakketten

Allereerst zullen we alle XS4ALL internet en televisie pakketten met je bespreken. Je hebt namelijk de keuze uit 4 verschillende pakketten. Allereerst goed om te weten is dat je bij XS4ALL internet kunt ontvangen middels de koper of glasvezel aansluiting. Voor beide aansluitingen is het meer dan belangrijk om een postcodecheck uit te voeren, dit kun je binnen enkele seconde regelen in onze internet en TV vergelijken.

XS4ALL internet en televisie Compact

XS4ALL internet en televisie Compact: internet

Het instappakket is het XS4ALL internet en televisie Compact abonnement. Hiermee ontvang je met de koperaansluiting een downloadsnelheid van 50 Mbit/s en een uploadsnelheid van 5 Mbit/s. Beschik je over een glasvezelaansluiting dan kun je een download- en uploadsnelheid van 50 MB/s ontvangen.

Om deze snelheden te kunnen garanderen wordt er door de monteur van XS4ALL een zogenaamde Wifi check uitgevoerd na de installatie van uw XS4ALL internet en TV pakket. Hebt u geen optimale verbinding dan wordt deze bijgesteld met de nodige apparatuur. Het kan dus zijn dat u een wifi versterker ontvangt. Maakt u zich geen druk om de gemiddelde kosten internet en TV, dit is allemaal inbegrepen.

Normaliter ben je binnen 2 tot 3 weken aangesloten op je nieuwe internet en TV pakket maar voor sommigen is dit te lang. Om deze reden kun je Bij je XS4ALL televisie en internet pakketten kiezen voor een versnelde installatie waardoor je al binnen 1 dag volledig online bent. Een dienst die enkel en alleen door XS4ALL geleverd wordt. Je ontvangt een 4G internet stick waarop 10 GB data voor 1 apparaat op is gevestigd. De monteur komt 24 uur na de bestelling (werkdagen) langs om dit voor je te regelen. De kosten liggen op € 65,- euro, dit is een aanbieding en liggen standaard op € 85,-.

XS4ALL internet en televisie Compact: televisie

Het televisie pakket van het XS4ALL internet en televisie Compact pakket. U mist nooit meer uw favoriete programma, u kunt het voortaan namelijk waar en wanneer u maar wilt bekijken. U krijgt altijd een standaard basispakket maar bent natuurlijk ook in de mogelijkheid om te kiezen voor de extra zenderpakketten.

Het standaard televisie pakket bestaat uit minimaal 60 zenders waarvan u er 42 in HD kwaliteit kunt bekijken. Ook zit er een standaard opneem en terugkijk functie inbegrepen, deze kun je gebruiken tot 7 dagen nadat de uitzending is uitgezonden. Ook beschikt u over de Netflix app in het televisie menu en ontvang je bijbehorende TV ontvanger er gratis bij. Zoals we al zeiden kun je waar en wanneer je maar wilt televisie kijken met de XS4ALL televisie app.

Uitbreiden met meerdere zenders? Geen probleem, we hebben hieronder een lijstje voor je opgesteld met de keuzes die je kunt maken met betrekking tot extra zenders.

 • Pluspakket
 • Kidspakket
 • Fox Sports Compleet
 • Ziggo Sport Totaal
 • Fox Sports Internationaal
 • Videoland
 • Film1 pakket
 • Fox Sports Eredivisie
 • Erotiek pakket
 • Turks pakket
 • Duits pakket
 • Hindi pakket

Op meerdere televisies in huis zenders bekijken? Dan moet je een extra TV ontvanger bestellen. Een tweede extra televisie ontvanger kost je € 2,50 per maand. Momenteel loopt er een actie waarmee je deze extra ontvanger de eerste 6 maanden voor € 0,-. Een 3e of 4e ontvanger nodig? Dan kost je dit per stuk € 5,- extra per maand. Meer weten over besparen? Bekijk dan de mogelijkheden om te beginnen met online geld verdienen.

XS4ALL internet en televisie Smart

Het opeenvolgende XS4ALL internet en televisie pakket is het XS4ALL internet en televisie Smart pakket. Het is het populairste pakket onder de klanten van XS4ALL, we zullen hieronder de inhoud met je bespreken.

XS4ALL internet en televisie Smart: internet

Kies je voor het XS4ALL internet en televisie Smart pakket dan ontvang je met een koperaansluiting een downloadsnelheid van 100 Mbit/s en een uploadsnelheid van 10 Mbit/s. Beschik je over een glasvezel aansluiting dan ontvang je een download- en uploadsnelheid van 100 Mbit/s.

Natuurlijk wil XS4ALL je ook van deze snelheden garanderen en krijg je ook bij dit pakket een Wifi check die wordt uitgevoerd door een monteur. Dit wordt standaard en kosteloos gedaan nadat de monteur je XS4ALL internet en televisie pakket heeft geïnstalleerd. Heb je geen stabiele wifi verbinding door heel je huis dan wordt er het een ander veranderd en kun je een wifi versterker ontvangen. Allemaal kosteloos, een mooie service van XS4ALL. Tijdens internet abonnement vergelijken krijg je een duidelijk overzicht van alle voordelen die de pakketten bieden.

Direct online zijn met je nieuwe XS4ALL internet en televisie Smart pakket? Ook dit is geen enkel probleem voor XS4ALL. In het pakket hierboven hebben we al uitgelegd hoe dit precies in zijn werking gaat, dus doen we het hier even in een notendop. Je ontvangt een 4G internet stick waarop 10 GB data voor 1 apparaat op is gevestigd. Momenteel is er een aanbieding gaande waardoor je er nu € 65,- voor betaald, normaliter betaal je een bedrag van € 85,-.

XS4ALL internet en televisie Smart: televisie

XS4ALL internet en televisie Smart pakket, is geen internet en televisie pakket zonder televisie dienst. Eigenlijk zit er weinig verschil tussen de verschillende pakketten qua inhoud van de televisie pakketten. Je beschikt namelijk bij ieder pakket over het standaard basispakket maar hebt wel de mogelijkheid om uit te breiden met extra zenderpakketten.

Je beschikt in het standaard pakket uit minimaal 60 zenders waarvan je er 42 in HD kwaliteit kunt bekijken. Opnemen en terugkijken tot 7 dagen terug zit hierbij inbegrepen. Natuurlijk mag de Netflix app in het televisie menu niet ontbreken. Om dit alles mooi te ontvangen krijg je er een televisie ontvanger bijgestuurd met de XS4ALL televisie app.

Uitbreiden met meerdere zenders? Geen probleem, we hebben hieronder een lijstje voor je opgesteld met de keuzes die je kunt maken met betrekking tot extra zenders.

 • Pluspakket
 • Kidspakket
 • Fox Sports Compleet
 • Ziggo Sport Totaal
 • Fox Sports Internationaal
 • Videoland
 • Film1 pakket
 • Fox Sports Eredivisie
 • Erotiek pakket
 • Turks pakket
 • Duits pakket
 • Hindi pakket

Op meerdere televisies in huis zenders bekijken? Dan moet je een extra TV ontvanger bestellen. Een tweede extra televisie ontvanger kost je € 2,50 per maand. Momenteel loopt er een actie waarmee je deze extra ontvanger de eerste 6 maanden voor € 0,-. Een 3e of 4e ontvanger nodig? Dan kost je dit per stuk € 5,- extra per maand.

XS4ALL internet en televisie Plus

Het derde en zeer goed presterende XS4ALL internet en TV pakket is het Plus abonnement. Het grootste verschil met de 2 vorige internet en televisie pakketten zit vooral in de internetsnelheid. De kosten zijn wel wat hoger maar hierdoor weet je zeker dat je nooit last hebt van vervelende haperingen wanneer je met meerdere mensen tegelijk gebruikt maakt van de breedband.

XS4ALL internet en televisie Plus: internet

Zoals we al zeiden zit het grootste verschil in de internetsnelheid die je ontvangt. Beschik je over een koperaansluiting dan kun je een snelheid ontvangen tot 200 MB/s en een uploadsnelheid tot 20 MB/s. Houd er via deze aansluiting rekening mee dat de snelheid sterk afhankelijk is van de afstand tussen jouw adres en de wijkcentrale.

Met de glasvezelaansluiting internet en TV kun je een download- en uploadsnelheid ontvangen van 200 MB/s. Het probleem dat we net hadden vermeld over de koperaansluiting heb je niet bij de glasvezel aansluiting.

We willen niet in de herhaling vallen maar ook bij het XS4ALL internet en televisie Plus abonnement kun je binnen 1 dag al volledig online zijn, normaliter kan dit 2 tot 3 weken duren. Meer weten? Kijk dan even bij het stukje internet van het instappakket van XS4ALL internet en televisie. Even kort uitgelegd ontvang je van een monteur een 4G internet stick welke is voorzien van 10 GB internet die is te gebruiken voor 1 apparaat. Op deze manier ben je ervan verzekerd datje altijd online bent. Momenteel is deze dienst van XS4ALL in de aanbieding en kun je het regelen voor € 65,- per maand, normaliter kost dit € 85,-.

XS4ALL internet en televisie Plus: televisie

Net als bij het de andere internet en televisie pakketten van XS4ALL zit er weinig tot geen verschil in het aanbod van de zenderpakketten. Ieder pakket ontvangt namelijk het standaard pakket waarbij je over minimaal 60 zenders beschikt en hiervan 42 in HD kwaliteit kunt bekijken. Ook met dit pakket kun je kiezen uit extra zenderpakketten.

We willen niet in de herhaling vallen en hebben gekozen voor een snel rijtje met wat je ontvangt bij het standaard televisie pakket dat je ontvangt bij het XS4ALL internet en televisie pakket.

 • 60 zenders waarvan 42 in HD kwaliteit
 • Opname functie
 • Terugkijken tot 7 dagen
 • Netflix in het TV menu
 • XS4ALL televisie app
 • 1 gratis televisie ontvanger
 • Mogelijkheid tot extra zenderpakketten
 • Mogelijkheid tot extra televisie ontvangers

Hieronder een lijst met de zenderpakketten die je als extra kunt kiezen:

 • Pluspakket
 • Kidspakket
 • Fox Sports Compleet
 • Ziggo Sport Totaal
 • Fox Sports Internationaal
 • Videoland
 • Film1 pakket
 • Fox Sports Eredivisie
 • Erotiek pakket
 • Turks pakket
 • Duits pakket
 • Hindi pakket

Op meerdere televisies in huis zenders bekijken? Dan moet je een extra TV ontvanger bestellen. Een tweede extra televisie ontvanger kost je € 2,50 per maand. Momenteel loopt er een actie waarmee je deze extra ontvanger de eerste 6 maanden voor € 0,-. Een 3e of 4e ontvanger nodig? Dan kost je dit per stuk € 5,- extra per maand.

XS4ALL internet en televisie Pro

Het XS4ALL internet en televisie Pro abonnement is het beste internet en televisie pakket dat je kunt kiezen bij deze hoog kwalitatieve provider. Wellicht goed om vooraf te weten is dat je dit pakket alleen kunt kiezen wanneer je over een glasvezel aansluiting beschikt. Dit internet en televisie abonnement wordt namelijk alleen geleverd aan mensen met een glasvezel verbinding. Hieronder de inhoud van het pakket. Het is niet het goedkoopste internet en TV abonnement van XS4ALL maar je krijgt hier wel een flinke kwaliteit voor terug.

XS4ALL internet en televisie Pro: internet

Met het XS4ALL internet en televisie Pro ontvang je middels het glasvezelnetwerk een download- en uploadsnelheid van 500 MB/s. Het grootste voordeel van een glasvezel aansluiting is dat je altijd de geadverteerde snelheid ontvangt en de upload en downloadsnelheid synchroon met elkaar lopen. Vooral de mensen die veel uploaden kiezen voor dit type pakket.

Ook met het XS4ALL internet en televisie Pro pakket wil de provider er zeker van zijn dat je over stabiele diensten beschikt. Er wordt dan ook bij deze keuze een wifi check uitgevoerd door de monteur. Bij een glasvezel aansluiting komt er gegarandeerd een monteur langs. Er bestaat de kans dat u een wifi versterker ontvangt. Deze kosten liggen allemaal bij XS4ALL, het is dus volledig kosteloos.

Direct online zijn met je nieuwe XS4all internet en televisie Pro pakket? Ook dit is geen enkel probleem voor XS4ALL. Hierboven hebben we al uitgelegd hoe dit precies in zijn werking gaat, dus doen we het hier even in een notendop. Je ontvangt een 4G internet stick waarop 10 GB data voor 1 apparaat op is gevestigd. Momenteel is er een aanbieding gaande waardoor je er nu € 65,- voor betaald, normaliter betaal je een bedrag van € 85,-.

XS4ALL internet en televisie Pro: televisie

Net als bij het de andere internet en televisie pakketten van XS4ALL zit er weinig tot geen verschil in het aanbod van de zenderpakketten. Ieder pakket ontvangt namelijk het standaard pakket waarbij je over minimaal 60 zender beschikt en hiervan 42 in HD kwaliteit kunt bekijken. Ook met dit pakket kun je kiezen uit extra zenderpakketten.

We willen niet in de herhaling vallen en hebben gekozen voor een snel rijtje met wat je ontvangt bij het standaard televisie pakket dat je ontvangt bij het XS4ALL internet en televisie pakket.

 • 60 zenders waarvan 42 in HD kwaliteit
 • Opname functie
 • Terugkijken tot 7 dagen
 • Netflix in het TV menu
 • XS4ALL televisie app
 • 1 gratis televisie ontvanger
 • Mogelijkheid tot extra zenderpakketten
 • Mogelijkheid tot extra televisie ontvangers

Hieronder een lijst met de zenderpakketten die je als extra kunt kiezen:

 • Pluspakket
 • Kidspakket
 • Fox Sports Compleet
 • Ziggo Sport Totaal
 • Fox Sports Internationaal
 • Videoland
 • Film1 pakket
 • Fox Sports Eredivisie
 • Erotiek pakket
 • Turks pakket
 • Duits pakket
 • Hindi pakket

Op meerdere televisies in huis zenders bekijken? Dan moet je een extra TV ontvanger bestellen. Een tweede extra televisie ontvanger kost je € 2,50 per maand. Momenteel loopt er een actie waarmee je deze extra ontvanger de eerste 6 maanden voor € 0,-. Een 3e of 4e ontvanger nodig? Dan kost je dit per stuk € 5,- extra per maand. Vaak krijg je deze ontvanger erbij in de vorm van internet en TV met cadeau.

tv en internet XS4ALL
internet en tv XS4ALL

Handige & leuke Video’s

Delta internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

Delta internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

Delta TV en internet, het meest gekozen pakket in Zeeland. Niet gek natuurlijk want ze leveren de beste internetverbinding in Zeeland. De diensten van Delta zijn over het algemeen alleen in de provincie Zeeland te ontvangen. Zo zijn er nog een aantal andere...

Internet en TV abonnement met cadeau, alles van A-Z!

Internet en TV abonnement met cadeau, alles van A-Z!

Op zoek naar een internet en TV abonnement met cadeau? Het is een veelgenoemde reden voor huishoudens die op zoek zijn naar hun perfecte internet en TV abonnement. Daarnaast kijken mensen sterk naar bijvoorbeeld de downloadsnelheid of de breedte van het zenderpakket....

Caiway internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

Caiway internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

Caiway internet en TV, een goede keuze om jezelf over in te lezen. Allereerst is het een slimme keuze om deze twee diensten met elkaar te bundelen, je behaalt een financieel voordeel en hoeft niet te wachten op verschillende facturen. De provider was in 1995 de eerste...