Mobiele pinautomaat kopen in 2022? De beste mobiele pinautomaten in een TOP 3 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Als u een zaak heeft waarbij u op locatie verschijnt, zoals bijvoorbeeld een cateringkar of een markt kraam, dan is het fijn als mensen bij u kunnen pinnen. Met een wifi pinautomaat kunt u weer een extra service bieden aan uw klanten, waar het daarna u ook een extra stukje veiligheid biedt. Het gebruik ervan is simpel, doordat u de pinapparaat op de databundel van uw telefoon of wifi in de zaak verbindt. U voert handmatig het bedrag in, waarna mensen bij u kunnen afrekenen.

1. Sumup Air Contactloos Pinapparaat

Als u van plan bent een mobiel pinautomaat aan te schaffen, dan is de Sumup Air contactloos pinapparaat een echte aanrader. Het is ideaal voor gebruik op bijvoorbeeld een beurs, markt of bij het bezorgen.

Zo kunt u het mobiele pinautomaat door middel van bluetooth verbinden met je smartphone of tablet, waarna u daarop handmatig uw betalingen invoert. Hierna kunnen klanten hun pinpas insteken of contactloos betalen via NFC technologie. Het apparaat werkt snel en is makkelijk in de omgang.

Voor- en nadelen Sumup Air Contactloze pinautomaat

Dit mobiele pinautomaat ondersteunt Apple Pay en Android Pay, waardoor uw klanten ook de mogelijkheid hebben om met zijn of haar telefoon af te rekenen.

Door het kleine en lichte ontwerp is het daarnaast ideaal om op te bergen. Het mobiele pinautomaat accepteert alle pinpassen en creditcards, zodat ook buitenlandse klanten zonder problemen bij u kunnen afrekenen.

Door het compacte ontwerp handig in gebruik en op te bergen, zodat het nergens in de weg ligt.
Eenvoudig te installeren, zodat u er meteen mee aan de slag kunt.
Dit mobiel pinautomaat is snel in gebruik, zodat u klanten niet onnodig staan te wachten.
De transactie fee voor het mobiele pinautomaat ligt hoger dan bij andere vergelijkbare producten.

2. PinPocket WIFI

Het aanschaffen van een mobiel pinautomaat is tegenwoordig wel een must, in de tijden waar we steeds meer van cash betalen naar betalen met de pin gaan. Een echte aanrader hiervoor is de PinPocket Wifi, waarbij u uw klanten weer een stukje service biedt.

U kunt op verschillende manieren betalen met het mobiele pinautomaat, zoals bijvoorbeeld contactloos, met uw chip, maar ook creditcard of met uw smartphone.

Zo kan uw klant op verschillende manieren bij u af rekenen. Daarnaast is het apparaat zeer handig in het bedienen ervan en is de installatie zo gepiept.

Voor- en nadelen PinPocket WIFI

Bijkomend voordeel van de PinPocket WIFI is dat u, in tegenstelling tot de meeste andere producten, het apparaat niet hoeft aan te sluiten op uw smartphone of tablet.

Hij beschikt immers zelf over een terminal met ingebouwde Wifi of een 3G module. Verder liggen de transactie kosten van het mobiele pinautomaat zeer laag, u betaalt maar €0,10 cent per transactie.

Beschikt over een ingebouwde terminal voor Wifi of 3G, zodat u het apparaat niet hoeft te verbinden met uw smartphone of tablet.
Transacties worden de volgende werkdag kosteloos uitbetaald.
U kunt op verschillende manieren pinnen, zoals bijvoorbeeld contactloos, creditcard of met uw smartphone.
 Is wat groter dan vergelijkbare producten.

3. Verifone V400m

Als u vaak ergens op locatie iets verkoopt, zoals bijvoorbeeld op een beurs, een markt of als bezorger, dan is het handig dat u een mobiel pinautomaat in gebruik heeft. Hiermee biedt u uw klanten een stukje extra service en zit u zelf niet met zoveel cash geld opgescheept. De Verifone V400m is dan een echte aanrader.

Het apparaat is handig te installeren, zonder enkele moeite. Daarnaast is het invoeren van een betaling een fluitje van een cent, en het uitvoeren van de betaling door de klant hetzelfde zoals u in de winkel gewend bent.

Voor- en nadelen Verifone V400m

U krijgt daarnaast een handleiding meegeleverd, waarin precies voor u staat uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Daarmee is het apparaat heel gebruiksvriendelijk.

Natuurlijk wilt u dat het mobiele pinautomaat het altijd doet, maar het kan voorkomen dat hij het niet doet. Gelukkig zit er bij het mobiele pinautomaat een optie bij tot een servicecontract.

Hiermee bent u er zeker van dat u zo snel mogelijk geholpen wordt bij bijvoorbeeld een storing, of als u nog vragen heeft over het apparaat. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat uw apparaat altijd up-to-date is.

Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk.
Met de meegeleverde handleiding weet u precies hoe het apparaat in zijn werk gaat.
U bent niet altijd afhankelijk van een vaste internetverbinding.
 Hij is wat groter dan vergelijkbare apparaten, waardoor hij wat minder fijn in de hand ligt.

Laatst geüpdatet