Beste mobiele pinautomaat 2023 | mobiele pinautomaat Test & Vergelijking

Laatst bijgewerkt: 15 mei 2023

Op internetvergelijken.org kun je de beste mobiele pinautomaat vinden voor jou! Iedereen heeft andere wensen en mogelijkheden. Daarom kun je op internetvergelijken.nl alle mobiele pinautomaat vergelijken om voor jou de best mogelijke optie te vinden. 

Het is wel belangrijk dat je weet dat wat je leest betrouwbaar is. Daarom werken wij met deskundigen die echte kennis hebben van het vak. Op die manier kunnen we garanderen dat alle informatie juist is en we de juiste mobiele pinautomaat aanprijzen.

Wat is de top 10 mobiele pinautomaat?

De eerste vraag is altijd wat is de beste mobiele pinautomaat van 2023? Een goede mobiele pinautomaat is niet altijd de beste. Daarom hebben wij een top 10 opgesteld. Op die manier kun je uit tien verschillende zeer goede mobiele pinautomaat kiezen. Zo voorkom je dat je vast zit aan één van deze mobiele pinautomaat. Er moet uiteraard altijd keuze genoeg zijn. 

De top 10 mobiele pinautomaat is opgesteld met behulp van de deskundigen die echt kennis hebben over de mobiele pinautomaat. De mobiele pinautomaat vergelijken is niet makkelijk, daarom roepen we graag de hulp in van de deskundigen. Zij vergelijken de mobiele pinautomaat op basis van kwaliteit, prijs en nog veel meer.

SumUp Solo Mobiele pinautomaat.

SumUp Solo is de ultieme mobiele pinautomaat voor elke ondernemer. Met SumUp Solo kunt u snel en eenvoudig betalingen accepteren en uw zaken beheren. De pinautomaat vereist geen smartphone en heeft een onbeperkt dataverbruik. Er is ook een ingebouwde WiFi-verbinding zodat u altijd online bent. Bovendien is de Solo voorzien van een handig laadstation. Dit houdt uw pinautomaat automatisch opgeladen, zodat u altijd klaar bent om betalingen te accepteren. Bovendien is het menu van de pinautomaat geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en snelheid. U kunt betalingen accepteren met alle gangbare betaalmethoden, zoals creditcards, Apple Pay en contactloos betalen. SumUp Solo is daarom de perfecte oplossing voor iedere ondernemer die betalingen snel en gemakkelijk wil accepteren.

SumUp Air mobiele pinautomaat.

SumUp Air is de ideale mobiele pinautomaat voor ondernemers. Met deze kleine, draagbare pinautomaat kunt u transacties uitvoeren vanaf elke locatie. U hoeft geen extra apparatuur of licenties aan te schaffen. U heeft alleen een smartphone en een klein Bluetooth-apparaat nodig. De SumUp Air kan snel en eenvoudig worden geconfigureerd met uw smartphone. Geen gedoe met ingewikkelde software of dure apparatuur. Na het instellen kunt u direct transacties uitvoeren. U kunt betalingen ontvangen van klanten met alle grote kaarten, zoals Visa, Mastercard, American Express, Apple Pay, Google Pay, en vele andere. De SumUp Air biedt ook een uitstekende prijs. U betaalt slechts 1,9% per transactie in Nederland voor alle pinpassen en creditcards. Er zijn geen extra kosten, zodat uw klanten snel hun betalingen kunnen verwerken. Er zijn ook geen maandelijkse of vaste kosten. Met SumUp Air kunt u betalingen snel, veilig en gemakkelijk verwerken zonder gedoe met ingewikkelde apparatuur of software. U kunt betalingen ontvangen van klanten uit Nederland tegen een lage transactiekosten van slechts 1,9%. U heeft alleen een smartphone en een klein Bluetooth-apparaat nodig om te beginnen. Probeer het vandaag nog en ervaar het gemak van SumUp Air.

SumUp 3G+ betaalpakket Mobiele pinautomaat.

Met de SumUp 3G+ betaalpakket Mobiele pinautomaat krijgt u de voordelen van een krachtige betaaloplossing tegen betaalbare tarieven. U betaalt slechts 1.9% per transactie in Nederland voor alle pinpassen en creditcards. De mobiele pinautomaat is uiterst gebruiksvriendelijk en heeft een intuïtief bedieningssysteem. U kunt de terminal gemakkelijk via de krachtige SumUp app bedienen, waarmee het aanvaarden van betalingen een eitje is. De SumUp 3G+ betaalpakket Mobiele pinautomaat is ontworpen om uw klanten een snelle en gemakkelijke betaalervaring te bieden. Het is geschikt voor elke omgeving, of het nu binnen of buiten is. U heeft geen externe internetverbinding nodig. De mobiele pinautomaat heeft een 3G-verbinding, waardoor uw transacties veilig en snel zijn. Bovendien heeft het een ingebouwde printer voor het afdrukken van kassabonnen. Met behulp van de SumUp app kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om contactloos te betalen of met hun smartphone te betalen.

SumUp Solo pinapparaat met bonnenprinter.

SumUp Solo en Printer is de perfecte oplossing voor het accepteren van betalingen en het afdrukken van bonnen. Met de meegeleverde houder, die tegelijkertijd als oplader en bonnenprinter werkt, kun je gemakkelijk overal je bedrijf runnen. Je kunt betalingen accepteren met alle soorten pinpassen, creditcards, contactloze betaalmiddelen als Google Pay en Apple Pay. Het grote touchscreen stelt je in staat om je omzet geschiedenis en fooien te bekijken. Daarnaast helpt het gratis data-analyseprogramma je om je bedrijf te laten groeien. Om de SumUp Solo en Printer te gebruiken heb je geen abonnement nodig of een contract te tekenen. Je betaalt enkel een vast transactiepercentage van 1,9%. SumUp Solo en Printer is de perfecte oplossing om klanten te bedienen en betaaltransacties te verwerken, waar je ook bent.

Meer aanbevolen producten:

SumUp Air oplaadstation.

Met de SumUp Air oplaadstation heb je een perfecte oplossing om je SumUp Air Card Reader klaar te houden voor gebruik. Het stijlvolle en matwitte design past perfect bij de SumUp Air Card Reader. Je kunt hem gemakkelijk en veilig bevestigen op het oplaadstation, perfect gehoekt voor alle soorten betalingen. Terwijl je Air Card Reader klaar staat voor gebruik, wordt deze opgeladen. Het oplaadstation is speciaal ontworpen voor het SumUp Air Card Reader model en is daarmee alleen compatibel met de SumUp Air Card Reader. Het oplaadstation wordt geleverd zonder Card Reader, deze moet apart worden aangeschaft.

Pinbumper pinautomaat-beschermhoes Verifone V400m.

De Pinbumper van Verifone V400m is een stijlvolle en efficiënte manier om uw pinautomaat te beschermen. Het ontwerp is gemaakt van robuuste en duurzame materialen, waardoor het een lange levensduur heeft. Het toestenbord van de Pinbumper is gesloten en gemakkelijk te reinigen, wat het de perfecte oplossing maakt voor schoonmaak en hygiëne. Met de Pinbumper kunt u uw pinautomaat ook beschermen tegen vallen en vocht. De Pinbumper heeft een modern ontwerp, waardoor het er mooi uitziet in elke omgeving. De Pinbumper is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u de perfecte oplossing voor uw pinautomaat kunt vinden. Het ontwerp is ook gemakkelijk te installeren, zodat u geen extra apparatuur nodig heeft. De Pinbumper heeft een lange levensduur, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw pinautomaat goed beschermd is.

Yomani ML.

De Yomani ML biedt een robuust en betrouwbaar systeem waarmee meer dan 50 transacties per dag uitgevoerd kunnen worden. Met een hoge transactiesnelheid en een eenvoudig te bedienen interface, is de Yomani ML uitermate geschikt voor bedrijven met een hoge transactiedruk. De Yomani ML is voorzien van een innovatief scherm waarmee klanten eenvoudig hun aankopen kunnen bevestigen. Het scherm is beveiligd met een vingerafdruk- of gezichtsscanner, waardoor betalingen veilig en betrouwbaar uitgevoerd kunnen worden. Met de ingebouwde kassalade kunnen klanten met verschillende betaalmethoden betalen, waaronder cash, creditcards, NFC-kaarten en QR-codes. De Yomani ML is ook voorzien van een slimme software die de transactiegeschiedenis bijhoudt, waardoor u altijd een duidelijk inzicht heeft in uw financiën. Daarnaast beschikt de Yomani ML ook over een uitgebreide API waarmee u eenvoudig koppelingen kunt maken met externe systemen.

Verifone verloopstekker Vx680

NO DESCRIPTION

myPOS Mini.

Met de myPOS Mini krijgt u een eenvoudig te gebruiken kassaterminal met een modern design. Deze kassa is ideaal voor elke kleine ondernemer die een betrouwbare, eenvoudig te gebruiken kassa zoekt. De myPOS Mini heeft een groot, helder LCD-scherm en wordt geleverd met touch buttons. Deze kassa is ook voorzien van een QR-code scanner en een printer voor het afdrukken van kassabonnen. De myPOS Mini accepteert zowel betaalkaarten als mobiele en contactloze betalingen. Met deze kassa kunnen klanten hun aankoop gemakkelijk en veilig afrekenen. De myPOS Mini is voorzien van geavanceerde beveiligingstechnologie die uw transacties beschermt tegen frauduleuze activiteiten. De kassa is ook voorzien van een aantal geavanceerde functies, waaronder betalingsherinneringen, voorraadbeheer en klantbeheer.

Worldline Yoximo adapter oplader.

Met deze originele Worldline Yoximo adapter oplader kun je nooit meer een lege pinautomaat tegenkomen. Deze krachtige oplader beschikt over een speciale kabel die aangesloten kan worden op de achterkant van de Worldline Yoximo. De kabel is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor hij bestand is tegen slijtage. Dankzij de snelle lading is het mogelijk om de pinautomaat binnen drie tot vier uur volledig op te laden. Hierdoor kun je altijd en overal optimaal gebruik maken van je mobiele pinautomaat. De Worldline Yoximo adapter oplader is energiezuinig en heeft een gebruiksvriendelijk design. Daarnaast is de adapter oplader licht van gewicht en heeft hij een compact formaat. Dit maakt het makkelijk om de adapter overal mee naartoe te nemen. Deze oplader is ideaal voor bedrijven en particulieren die vaak gebruik maken van hun mobiele pinautomaat. Met deze originele oplader kun je altijd en overal gebruik maken van je Worldline Yoximo.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over mobiele pinautomaat

Je ziet vaak dat er verschillende vragen op borrelen wanneer je op zoek bent naar een mobiele pinautomaat. Daarom hebben we samen met onze deskundigen ook een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Een mobiele pinautomaat kopen is niet zomaar wat. Als één van de vragen die je hebt er niet tussen staan, kun je ons gerust contacteren. Dan gaan we zo snel mogelijk met jouw vraag aan de slag. Uiteraard kun je ook eerst verder op onze website internetvergelijken.nl kijken of er een antwoord op je vraag te vinden is.

De review over de mobiele pinautomaat is zeer betrouwbaar. Alle onderzoeken zijn verricht door deskundigen die onafhankelijk zijn. Daarnaast wordt er gekeken naar mobiele pinautomaat ervaringen van onafhankelijke mensen die de mobiele pinautomaat test hebben gedaan. 

Zij hebben gekeken naar de opties die de mobiele pinautomaat allemaal hebben. Dit zijn mensen die voor het dagelijks leven deze mobiele pinautomaat hebben gekocht. Hier hebben wij verder geen invloed op. Daarom kunnen we ook zeggen dat het zeker een betrouwbare review is die ergens bij staat.

De mobiele pinautomaat kopen gaat niet via ons. Je kunt wel bij verschillende aanbieders via onze website een mobiele pinautomaat kopen. De goede mobiele pinautomaat die je wilt kopen, kun je ook alleen bij een goede aanbieder kopen op onze website. Alle aanbieders zijn zeer betrouwbaar. Hier zoeken we onze aanbieders op uit. 

Voor ons is het belangrijk dat de websitebezoekers van internetvergelijken.nl de juiste mobiele pinautomaat vinden die ze nodig hebben. Dit kunnen we alleen maar bieden als er goede aanbieders zijn. Daarom zorgen we altijd voor een veilige omgeving van onze websitebezoekers. Bij elke aanbieder kun je veilig een aankoop verrichten.

De best geteste mobiele pinautomaat is in 2023 de SumUp Solo Mobiele pinautomaat.. Uiteraard zijn er in onze top 10 zeker nog 9 andere zeer goede mobiele pinautomaat. Het is dus niet zo dat je vast zit aan nummer 1. Het is altijd goed om voor jezelf te kijken wat je nodig hebt en wat de beste opties voor jouw situatie zijn. 

Het is mogelijk om zelf de top 10 nog eens naast elkaar te leggen. Aan de hand daarvan kun je gaan kijken welke mobiele pinautomaat het beste in jouw plaatje past. Dan hoeft hij niet per se op nummer 1 te staan. Hij hoeft niet eens in de top 3 te staan. Als jij er maar tevreden over bent.

Samenvatting van de best geteste mobiele pinautomaat

Onze laatste woorden over de mobiele pinautomaat zijn vrij eenvoudig. De volledige top 10 bestaan uit zeer goede mobiele pinautomaat. 2023 heeft de beste mobiele pinautomaat in tijden, maar het is niet maar één product wat er bovenuitsteek. Alle tien zijn ze zeker geschikt. 

Wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent over welke mobiele pinautomaat je wilt, kun je er altijd voor kiezen om verder te kijken op internetvergelijken.nl. Wij hebben een hele hoop informatie online staan waar je gebruik van kunt maken. Op die manier kunnen we je toch helpen om de beste mobiele pinautomaat voor jou te vinden!

Disclaimer: Wij linken naar diverse webshops waaronder Bol, wanneer je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij hierover een vergoeding.

James
James

Hi, James is the name and technology is my game. Ik vul mijn dagen met het schrijven van reviews over elektronica, internetproviders, internet-tv en telefooncontracten. Als een ware technologie enthousiasteling hou ik een scherp oog op na voor de nieuwste gadgets en de beste deals op de markt. Dit doe ik door veel tijd te besteden aan het testen en evalueren van verschillende dienstverleners, om mensen te helpen de juiste keuzes te maken.

Gepubliceerd op: 9 dec. 2022